Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 27. dubna 2009 ve 12:43® Piranha
Piranha

No nic jdu makat, Hampej mi love nevydela, to by to dopadlo.

Pondělí 27. dubna 2009 ve 12:41® Piranha
Piranha

VODA> tak se pridej

Pondělí 27. dubna 2009 ve 12:35® Piranha
Piranha

BlueShark> je mi to fuk, jen rikam, ze klidne vemu ban na sebe, ale za to, aby tady ten kár nepsal zadny kokotiny a neurazel rybare, kteří sem chodi.Kdyz tu neni je tu klidek a plka se tu z vesela, ale jak sem vleze tak je rusno.Je to hnusnej vtěrka, rejpáček a trapka.

Pondělí 27. dubna 2009 ve 12:35® VODA
VODA

Čus zviřáci tady to zase jede?:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Pondělí 27. dubna 2009 ve 12:30® BlueShark
BlueShark

Piranha: Ty ne neboj :-)

Pondělí 27. dubna 2009 ve 12:25® Piranha
Piranha

Antipako> tahni odsud nikdo te tu opravdu nechce.Tim si dost veris, ze sem budes davat dalsi fotky.Klidne i za cenu toho, ze dostanu banana i ja, tak ty si sem uz taky neskrtnes ty idiote.

Pondělí 27. dubna 2009 ve 12:23® Piranha
Piranha

BlueShark> pravda je ta, ze je fakt asi horsi nez cikan.Ten to maso aspon sezere a nikde o tom nekeca, ale chřipka to sem jeste nasere a vychlouba se :-D :D:D Jinak doufam taky, ze ho potkam samotnyho u vody bude po chripce a naroste mu angina :-)) )

Pondělí 27. dubna 2009 ve 12:08® BlueShark
BlueShark

Tohle snad nebylo myšleno vážně. Nemám zájem se tu už s Tebou bavit, mám dost práce. Zní-li to jako výmluva, vstřebej jí a odejdi. Děkuji…

Pondělí 27. dubna 2009 ve 12:01® BlueShark
BlueShark

Tomashův syndrom. Když nezapadneš, musíš prudit a dělat věci co jiné provokuje, pokud se to někomu nelíbí, napíše ti to, dojde ke slovní přestřelce, vzhledem k tomu, že je hodně názorů od jiných, dojdou argumenty, tak zvolíš vyhrožovací postup na základě toho, že nevyhrožuješ a že si to lidé vymýšlí. Pak přijde setkání a raději vyšumíš a vrátíš se k rádoby členovi chytej a vše se opakuje. Cyklické kódování dat, WEP používá přesně tohle. Jenže po jeho působení, změnil by ses v jeden bit. Tato informace tě velice rychle srovná s nulou. A tak to chodí…

Lidi to tu fakt nebaví a nedivím se…

Pondělí 27. dubna 2009 v 11:55® Tomash_prejmenovano

BS : Pošli fotku svého, ať můžem porovnat, čí kapr je miminko, či snad blud?

Pondělí 27. dubna 2009 v 11:51® BlueShark
BlueShark
  • Příspěvek nesmí obsahovat vulgarismy.
    • Každý příspěvek by se měl týkat tématu konkrétní diskuze.
    • Chcete-li se s kamarádem domluvit na ryby, použijte osobní zprávy.
    • Nepište do diskuze zprávy typu: „Máš osobku“, „jak jdou“, „je tu nějak mrtvo“ apod. Chcete-li rozproudit diskuzi, buďte věcní.
    • Nenapadejte ostatní návštěvníky, každý má právo na názor.

Nejsi tu vítán :-) Blbost Ti nezávidím fakt ne a kapr je miminko oproti mému 4 roky zpět. Ale to si hned napadal, že nevěříš, takže závist? :-D Jestli dovolíš, smažu Tvé příspěvky ať si lidí nemyslí totéž…

Pondělí 27. dubna 2009 v 11:47® Tomash_prejmenovano

BlueShark> Je mi naprosto volný, s kým se kamarádíš, jestli s alkoholikem, nebo chorákem. Tak dobře Piranhu a fokse neznám :-D , ale odsereš si to Borůvko, svou drzost si odsereš.

Pondělí 27. dubna 2009 v 11:45® Tomash_prejmenovano

BlueShark> Doufej v to, doufej, ale věř, že to mezi námi nevyšumí a věř, že fotky mých slušnějších ryb uvidíš, ty závistivče zapráskanej.

Pondělí 27. dubna 2009 v 11:39® BlueShark
BlueShark

A je to tu zase, pak vykuchali vlka, vyskákala karkula, děda, babička… A za týden zase nikdo nic nevěděl a nikdo nevyhrožoval a lžu :-D Znám několik alkoholiků nebo chorých lidí co přesně tímhle stylem žijou. Sežer, ubliž, pokud moc tak dělej že nic a lži, nakonec poplivej všechny, aby si za to jakoby nemohl ty. Sbohem, a najdi si jinej revír, kde Tě ještě neznají. Bude tu zase fajn za pár hodin :-)

Pondělí 27. dubna 2009 v 11:25® Tomash_prejmenovano

BlueShark> OK, nedržel ses mé rady. Bohužel pro tebe. Já jsem korunovanej blbec a ty jsi machr, který začal bezdůvodně nadávat, nenechám si od nějakýho Borůvky jen tak nadávat, těším se až tě potkám ty chujíku. Papa, nemůžu se dočkat. Nafotím tě, až se budeš s cajkem cachtat v Labi, to bude fotečka…

