Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 26. dubna 2009 v 16:42® 1Mara
1Mara

Ty krásko vy jste to tu opět rozjeli :-)) ). Vodáku byl jsem na Běle , ale nahoře není ani šupina ještě je brzo než najedou a dole jsem jich pár už viděl , ale jsou vychcaný jako mraky a ty malí šmudlové nestojí ani za řeč :-)) ) Cormoš jednoho vyháknul ale ten se sní ani nebavil :-)) ) umí howno :-)) ) jinak kurz 4×4 takže remíza .já největšího okolo 45 cm , ale jinak nic většího.Takže se připrav na Bělu vemutě tam a nezapomen že já courám a najdusije :-)) ).Foksíku to je jasný neboj , ale musíš dát včas vědět aby jsme to stihli :-) .Pípane voe ty jsi kousek :-)) )

Luda> Dík za přání ,a neboj vřít už nebude prý mají všichni rozum a nebudou se dohadovat o kravinách :-)

Neděle 26. dubna 2009 ve 13:58® pipa
pipa

foks01> vždit víš jak to myslim pivo už se těšim u vas na pokřtění vlačky :->

Neděle 26. dubna 2009 ve 13:30® foks01
foks01

pipa-ani to nevyslovuj:-/

Neděle 26. dubna 2009 ve 12:42® pipa
pipa

Ty vogo :-O ty to sou kusani pivo počkej až tak přiště beru sebou nuši:-D

Neděle 26. dubna 2009 ve 12:34® foks01
foks01

pipa-tak je tam máš,koukni na ně

Neděle 26. dubna 2009 ve 12:32® pipa
pipa

foks01> ja mužu nasadit Kofolky :-D

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23450.jpg
Neděle 26. dubna 2009 ve 12:31® foks01
foks01

pipa-posílal sem ti ty fotky ale tvuj email to nenachází

Neděle 26. dubna 2009 ve 12:16® pipa
pipa

Piranha> fantástiš :-D :-D

Neděle 26. dubna 2009 ve 12:10® Luda
Luda

..tady to zase vřelo. Jo Mára, všechno nejlepší k svátku co máš včera.

Neděle 26. dubna 2009 ve 12:05® VODA
VODA

Piranha> Čus tak nevím ted jsem byl na osobce a mam tam jenom od tebe tu vytku za ty hrubky ale o telefonu ani řádek dneska jdem s Kominekem na Všechlapy tak se uvidí.A co ty jdeš nekam,???????:-93;

Neděle 26. dubna 2009 v 11:58® foks01
foks01

pirna-je to hodně nová voda po rekultivaci těžby uhlí,stál sem tam a pozoroval jestli se něco neukáže ale ani rybka,jenom pulci:-| ,ty potvory si nech :-P

Neděle 26. dubna 2009 v 11:54® Piranha
Piranha

foks01> mozna tam neco bude kachny labute a jiní vodni ptaci tam dotahnou par jiker co jim ulpelo na peri.Jak si myslis ze se to roztaha po louzich jinych.ale kazdopadne je to ok napad.Muzu vam darovat plnej barel sumecku ze strizaku :-)) )

Neděle 26. dubna 2009 v 11:43® foks01
foks01

mara,cormoš-našel sem novou vodu,vypadá to že je bez ryb,byl bych rád kdyby jste mě jí pomohli zarybnit,línky,o­kouny,a nějakou havět co pochytáme,za 2 za 3 ročky by jsme si tam mohli pěkně zachytat,je tam hezky a voda jak křištál…

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23449.jpg
Neděle 26. dubna 2009 v 10:32® Piranha
Piranha

VODA> Jirko ty nectes osobky?Jsem ti psal, aby jsi se mi ozval na mobil.

Neděle 26. dubna 2009 v 10:18® Piranha
Piranha

foks01> Jakub Wagner a Rex Hunt :-)) ) :-P

Neděle 26. dubna 2009 v 9:59® foks01
foks01

tak Hampejs má i svůj fun club:-)) ,kdopak ti píše osobky a podporuje tě ?????????..Jakub Vágnér ?????..nepřehá­něj…samozřejmě jako for dobrý:->

Neděle 26. dubna 2009 v 8:52® VODA
VODA

Ahoj všichni tak koukam že se tu nic nezmnenilo zase Valka,jo Maro dodatecne vše nejpivo

Neděle 26. dubna 2009 v 7:31® Piranha
Piranha

Maňous> taky te zdravim.Co fišle, hod sem neco posledniho.

Neděle 26. dubna 2009 v 7:28® Piranha
Piranha

Antichytej.cz> ty osobky ti posila dokola asi jen ten Tvuj Dwarf :-)) ) Stejne tak jako ja se doslycham ruzne od lidi, ale ne po osobkach, ale osobne, co je to za magora.Asi tak vse a uz na te se.u nebudu si kazit peknej den s Hapejsem.

