Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 14. prosince 2009 ve 12:31® lucioperce69
lucioperce69

CasperForever> vychytal sem solidní cenu 110 000 za xctdi 2,0 rok výroby 2000 a necelých 150 000km najeto si myslím že dobrý, a hlavně max spokojenost

Pondělí 14. prosince 2009 ve 12:31® Piranha
Piranha

lucioperce69> ty snad nikdy nevyrostes, nahradni dily a oprava te sezere za ziva a spotreba taky .

Pondělí 14. prosince 2009 ve 12:29® CasperForever
CasperForever

lucioperce69> kolik si dával za novou káru?? pěkné autíčko…

Pondělí 14. prosince 2009 ve 12:25® lucioperce69
lucioperce69

kuk aby jste na mě taky nezapomněli. Pomalu nám to začíná zamrzat takže to vidim tak že do tejdne přibalim do svý stálý rybářský výbavy legendární sekeru dírkovačku a začnu snad už konečně chodit zase na ryby. Konečně jsem už mobilní(vysralo se my auto) tak sem si udělal předčasný vánoce a pořídil si novou káru

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img29583.jpg
Pondělí 14. prosince 2009 ve 12:18® Piranha
Piranha

BlueShark> a cti poradne, to nebylo na tebe a nebyla to zadna nadavka ani urazka, jen jsem rekl ne tobe, ale Marovi ze to zavani krivotarnou.A co zavani nemusi smrdet.Ted ctes mezi radky a kazdou druhou vetu ty :-)) )

Pondělí 14. prosince 2009 ve 12:18® BlueShark
BlueShark

Kokoti možná byli, já už snad ne :-)) Dřív si byl ještě děcko, tak se to dá pochopit přece :-))

Pondělí 14. prosince 2009 ve 12:16® BlueShark
BlueShark

Patlal z Patlalova: Chceš rozbít … prut? :-D Píra má nerva já jsem čistej :-)) Hezčejc už psát neumím :-))

Pondělí 14. prosince 2009 ve 12:16® Piranha
Piranha

BlueShark> vsak ja to taky udelal loni, loni ne letos.Letos uz mam 3m podberak a ten jsem nekupoval jen s frajeriny. OK tim je to vyjasneny, čo bolo, to bolo, terasky zme obaja kokoti a serem uz na to.

Pondělí 14. prosince 2009 ve 12:13® BlueShark
BlueShark

PS: Kdy jsem Ti vynadal křivotou? Psal jsem jen plusy, že jsem rád, že jsi to psal a že jsi mistr rybář :-) si nevydíš do papulky? :-)

Pondělí 14. prosince 2009 ve 12:12® BlueShark
BlueShark

Piranha přestaň mlýt hovna, ses nikdy nespletl??? Já se za to omluvil a přiznal chybu nebo chceš ještě pusu??? :-D

Jen si to nepamatuju a když si něco nepamatuješ, řekneš, že to tak není, od toho je diskuze ne? Ty konečně píšeš smyslně a je to tu o něčem a ještě se Ti to nezdá, ty jsi ale rybář :-) Já říkám pravdu a úmyslně nelžu to mi věř, horší je, když někdo lže úmyslně a ví to…

Já na ryby šutry a obráceně nedávám, sám čučim, že jsem to dělal. Nic víc nic míň, ještě něco? To neni křivárna, nepleť si slovo pojem a průjem :-))

Pondělí 14. prosince 2009 v 11:59® Patlaloš
Patlaloš

Jen si dejte do tlamy jelita :-))

Pondělí 14. prosince 2009 v 11:56® CasperForever
CasperForever

Chlapi, nikdo učený z nebe nespadl… myslím že každý z nás když začínal s rybařinou, tak občas rybku na kámen, nebo dopísku položil… I já sem myslel, že je to jen ryba…tak s ní můžu jednat jako s něčím jiným než sem já… Ale BS mě naučil, že to tak neni byl sem s nim na rybách párkrát, ale rady co mě dal a td… jasně vyplývali o tom že ryby nemá rád jen na talíři ale že se k nim i pěkně chová…

Proto chápu že taky dříve položil rybu na kámenen a nebo do písku… ale dnes už by to stejně jako já neudělal…

Pondělí 14. prosince 2009 v 11:25® Piranha
Piranha

Šuli>nic takopveho neni, jen je to na BS karte co sem vsechno vlozil.Da se to najit u kazdyho.Jen jsem chtel taky hodit polinko do ohynku, kdyz uz se dela. Ja s tim nezacal.Tim chtel BS rict co, kdyz tady najednou bezduvodne zacne kecat ze vlacim ryby po brehu.To by mne taky ani nejak nevadilo, ale rict ze v zivote nepolozil rybu na šutry a jeste to skoro odprisahnout a ejhle ona to neni pravda.To mne vytocilo. A mara, kterej je na to haklivej, peskoval za to na jinejch forech jiny lidi ze maj ryby od blata, nebo na kamenech to je v pohode ale skoro mi tady jeste vynadat to smrdi křivotou.

