Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 20. dubna 2009 v 7:21® cormoran
-
Flid>
Na tom fleku je potěšení bejt, ale to chytání je horší. Nejlepší byl Olihňák když byl pořád v pozoru a čekal na příležitost dávat první pomoc. Když se kousek od nás srazilo nějaký děcko s klukem, tak byl hned zas přilepenej k sedačce a jeho sklony k zachraňování rázem vyprchaly
Piranha> Už je mi to jasný, proč se dal i Luciper na sport, taky koupil korčule a hned si to namířil směr UL
A jinak k tomu fleku, byli jsme na tom posledním mezi těma vrbama a tam moc místa teda není, mistr Oliheň tam dokonce omotal špičku kolem vrby při nahazování…nevím, ale možná na sebe chtěl trochu nešťastně upoutat pozornost
- Pondělí 20. dubna 2009 v 7:21® cormoran
-
Flid>
Na tom fleku je potěšení bejt, ale to chytání je horší. Nejlepší byl Olihňák když byl pořád v pozoru a čekal na příležitost dávat první pomoc. Když se kousek od nás srazilo nějaký děcko s klukem, tak byl hned zas přilepenej k sedačce a jeho sklony k zachraňování rázem vyprchaly
Piranha> Už je mi to jasný, proč se dal i Luciper na sport, taky koupil korčule a hned si to namířil směr UL
A jinak k tomu fleku, byli jsme na tom posledním mezi těma vrbama a tam moc místa teda není, mistr Oliheň tam dokonce omotal špičku kolem vrby při nahazování…nevím, ale možná na sebe chtěl trochu nešťastně upoutat pozornost
- Pondělí 20. dubna 2009 v 6:20® Piranha
-
cormoran> Peto, Prasek si hned ten den co tam s nama byl jel koupit brusle
) ja uz to neresim, akorat zena doma pak vecer trpí
) Jinak nepochopil jsem to s tim jednim malym mistem na oknech.To je flek jako krva, pomalu na zavody.
- Neděle 19. dubna 2009 ve 23:54® Rico
-
BlueShark> taky bych asi poridil, ja jsi dopadl?
- Neděle 19. dubna 2009 ve 22:59® Flid
-
cormoran> jj stím krkem to znám taky
,ale oficialni vezre doma je ,že to mam z prace z klimatizace :-
- Neděle 19. dubna 2009 ve 22:32® cormoran
-
1Mara> Na soutoku full, tak jsme to namířili k oknům a tam se jedno malý místo našlo, kromě jedný parmy a tlouště, kterej ani nestál za zmínku, nic:( Potkali jsme tam Kamila, kterej něco málo nachytal a prej to šlo, ale asi do tří hodin odpoledne, pak jak když utne:(
Jo a už tam nejedu, aspoň pokud bude slunečno a víc než 20 stupňů. Mám vykroucenej krk jak sova
- Neděle 19. dubna 2009 ve 20:50® 1Mara
-
Jinak dnes jsem byl jen na chvilku a jen dva okyši okolo 30 cm a vše zpět do vody jako vše
Cormoš co ty a Oliheň ???
- Neděle 19. dubna 2009 ve 20:47® 1Mara
-
Pirno voe to máš pravdu já si to po sobě nekontroluji , ale zato ty perlíš -nakjrmit , na belí.
),
) bereš drogy né
)
- Neděle 19. dubna 2009 ve 20:11® Luda
-
Piranha> Davide, dík za pozvání, ale já makal včera do večera a dnes taky. Musel jsem dodělat elektriku, než přijde štukatér. Hezký fišky.
- Neděle 19. dubna 2009 ve 20:08® Prasek_2007
-
Dnes jsem ukončil úspěšný první týden na pstruhovce.Přivstal jsem si a už v 7:30 jsem stál po prdel v řece. Odmněnou mi bylo 18 fešáků od 25–35cm ve složení SA,PD a PO.Nádherné zahajení sezóny.
- Neděle 19. dubna 2009 ve 20:01® VODA
-
monaster> Jo to jsme byli mi tři ale nic moc .takže to bylo na celem labi na nic vecer tam jel Cormoran, s Olihnakem tak nevim jak dopadli?
