Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 6. prosince 2009 v 0:22® pipa
-
čus hemeroidii
něco na ochutnávku
- Neděle 6. prosince 2009 v 0:09® b.gun
-
Piranha> No, o té neaktuálnosti v případě invazivních druhů raků by se dalo pochybovat.
Ale proč to píšu. Nejenom proto, že jako rybáři bysme si měli všímat jak ryb, tak i dalších živočichů a i rostlin, které se ve vodě a kolem ní nacházejí. Ale taky proto, že nás rybáře vlastnictví RL a povolenky opravňuje nejenom k lovu ryb, ale i vodních organismů, což mohou být např. zmiňovaní raci. Jak jsem zaznamenal, máš v plánu stát se RS, takže by se ti mohlo třeba stát, že při pochůzce narazíš na někoho, kdo bude zkoušet lovit raky, případně je bude používat jako nástrahu. Pak by se ti mohlo hodit, umět rozeznat chráněné druhy raků (jak původní říčního a kamenáče, tak introdukovaného bahenního) od druhů invazivních (signální, pruhovaný).
Nicméně, řada rybářů – a bohužel i členů RS – má problém už i s pouhým nastudováním a dodržováním rybářských pravidel. To by se pak nemohlo stát, že se člověk koukne do Trofejí a např. u mníka najde hned několik pytláků, jednoho dokonce s plackou …
- Sobota 5. prosince 2009 ve 20:11® Piranha
-
b.gun>
to jo, obcas si neco dotahnu na panev, ale sezeru je.Vybijet to jen kvuli necemu co ani neni aktualni a ohrozujici je blbost.
- Sobota 5. prosince 2009 v 19:25® olda
-
monaster> tak ať ten boj s viry vyhraješ dej jim na prdel,držím palce já už jeden boj s nima vyhrál před 14 dny ale až s pomocí antibiotik(zánět průdušek)
- Sobota 5. prosince 2009 v 19:19® monaster
-
olda: nikam. budu ležet jsem nastydlej
- Sobota 5. prosince 2009 v 19:19® b.gun
-
Piranha> Kdo jiný, když ne rybáři by měl znát raky …?
PS: Rybám jsi také život nedal a přesto je bereš domů …
- Sobota 5. prosince 2009 v 19:12® BlueShark
-
Jinak o těch racích pěkně zpracováno zde: http://www.mrk.cz/clanek.php3?…
- Sobota 5. prosince 2009 v 19:08® BlueShark
-
monaster: To je škoda, je to tu o rybách a ne o hádání přece. Lumpíku
Říct nehádejte se umím taky, ale víš jak, nebylo na místě
- Sobota 5. prosince 2009 v 19:06® Piranha
-
b.gun> zivot jsem mu neal, tak mu ho preci nemam pravo brat.Neznam vole raky jsem rybar.Ona si to priroda prebere jak uzna.Lidi by taky uz zase meli pochcipat je nas tady moc.Pred valou 1. sv bylo populace 3 mld. a ted je skoro 7.Priroda zaridi
- Sobota 5. prosince 2009 v 18:45® olda
-
monaster> čau kam valíš zítra? a jakou techniku
- Sobota 5. prosince 2009 v 18:38® b.gun
-
Piranha> Ty jsi dobrák, snažit se zachraňovat před sežráním přenašeče račího moru …
- Sobota 5. prosince 2009 v 18:36® monaster
-
bs: vznesl si téma tak si o něm diskutuj nikdo ti nebrání. já se k tomuhle tématu vyjadřovat nechci a nebudu. a je to
- Sobota 5. prosince 2009 v 17:16® Piranha
-
BlueShark> mozna jsem to napsal spatne tun to nebyla ale hlubsi proudna voda.Kdyz bude chtit tak si vyleze, tam to mel spocitany od ptaku byl videt na 10m.
