Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 22. ledna 2010 ve 22:46® Luda
-
S Monasterem na led už nejdu.
Bojim se.
- Pátek 22. ledna 2010 ve 22:45® Luda
-
Apofis> Zdravím a vítám. Na Ploučnici nad Děčín se letos chystám. A vůbec trochu tu pstruhy a lipany provětrat tady v okolí. Labko samozřejmě taky navtívím s mušákem.
Tento příspěvek byl editován 22.1.2010 21:48:44 uživatelem Luda. - Pátek 22. ledna 2010 ve 22:33® Patlaloš
-
BlueShark> Každý dle zásluh
- Pátek 22. ledna 2010 ve 22:10® BlueShark
-
Patlaloš: A já budu zase dělat bouchací pytel co?
- Pátek 22. ledna 2010 ve 22:06® Patlaloš
-
monaster> Pepoooo nebuď smutnej,někdy uděláme zase akci a vožereme se spolu na sračky .-)
- Pátek 22. ledna 2010 ve 22:04® Patlaloš
-
Apofis> Šulin váže supr mouchy také mi jich už dost dal,už jsem koupil nějaké věci na vázání a tak mne bude učit kluk šikovná.
- Pátek 22. ledna 2010 ve 22:04® Trepifajxl
-
Jen k tomu mušení mužu říc když si važeš sám a vezmou to ryby tak je to 2× tak velkej zažitek.
- Pátek 22. ledna 2010 ve 21:58® Apofis
-
Patlaloš> Ahá.Né, ten nick mám vlastně už ze střední, je to část jména a část příjmení, no a ti volové to takhle skonili
- Pátek 22. ledna 2010 ve 21:55® Apofis
-
Monaster> řekl jsi vše co mám nejen já, ale i opravdový muškař na srdci.Muškařina stojí pouze tolik, kolik do ním chceš investovat.Pokud na to máš, koupíš základ za 50000, pokud na to (ne)máš tak to seženeš za 5000. Jinak Jizeru znám dobře a mám rád hodně tu Železno brodskou.I ta reka co se do ní vlívá Kamenice je dobrá.Patří též do místního užívání.Je to dobře zarybňovaný. Pokud ti kluci dávají mušky, tak si jich važ a pokud ty mušky opravdu chytají, tak dvojnásob.Vázat je 100× těžší než chytat.ale pokud chceš i ty vázat mušky, tak se to taky naučíš.Kluci ti řeknou jakaá muška je jednoduchá na začátek.
- Pátek 22. ledna 2010 ve 21:44® Patlaloš
-
Apofis> Woe si dělám prdel…Apofis to je ten borec z hvězdné brány…goauld nebo jak to je .-)) Ten zotročoval národy mimozemské a chtěl i nás pozemšťany. Časem poznáš že jsem trochu jinej .-)))
- Pátek 22. ledna 2010 ve 21:43® monaster
-
je to jednoduchý. zkusil jsem klasickou položenou. čekání na autobus či vlak od 8.00 do 21.00. zabije tě to nudou. Feeder. plavanou, splavávanou (Blusharku díky za školení bylo to zajímavý a účinný) vláčku, houpačku (piranho díky nikdy předtím jsme to nezkusil.. ale muškařina a obzvlášť pokud to alespoň občas bere je prostě fakt něco navíc
Tento příspěvek byl editován 22.1.2010 20:43:50 uživatelem monaster. - Pátek 22. ledna 2010 ve 21:37® monaster
-
byl to Piranha kterýho tu dost haníte co mně do toho zatáhnul. já mylsel že muškařna je něco neskutečně drahýho a složitýho. a měl jsme možnost mušit nejen s Piranhou ale s jedním shodně předních muškařův čr. s klukame s Monfishe. nevytahujou se že mušili v mongolsku a po světě. naopak. amatérovi poraděj. takhle to drž, takhle sekej. to samý Piranha, i další kluci. mám plnou krabičku mušek. od Piranhy a šuliho. a přitom jsem fakt myslel že muškařina je pro bohatý a nad lidi. když jsme na to na pstruhovce chytal nebylo čeko, nebyla veropa, byl jsem asi mimo planetu. je to prostě jinej svět. jak psal piranha když palačkuju nebo feeder čumím oklo. muškařina je 99 % líh. není břeh. nevíš co na něm roste. je řeka , není prut , šňůra, návazec. je jen řeka, muška, voda, ryba a ty.
