Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 27. dubna 2009 ve 20:37® pipa
pipa

filip111> s těch supr debatech o ..

Pondělí 27. dubna 2009 ve 20:24® filip111
filip111

pipa> jak to? sory že jsem ti nezvedl telefon, ale zrovna jsem uspávali malou.

Pondělí 27. dubna 2009 ve 20:22® pipa
pipa

Už sem zas nasranej !!!!

Pondělí 27. dubna 2009 v 19:57® HampejzT

Jo, kdyby mi kámoš „Dory“ nevlezl čtyřikrát do rákosí zdolávaného kapra vyšlápnout, tak bych ho ven nedostal. Šuli : Dobrá detektivní práce :-) Topenář : Kapr už plave v nové vodě, škoda žes doposud nechcípnul ty. BS : Díky za pochvalu mé přítelkyně. S ošklivou a hloupou bych fakt nechodil.

Pondělí 27. dubna 2009 v 19:40® olda
olda

Tak jsem chtěl razit na soutok nebylo parkování,tak jse opět skončil na pláži 9 cejnů,1 karásek toho na mně loudil děd co seděl vedle mně,protože ho chce pro kočku jelikož byl slabší postava tak jsem karasa pustil stím at si ho chytí až vyroste.

Pondělí 27. dubna 2009 v 18:57® foks01
foks01

cormoš-u Trousila maj nové kopyta z USA ,jmenuje se to Manns PREDATORS a jsou ještě z měkčího materiálu než relaxy,tak se na ně jukni

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23500.jpg
Pondělí 27. dubna 2009 v 18:54® foks01
foks01

Mara-máš pravdu ,zašlo to zas moc daleko,Hampejzovi omluva za nařknutí vuči jeho kapru…tak tu zas bude jak v hrobce:-x …

Pondělí 27. dubna 2009 v 18:05® 1Mara
1Mara

Ahoj chytejácí :-) a zároveň :-(( Chtěl jsem jít na fišky ale potom co jsem si zde přečetl mně přešla chuť klucí jedny zlobiví ! Chápu že nechcete Tomase tady na netu ale to se takhle nedá řešit,stále do kola :-(( Jsem naštvanej že to tady není v pohodě takže se na čas vytratím a vrátím se na Chytej až to tu bude jako dříve. Sic si odemně na chvílku odpočine Alov,Skwor,Susík , ale opravdu mně to nebaví a fak se mi to hnusí číst takovédle hádky které už trvají dosti dlouho.Mám vás rád a i jiní tak buďte trochu nadvěcí . AHOJ KLUCI.

Pondělí 27. dubna 2009 v 17:50® BlueShark
BlueShark

Čtu si ze sportbaru diskuzi a dusím se smíchy pivem. Tak tohle jsem fakt nečekal. Ještě si vzal k foto hezkou ženu aby to tu ukázal:-D :-D :-D

Pondělí 27. dubna 2009 v 16:29® Piranha
Piranha

DORY> koukám stejná ryba, jako od prasoantichytej­tomashe.Byli asi z toho kaprála tak vyjukaný, že se fotila celá vesnice a chudák nebohej z toho pošel. Hampej kdyby jsi ho radeji hned nacpal a netrápil ho, tak bys udělal líp.Sice nechápu tvojí averzi vůči kaprům, jak už jsem se zde jednou tehdá dočetl, ale ok.Je vidět tvoje hladová povaha, o které jsem slyšel už od jiných lidí z jiného tvého koníčku.ale to sem tahat nebudu to by bylo zbytečný, o tom se s klukama pobavíme až u vody.

Pondělí 27. dubna 2009 v 16:26® VODA
VODA

Čago tak jak to jde a kde hlavne???????:-D :-D :-D :-D :-D

Pondělí 27. dubna 2009 v 16:14® pipa
pipa

čus pivo

Pondělí 27. dubna 2009 v 16:01® foks01
foks01

hezká práce dory,tady máme štastného lovce,http://ww­w.mrk.cz/fotky­.php3?id=36661

Pondělí 27. dubna 2009 v 15:39® foks01
foks01

tak u toho zustan,sam si se tu tenkrát taky moc dobře neuved co.

Pondělí 27. dubna 2009 v 15:39® HaD
HaD

Jak píše šuli, ostatní žádám o trochu umírněnější projevy a méně provokací. Díky.

Pondělí 27. dubna 2009 v 15:35® DORY
DORY

…pěkná ryba je mi nějak povědomá, kopírováno z M..u.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23496.jpg
Pondělí 27. dubna 2009 v 15:35® Šuli

foks01> Ale umim číst,to mi stačí.

Pondělí 27. dubna 2009 v 15:21® foks01
foks01

šuli-nevíš nic tak nerad.

Pondělí 27. dubna 2009 v 15:20® foks01
foks01

cormoš-já ti říkal povol:-93; ,ale nebojím se přijdou další,pukle jsou na skladě ale ten vítr ,bude těžké rozpoznat ty jejich jemné záběry,snad nám na fleku vydržej do bezvětří.

Pondělí 27. dubna 2009 v 15:13® Šuli

foks01> Myslim že ta vaše povedená tříčlená partička by taky zasloužila ze strany Admina důtku.Vaše vyjadřování a napadání je nevhodný a do veřejný diskuze nepatří.

