Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 25. dubna 2009 v 18:18® sus1

1Mara> At kliknu kam chci,všude samej Mara?!!Hergot?!:-)) ))))

Sobota 25. dubna 2009 v 18:10® monaster
monaster

Pípa: hustý fotky

Mara: Mařeno vše neja nevožerse já byl včera s tvým jmenovcem na pivu a padlo 10 kousků

Sobota 25. dubna 2009 v 17:45® pipa
pipa

BlueShark> gratulačka touživáci pivo Ja už jen stříham metr!!!! Už jen za 51 !!!!!! :->

Sobota 25. dubna 2009 v 17:22® BlueShark
BlueShark

Klid tu bude Máro až ten ubožák pochopí, že ho tu nechcem a že nemá cenu zakládat nový nick z nové IP :-)

Sobota 25. dubna 2009 v 17:19® BlueShark
BlueShark

Tak dnes na Labi s klukama, kormouš, oliheňák a Kamil. Rybky nic moc, já vymodlil 10 kousků. Nej kapřík 52cm a puštěn zpět. Jsem ostuda, můj první letos :-)) )

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23444.jpg
Sobota 25. dubna 2009 v 16:36® pipa
pipa

1Mara> čus kusanepivo neboj,k svatku ti koupim novy poklice:-> abych zamas tu ďupku jak sem ti otestoval to přední okno;-) jinak vše nejlepší Hannčinejjj pivo a posílam ti,zatim malej eskort servis,za obojkem ma rum ..pivo

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23443.jpg
Sobota 25. dubna 2009 v 16:16® 1Mara
1Mara

Jinak holoto mám dneska svátek tak mně neotravujte kravinama :-)) )

Sobota 25. dubna 2009 v 16:13® 1Mara
1Mara

Nebuďme horký hlavy a uvědomte si že na světě jsou horší věci např. v čéra mé ženě ( kolegyni) ukradli originál poklice z pasata v Ústí :-(( ted to auto je oškliví , a nejsou penízky a druhý auto mám nemocný a je před vyšetřením atd atd atd atd. takže mám jiné starosti a nemám náladu na nic :-( . Nezapomínejte že sem chodějí určitě i malí děcka co to jen čtou a nemají odvahu mezi dospělí něco napsat, už jsem to slišel v Oseku jak si malí rybáři o chytej povídaj , nebyl jsem u toho , ale děcka z Osak a Hrob prý si povídaj o Chytej a Mrku na rybářským kroužku , takže se časem můžeme na ně těšit a nemusíme jim dávat takovýdle příklad né ? :-)

Sobota 25. dubna 2009 v 15:48® 1Mara
1Mara

No asi takhle Pirno já jsem si chtěl s Tomasem promluvit , ale jak jsem už sem jednou psal nebyl na to čas a na schůzi , nebo brigádě mezi chlapama se takovéhle věci netahaj a aby na mě koukali jako na vola bez chování tak zato mi Tomas nestojí .Teď jsem sním mluvil na výlovu a byl v pohodě takže nevím proč a co ho to vede ktomu se opět hlavně do tebe a Blusharka rejpat a napadat jako malé děti , takže proto mlčím a čekám že si to sním vyřešíte po osobkách a nebude te to tahat ani jeden sem na net. Já se Tomase nebojím a už jsem mněl pod sebou větší gorilky , ale to sem nepatří páááč na to dát někomu lekci musí mít člověk povahu a to se nebojím říct že já mám a taky nejsem zato rád , ale k věci zatím jsem si všimnul že tadle hádka je teď mezi tebou a BS a Tomasem tak co bys čekal odemně že ho zato ztluču ? Dal jsem mu najevo že k mé osobě nebude drzí , sprostý atd a on to respektuje a jak jsi asi všichni všimli tak mám od něj klid a on odemně taky. Chodí na Labko tak se tam sejděte a konečně to vše vyřešte a nemusí tu mít přeci nikdo mindráky né . Tímto se zastávám všech a opravdu si přeji aby tady byl už pro jednou klid a pohodička.