Neděle 26. dubna 2009 v 7:27® olda
olda

Maňous> Buď zdráv na nejlepším foru

Neděle 26. dubna 2009 ve 2:14® 1Mara
1Mara

Pípane dík za gratulaci :-) , Moňáku též dík kamaráde,pivo neboj byl jsem zkusit něco nového a lepšího , ale to je tajemství :-)) )

Neděle 26. dubna 2009 ve 2:11® 1Mara
1Mara

Tomasy tys mi neřekl že jo , ty jsi začal mluvit o kaprech někde na pařezu co já vím , ale to tady já osobně už řešit nebudu a ani nechci ! Co se týče kluků tak stojím za nima a to že tě tady nechtěj tak to si myslím že tomu nejde zabránit, hádáte se tady jako malí klucí nebylo těch zbytečnejch hádek už až dost ???????????????? Tomasy chodíš na vysokou a tady když čtu co tady na netu předvádíš tak nevěřím vlastním očím, to vám to nedojde hoší že to stejně nemá cenu a tady se to nikdy nevyřeší ??? Za mou osobu říkám nebudu už na nic podobného reagovat páááč mám plno jiných starostí.

Sobota 25. dubna 2009 ve 22:45® pipa
pipa

Maňous> čus koryto pivo

Sobota 25. dubna 2009 ve 22:22® pipa
pipa

Navrhuji sraz na touživím fleku:-> občerstvení zajištěnopivo

Sobota 25. dubna 2009 ve 22:09® Tomash_prejmenovano

Zapomněl jsem dodat, že se mi hromadí osobky typu – „Jen do nich, tuhle partičku taky nemám rád“, nebo „Je skutečně zábavné sledovat, jak snadno se Piranha s Bluesharkem dokážou vytočit do vrtule po každém tvém příspěvku“ apod. Abyste vy dva, tedy již tři mistři věděli, že to Vaše slavné „MY TĚ TU NECHCEM“, je neplatné, neopodstatňené a směšné. Ve chvíli, kdy jednotlivec říká „MY“, je buď ředitel zeměkoule, debil Paroubek, nebo idiot. Stačí si vybrat…

Sobota 25. dubna 2009 ve 22:04® Tomash_prejmenovano

Piranho, jsi strašlivej pacient! Žeru tě a nejvíc ty gramatické chyby. Foks : Co to plácáč za kraviny? Tys byl na schůzi? Copak máš za problém? Byl jsem s tebou jednou na rybách hrdino a tos tuším v květnu chytal na těžko na svazovce na rybičku, tak uber plyn a sraž ramena. 1Mara mi do osobky napsal, jak mě zmlátí, jak v americkým filmu. Když jsem ho viděl na výročce, tlemil jsem se, šel za ním a on se tlemil taky. Řekli jsme si, co ryby a 1Mara procedil něco ve stylu „Jsi vyhrožoval?“, já řek, že jo a dál se nic nedělo, ani neřešilo. Nějaký posrání až za ušima a podobný tlaky si můžeš představovat akorát tak ve snu ty a další ocasové, tobě podobní. Naopak jsme si na výlovu docela fajn pokecali, ale co je tobě do toho. Nevšiml jsem si, že bych s tebou měl nějakou rozepři, či byl s tebou v jakémkoliv konfliktu, takže si tě přidávám k závistivcovi Žraločáčkovi a Piraničce. Vy, tři mi můžete lízat řiť a mám radost, že s Vámi cloumají emoce po každém mém příspěvku. Tak zase zapojte mikromozková vlákna a koukejte vykonstruovat nějaký podobný mrmel, jako Piranha v Pátek 24. dubna ve 23:29. Za podobný preejakulát jsem dostal od zdejšího mega bosse HaDa BAN a byl jsem nucen změnit nick. Jenom pro připomenutí… Na každého je holt jiný metr, ale chápu, že se haD raději zbaví silného diskutéra, než vylízaného a negramotného topenáře s plnou hubou keců…

Sobota 25. dubna 2009 ve 21:26® Maňousek
Maňousek

čus rybaříci pivo tak sem se konečně zaregietroval,všem Ahoj :->

Sobota 25. dubna 2009 v 19:54® olda
olda

BlueShark> Babička asi uvolní nějaké many tak asi koupím ten Colmic Vailant už se těším jak malej. Piranha:zítra má být vitr až 125km tak nevím.

Sobota 25. dubna 2009 v 19:49® Piranha
Piranha

Kluci nad zdymadlama je vody po skromnu, jsou videt temer dva metry dna na suchu.Zacnu zkouset ted ten vrsek.Zitra asi pojedu na hady v podvecir az do konce.Kdo se prida.

Sobota 25. dubna 2009 v 19:41® olda
olda

Čau,tak dnes opět Labko od 14–18 jeden tlouštík potom během půl hodky krásnej karas,a několik cejnků protože jsem nemněl podběrák nechtějte vodět ty boty je tam bahna hrůza.