Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 5. února 2010 v 16:15® olda
olda

BlueShark> tak tam něco je asi, když rabujou ?

Pátek 5. února 2010 v 16:15® cormoran
cormoran

BlueShark> To je dobrej způsob obechcání času, deset let budu chytat na černo a vůbec nezestárnu:-D

Olda> Ok večer si Tě přidám, z práce se tam nedostanu:-(( Jinak na ten Ravelák chodí pípan, tak ten by Ti mohl poreferovat..

Tento příspěvek byl editován 5.2.2010 15:19:27 uživatelem cormoran.
Pátek 5. února 2010 v 16:14® olda
olda

BlueShark> hele máš zaplé ICQ ?

Pátek 5. února 2010 v 16:13® BlueShark
BlueShark

stejně bez Oldy žít nemůžeš :-))

Olda: Jinak tam Ti nikdo nic neřekne, páč Ti co tam rabujou vodu mlčí, znám je :-))

Tento příspěvek byl editován 5.2.2010 15:14:20 uživatelem BlueShark.
Pátek 5. února 2010 v 16:12® olda
olda

nechodí někdo na vláčku na Petri teď asi to nepůjde bo to je zamrzlé,ale jinak je tam něco na pochytání a není problém s mněstskou pol.?

Pátek 5. února 2010 v 16:10® olda
olda

cormoran>jelikož jsem zjistil že jsi bystrý zařadil jsem tě do kontaktů ICQ bez tvého schválení tak mi odpusť pokud můžeš.

Pátek 5. února 2010 v 16:08® olda
olda

BlueShark> já ti pomohu ,používáš školní rok a jeto

Pátek 5. února 2010 v 16:06® BlueShark
BlueShark

cormoran: Jsi bystrý :-)) vracím :-)) Pro mě je letos jako loni, páč nemám papíry :-))

Tento příspěvek byl editován 5.2.2010 15:07:44 uživatelem BlueShark.
Pátek 5. února 2010 v 16:02® dwina

petruv zdar chtel sem se zeptat jake mate nekdo skusenosti chytani kapru v okoli lyse.dik dwina

Pátek 5. února 2010 v 16:01® cormoran
cormoran

BlueShark> Ale chápeš dobře pacholku, co ta editace?:-)

Pátek 5. února 2010 v 15:57® BlueShark
BlueShark

cormoran: Nějak nechápu.

Pátek 5. února 2010 v 15:36® cormoran
cormoran

BlueShark> Letos podzim ještě nebyl:-P

Olda> Jojo, původně jsem to viděl jako neřešitelný, pak jsem začal přemejšlet no a přišel jsem na to..Ale byla to fuška:-))

Pátek 5. února 2010 v 15:31® olda
olda

cormoran> jasně tvá úvaha je správná,vždy jsem si o tobě myslel že ti to pálí a teď jsi mne přesvědčil.

Pátek 5. února 2010 v 15:28® BlueShark
BlueShark

Joe: Jde o to, že to bylo letos poprvé kdy jsem tam byl a nebylo to jeden den, ale celkově koncem léta a na podzim, čím byla větší kosa, tím větší jelci, až jsem se sám divil kde jsou ty prckové… Asi se tam prostě stahují. Jesen ani jeden. Jinak trasa Benešák – Mariánský most je to o probírání přes malé po velké, přesně jak říkáš… A 50+ tam byl docela problém…

Jinak kámoš prej chytil 78cm tloušťáka, dodnes se tomu sméju, prej fotka není, ale je to tak, že prej rekordy v časákách atd jsou jen od chlubilů, ale plno lidí se tím nechlubí a chytaj prej daleko větší ryby :-)) nevěřím…

Tento příspěvek byl editován 5.2.2010 15:07:19 uživatelem BlueShark.
Pátek 5. února 2010 ve 14:43® Limonádový Joe
Limonádový Joe

BlueShark> Znám pár míst, ale chytat cíleně jelce jen pěkné kusy přes těch magických 50cm se mi snad nikdy nepovedlo. Vždycky jsem se k nim (50+) musel prochytat přes řady pětačtyřicítek i čtyřicítek a samozřejmě všudypřítomných perlínů a cejnků. Jinak jeseni kolem 60 a tloušti k 70cm (jednou jsem ho na prutě měl) i výš se v republice chytají, tak proč ne na mega řece u mega města :-)

Pátek 5. února 2010 ve 14:32® BlueShark
BlueShark

Alef: Já ji ani nevykopal, není co :-) Spíš jsem Tě v tom případě ani nepochopil nebo obráceně :-)

Pátek 5. února 2010 ve 13:49® alef

Blueshark : Ok, zapaluji dýmku míru a už se o daném tématu odmítám bavit.

Tento příspěvek byl editován 5.2.2010 12:51:09 uživatelem alef.
Pátek 5. února 2010 ve 13:49® alef

olda> JJ,myšlenka je správná. Jsem to já.

Pátek 5. února 2010 ve 13:45® cormoran
cormoran

olda> Oldíku, tím mariánským mostem máš na mysli most novej?

Pátek 5. února 2010 ve 12:48® olda
olda

alef> Musím se omluvit všem psal jsem to špatně je to kousek za mar.mostem a do Neštěmic za mostem zhruba tam kde začíná přístav,ale je nové přečíslování takže pokud budou nové tabule s kilometr tak na nich bude jiný údaj než v soupisech rev. Mám takovou myšlenku nechytali jsme spolu na Labi za pláží ?

Pátek 5. února 2010 ve 12:47® BlueShark
BlueShark

Limonádový Joe: nepovím :-) Promiň, ale Olda ví :-)) byl jsem tam tři dny a nekecám, že vśehcno bylo nad 50, celkem 7 ryb za cca hodku, jinde chytam malý a tam prosté šli jen dědové, snad jeden měl 45cm jen. Zážitek na tu žvejkací boloňku. Fotky jsem sem dával.

