Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 3. ledna 2010 v 15:50® BlueShark
BlueShark

Jó hoši, já teď dorazil z posilky, musím se připravit na ty letošní megaryby :-) Abych je zvednul :-))

Neděle 3. ledna 2010 v 15:33® monaster
monaster

vladah: i já Vladímíre Ilčijiči rybomile

Neděle 3. ledna 2010 v 15:16® vladah
vladah

monaster> tak je mi to jasný ale já myslim toho z těch nechranic

Neděle 3. ledna 2010 v 15:08® monaster
monaster

vladah: byl jsem kluk. a měli jsme udírnu :-) víš co tam padlo úhořů? ;-) dneska bych ho pustil taky

Neděle 3. ledna 2010 ve 12:15® vladah
vladah

monaster> no musel bejt pěknej ale udělal bych si fotku a pustil bych ho zpátky

Neděle 3. ledna 2010 ve 12:13® olda
olda

monaster> To je lopaťák nechrankový taky bych se sním popral

Neděle 3. ledna 2010 ve 12:12® olda
olda

Piranha> http://www.hendsproducts.cz/…-pisluenstvi

Neděle 3. ledna 2010 ve 12:10® monaster
monaster

koukal jsem na cejny co najdu největší. fotka tam není ale největšího jsem našel z nechranky 84 cm. to musel bejt kus. já tam jako kluk tahal kolem 70. v udírně neměli chybu :-)

Neděle 3. ledna 2010 v 11:58® olda
olda

Piranha> http://www.muskareni.cz/inshop/klima/ Jestli se ti něco nebude páčit na vázání.

Neděle 3. ledna 2010 v 11:57® Piranha
Piranha

monaster> protoze je tam zcela sam a sveho druhu a citi se tak byt ohrozen, nebo je nejvetsi a chova se dominantne.Pokud by byl v pririode, zil by ve velkem hejnu a prijal by mezi sebe i jine druhy jako plotice, cejnek, kapr, a jine kaprovite ryby.Citi se byt v hejnu v bezpeci.

Tento příspěvek byl editován 3.1.2010 10:58:16 uživatelem Piranha.
Neděle 3. ledna 2010 v 11:55® monaster
monaster

mám od jara v akvárku cejna. piranha ho viděl. od ostatních rybek asi 4× větší. můžu říct že kromě sumečků se chodá dost teritoriálně. to jsem u cejna nečekal. aspoň jsem o tom neslyšel. oblíbil si kout s kytkou a všechny rybičky odtamtud vyhání

Neděle 3. ledna 2010 v 11:39® vladah
vladah

Piranha> tak já nejsem příznivcem boili spíš používám klasiku krmení a dobře se tak chytaj candáti

Neděle 3. ledna 2010 v 11:29® Piranha
Piranha

vladah> no a co?Tak je nech bejt.Krm si taky kdyz chces.Nevim teda co ode mne chces slyset. Chces na piskovnu a bavime se o cejnech, tak jsem ti rekl co vim o tom.Vse je jen na tobe zda buides jezdit na lodce, nebo si jen tak sednes nahazes par kulicek a budes chytat.

Tento příspěvek byl editován 3.1.2010 10:29:35 uživatelem Piranha.
Neděle 3. ledna 2010 v 11:26® vladah
vladah

Piranha> to ne ale bylo vidět když sme jeli okolo s lodkou a echolotem jak tam byli bojky od nich a když sme se bavili s majitelem tak sám řikal že si to tam zakrmujou

Neděle 3. ledna 2010 v 11:26® Piranha
Piranha

vladah> kdesi na piskovne, staci si vlizt nekam a bejt trochu sikovnej.Pokud trochu znas ryby a vis kde by se jim asi tak mohlo libit ( zakouti, kere a tak ) tak tak neni problem nachytt ryby.Uz se tam zase moc tesim na ne.

Neděle 3. ledna 2010 v 11:24® Piranha
Piranha

vladah> ses trefil zrovna do období kdy tam proste byli.Rikam bejvaj vetsinou u betonarky jinak pokud myslis ze je kaprar kazdej kdo ma stojanky tak de mylis kamo.To jsou takovy ti radoby co vymontujou konstrukce natocej hlasice a pak tam koupou pul dne kostku chleba nebo burizon.Jako ted na plazi ten tip z TP.Nechapu to.A pritom staci jeden klacek na jemno a chytas jako drak.