- Sobota 5. prosince 2009 v 16:35® 1Mara
-
To aby jste se to správně se naučili
http://www.trebonskykapr.cz/…mrceni-kapra
- Sobota 5. prosince 2009 ve 14:48® BlueShark
-
Piranha: S tím ráčkem je to zajímavé, chytit ho na mušák, asi má rád špičky
Tento příspěvek byl editován 5.12.2009 13:53:07 uživatelem BlueShark.Škoda jen, že si mu možná udělal poslední pápá právě tou tůní
Břehy on miluje
- Sobota 5. prosince 2009 ve 14:40® BlueShark
-
monaster: Prosím? Reagoval si na nás, si to přečti dole, tak máš k tomu snad důvod ne? Nebo nechápu reakci o ničem… Kdybys to četl a ne jen ob 3 řádky, chápal bys, že jsem tu vznesl docela myslím si zajímavý téma a uzemnit mě tím, že jsem vůl, že tohle nesmím říkat mi přijde dost směšný
Bavíme se tu o rybách, já se tu nechci už hádat, jendou jsem to řekl, napsal a to platí…
Tento příspěvek byl editován 5.12.2009 13:43:35 uživatelem BlueShark. - Sobota 5. prosince 2009 ve 14:39® monaster
-
blushark: mně do vaší debaty netahej. já k tomu neřekl půl slova.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 14:18® BlueShark
-
Cormorán: Hele buď rád, že ne, asi jen horečka svalová po fotbale a do toho menší viróza či co, měl jsem to po obědě po řízku v práci a začlo bolet vše, jistě znáš ty hnusný příznaky, plave Ti hlava a nepiješ
Troufám si říct, že zítra budu fit, sám čumím jak GARLIC zabral
- Sobota 5. prosince 2009 ve 14:17® BlueShark
-
Olda: Pěkná rybka, jsi kabrňák… Monaster: Nemáš doufám teď Ty proti mě zase něco? Já jen, že jsem tu nic neřekl a jestli i Tobě vadí, že tu zveřejňuju vodu, kde se nesmí chytat, tak mě to mrzí, ale nic na tom prosté nevidím… Jako malej jsem tam chodil a byly tam ještě lekníny a rákos, ale ryby jsem moc neviděl (to jsem ale ještě nevěděl jak se chytá), jen malý, ale to to mělo ještě asi 5ha
Nikdo o tom ani nevěděl, pak to zatopili a bylo po rybníčku
Jen nemám rád bezdůvodný tokání pana mistra, prostě Piranha, ale někdy mu to musím napsat
- Sobota 5. prosince 2009 ve 14:14® cormoran
-
BlueShark> Nechrochtáš?
- Sobota 5. prosince 2009 ve 14:12® BlueShark
-
Mára: Já se tu nehádám, řekl jsem něco o Miladě a hned se do mě opřou, na tom nic není, jsou tam ryby tak proč to neříct, ryby jsou přece všude, já si tam třeba taky někdy nahodím, kdo ví…
Piranha: Včera jsem měl 38 a bolely mě kosti, sežral jsem půl palice česneku a málem jsem umřel jak mě pálilo vše uvnitř, ale ráno už mi bylo líp, mám to ozkoušený a pomáhá to i na chřipku, uvidíme, dnes budu ležet…
- Sobota 5. prosince 2009 ve 13:52® cormoran
-
1Mara> Já pojedu, ale chce to brzo ráno. Když budem v pět vyjíždět, mohlo by to stačit. Ještě se domluvíme.-)
monaster> Pepčo jakej to byl krab, náš, nebo američan?
olda> Hmm, pěkná fiš…
- Sobota 5. prosince 2009 ve 13:27® Piranha
-
BlueShark> a co ty ukřivdenej, byl jsi nekde nebo pujdes nekam.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 13:27® Piranha
-
olda> zitra razime s tatou na feeder a bracha bere ty novy colmiky, sme se mohli nekde zdrcnout.Kam jdes, SZ kdyz tak.
Ano s tim rakem je to pravda pacholek se mi pak pricvakl na spicku musaku tak jsem ho odnesl do hluboky tune, aby na nej nemoh racek.Mam i nejaky fotky ale SD karta se mi formatuje tak dodam az to kamos da do kupy.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 13:19® olda
-
Tak dnes znovu po týdnu na plavce,bohužel pouze jeden krasavec 52cm,zítra asi feedr a zkusím ukecat parmu ikdyž moc tomu nevěřím.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 12:50® monaster
-
bs, piranha: holky nechte toho
dneska chvilku ráno s Piranhou já bezrybka.potkali jsme uřvanýho DJ chomáča. Piranha cestou nadával ať nechrchlám že nechce prasečí chřipku. tak já jdu muškařit s teplotou a kašlem a von mně ještě zje..e
voda dneska nádherně čistá a taky nádherně ledová. na jednom místě jsme potkali raka
- Sobota 5. prosince 2009 ve 12:10® Piranha
-
1Mara> a v kolik presne ze tam budes sedet
)
)
- Sobota 5. prosince 2009 ve 12:04® 1Mara
-
Brééé ráno kočkodáni
. Přestaňte rešit krávovyny a dohadovat se . Každej by si to chtěl tam jít vyzkoušet , já též i když vým že bych ryskoval hodně . Ten kdo tam chodí tak tam stejně bude chodit dál a tahat krasavce , takže bez závistí jó !
) já chci tam jít taky , kdo půjde semnou ?
- Sobota 5. prosince 2009 v 11:56® Piranha
-
BlueShark> ano reviry netajim, ale tohle neni revir a je tam prisnej zakaz chytani.Je to tam nasazen na zkousku jak se to bude vyvijet a kdyz am pak kazdej zacne chodit po nocich pytlacit tak… Ale co radeji se uz o tom bavit nebudu stejne to ted uz nema cenu.A ze jsem ti napsal ze ses vul, kolikrat jsemm ti to u vody rekl a nic jsi nemel.
- Sobota 5. prosince 2009 v 11:03® BlueShark
-
Já nic netajím
Místa, kam nemůžu nemusím tajit a na Labi neznám 5×5m
A řeknu to každému, jen o nich nebudu psát tady… Protože druhej den tam mám masožravý ryby…