Tento příspěvek byl editován 14.12.2009 10:26:52 uživatelem Piranha.
Pondělí 14. prosince 2009 v 11:14® Šuli

BlueShark> To je pravda,je to hnus.

Pondělí 14. prosince 2009 v 11:01® BlueShark
BlueShark

Šuli: Tak je to ale správně, bičovat a mrskat :-))

Vždyť se na ty fotky podívej, strašná levárna co jsem dělal, zas(ou)loužil bych…

Tento příspěvek byl editován 14.12.2009 10:02:36 uživatelem BlueShark.
Pondělí 14. prosince 2009 v 10:49® Šuli

BlueShark> Nejspíš má v pc složku kde má na každýho z vás co sem chodíte nějakou špatnost co jste kdy udělali.Jsou to Pironovo seznami a nikdo nebude ušetřen:-)

Pondělí 14. prosince 2009 v 9:17® BlueShark
BlueShark

Bystrý Píro, musel jsem utéct, už jsem v práci tak si to za chvilku přečtu, narovinu teď.

Jsi super rybařík a já jsem rád, za tu realitu co jsi vytáhl, člověk se sám diví jaký byl ještě nedávno, teď bych to prostě neudělal a od toho je diskuze jen do mě. Tam se toho vejde :-) Máš pravdu a choval jsem se k rybám dle pokládání, no hrůza. Patří to sem, jen dej Sharkovi do kožichu, dělá svatouška a skutek utekl :-)

Tak hezký den a díky :-) Ty draku kamaráde …

Mára: Já jsem fakt rád za tyhle dohady na chytej o rybách, to sem patří, konečně neřeśíme blbiny, má pravdu, hrozný fotky, ale sumík už byl kapůt, to je jediné co mé omlouvá, jinak bych zaslouzil zbičovat mušákem… Líbí se mi Pírova pohotovost, jak našel fotky, fakt!

Tento příspěvek byl editován 14.12.2009 08:20:37 uživatelem BlueShark.
Pondělí 14. prosince 2009 v 8:51® Piranha
Piranha

1Mara> on je rozdil udelat preklep a napsat hrubku.Pismeno A je na klavesnici kousek vedle E tudis se rychle prehmatnes, ale I a Y jsou od sebe pres celou klavesnici tak ze je to ciste v hlave :-P :-)) A uz serem zase na pravopis, od toho je tady uz forum.

Neděle 13. prosince 2009 ve 23:56® 1Mara
1Mara

A teď do mně hadi už se těšíííím :-)) )

Neděle 13. prosince 2009 ve 23:56® 1Mara
1Mara

monaster> gratulace , ale bacha na zákon :-)) )), né prdel voe ale taky piš normálně dva tloušti a né dvě tloušti :-)):-D

Neděle 13. prosince 2009 ve 23:54® 1Mara
1Mara

Piranha> Malí jako ty s malím a já malý s velkým rozumíš ? a když už píšeš strašně red tak je to ráááád voe :-P :-D :-D

Neděle 13. prosince 2009 ve 20:12® monaster
monaster

piranha: krávo

Neděle 13. prosince 2009 ve 20:09® Piranha
Piranha

monaster> no vidis a pak ze si zenskou nenajdes.Jen si dej bacha at vas nevidej nekde vecer za bukem, jinak se z ty basy nevyhrabes :-)):-P

Neděle 13. prosince 2009 ve 20:07® olda
olda

monaster> Jsi šikovný jako já,já dnes prd.

Neděle 13. prosince 2009 ve 20:05® monaster
monaster

dnes po návštěvě hřbitova návstěva školáku. neteř cvičena v nahazování a vláčce. její hlášky strejdo ty vado to je hustý mě nutily k úsměvu. pak zastávka u Benešáku. 6 plotiček a dvě tloušti větši ke 40

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img29561.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img29562.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img29563.jpg
Neděle 13. prosince 2009 v 19:57® dedacek

Piranha> Tak to máš focené od Trmic. K ocelárně by jsi dojel : na konci Chaba se dáš vlevo a cca po 2 km by jsi měl na ocelárnu narazit. Stála naproti starému nadraží Chaba, nádražní budova je zbouraná, ocelárna by měla ještě stát, dle leteckých map.

Neděle 13. prosince 2009 v 19:29® Piranha
Piranha

dedacek> nemam, neznam zadnou ocelarnu.Je to od teplarny

Neděle 13. prosince 2009 v 19:27® dedacek

Piranha> S které strany je to focené? Nemáš fotky od ocelárny.?

Neděle 13. prosince 2009 v 19:23® Piranha
Piranha

dedacek> Ano, Milada.

Neděle 13. prosince 2009 v 19:18® dedacek

Piranha> Fotografie jezera , je to jezero, které je místo Vyklic a Tuchomyšle?

Tento příspěvek byl editován 13.12.2009 18:21:32 uživatelem dedacek.