Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 5. prosince 2009 v 10:54® BlueShark
BlueShark

Piranha: Přestaň laskavě urážet a nadávat, nic proti Tobě jsem neřekl a ten na TŘI jsi ty, když si byl vždy zastánce toho, že revíry neskrýváš, ryb je hodně přece, zamysli se příště, než něco hned vypálíš. Stojím si za tím a pokud to bude soukromák, jakože na 90% ano a povolenka kolem 10ti litrů za rok, tak budeš ještě číst reklamy… Je Ti do toho hovno, sám tam nechodíš, tak co tu hned plácáš za Piranhoviny…

Sobota 5. prosince 2009 v 8:59® Luda
Luda

Piranha> Jel bych takyyy, ale musim nějaký domácí práce. Jak To vypadá s vánočním a silvestrovským srazem u Labe ??

Pátek 4. prosince 2009 ve 23:14® Piranha
Piranha

Luda> pojed taky zitra, zachytas si na dlouhou i kratkou nymfu.Docela berou.

Pátek 4. prosince 2009 ve 23:13® Piranha
Piranha

Luda> Trenuj, budes tam mit velky a znamy soupere.Ja se na nej chystam a ne malo.Myslim na nej skoro denne a Prasek urcite taky zavita, kor kdyz bude vedet ze tam jedem my.

Pátek 4. prosince 2009 ve 23:11® Piranha
Piranha

monaster> Tak Pepo, ta muska ti celkem sedi, zatim za tu dobu co jsem te videl chytat tak ta musa ti jde celkem asi nejlip.ses soustredenej a davas si zalezet, protoze ti ani nic jinyho nezbejva.Mas vytocenou snuru stojis v proudu a soustredis se jak na pohyb snury pi nymfovani, tak i na okoli a zbirani hmyzu rybama.Proste mas toho hodne na praci a to ti jde.Feeder katastrofišé, plavana uz malonko lepsi, simce bneresim tamm je to o spolupraci pokud jsou dva, ale ta muska je asi tvoje n.1 Mel by jsi se tomu venovat, ale to ze chytas min nez ja neni tim ze ses levej, ale je to cajkem.Ta nura co mas, je uz poradne jeta a diky ni nepoznas tolik zaberu jako u novy, nebo kvalitnejsi.Mas ji jak kabel od telefinniho sluchatka a diky tomi krouceni nenividet zaber.Ale i ty hody a samouka te pomalu dostane do nejaky kvality kdy zacnes dobre chytat jak lososovity ryby na P vodach, tak i bilou.Zitra, pokud pujdes, tak ti pujcim muj klacek at si vyzkousis neco jinyho a sam poznas rozdil.

Pátek 4. prosince 2009 ve 21:43® cormoran
cormoran

Piranha> Tak černě bych to s tím pytlačením neviděl, hlídaj si to tam jako zlatý cihly a ani se jim nedivím. Ryby tam jsou fakt monstrózní.

Jinak to bude jak jsi psal, hlavně rekreační středisko. Měřili jsme tam nějaký cyklostezky a přístavy, tak se můžu ještě optat papalášů, jaká je tam vize budoucnosti. Proslíchá se, že o to měl zájem i mistr Braunstein, ale nepochodil..

Pátek 4. prosince 2009 ve 21:30® monaster
monaster

luda: celej já :-) za ránu do prutu se znovu omlouvám. ale ten wobler by fakt bolel. to ho radši dám pípovi.nepůjdeš zejtra snáma?

Tento příspěvek byl editován 4.12.2009 20:31:17 uživatelem monaster.
Pátek 4. prosince 2009 ve 21:23® Luda
Luda

monaster> jo muškaření.......... Na jaře začínám s tréningem a na podzim orvis cup.