Pondělí 27. dubna 2009 v 15:07® foks01
foks01

a Hampejzl je minulost:-D

Pondělí 27. dubna 2009 v 15:03® VODA
VODA

cormoran> Krasnej kousek Péto,opravdu krasnej Blahopřeji kolik teda mnel ?:-O :-O

Pondělí 27. dubna 2009 ve 14:21® Šuli

Jsem si počet.Jaro je tady,blbost kvete a někteří by se měli jít léčit nebo se naučit ignorovat.

Pondělí 27. dubna 2009 ve 14:04® HaD
HaD

Antichytej.cz> Hampejzi Hampejzi! Blbů už jsem zažil hodně, ale Ty jsi v tom mistr světa. Blokuju Tě, dostáváš ban a i jestli sem vlezeš jinou dírou, stane se to samý. Jdi opruzovat na jiný server. Ale dlouho se neohřeješ, vyštípou Tě všude.

Pondělí 27. dubna 2009 ve 13:55® BlueShark
BlueShark

A ty nebavíš nás, v tom se rozcházíme.

Píšeš, že jsem machr, ok. Mmj stále se ptám a čerpám zkušenosti od lepších a to jsou skoro všichni. Kapr byl náhodnej, jinak velký úlovky nemám, možná díky feederu a mikrovlasci. Ale to jsem tu psal, jen ty píšeš jak s ním machruju. Učím se a třeba jsem v něčem lepší než někdo tady, netuším. Já nepoužívám fotky ryb, abych za můj prasečí ksicht vyhrával ceny, já neprodávám ryby, já nemám nepřátele až na Tebe. Nějak moc náhod asi. Nepřežiješ to, že si pouze na rybáře tady hraješ. Posral si věci a ty už nevrátíš, já Té varoval x-krát, ale ty sis hrál na machra. Tady si skončil a už dávno, teď i jako osoba a člen chytej.

Já Tvé chování řeším, jiní raději mlčí a dělaj dobře, ale já jsem s tímto fórem dost úzce spjatý, tak hold řeším. Kdyby mluvili nebo psali, zbláznil by ses. Chci tu ryby, kamarády, ne undergejťáky. Nezlob se, ignoroval jsem Tě a říkal si, že se uklidníš. Nestalo se. Jsi svého štéstí strůjce… Za to nemůže Piranha, Foksík a jiní co už s Tebou průšvih měli, za to může Tvá povaha rejpat a rejpat a kdybych si kdysi nezjistil co jsi za čuně na jiných fórech a jak tě hnali, nikdy bych to neřešil…

Pondělí 27. dubna 2009 ve 13:51® Tomash_prejmenovano

Flid : Ta fotka je ze včerejška, taky jsem se divil, koho to napadlo… :-D

Pondělí 27. dubna 2009 ve 13:44® Flid
Flid

Tak už toho nechte ! kdo to má pořád číst,mě to opravdu nebaví se tím kousat.Když jsem někdo dá fotku ryby ,tak by to mělo spustit diskuzi o tom jak chytit jestě větší,nebo podobnou a né jestli je to fotka z minulého století ,nebo tak něco:-P

Pondělí 27. dubna 2009 ve 13:15® Tomash_prejmenovano

BS : Pořád nevidím tu tvou velrybu. Já furt prudím, urážím ostatní a rejpu? Nevidíš si do huby. Poté, co jsem vložil svého kapra, jsi napsal a debil ho prodá Braunstarovi do rybníka. To jsi napsal proč? Já vím proč, abys mě vytočil. Psychologicky nejde zůstat v klidu a nechat na sebe kydat hnůj od tří dalších taky lidí. Nějaký total kliďas by to zmáknul, já ne. Pořád narážíš na mě, hodnotíš moje chování a jednání. Podle čeho? Jakým právem? Co si o sobě myslíš? Před cca rokem se ptáš na basic věci ohledně rybaření a najednou frrrrrr a je z tebe odborník, chytáš průměrné ryby a nepřeneseš přes srdce, že se mi daří? Je mi tě líto. K tomu Tomashovu syndromu – jednak jsi mě moc pobavil, je vidět, že si na mě několikrát za den vzpomeneš a vrtám ti v hlavě a za druhé tam máš chyby. Když přijde setkání, nechovám se jako člen chytej.cz, ani se nepřetvařuju, chovám se úplně normálně. Ale je mi jasný, že ty, jako psycholog, který mě viděl jednou osobně a několikrát ses se mnou pohádal na netu, mě musíš zákonitě znát nejlíp na světě. Závěrem – zkus tu masturbaci. Piranha : Hele, blbečku, já neurážím rybáře, ale maximálně negramota tebe, mistra světa BS a dělníka fokse, vás tři, který na mě útočíte zcela bezdůvodně. Já reaguji na Vaše vzkazy, ale nedělám to bezúčelně a bezdůvodně, jako vy tři, dělám to na svou obranu. Takže jdi utáhnout topení, dělníku. Těší mě, že jeden haluz kapr dokáže rozhejbat prstíky jak tobě, hloupý Piranho, tak BlueSharkovi i foksovi. Prostě mě bavíte. Takže díky kluci.

Pondělí 27. dubna 2009 ve 13:11® pipa
pipa

Furt to blbne sakra !!!

Pondělí 27. dubna 2009 ve 12:44® pipa
pipa

Bude bitka ????