Sobota 25. dubna 2009 ve 12:21® Piranha
Piranha

A jeste.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23436.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23437.jpg
Sobota 25. dubna 2009 ve 12:21® Piranha
Piranha

Jinak otocme list. Dneska jsem byl po 9 letech na jednom krasnym mistecku kde jsem si tehda chytil osobacka amurka 10kg a 100cm. Byly to takove male soukrome zavody ja-feeder vs. tata-bobkar a bracha-kaprarina.Vyhral jsem 8:0:0 :-)) Nalupal jsem na feeder 7 cejnu a jednoho kaprika 43.Jen ta vyletni lod co jezdi na piskovnu obcas rozvirila dno, ale to slo.Spis mne stval ten proud co tahne z a do piskovny kazdou chvilku jinak a tudis 40g kosicek tam jezdil jako blazen. Nacpu sem ted nejaky fotecky.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23433.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23434.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23435.jpg
Sobota 25. dubna 2009 ve 12:02® Piranha
Piranha

foks01> tak tomu verim, za 1. Mara uz mu to sliboval a za druhy ten drevorubec vypada jako takovej malej shrek :-D :D, toho bych se bal taky.Ale ma to.Nema to bejt kok… a ma se chovat slusne.Uz mu nekolikrat rikal BS at sem radeji neleze a bude mit klid jak on, tak my a lidi co sem chodej.

Sobota 25. dubna 2009 v 11:44® foks01
foks01

pirna-Hampejs je z máry posranej až za ušima když se potkali v Duchcově,Mára to chtěl po něm vysvětlit proč se tak chová a on začal mlít nějaký kraviny…:-D ,neřešte ho …dit je nemocnej

Sobota 25. dubna 2009 v 6:21® BlueShark
BlueShark

Piranha: Dostane věčňáka :-)

Sobota 25. dubna 2009 v 1:07® pipa
pipa

Piranha> škoda,že když ja tu furt mluvím na rovinu!!! tak raději dělaš,že mě nerozumíš:-D a nevim proč chceš odpovědi posílat na osobku?? neřikals abys me tu mluvily na ROVINU a nechovaly se jak BABOVKY:-D :-> :-> pivo

Sobota 25. dubna 2009 v 0:50® pipa
pipa

Piranha> ted smě zas dal ty jedna bábovičko:-D

Pátek 24. dubna 2009 ve 23:37® Piranha
Piranha

Jo, oslava byla pekna dneska a diky tomu i nejaky ten preklep za ktery se omlouvam.

