Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:28® cormoran
cormoran

filip111> Ten je nachystanej pořád, jenom se trošku vykloním od monitoru a už se na mě jeden směje:-)

Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:22® filip111
filip111

cormoran> hmm panáček je tajnůstkář. Věřím v zázraky, takže chystej vláčák :-))

Piranha> za mě NE.

Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:19® cormoran
cormoran

filip111> Nene, přeci veřejně nepropálím nějakou dobrou značku…Tohle je druhá třída:-D

Kdyby to povolilo, čemuž ale nevěřím, tak se ozvu.-)

Piranha> Bez nějakejch kliček ti napíšu, že já do toho nejdu, důvody ti asi dojdou. Ale oceňuju snahu něco stmelit.-)

Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:09® ULPA
ULPA

ta k se napřed umej.nemám rád smraďochy. na šterdej nepiju

Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:09® filip111
filip111

ULPA> neber úplatky pivo

Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:07® Piranha
Piranha

ULPA> ok ale nejdriv mi pomuzes sezrat haldu zmasenejch kapru, vychlastat basu piva a litr slivovice, rozbalit kupu darku a pokud tam trefime tak ti ho, teda to ukazu :-)) )

Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:05® ULPA
ULPA

Piranha-tak jo.práci mám do středy.tak ve čtvrtek navečer by to šlo.když tak skočíme na jedno.Jsem zvědavej co budeš mít za výmluvu abys nešel,smajlík

Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:05® filip111
filip111

cormoran> má přijít obleva tak až povolí led, tak bych si přijel naposledy zaházet. max do 28.12. pak letím do tepla. Tak mi kdyžtak napiš osobku jestli to vůbec roztaje.

Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:03® filip111
filip111

cormoran> :-D kde jsi tak rychle našel link? žeby byl v záložkách? :-P :-D :-D :-D

Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:02® Piranha
Piranha

BlueShark>

ULPA>

Klic bude jeden a bude na miste kde se dohodnem, z ty klubovny je pruchod do senior centra a pokud se slusne zamkne tak by nemel bejt zadnej rproblem.A do centra se nikdo taky nedostane to je od wc oddeleny.Hospoda je uplne mimo.Kdo ma zajem muzm se domluvit nekdy a ja ukazu jak a co.

Pondělí 21. prosince 2009 v 19:59® Piranha
Piranha

BlueShark> jasne jsi mi nepsal, psal jsi ze na srazik mensi by to slo, ale na zimu radeji neco jinyho, tak co si z toho mam pobrat.Hele nebudu resit zase hovadiny, ptal jsem se snad jasne a zretelne.Byl bys pro, nebo ne.To ti dela takovej problem napsat ze je to na prd, nebo ze by to slo?.Verim ze i Marena by se nechal zlakat a cormos by s nim taky obcas dorazil na nejaky pokecani a zasmani.

ULPA jsme mohli rict i Mirovi a Honzovi jak byli na Jizere a mohli jsme udelat malej vazaci vecirek u piva nebo vinka, to by byla paradicka.

Pondělí 21. prosince 2009 v 19:58® cormoran
cormoran

Patlaloš> :-1

1Mara, Blueshark, olda> http://www.lubrikacni-gel.com/ mrkněte, mohlo by vás to zajímat:-D :-P

Tento příspěvek byl editován 21.12.2009 18:58:42 uživatelem cormoran.
Pondělí 21. prosince 2009 v 19:57® ULPA
ULPA

jde o to,když tam budeš spát a příjde na tebe sraní.jinak to nemusí bejt špatný na takový vázání.Z Mudllerky je bordel jako svině.

Pondělí 21. prosince 2009 v 19:53® BlueShark
BlueShark

Piranha: Super, ale hospoda zavírá že a klíč WC Ti asi nedaj né? Pokud neda není mimo průchod do hospy :-)

Pondělí 21. prosince 2009 v 19:52® Piranha
Piranha

ULPA> Zachod je na hospode.Uz jsme tenkrat premejsleli ze ho udelame i dole ale je to pod urovni a bylo by za potrebi precerpavaciho zarizeni, to by nam asi mesto nezaplatilo.Mozna by to chtelo se jich zeptat.Jinak holt par kroku bud ven na malou, nebo kousek do hospody i na velkou, a nebo vlastne hned nad tou klubovnou je senior centrum a nemel by bejt problem obas pouzit jejich, vsak jsem je tam taky delal.Znam lidi z uradu i majitele restaurace a dal by mi klic.To by se dalo vyresit myslim si.

Pondělí 21. prosince 2009 v 19:50® BlueShark
BlueShark

Piranha: Umíš číst? Já Ti to psal jasně… A jako jedinnej pokud se nemýlím…

Pondělí 21. prosince 2009 v 19:48® ULPA
ULPA

piranha-šel bych do toho,ale chci to vidět

Pondělí 21. prosince 2009 v 19:43® ULPA
ULPA

Piranha-je tam voda a záchod?

Pondělí 21. prosince 2009 v 19:22® Piranha
Piranha

BlueShark> ja se bavim normalne.Pokud nemas zajem staci rict JO mam zuajem, nebo NE nemam.Nic od tebe nechci.