- Pátek 22. ledna 2010 ve 21:29® BlueShark
-
Monaster: Jsi elév, ale jdeš do toho a to se mi líbí milý pane
- Pátek 22. ledna 2010 ve 21:27® monaster
-
apofis: jinak nejsm muškař ale muškařský eleév. držel jsme to v ruce tak 5×. z toho jden Lipan ke 4 jeden menší a potok. pár malejch čudel. krátká a Francouzká nymfa mně neberou. suchá moucha není rybařina. to je symfonie. to se nedá srovnávat. když ti veme z hladiny ryba mouchu. ale i to jsme ikdyž hodně málo zkusil. i to když stojíš v průzračný vodě. nedejcháš a nemušís jen koukáš a ryby jezděj okolo
- Pátek 22. ledna 2010 ve 21:24® monaster
-
äpofis: nic si z nich nedělej. a pojď na ryby
zejtra jedu očumovat jeden potok na jaro ale pak asi parmy nebo možná krátká nymfa ikdyž jí nerad u mostu. není nad to v –16 na hodinku zabrodit. no a v neděli asi pokus o parmu na feeder. jinak jsme chodil na pstruhovku ale vláčet na Ploučku za Libvrdu v děčíně. je to kousek a násaďáků hafo. dneska bych to pouštěl. ale láká mně voda u Kláštěrce. a tam co sme byli s Piranhou Jizera, Smědá. lipana kolem 50 jsem předtím neviděl
- Pátek 22. ledna 2010 ve 21:23® BlueShark
-
Apofis: Ahoj kolego, myslím, že budem jedině rádi za nového rybáře na našem ústeckém serveru. Rád pokecám, ale o muškařině vím asi to, co o americkém fotbalu. Ale pokud je tu někdo uzavřený nebo se s Tebou bavit nechce, to neovlivním, píšeš rozumně, tak jen tak dál
PS: muší tu Piranha, Monaster, Luďa, ale jak říkám, třetina už sem jít nechce, druhá je tu ojediněle páč většinou v zimních měsících loví na ICQ či XCHATu baby a ne ryby a poslední třetina, ta se Ti určo ráda ozve
Tento příspěvek byl editován 22.1.2010 20:24:53 uživatelem BlueShark.Je to povahově super chlapík a srdcař
- Pátek 22. ledna 2010 ve 21:16® Apofis
-
Patlaloš> podívej se kolego, neznám tu nikoho, a přišel jsem se sem bavit.Doslechl jsem se o tomto serveru a jelikož jsem chytal vždy sám a to mám nejspíše v plánu nadále, tak jsem si sem přišel pokecat s vrstevníkama a rybářema.Hlavně kvůli tomu, že jsou zde i muškaři. Nechci z mého vstupu sem dělat nějaké pozdvyžení a někoho napadat.Ale jak koukám asi jste tu celkem uzavřená komunita lidí a nejspíše nikoho nového mezi sebe nepřijmete.Ne že bych po tom vyloženě toužil, ale alespoň jsem chtěl pokecat s těma muškařema.
- Pátek 22. ledna 2010 ve 21:11® Patlaloš
-
Apofis> Aha nepochopil,možná časem Apofisi ..
- Pátek 22. ledna 2010 ve 21:09® Apofis
-
Patlaloš> tak to je tvůj problém a boj.
- Pátek 22. ledna 2010 ve 21:05® Patlaloš
-
Apofis> Mám.Jestli si myslíš že si nás tu zotročíš tak na to zapomeň !!!!
- Pátek 22. ledna 2010 ve 20:31® Apofis
-
Patlaloš> nerozumím ti.Pokud máš nějaký problém s mým vstupem, tak sem s ním.
- Pátek 22. ledna 2010 ve 20:23® Patlaloš
-
Trepifajxl> Také nezavrhuji přívlač ale na P bych zakázal i to,tím myslím vláčení s něčím co má víc jak jeden háček.
- Pátek 22. ledna 2010 ve 20:15® Trepifajxl
-
Patlaloš> Tak to asi jo.začal jsem davat přednost mušce,ale přívlač nezarhuji jednou za čas jí i potřebuji.
- Pátek 22. ledna 2010 v 19:23® foks01
-
Patla-tak to se připujuji,to je divnej styl…
- Pátek 22. ledna 2010 v 19:15® Patlaloš
-
Trepifajxl> Osobně bych trojhák na P zakázal úplně ..
Tento příspěvek byl editován 22.1.2010 18:16:06 uživatelem Patlaloš. - Pátek 22. ledna 2010 v 19:04® Trepifajxl
-
Patlaloš> Taky to tak dělam neboj ale není to ono.Jinak na pstruhovce to mám zamačkany už 2 rok.Aje to supr
- Pátek 22. ledna 2010 v 18:54® Patlaloš
-
Trepifajxl> Kup s protihroty a zamačkej je a máš to chlape,nedělej si násilí.
- Pátek 22. ledna 2010 v 18:52® Patlaloš
-
Apofis> Se neboj mi tě dostaneme a už nebudeš škodit !!!!
- Pátek 22. ledna 2010 v 17:44® olda
-
Trepifajxl> čau v Ustí nevím ale tady něco mají http://www.zico.cz/…-skup123.php
- Pátek 22. ledna 2010 v 15:40® Trepifajxl
-
Čaf lidi mam dotaz daj se v Ul sehnat trojhačky bez protihrotu?Nebo to je nedostatkove zboží všude