Neděle 3. ledna 2010 v 11:21® vladah
vladah

Piranha> tak to je pěkný a je to přímo v pískovně nebo na Laby?

Neděle 3. ledna 2010 v 11:19® Piranha
Piranha

vladah> Vladahu vokážu ti nejaky fotecky z piskovny na cejnovacce. Jdou tam tací dost casto.A Monaster i jenoho 60cisel.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img30030.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img30031.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img30032.jpg
Neděle 3. ledna 2010 v 11:18® vladah
vladah

Piranha> tak se to změnilo když sem tam byl před dvouma rokama tak všude bylo vidět jak seděj kapraři a každou chvilku jezdili lodkou a dávali tam boili

Neděle 3. ledna 2010 v 11:14® Piranha
Piranha

monaster> a ja ti urvu koule pokud ji nemas.Ale zase jsem v klidku, misto ni mi koupis Tajne musky cesky a sl. vazacu :-)) dobrej kseftik.

Neděle 3. ledna 2010 v 11:12® monaster
monaster

piranha: a já jí vracel do knihovny hihi. paní čuměla jak puk a já taky .

Neděle 3. ledna 2010 v 11:08® Piranha
Piranha

vladah> :-)) ) ale di ty.Na boilies tam chytaj jen kaprari a i tech tam uz jezdi malo, diky tlaku a vecne obsazenym mistum. Chytam tam jen na cervy, kukurici a foukacky, popž. hnojacek.Krmeni polsky, nebo sensas a cerbvu aspin litranek z jara.Nastrilim si prakem kule a pak jen hazu s kosickem a ryby tam jsou a berou.I ti kapr se tam dobre chytaj a ne na boilies.

Olda> nevadi, stejne jsem samouk.

Monaster> vim ze ji mas ty, vzdyt jsem ji preci nasel a pak jsem ti ji pujcil.

Neděle 3. ledna 2010 v 10:49® vladah
vladah

Piranha> jo ale aby sis zachytal na pískovně tak musíš mít boili jinak se tam nechytáš jelikož to tam tak zakrmený že bude náhoda že tam něco chytneš spíše se tam vyplatí jen na labe na vláčku v určitej čas na určitym míste

Neděle 3. ledna 2010 v 10:40® monaster
monaster

luda: piranha: tu mám asi já. jednu mám půjčenou

Neděle 3. ledna 2010 v 10:30® olda
olda

Piranha> půjčit nemohu půjčené věci nepučuji

Neděle 3. ledna 2010 v 10:13® Luda
Luda

Piranha> A už jsi našel tu knihu o muškaření, co jsi hledal i u mě?

Neděle 3. ledna 2010 v 10:10® Piranha
Piranha

olda> tak to mne nechtej nasrat a to vazani mi pujc pane.Ja zase propujcim DVD feeder a nejaky knihy.

Neděle 3. ledna 2010 v 9:49® olda
olda

Piranha> Tak jsem začal studovat,kolega mi zapůjčil studijní materiál,tak si myslím že tě za chvilku doženu.:-D

Tento příspěvek byl editován 3.1.2010 08:49:55 uživatelem olda.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img30029.jpg
Neděle 3. ledna 2010 v 9:47® Piranha
Piranha

pipa> proto ze jsi si o to slusne nerekl.A navic nejsem tak dobrej abych nekoho ucil, sam se ucim a mam co ucit.Mimochodem ja jsem behem dne tech hodinovej navstev mel treba 5.Mezi kseftama jsem proste sel k vode.Ale taky jsem tam nekolikrat i nocoval a delal celodenni chytacky, to ty ani nevis mistre. Co chces radit na cejny kup si cervy vem feeder a nejaky krmeni od sensasu a jdi nekam na labe do klidnejsi vody. A jestli chces tahat velky ryby cilene tak s nama pojed z jara na labe bo piskovnu a zachytas si taky.

Tento příspěvek byl editován 3.1.2010 08:47:45 uživatelem Piranha.
Sobota 2. ledna 2010 ve 23:01® cormoran
cormoran

pipa> V jednom ale ty „hodinkáři“ výhodu mají, a sice v tom, že poznají už za tu hoďku, že howno chytnou. Kdežto my tam stepujem bez ryby celej den a pořád věříme tomu, že se něco splete…