Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 25. prosince 2009 v 17:41® Kazan
-
Piranha> a ještě k tomu pozvat televizi, protože pokud nedostanou masáž ve sdělovacích prostředcích, tak to bude příští rok zas. To není rok aby nebyla Běla postižená nějakou havárkou.
- Pátek 25. prosince 2009 v 16:16® Piranha
-
LojzaRybka> ja sem rikal Marovi ze jsem ochoten pozbirat mrtvy ryby a vlastnim autem je odvest na vratnici a vyblej jim to tam, at videk kurvy co udelaly.Ale poradny hafo ryb.Porad mam chut to udelat.Pokud nekdo bude mit zajem jedu i v noci.
- Pátek 25. prosince 2009 v 15:29® LojzaRybka
-
ahoj chuligáni,tak tu sleduju tu havárku na běle a musim říct že bejt to tady na ohři,tak asi odevzdám povolenku,už takhle se tu nic nevysazuja a po takovém průseru by to tady bylo asi na dlouho bez rybek
,je mě stoho smutno,nejraděj bych zajel k vrátnici té chemičky a někoho tam natáhl sumčákem přes záda,protože tyhle ryby nám už nikdo nevrátí
- Pátek 25. prosince 2009 ve 12:59® sgt.mooody
-
Docela smutný
..
- Pátek 25. prosince 2009 ve 12:26® Piranha
-
1Mara> to nema smysl, je to benzin a tam je olovo a to zeda do bahna.Bejt to olej tak se to zachyti a rybam to tolik neublizi ale tohle s evali sloupcem a useda do bahna.Kazda pak dalsi vetsi povoden to bahno zvedne a bude dalsich par set ryb kaput.Treba na jare po obleve.
- Pátek 25. prosince 2009 ve 12:13® 1Mara
-
jirin8> Je to po vodníkem tak se neboj , tam ty mrtví ryby chytat nebudete .
- Pátek 25. prosince 2009 ve 12:11® jirin8
-
tohle je na labi??a jsou tam vubec jeste naky ryby ??nebo vsechny chciply??myslite ze je strekovsky vodnik v ohrozeni?
- Pátek 25. prosince 2009 ve 12:10® 1Mara
-
cormoran> Kdybych věděl jak těm rybám pomoci tak nesedím doma a už od rána včerejšího jim pomuži , ale mají spálený žábry od těch sraček , fakt jim není pomoci a pročistit 40km. Běli ve čtiřech nebo pěti lidech je na nic , Chtělo by to třeba aby odpustili hodně vody z Kijic aby se to propláchlo a co nejdřív se to svinctvo odplavilo
Tento příspěvek byl editován 25.12.2009 11:11:29 uživatelem 1Mara.Zařídit takovou malou kontrolovatelnou povoděn
- Pátek 25. prosince 2009 ve 12:04® cormoran
-
1Mara> Vždyť se vlastně nic nestalo, jen jim uniklo několik málo litříků do stoky, která je k tomu „určená“. Pro těch pár ryb, co tam žilo nikdo nehne ani brvou…
- Pátek 25. prosince 2009 ve 12:00® 1Mara
-
cormoran> Jak říkám jedině petici a poslat to všem jak na Mo Most a Bílinu , životní prostředí páááč podle nich to nemá vůbec velký dopad na životní prostředí ( kreténi ) a zároveň na rafinérskou do unipetrolu aby viděli že to co skurvily se jentak nevzpamatuje a bůch ví jak tzo všechno vůbec bude
- Pátek 25. prosince 2009 v 11:57® cormoran
-
1Mara> I ty kecko
Piranha> No to je výborný, takže na celým úseku Běly, kde se vyskytovaly ryby, je mrtvo…Odcházím, nechci bejt sprostej
- Pátek 25. prosince 2009 v 11:43® Piranha
-
…
- Pátek 25. prosince 2009 v 11:41® Piranha
-
Tak jsem se vratil z Labe, musel jsemjet domu, zacalo mne z toho puchu skrabat v krku.Stovky racku a kormoranu hodujou u soutoku dodelavajici ryby a siri se tam nehoraznej smrad petroleje s benzinem. Jel jsem pak na muj flek a vysledek byl sokujici.Uz jen pres trmice kdyz jsem jel tak jsem cejtil ten smrad v aute.No a fotky dokazujou jak to tam bylo zasrany.