Pátek 24. dubna 2009 ve 23:29® Piranha
Piranha

Antichytej.cz> Honzo, ty mne dokazes po icq pekne nekdy nasrat, ale to neznamena, ze nezdilim tve nazory a tve napady.Ses proste kamarad a to slovo, myslim tim to ,,kamarad,, je pro mne dulezite a moc take znamena. Ses jediny clovek, ktery zdili sejne nazory jako ja.Je jen skoda, ze se k tomu neodvazi i jini navstevnici naseho fora. Hapejs, ty si myslis, ze kdyz sem das fotky nejakych zmasenyh kapru o kterych tvrdis, ze jsou voji, ze udels diru do sveta? NE! Ses blbecek a tvoje chovani je opravdu vzacna ukazka, pro psychiatry.Pokud si myslis, ze tim, ze sem vlozis fotku nejakych mrtvych ryb, si ziskas kamarady, tak ses na velkym omylu.Tohle postuchovani jsme delali na zakladni skole, kam ty patris. Je 23:08 a ja si dovolim rict, ze jsi dementni, vyjebanej kokot, co nema kamarady a skurvenej idiot, co se snazi na sebe upozornit. Pokud se to nebude libit administratorum stranek, tak ad muj prispevek smazou.Psal jsem to po dobe, kdy opada cenzurace a tudis se necitim vinen za jakoukoliv spatnost. Myslim si ale, ze by bylo asi nejlepe, kdyby byl konecne tento kokot zabnovan jednou pro vzdy a tim by byl uz konec temto sarvatkam.Myslim tim blokaci IP cisla. Je mi jen lito toho, ze se neodvazi lidi z blizkeho okoli, Hampejsova bydleni, rici svuj nazor a svoje proti.Poslouchat od duchcovaku jakej je to kokot a vul, ci idiot, je mozna kladny audio, ale vlastni nazor sem se boji dat.Ceho se bojite.Mara!Ze neudelas myslivost?Cormoran, ze …co vlastne.Je to obycejnej nafoukanej smrkac a srac, co nema vychovani.Kurva nebudte babovky a serte sem svoje projevy, kdyz uz se tu bavite o hovnech. Ze sem nenapise monastere?To uz vim a nebudu tu rozrejpavat jeho soukrome veci, ale ostatni chlapi, co se sem koukaj denne..... Ja rikam jedno, at si ten kretenskej blb napise o mne co che, neberu to vazne a myslim si, ze je spis na tobe Honzo, aby jsi zacal resit to pako nekde jinde.KLdyz jsi dokazal vybojovat vlajku UL-Chytejaku, tak vybouchas u toho kokůtka z chytej.

Pripadne odpovedi na tento text bych prosil po osobce, nerad bych aby Hampejs zase menstruoval., Dik.

Pátek 24. dubna 2009 ve 22:11® 1Mara
1Mara

Pípa ahoj kusane pěkné fotky to se bude Monastrovi líbyt :-)

Pátek 24. dubna 2009 ve 21:53® pipa
pipa

Něco jsem vyhrabal z archívu …

co tomu říkate..

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23430.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23431.jpg
Pátek 24. dubna 2009 v 19:47® BlueShark
BlueShark

Oldo: máš ICQ? Jinak pěkné :-) Já smrdím v práci :-)

Pátek 24. dubna 2009 v 19:13® olda
olda

Právě jsem se vrátil z Labe 7 cejnků,1 kapřík asi 45 cm anijsem nemněřil páč mistr to má v oku.Od 14 hod až do 16 se mi špice nehla vše mezi 16–18 hod.Kapr na kuku,cejni na rohlík. kuličky.

Pátek 24. dubna 2009 v 18:37® BlueShark
BlueShark

Umět urážet a ponižovat jak malý kluk, to by mu šlo. Jen hlupák co mu x krát někdo řekne ať zmizí bude pořád škrábat. Jeho smůla… ;-)

Pátek 24. dubna 2009 v 18:24® Tomash_prejmenovano

Borůvko, zkoušel jsi někdy, místo bezúčelného psaní, masturbaci? Bylo by to alespoň k něčemu dobré, třeba by tě to ukojilo… PS : Za chvilku jdu grilovat a zítra zase „pro kapry“, kua já se na ty kluky kapří tak těším :-D PS2: Žraločáček a Píčaranha se nemusí bát, fotky ZASE dodám ;-)

Pátek 24. dubna 2009 v 18:12® pipa
pipa

BlueShark> tak,tak.. už sem jí s Maňousem odklidil :->

Pátek 24. dubna 2009 v 18:05® BlueShark
BlueShark

Pípa: jééé tu jsem viděl taky nad Benešákem :-)

Pátek 24. dubna 2009 v 18:01® pipa
pipa

Tak v uterý sem našel na mem fleku opět smutnej příběh :-( PS:muj tip 75cm±

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23419.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23420.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23421.jpg
Pátek 24. dubna 2009 v 17:43® BlueShark
BlueShark

Antichytej.cz: Táhni odsud, nestačilo????

Pátek 24. dubna 2009 v 16:57® pipa
pipa

Čus kusani pivo

Pátek 24. dubna 2009 v 16:56® fish-team-voda
fish-team-voda

Antichytej.cz: tak dobrou chut :-)