Pondělí 27. dubna 2009 v 11:22® BlueShark
BlueShark

:DDDDDDDD a je to tady, prej nevyhrožuje nikdy :-D DD, ty jsi korunovanej blbec. Ty už sem nenapíšeš, užij si poslední minuty :-)

Pondělí 27. dubna 2009 v 11:04® Tomash_prejmenovano

Nikoho jsem nenapdal, nikomu jsem bezdůvodně nenadával, jen tři závistivci se do mě začali opět navážet. BlueSharku, Piranho, Foksi já umím chytat velký ryby a budu je chytat a budu sem vkládat jejich fotky. Smiřte se s tím. Borůvko, ještě jednou mě přirovnej k cikánovi a bude tě to bolet.

Pondělí 27. dubna 2009 v 10:58® Tomash_prejmenovano

BS : Ještě sem napiš jeden náznak drzosti směrem ke mně a choď na ryby minimálně ve třech, protože tebe a lištičku naházím do Labe jednou rukou.

Pondělí 27. dubna 2009 v 10:33® BlueShark
BlueShark

Přišel cikán mezi bílý, který před měsíci ukradl auto a poplival pomluvama a nadávkama a chtěl jim ukázat, jak se teď daří a dělal jakoby nic… Jsi horší než prasečí chřipka, chudák holka, snad ji nechytla taky …

Pondělí 27. dubna 2009 v 10:31® Tomash_prejmenovano

BlueShark> Jo, ani to nevylučuju.

Pondělí 27. dubna 2009 v 10:22® BlueShark
BlueShark

A skončí na rybníku a debil si vydělá prachy za něj od Braunstara :-D DD

Pondělí 27. dubna 2009 v 9:07® Tomash_prejmenovano

PS : Hlupáčci koukněte se na čepici, kdyby toho kapra chytil Tomash, a ne Antichytej.cz, měl by na řepě chytejáckou čepici, ale tu už Antichytej.cz nenosí a nosit nebude…

Pondělí 27. dubna 2009 v 9:05® Tomash_prejmenovano

foks01> Jsi normální? O čem to meleš? Jinak mně vždy potěší tvé inteligentní příspěvky – „nevipadáš“. Drž se lopaty a radši se nesnaž moc myslet. Je to pak hrozná bolest do očí. Piranha> Ty jsi úplně mimo :-D Kapr žije ještě teď, plave mi ve vaně. A že bych ho měl ve vaně od 15ti let? Kapr hezkej, holka taky, ale s tím lhářem je to pokažený… Bože můůůůůj. Ty voe, ty jsi totálně mimo! Koukal jsem na vlastnosti fotek a vymazal doatum pořízení! Auuuuu! Ty to nevydejcháš a foks taky ne. Pokud chceš ty, nebo kdokoliv další převážit, či přeměřit mýho kapříka, stavte se u mě doma. Máte čas do zítřka – to se bude kapřík převážet. Mám z Vás dvou votvíráků nehoráznou prdel a radost. Ve vašich pikomezečcích to musí řádně šrotovat. :-D

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23477.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23478.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23479.jpg
Pondělí 27. dubna 2009 v 7:25® Prasek_2007
Prasek_2007

Piranha> Ty oči jsou sice nějaký zapadlý,ale nemyslím si,že by šťastný lovec dělal fotku s mrtvou rybou.Jak s ní později naložil je věc každého soudruha…

Pondělí 27. dubna 2009 v 7:25® cormoran
cormoran

Piranha> Tomu do sedmdesáti krapet chybělo, ale ne moc:-P Když se zadaří, v brzký době zašlem nějakou tu osmdesátku:-)

Pondělí 27. dubna 2009 v 7:21® Piranha
Piranha

cormoran> cormoš hezkej ctyricatnik, ale ja chci jet na sedmdestatky :-P

Pondělí 27. dubna 2009 v 7:20® Piranha
Piranha

foks01> koukal jsem na vlastnosti fotky a radeji, ten nas maly sedmilhar, vymazal i datum porizeni fotky.Kdo by to proc delal.Jedine lhář a podvodník.Jako uznavam, ze ryba je to pekna, holka taky, ale s tim lharem je to velice pokazena fotka. Uz jsem jednou rekl ze je to lhar a malo jste mi verili. Ostuda chytej serveru. Skoda ze ten kapr uz nepotesi zadnyho rybare.Podivejte se na ty oci jaky ma rozsireny.Je mrtvej.Zivej ma jiny kukadla.Ale to je vec kazdyho, uz to nechci resit.Oni si lidi udelaj obrazek sami

Pondělí 27. dubna 2009 v 7:19® cormoran
cormoran

monaster> Díkes, ale velkej podíl na tom má foksík, od tý doby, co mi ukázal pukle, jde to prakticky samo:-)

foks01> No jo, prdlo to jak hovno, asi to vzal přes nějakej šutr:-((

Pondělí 27. dubna 2009 v 6:46® foks01
foks01

hampejzi to ti není blbý sem dát fotku kde ti je 15 let a říkat že je z dneška,to je důkaz že jsi lhář jak poleno,takhle ted vubec přece nevipadáš :-))

Pondělí 27. dubna 2009 v 6:41® foks01
foks01

na rousnici při vytahování pacholek

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23476.jpg