- Pátek 25. prosince 2009 v 11:00® 1Mara
-
cormoran> No ještě že já kjsem uplně blbej a nechápu co do sebe zapadá
)
- Pátek 25. prosince 2009 v 10:45® cormoran
-
filip111> Ahá, tak to už do sebe zapadá
- Pátek 25. prosince 2009 v 10:39® BlueShark
-
Jinak včera jak jsem psal smsku s přáním všem co mám v mobilu z chytej, tak Vám přijedu k Tescu, nakoupím něco málo a jdu pro kapra a oni už je vevnitř nemaj, venku taky nic, bylo 10 dopoledne, chtěl jsem čerstvého kapříka, nakonec mě zachránili naproti Hraničáři v masně, kde měli poslední 4 kapříky živé, tak jsem si oddychl a domů šel šupík, přece je nebudu drancovat na Vánoce z Labe
Ale málem jsem byl bez kapra, v mrazáku mám jednoho, ale… to není ono, tradice je tradice
- Pátek 25. prosince 2009 v 10:34® filip111
-
cormoran> to jsou Trmický kormoráni. Víš co, nemohli přeci napsat že to jsou ci…i
- Pátek 25. prosince 2009 v 10:09® BlueShark
-
cormoran: To mi je právě divné… a zapni ICQ
- Pátek 25. prosince 2009 v 10:04® cormoran
-
Kormorán a mrtvý ryby? To mi nějak nepasuje…
- Pátek 25. prosince 2009 v 9:56® 1Mara
-
BlueShark> No už toho asi moc neprodiskutujeme , volal mi Pirna že tam v Ústí ted konečně ty mrtvé ryby žerou kormoráni a smrdí to benzínem , ale to stejně nikoho asi nebude zajímat , jak to psali minimazovali ztráty
debilové !
- Pátek 25. prosince 2009 v 9:46® BlueShark
-
Klobouk dolů, že Píra poradil, já to oceňuju. Až sem se do toho začetl, jen trošku humorně dodám, že ke konci měl ještě připsat, pak nahodíš, počkáš, až se čihátko nebo špička zhoupne, zasekneš, vytáhneš kapra menšího kolem 35cm a necháš ho přeměřit, pak nahodíš další 2 červy na háčku, přisekneš plotici a vytáhneš ji, pak přijde ještě parma 65cm a vyhrál si
- Pátek 25. prosince 2009 v 9:33® BlueShark
-
Ahoj draci, tak jsem v práci a už včera při domácích pracích, jsem to v rádiu slyšel, už v tu chvíli jsem tušil, že bude hodně zle
Nemám slov a netuším, co se s tímhle dá udělat. Sakra to bolí…
Máro, máš k tomu něco bližšího? Kolik toho bylo jel si dál?
PS: Nejvíc mě vytáčí, že jim daj flastr mega a co z toho? Pro ně to nic není a udělaj to zase znovu. Vidím do toho asi jak kapr zná Windows 7, ale zajímalo by mě jak se tohle dá řešit v podobě ČRS x Unipetrol…
Tento příspěvek byl editován 25.12.2009 08:39:23 uživatelem BlueShark. - Pátek 25. prosince 2009 v 8:34® Piranha
-
Pepek námořník> starej se radeji o sebe.Treba aby ti nezaskocila kustka.
- Pátek 25. prosince 2009 v 8:02® Patlaloš
-
1Mara> V sobotu na Sausforku nebudu,jedeme dnes k paní mámě a přijedu v sobotu na večír
- Pátek 25. prosince 2009 v 8:01® Patlaloš
-
Pepek námořník> Právě proto tam půjde
- Pátek 25. prosince 2009 ve 3:51® Pepek námořník
-
Piranha> Nechoď tam, je to přece dětský závod!
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 22:15® Luda
-
Manažerka> Já se omlouvám, ale byl jsem rozhozenej z tý Běly, tak jsem jakoby trochu pozapoměl i na ženy. Takže Tobě přejí zvlášť.
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 20:52® Piranha
-
Tak zitra jdu na mouchu na labe.Monaster nejdriv ze by sel a pak najednou ze ne ze bude spat.Je to zapecin nic jinyho.Spat muze vecer a ne rano.A to jdu az na 8mou
Tento příspěvek byl editován 24.12.2009 19:53:05 uživatelem Piranha. - Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 20:48® Piranha
-
jirin8> my to vime je to pres dum deti a mladeze sponzoruje to mesto a braumstein peta.
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 20:46® jirin8
-
ale fakt je to detsky zavod