Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 22:55® cormoran
cormoran

Patlaloš> Nevyhodil, ale odložil. Navíc jsem každýmu vykousnul oko, abych si je kdyžtak poznal, takže k vám přijdu na kontrolu:-D

Mára> Už se těším…Až přijdou po víkendu ty mrazy, tak tak si je tam nandám i sám:-((

Tento příspěvek byl editován 10.12.2009 21:56:53 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 21:18® BlueShark
BlueShark

Piraňhův pohár na hod :-)

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 20:56® Piranha
Piranha

BlueShark> prave proto jsem myslel ze by to mohlo bejt ve dvojicich, poku bude jeden chybet, druhej chyta, aby mohl alespon bud udrzet misto, nebo i klidne vyhrat.Nejaky ceny by byly jak pro jednotlivce ktery mel nejvice ryb za zavod, tak i vitezny team v dane discipline a pak celkovy zavod, treba putovnim poharem usteckeho trojboje,například.

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 20:44® BlueShark
BlueShark

Jasné, budu rád, když se někdo z ústečáků připojí k nápadu a néco k tomu napíše, problém vidím, když někdo odfeederuje a pak bude chybět, má smolíka :-) A nebo se prosté vyhlásí jen ty disciplíny jednotlivé, což ale popře trojboj :-)

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 20:07® Piranha
Piranha

BlueShark> ne z jara treba feeder, po sestnactym cervnu treba vlacka a v zari plavacka nebo pozdeji a pak vyhodnotit.Bylo by to delsi proste jak by jsme se sdrcli, tak by se zavodilo.

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:47® BlueShark
BlueShark

Já mám také něco připraveného, ale to až na jaře… :-)

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:46® BlueShark
BlueShark

Piranha: Zajímavý nápad se z Tvé hlavičky vyklubal, můžeme o tom přemýšlet, problém je jak bys to realizoval, jeden den či jak? :-)

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:35® Piranha
Piranha

Jinak jsem chtel udelat takovou prču, co pristi rok si udelat zavody.Ale aby nebyl nekdo znevyhodnen, tak bych udelal troj boj.Tedy feeder/plavana /privlac. A myslel jsem treba i dvojic.

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:31® Piranha
Piranha

Tak aby to tu malinko ozilo a byla dobra nalada dam se jednu fotecku na ohrati a zasneni.Bude jeste dlouha doba nez to bude zase na ,,hod,, jak rikam s oblibou :-)

Hezkej vecer bando.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img29476.jpg
Čtvrtek 10. prosince 2009 v 18:43® BlueShark
BlueShark

Chodí někdo na ryby, když já nemůžu? :-(( Docela bych početl :-)

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 18:37® BlueShark
BlueShark

Mára: Rád bych, ale nevím jak… :-((

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 18:19® 1Mara
1Mara

BlueShark> Nevím o koho jde , ale je to asi hošani na vás dvou si to někdy vyříkat .

Piranha> Fakt pěknýýý hade ty taky přijdeš na řadu , neboj na každou prašivku přijde mráz :-)) )

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:43® BlueShark
BlueShark

Mára: Vše je v pořádku pane řídící :-) Tu zrzavou nech být, ona ví sama :-)

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:42® BlueShark
BlueShark

Je lepší Pípan, jak jde kolem nádraží z hos Prahy :-))

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:06® Piranha
Piranha

Mara s VODOU na matylde :-)) ) :-)) ) http://www.rozzlobenimuzi.com/?…

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 15:56® Piranha
Piranha

Šuli> ted jsem tam byl je tam toho porad pozehnane od zakladnich veci na zakladni lehky mouchy tak i pro fajnšmekry co vazou z luxusu.Akorad si tam musim pak zajit jeste koupit tulene, ten se uz nesmi vyrabet pro muskare, je chranenej.Akorad ty hacky, je tam uz skoro prd.Zacnu si pomalu pres zimu nakupovat bez protihrotovy, na muskarskych e-shopech stejne uz maj skoro jen je.