- Neděle 19. dubna 2009 v 18:38® monaster
-
Voda: Jirko tak to ste byli vy ten autobusovej zájezd. já byl dole na konci zdi mezi Benešákem a novým. Jeden záběr na rousnici, jedna pěkná macatá plotice. na houpačku to nemělo smysl vody po pípu a tah. pak pod Tonasem a jen jeden záběr na rousnici a hafo trávy
- Neděle 19. dubna 2009 ve 13:27® VODA
-
Ahoj vsichni tak ted jsme se vratili s Komenikem a Luciem z Labe byli jsme na soutoku SLABOTA ale vyteztví jsem vydřel nad komenikem, ten TRETI co ma federer tak dostal trosku na prdel
.Fotky doda LUCIO.Potkali jsme FOKSIKA JEL BELU TAK DA VEDET,zdravim všechny.Mara ty jsi nikde nebyl ju?
- Neděle 19. dubna 2009 ve 12:09® Flid
-
BlueShark> SZ
- Neděle 19. dubna 2009 v 11:51® BlueShark
-
Vyrábí někdo tento druh krmítek prosím? Tvrdý košík, hranatá základna a vyhovující 15g. Koupím větší počet.
- Neděle 19. dubna 2009 v 11:51® Piranha
-
1Mara> byl jsem nakjrmit kluky na belí, a uz tam jsou nejaci.
Mara, slyset je prvni vyjmenovane slovo po ,,L,,
)
- Neděle 19. dubna 2009 v 10:18® BlueShark
-
Já byl teď u Labe a rybky kousaly
Už jsem v práci a je krásně
- Neděle 19. dubna 2009 v 10:08® 1Mara
-
Bré jitro
Mooody pěkní kusani u nás ješte na Bělu nenajeli takže zatím
. Všichni na fiškách a podle toho co jsem slišel tak nic moc
tak přemyšlím jestli mám taky někam vyrazit
) Jinak Lojzíku gratulace k parmám
- Neděle 19. dubna 2009 v 8:31® Flid
-
sgt.mooody> pěkné ryby
- Neděle 19. dubna 2009 v 6:57® sgt.mooody
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Neděle 19. dubna 2009 v 6:53® sgt.mooody
-
A ještě něco…všechno nachytaný na položenou…a za 3 hodky asi 12 kapříků a všechny přez 40cm nádherná rybačka..
- Neděle 19. dubna 2009 v 6:51® sgt.mooody
-
Ze včerejšího rybolovu…
- Neděle 19. dubna 2009 v 6:19® Piranha
-
VODA> Jirko to bude nekdo z vasi MO.Jmeno tam ma myslim psany tak si to zjisti.A nebo jen zavidi a dela bububu.
- Sobota 18. dubna 2009 ve 22:47® BlueShark
-
Piraňha nejdřív, jak nic nebude a šel si tam na ryby a teď cítí melu, pane já z tebe porodím jednou
D
Vstávám ve 4 na ryby tak jdu chrnět a v 9 do práce
- Sobota 18. dubna 2009 ve 21:52® VODA
-
Piranha> NIKDO NEPYTLAČIL TO BYS MNEL VEDET
,a vubec nevim jak nato přišel takhle mne tady napadat??????????
- Sobota 18. dubna 2009 ve 21:12® Piranha
-
Tak asi bude u nas v UL mela panove u vladimiru ceka 200 áček a DS a nackove se uz chystaj k pochodu, bude mela ja to cejtim ze bude velka bitva.
- Sobota 18. dubna 2009 ve 20:02® Piranha
-
ULPA> ok uz se to vysvetlilo, doufam ze jsem nepohorsil jeho chovani
) ja dokazu bejt taky pekny hovado
- Sobota 18. dubna 2009 v 19:59® ULPA
-
Piranha-píšeš si na ICQ s mým klukem.Tak se nediv že mu je 17.Já ICQ nepoužívám
- Sobota 18. dubna 2009 v 19:48® Piranha
-
A na z lovu uz se zase pranyruje VODA a asi komenik
jo pytlacit se nema
)