Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 20. dubna 2009 v 7:21® cormoran
cormoran

Flid>:-D Na tom fleku je potěšení bejt, ale to chytání je horší. Nejlepší byl Olihňák když byl pořád v pozoru a čekal na příležitost dávat první pomoc. Když se kousek od nás srazilo nějaký děcko s klukem, tak byl hned zas přilepenej k sedačce a jeho sklony k zachraňování rázem vyprchaly:-D

Piranha> Už je mi to jasný, proč se dal i Luciper na sport, taky koupil korčule a hned si to namířil směr UL:-D A jinak k tomu fleku, byli jsme na tom posledním mezi těma vrbama a tam moc místa teda není, mistr Oliheň tam dokonce omotal špičku kolem vrby při nahazování…nevím, ale možná na sebe chtěl trochu nešťastně upoutat pozornost:-D

Pondělí 20. dubna 2009 v 7:21® cormoran
cormoran

Flid>:-D Na tom fleku je potěšení bejt, ale to chytání je horší. Nejlepší byl Olihňák když byl pořád v pozoru a čekal na příležitost dávat první pomoc. Když se kousek od nás srazilo nějaký děcko s klukem, tak byl hned zas přilepenej k sedačce a jeho sklony k zachraňování rázem vyprchaly:-D

Piranha> Už je mi to jasný, proč se dal i Luciper na sport, taky koupil korčule a hned si to namířil směr UL:-D A jinak k tomu fleku, byli jsme na tom posledním mezi těma vrbama a tam moc místa teda není, mistr Oliheň tam dokonce omotal špičku kolem vrby při nahazování…nevím, ale možná na sebe chtěl trochu nešťastně upoutat pozornost:-D

Pondělí 20. dubna 2009 v 6:20® Piranha
Piranha

cormoran> Peto, Prasek si hned ten den co tam s nama byl jel koupit brusle :-)) ) ja uz to neresim, akorat zena doma pak vecer trpí :-)) ) Jinak nepochopil jsem to s tim jednim malym mistem na oknech.To je flek jako krva, pomalu na zavody.

Neděle 19. dubna 2009 ve 23:54® Rico
Rico

BlueShark> taky bych asi poridil, ja jsi dopadl?

Neděle 19. dubna 2009 ve 22:59® Flid
Flid

cormoran> jj stím krkem to znám taky :-D ,ale oficialni vezre doma je ,že to mam z prace z klimatizace :-

Neděle 19. dubna 2009 ve 22:32® cormoran
cormoran

1Mara> Na soutoku full, tak jsme to namířili k oknům a tam se jedno malý místo našlo, kromě jedný parmy a tlouště, kterej ani nestál za zmínku, nic:( Potkali jsme tam Kamila, kterej něco málo nachytal a prej to šlo, ale asi do tří hodin odpoledne, pak jak když utne:(

Jo a už tam nejedu, aspoň pokud bude slunečno a víc než 20 stupňů. Mám vykroucenej krk jak sova:-D

Neděle 19. dubna 2009 ve 20:50® 1Mara
1Mara

Jinak dnes jsem byl jen na chvilku a jen dva okyši okolo 30 cm a vše zpět do vody jako vše :-) Cormoš co ty a Oliheň ???

Neděle 19. dubna 2009 ve 20:47® 1Mara
1Mara

Pirno voe to máš pravdu já si to po sobě nekontroluji , ale zato ty perlíš -nakjrmit , na belí.:-)) ),:-)) ) bereš drogy né :-)) )

Neděle 19. dubna 2009 ve 20:11® Luda
Luda

Piranha> Davide, dík za pozvání, ale já makal včera do večera a dnes taky. Musel jsem dodělat elektriku, než přijde štukatér. Hezký fišky.

Neděle 19. dubna 2009 ve 20:08® Prasek_2007
Prasek_2007

Dnes jsem ukončil úspěšný první týden na pstruhovce.Přivstal jsem si a už v 7:30 jsem stál po prdel v řece. Odmněnou mi bylo 18 fešáků od 25–35cm ve složení SA,PD a PO.Nádherné zahajení sezóny.

Neděle 19. dubna 2009 ve 20:01® VODA
VODA

monaster> Jo to jsme byli mi tři ale nic moc .takže to bylo na celem labi na nic vecer tam jel Cormoran, s Olihnakem tak nevim jak dopadli?