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 15:44® mi-ku

Ahoj všem, pozívám Vás na jednu akcičku ohledně kaprařiny…více v tomto odkazu:

http://kaprari09.borec.cz/

vím, že je to na poslední chvíli, ale nad si někdo z Vás najde čas

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 14:36® Šuli

Piranha> Dík,skáknu tam.

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 13:45® Piranha
Piranha

Šuli> ma ale pospes si, konci s muskarinou a vse vyprodava, jen ty koralky nema, obednej si tungstenovy hlavicky, jsou drazsi, ale je to volfram a jdou lip a rychleji ke dnu.Ja jsem obednaval 100ks za 400+ doprvava, vyslo tona 500, ale sel jsem s kamosem na pul tak ze kazdej pulku.Jinak na peri a veskerej vazaci material ma 50% likvidaci a mozna se i domlivis. Nebo pokud chces opravdu kvalitu tak ti dam kontakt na Míru Málka-BUKO, je to profi vazac a dodava i vazaci materal, ale pouze na obednani postou, kterej budes chtit.

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 13:26® Šuli

Hele vy kluci ústecký,nevíte někdo jestli má Braunstein (nebo jinej prodejce v Ústí) nějakou bižu na mouchu? Háčky,korálky,pe­ří,nitě a pod.

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 11:45® 1Mara
1Mara

Zdar bando :-) BS co se ti nelíbý ? trocha prdele neublíží né ? a taky nechápu tu zrzavou ? a to jsem střízlivej :-)) ) Coromorožrout pěknýýýý , počkej hade až mi zkončej noční jjá ti jich nandám :-D Foksíno na fišky chodím , ale málo a vůbec , ale vůbec mi to nějak nejde :-(( zato Oloušovi se daří , je to kluk šikovná :-)

Středa 9. prosince 2009 ve 23:43® Patlaloš
Patlaloš

cormoran> si je vyhodil,už nebyly tvoje :-))

Středa 9. prosince 2009 ve 23:13® cormoran
cormoran

Patlaloš> Tak to je vrchol. Jsem si myslel, že mě pozoruje, ale nestíhal jsem to pořádně sledovat…Je to taky pěknej „mlžič“. Když jsem s ním mluvil druhej den tak říkal, že tam viděl motat se nějak hodně lišek. Tak teď už vím proč a hlavně kam zmizely „moje“ hlavy:-)

Tento příspěvek byl editován 9.12.2009 22:13:33 uživatelem cormoran.
Středa 9. prosince 2009 ve 22:59® Patlaloš
Patlaloš

cormoran> Nekecej byly 4ři fotřík přines domů hlavy na polevku .-)

Středa 9. prosince 2009 ve 22:47® cormoran
cormoran

filip111> To jsem neviděl. Buď toho tolik snese, nebo to házel pod stůl:-D

Patlaloš> Nazdár vochmelko. To táta viděl ještě málo, snažil jsem se ho před ním schovat, ale byl nějakej rychlej. Měl to vidět potom, to byl masakr, jsem musel hnedka řezat hlavy, aby se mi do tý malý tašky vešli. Nikde to nepovídej, ale odnes jsem si tři:-))

foks> Kdepak, na to nebyl čas.-)

Tento příspěvek byl editován 9.12.2009 21:48:24 uživatelem cormoran.
Středa 9. prosince 2009 ve 22:34® BlueShark
BlueShark

No nic, čas jít domu z práce pomalu :-) Po cesté musím na pivko, hrůza :-((

Středa 9. prosince 2009 ve 22:22® foks01
foks01

cormo.ty si prastil a odnesl sis patlaloše tátu,:-D

Středa 9. prosince 2009 ve 22:20® Patlaloš
Patlaloš

cormoran> Zdarec. Mára ten je nalitý pořád,on by jinak nemohl ani řídit.

a s těma candátama se nediv,fotr tě viděl jak sis ho tam fotil a pak rána do hlavy a šup do igelitky :-)

Středa 9. prosince 2009 ve 22:05® BlueShark
BlueShark

yop, bystrouška :-)

Středa 9. prosince 2009 ve 22:01® filip111
filip111

BlueShark> zrzavou? tady je nějaká zrzavá?