Jinak když jdou u Benešáku jeseni, je to mela. Ty dny musí člověk znát a myslím, že pro Tebe tohle není problém, po dešti cca hodina a konec. Jednoho jsme neotočil, koukali na mě lidi z mostu jak jsem ho přitahoval pomalu, měl jsem jen 0.12 colmic mimetix návazec a jaksi v proudu nešlo doufat, než že mi pomůže. Po asi 10 minutách se mi vypnul jak se přetočil, nešlo jít po proudu a lyžoval, takže kladl odpor a … Takovýho jsem ješté nikdy neviděl, to vím zcela jistě…

Pátek 5. února 2010 ve 12:38® BlueShark
BlueShark

Alef: Chlubil a rejpal? Myslím, že to druhé ano ale první ne (ale pochlubit se někomu je asi normální), Ty si začal :-)) Nemám potřebu lhát, den potom jsem byl s Oldou pod novým mostem a říkal mi to, že se tam nesmí, na to ti přísahám :-) Může Ti to potvrdit, sám jsem říkal, že už mám bobky tam jít, že jsem to nevěděl a někdy je to lepší. (jo a ten den byla pěkná buřina a my tam zkejsli)

Jinak myslím, že chytit na soutoku kapry (letos 5) není nic extra, ale velký se podařil. Byl jsem z něj šťastný na ten feeder jako nikdy, fotku jsem sem dával a mám ji i v profilu. Ryby jsou tam všechny (byly) a hodně lidí Ti teď může potvrdit, že se tam kapři promenádovali přesné v určitou hodinu konkrátni dny v roce. A možná ani ne 50% si jich otočil. Teď už je to docela jedno díky stavbě. Jen to stálo neskutečně prutohodin na ten den a dobu přijít. Byli přesní jak hodinky a myslím, že jen loni jsem jich možná 15 upálil, nekontrolovatelná jízda kamsi na bójku a konec. Jen jeden se mi povedl velkej na feeder, to mě kluci překecali ať s nim běžím dolu, vzdal jsem to už a pak když mi oba pomohli, byl jsem z toho paf, co jsem to vytáhl :-)

Čím rejpu? :-) A chodím před plavačkáře a pak tu povídám jak jsem to komusi vychytal? To mi přijde zcestné, ale hádat se fakt nechci…

Tento příspěvek byl editován 5.2.2010 12:23:45 uživatelem BlueShark.
Pátek 5. února 2010 ve 12:24® alef

Tak jsem koukal na Oldovo kilometrovník a po dlouhém bádání jsem dospěl k názoru, že lze chytat až k Mariánskému mostu, dokonce kusek pod něj. viz přiložený obrázek. (pokud jsou teda uvedená data trochu aktuální :-))

Pátek 5. února 2010 v 11:10® alef

olda> Já se podle Oldy něřídím, chytal jsem tam dříve než on :-) . No té fotce co jsem viděl (JESENA) byl i kus Mariánskýho mostu :-) . Foceno to bylo, ale tak 100m pod mostem.......­......Jak mám podle kilometrovníku poznat,kde se nesmí chytat, když jsem u řeky žádnej kilometrovník nikdy neviděl??? Jak tedy daleko po proudu se smí chytat od Benešáku???

Pátek 5. února 2010 v 10:27® olda
olda

alef> podle Oldy se neřiď to je pacholek,ale je pravda že se tam chytat nesmí je to v soupisu ryb.revírů napsáno na str.26 druhý odstavec.jseš špión jak jsi to poznal místo? snažím se fotit aby místo nebylo poznat,jinak zákaz říční kilometr 71,80–75,30 odkaz na kilometrovník jsem dával včera.

Pátek 5. února 2010 v 9:58® cormoran
cormoran

alef> OK.-)

Limonádový Joe> Woe, to jsem byl ještě malý a prostý chlapec:-D A navíc jsem tenkrát kvůli němu koupil dvanáctku vlas, takže to měl o to lehčí pacholek. Byl to nerovnej a krátkej souboj:-)

Pátek 5. února 2010 v 8:59® Limonádový Joe
Limonádový Joe

cormoran> Ty kurvo, jste s luciem oba stejný, když už je na klacíku slušná fiška, tak je třeba ji upálit! :-D Hehehe

Pátek 5. února 2010 v 8:59® alef

cormoran> OK pošli osobku. Rád si pokecám.Taky jdu makat.

Pátek 5. února 2010 v 8:39® cormoran
cormoran

alef> Jo lipani na Otavě, to je kapitola sama o sobě. Je to nádhera, když brodíš a vidíš je majestátně stát před sebou v rozčeřený vodě.:-)

Tejden jsem tam chodil na jednoho domorodce (odhadem tak 45 čísel), kterej mě neuvěřitelně školil. Nakonec dva dny před odjezdem projevil zájem a zabral. Byl jsem z toho tak vyjukanej, že jsem ho během pár vteřin upálil. Od tý doby jsem ho tam neviděl…Je to sice asi pět let stará story ale věřím, že by se tam ještě mohl nějakej takovej schovávat. Taky jsem tam vyndal svýho prvního lipana vůbec. Mám na tu řeku celkově pěkný vzpomínky a vždycky si to tam vychutnám naplno:-)

Budu muset dělat, že něco dělám, pač za chvíli by měl na kontrolu dorazit šéfík. Kdyžtak bych ti navečír poslal osobku a můžem prohodit pár písmen, když se ti bude chtít:-)

Joe> Takový místa znaj jenom modrý žraloci:-D

Tento příspěvek byl editován 5.2.2010 07:40:32 uživatelem cormoran.