Pátek 4. prosince 2009 ve 21:00® monaster
monaster

pirnha: no to máš smůulu.protože v okolí hnízdí v Čechách velmi vzácný druh orla. nebudem to rozvádět. :-) je to ten samej co krad těm blbcům na Ebru plotice co vyplavaly po použití kabelu a elektrocentrály.

zejtra přijedu busem.pokud nezaspím sice nemluvím skoro při kašlání se mi roztrhává hrudník ale jde to :-) (že by chlap nastdylej rovná se umírající?)

jen k těm neúspěchům víš co je můj největší neúspěch? asi 16 let jsem nechytil pořádnýho lína.- ale letošek byl náhodou super. sice celosvazovka do který jsi mě ukecal mi byla hk hovnu ale na druhou stranu ta muškařina se mi líbí. myslel jsem jak to není složitý. sic zatím chytím 0.09% toho co ty ale baví mně to. a poprvé v životě jsem chytil lipana (pokus e nepletu a hned dva. a prudníka) co víc si přát

Pátek 4. prosince 2009 ve 20:34® Luda
Luda

Piranha> myslíš www.jezeromilada.cz ?

Pátek 4. prosince 2009 ve 20:21® foks01
foks01

Piranha-den,měsíc a rok vím kolik je…ale kolik prosím tě je basta?:-D

Tento příspěvek byl editován 4.12.2009 19:22:04 uživatelem foks01.
Pátek 4. prosince 2009 v 18:11® Piranha
Piranha

Luda> je to mikroregion milada ktery spravuji soucasne 3 mesta ci obce.Oni rozhoduji jak se bude s jezerem nakladat, ale jediny kdo to muze ovlivnit jsou ornitologove.Staci se tam uhnizdit nejakej ptak nebo staci aby tam na vode zimovali ci houfne zili cizi ptaci tak je konec, nebo velice silne omezeno.V planu je ale rekreace a rekreace je i rybareni.Mozna bych byl rad aby se tam kupovala povolenka zvlast treba od obci ktere to zpravuji, jako mistni uzivani, nebo klasicka sportovni povolenka na den, mesic rok a basta.

Pátek 4. prosince 2009 v 17:16® Luda
Luda

BlueShark> Jezero má patřit palivovýmu kombinátu, takže je v soukromém vlastnictví.

Pátek 4. prosince 2009 v 17:11® Luda
Luda

BlueShark> Já myslim, že to bude soukromák. Zkusim se zeptat.

Pátek 4. prosince 2009 v 17:08® Piranha
Piranha

BlueShark> muj nazor je jeden.Ses VUL s velkym V.To si to ted tady musel rozpatlat aby tam jezdilo vic a vic masarek a pytlaku. Vubec te nechapu jak inteligentni clovek jako ty mohl vyblejt verejne tohle.Sam si na labi branis a tajis mistecka 5×5m.Jak slepice, opvdu slepice.

Pátek 4. prosince 2009 v 15:23® BlueShark
BlueShark

Jako hošani viděl jsem ryby chycené na Miladě, něco neskutečného, 5 okounů nej 51 nejmenší 42 na rotačky během cca 10 minut ráno. A to prý ještě zaseklý okoun byl atakován jiným tím, jak se obratlík blýskal. Boleni od 70 do 90ti trofejní a o jiných dravcích nemluvím, chytají tam potají a po těch desetitisíci kouskách dravců co tam kdysi nasadili, i přes přírodní výtěr, který v možnostech které byly (tráva, překážky atd byl téměř stoprocentní). Za ty roky se odně dobře ryby produkují sami. Ještě mají PVA zábrany cca 4 roky rozpustnost, než se dodělá břeh jeden atd, bude se dáti chytat, ale kdy a jak to dopadne, to jsem sám zvědav, obávám se, že bude veliký tlak a nebo soukromák…

Jaký máte názor?

Tento příspěvek byl editován 4.12.2009 14:24:55 uživatelem BlueShark.
Pátek 4. prosince 2009 v 10:56® BlueShark
BlueShark

Nový termoslípky? :-))

Pátek 4. prosince 2009 v 10:10® Piranha
Piranha

monaster> Ja jdu zitra musit a vyzkouset novy termo a v nedeli rano jdu otestovat s brachou nove fidry,tak ze fidrovacka.