Pondělí 21. prosince 2009 v 17:56® BlueShark
BlueShark

Piranha: Já jsem pro, jako v létě můžem udělat z parket ohýnek :-)

Pondělí 21. prosince 2009 v 17:52® Piranha
Piranha

BlueShark> neznam nic lepsiho nez se v teple srazit nekde.Ale pokud ma nekdo lepsi napad, tak sem s nim.Ja si to co jsem psal nechci prosazovat.Jen mi to bylo nabidnuto a rekl jsem ze do konce roku reknu JO nebo NE, aby to mohli pronajmout nekomu jinymu.Dri ten prostor meli hudebnici kde zkouseli jako kapela na akce.A taky se tam pekne kalilo, i na silvestra.

Tento příspěvek byl editován 21.12.2009 16:52:59 uživatelem Piranha.
Pondělí 21. prosince 2009 v 17:48® BlueShark
BlueShark

Piranha: Moc pěkně se staráš :-) I na srazík menší z Ústí by to šlo, ale teď v zimě spíš někam jinam :-)

Pondělí 21. prosince 2009 v 17:39® Piranha
Piranha

BlueShark> ja jsem je nechytal Honzo na sucho ale na blesouny a nymfy.Jak jsem dal suchoše tak po tom startovali jelci a i okouni, taky jsem to nevidel s okounama.

Pondělí 21. prosince 2009 v 17:38® Piranha
Piranha

Jeste bych chtel dodat ze i kdyby treba nebyl nekdo aktivni uzivat ten prostor, treba jako Pavel-šuli kterej to sem ma dal, nebo jinej clovek, tak samozrejme to neznmamena ze by tam nemohl prijet a bejt tam.Kazdej je zvanej a je to opravdu k tomu aby jsme se slezli v teple a v suchu zasmali se a pobavili o rybach a neco popily.Noclech jak jsem rekl je samozrejnmosti.

Pondělí 21. prosince 2009 v 17:38® BlueShark
BlueShark

Piranha: Mě jde o to, že jsem nikdy neviděl tolik kaprů jak sbíraj, to musí být nádhera ten boj, tady je problém, že takhle chytíš kapra fakt hodné náhodou, mě se to líbí jako nikdy, asi nej video :-)

Pondělí 21. prosince 2009 v 17:35® Piranha
Piranha

BlueShark> o tom uz jsem slysel moc a videl taky.Nejak mne to nelaka a uz jsem to i vyzkousel u mne na bele.Ale proste i kdyz je to pekny ten boj tak opravdu mne tesi vic treba jelec nebo salmonidi.

Pondělí 21. prosince 2009 v 17:34® Piranha
Piranha

Tak chlapci, mam jednu moznost a davam ji i jako takovej navrh. Mam moznost mit nebytovej prostor.Je to v objektu Restaurace U Kastneru v Trmicich.Je to vytapeny zdarma diky vymeniku v blizkosti a trubkama co tam vedou na sal a hospodu.Je to pomerne velky a 15 lidi se tam vejde jak prd.A se tam i nocovat.Myslel jsem ze by se to hodilo na nejaky nase zimni pokecy at uz ve dvou ci trech, tak i hromadne treba v deseti nebo v patnacti lidech.Mohlo by se tam proste jen tak kecat, pit a i neco zbastit.Alkohol je nedaleko a neni problem jakehokoliv druhu at jiz naseho, nebo kupovaneho z hospody.Monaster zna to misto, je to hned vedle moji dilny a skladu co mam.Muzeme si tam delat i nejaky vecicky okolo ryb, mam k dispozici i tu moji dilnu s autogenem a uz se pacuje i na ponku a sveraku.Muzeme v tzv. klubovne vazat mouchy, patlat patlošoviny a spřádat plany na rybarinu.Kdo ma i nejaky veci ktere nema doma kam ulozit muze samozrejme tam.Objekt je dobre zajistenej.Da se tam zridit i pripojka na interne kdyby se dal do kupy nejakej křáp. Jedina podmnka je ta, ze mesicne ten prostor stoji cca 500,–-/mesic a je to k pronajmu na dobu neurcitou.Je to jen takovej napad, tak ze z toho nedelejte nic hotovyho.Podle toho kolik by bylo zajemcu aktivne se o to zajimat, tolik by se to rozpocitalo na osobu.Myslim si ze nejakou pajdu mozna tri petky by se mesicne dali osulit kor kdyz ma dnes kazdej bankovni ucet a neni problem to mesicne platit. Tak pokud by mel nekdo zajem ci ne, vyjadrete se.

Pondělí 21. prosince 2009 v 17:29® BlueShark
BlueShark

Nevím jestli to tu bylo, ale vidél jsem mušení kaprů, to je mazec, to určo Piraňhák už proslintal :-)

Pondělí 21. prosince 2009 v 17:19® olda
olda

1Mara> taky mně chybíš lásko.

Pondělí 21. prosince 2009 v 16:19® BlueShark
BlueShark

Mára: Já Ti pořád volám a píšu, ty však nic a děláš ze mě píšu, chybíš mi móóóc :-(( :-D