Neděle 19. dubna 2009 v 18:38® monaster
monaster

Voda: Jirko tak to ste byli vy ten autobusovej zájezd. já byl dole na konci zdi mezi Benešákem a novým. Jeden záběr na rousnici, jedna pěkná macatá plotice. na houpačku to nemělo smysl vody po pípu a tah. pak pod Tonasem a jen jeden záběr na rousnici a hafo trávy

Neděle 19. dubna 2009 ve 13:27® VODA
VODA

Ahoj vsichni tak ted jsme se vratili s Komenikem a Luciem z Labe byli jsme na soutoku SLABOTA ale vyteztví jsem vydřel nad komenikem, ten TRETI co ma federer tak dostal trosku na prdel:-D :-D :-D :-D .Fotky doda LUCIO.Potkali jsme FOKSIKA JEL BELU TAK DA VEDET,zdravim všechny.Mara ty jsi nikde nebyl ju?pivo

Neděle 19. dubna 2009 ve 12:09® Flid
Flid

BlueShark> SZ

Neděle 19. dubna 2009 v 11:51® BlueShark
BlueShark

Vyrábí někdo tento druh krmítek prosím? Tvrdý košík, hranatá základna a vyhovující 15g. Koupím větší počet.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23325.jpg
Neděle 19. dubna 2009 v 11:51® Piranha
Piranha

1Mara> byl jsem nakjrmit kluky na belí, a uz tam jsou nejaci.

Mara, slyset je prvni vyjmenovane slovo po ,,L,, :-)):-P

Neděle 19. dubna 2009 v 10:18® BlueShark
BlueShark

Já byl teď u Labe a rybky kousaly :-) Už jsem v práci a je krásně :-((

Neděle 19. dubna 2009 v 10:08® 1Mara
1Mara

Bré jitro :-) Mooody pěkní kusani u nás ješte na Bělu nenajeli takže zatím :-(( . Všichni na fiškách a podle toho co jsem slišel tak nic moc :-(( tak přemyšlím jestli mám taky někam vyrazit :-)) ) Jinak Lojzíku gratulace k parmám :-)

Neděle 19. dubna 2009 v 8:31® Flid
Flid

sgt.mooody> pěkné ryby :-D

Neděle 19. dubna 2009 v 6:57® sgt.mooody
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23320.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23321.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23322.jpg
Neděle 19. dubna 2009 v 6:53® sgt.mooody

A ještě něco…všechno nachytaný na položenou…a za 3 hodky asi 12 kapříků a všechny přez 40cm nádherná rybačka..:-)

Neděle 19. dubna 2009 v 6:51® sgt.mooody

Ze včerejšího rybolovu…:-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23317.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23318.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23319.jpg
Neděle 19. dubna 2009 v 6:19® Piranha
Piranha

VODA> Jirko to bude nekdo z vasi MO.Jmeno tam ma myslim psany tak si to zjisti.A nebo jen zavidi a dela bububu.

Sobota 18. dubna 2009 ve 22:47® BlueShark
BlueShark

Piraňha nejdřív, jak nic nebude a šel si tam na ryby a teď cítí melu, pane já z tebe porodím jednou :-D D

Vstávám ve 4 na ryby tak jdu chrnět a v 9 do práce :-)

Sobota 18. dubna 2009 ve 21:52® VODA
VODA

Piranha> NIKDO NEPYTLAČIL TO BYS MNEL VEDET:-O :-O :-O :-O ,a vubec nevim jak nato přišel takhle mne tady napadat??????????pivo

Sobota 18. dubna 2009 ve 21:12® Piranha
Piranha

Tak asi bude u nas v UL mela panove u vladimiru ceka 200 áček a DS a nackove se uz chystaj k pochodu, bude mela ja to cejtim ze bude velka bitva.

Sobota 18. dubna 2009 ve 20:02® Piranha
Piranha

ULPA> ok uz se to vysvetlilo, doufam ze jsem nepohorsil jeho chovani :-)) ) ja dokazu bejt taky pekny hovado :-)

Sobota 18. dubna 2009 v 19:59® ULPA
ULPA

Piranha-píšeš si na ICQ s mým klukem.Tak se nediv že mu je 17.Já ICQ nepoužívám

Sobota 18. dubna 2009 v 19:48® Piranha
Piranha

A na z lovu uz se zase pranyruje VODA a asi komenik :-D jo pytlacit se nema :-)) )

Sobota 18. dubna 2009 v 19:46® Piranha
Piranha

ULPA> pojed.