Pátek 4. prosince 2009 v 9:51® BlueShark
BlueShark

Monaster: Já bych chodil pořád :-))

Jinak nevnímal jsem se, že si se do mě navezl, ale jestli to tak cítíš. :-) Jinak já v těch končinách bydlím, jo a cítil jsem z Tebe chlast, takže to s tou rozbitou hlavou chápu…

Tento příspěvek byl editován 4.12.2009 08:51:56 uživatelem BlueShark.
Pátek 4. prosince 2009 v 8:27® monaster
monaster

piranha: palestina nebude mně se nezbavíš :-)

Pátek 4. prosince 2009 v 8:25® monaster
monaster

Blueshark : tentokrát jsem se do tebe blbě navezl já ;-) promiň. ale překvapenej jsem byl že jsem tě viděl v těch končinách. a já bych se při tom stejně zabil. naposled jsem si při fotbale rozbil hlavu :-)

spíš se těšm na zejtra na ryby už nám moc víkendů letos nezbejvá :-((

koukejte hlásit kdo jde na ryby v sobotu

Pátek 4. prosince 2009 v 8:24® monaster
monaster

Blueshark : tentokrát jsem se do tebe blbě navezl já ;-) promiň. ale překvapenej jsem byl že jsem tě viděl v těch končinách. a já bych se při tom stejně zabil. naposled jsem si při fotbale rozbil hlavu :-)

spíš se těšm na zejtra na ryby už nám moc víkendů letos nezbejvá :-((

koukejte hlásit kdo jde na ryby v sobotu

Pátek 4. prosince 2009 v 5:09® Piranha
Piranha

monaster> ty jsi fakt byl zase v knajpu a zase jsi si prerikal sve zivotni, pro tebe neuspechy a zase te chytla ta tvoje uz trapna depka.Jeste chybelo napsat ze jedes na 5 let do anglie bo palestiny nebo kam vas posilaj a byl jsi to ty. Koukej se vzpamatovat.Misto vecnyho stezovani si na svoje problemy by jsi je mel spis radikalne resit.

Váš Radim Uzel.

Tento příspěvek byl editován 4.12.2009 04:12:02 uživatelem Piranha.
Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 23:21® BlueShark
BlueShark

Monaster: No jo no, ale dneska fakt super, výhra o gól a to jsme tekli proti megahráči z ligy už o 8 a ještě otočili o gól na konci. Já 9 gólů, jsem sám nevěřil, nějak se dařilo, jen ty cíga jsou znát kurník :-((

Jinak dneska kámoš přitáhl do práce dva kýble KFC, jeho mladá tam dělá a po zavíračce může nabrat co unese, ufff, ale dobrota :-)) 12 lidí se přežralo a ještě zbylo :-))

Tento příspěvek byl editován 3.12.2009 22:22:10 uživatelem BlueShark.
Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 22:44® Luda
Luda

monaster> ńejak se ti přeházeli písmenka Pepíno. Tys byl na pívě??

Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 22:33® monaster
monaster

stojím si tak jako chňupomonaster v krásňku na trolej a kdo to tam nende. borůvek teplošark. ale pak ho vyzved jinej hošan na sálovku. je to kasta neeurotel to hrát nesmí jinak bych rok hrál taky. no nic. Piranha: dnes vím o málo víc nž včera ale sadu much od tebe uvítám. pokud se na příští rojk na ryby dostanu bude to fajn

Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 21:04® Piranha
Piranha

tady zase chcip pes a rano to tu budu louskat co.

Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 20:28® Piranha
Piranha

dneska osklivy pocasi ktere mne vyhnalo misto k vode tak k vazacimu stolku.Konecne mam mistnost kde mam klid a jen rybarinu a nelita mi tam 4,5 lety pometlo a neviri maraubu po celym obejvaku :-)) ) Pustil jsem se konecne nechte do blešounu a i diky kvalitnim komponentum jsem to konecne zacal zvladat, tak z dalsi druh co si muzu vazat sam.Jeste ty suchy a zacnu se srat do parašutek :-P Monaster ma u mne plno much.

Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 20:12® BlueShark
BlueShark

Mára: Ty jsi worker, mě by nebavilo makat, pakt za to koupit gumy, utrhat je a zase jít makat :-)) Nesmysl :-))

Čtvrtek 3. prosince 2009 v 19:02® 1Mara
1Mara

Jinak zdar všem :-) jdu makat tak zas čus hadi :-)