Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 17. dubna 2009 v 6:40® foks01
-
voda-i kdyby 3 tak sou hajení né!!!!!!!!!!!
- Čtvrtek 16. dubna 2009 ve 23:35® 1Mara
-
VODA> A samozřejmě
- Čtvrtek 16. dubna 2009 ve 23:34® 1Mara
-
VODA>
- Čtvrtek 16. dubna 2009 ve 23:30® VODA
-
Piranha> davide jeste se domluvime mi zitra jedem zkusit nove nalezenou vodu tak uvidime ale jinak dik za pozvaní jeste se ozvu
- Čtvrtek 16. dubna 2009 ve 23:28® VODA
-
Jo ten Candat je letos muj 1 tak dostal svobodu
. jinak hadi nesli ale zato Amerykani jako blby kde se tam vzali čer ví.Jo Maro pohoda asi to tak ma byt takže
- Čtvrtek 16. dubna 2009 ve 23:25® VODA
-
Ahoj kluci tak dnes na našem oblibenem rybničku a opet paradni lapačka,ale už seto moc rozkřiklo nevim kdo ale to je jedno berou nam s KOMINEM pořad a to je duležity tak jeste par fotek.J
- Čtvrtek 16. dubna 2009 ve 23:25® VODA
-
Ahoj kluci tak dnes na našem oblibenem rybničku a opet paradni lapačka,ale už seto moc rozkřiklo nevim kdo ale to je jedno berou nam s KOMINEM pořad a to je duležity tak jeste par fotek.J
- Čtvrtek 16. dubna 2009 ve 23:22® 1Mara
-
Prasek_2007> Michale tak gratulace k zahájení PS.
- Čtvrtek 16. dubna 2009 ve 23:21® 1Mara
-
olda> Spolehnise kámo napíšu to howno co chytím
)
- Čtvrtek 16. dubna 2009 ve 23:20® 1Mara
-
Piranha> Ahoj Pirnho tak dávám Lojzíkovi čas do konce týdne a pak mu zavolám a budem chytřejší co a jak , třeba mu nefachčí počítač a nebo mu přeřízli sousedi kabel jako mně
) , ale je fakt že se tu dlouho neukázal takže po výkendu budeme chytřejší
Jinak co malej Piraňák ? už ho učíš držet udici v ruce ?
)
- Čtvrtek 16. dubna 2009 ve 23:15® 1Mara
-
VODA> Jiříku přeci nemůžu vás tahat tam kam jezdím já na okoukanou , nemyslím to zlae , ale moje rybařina spočívá vtom že jedu třeba s vámi na úhoře , s Blusarkem si zachytat na Labko a hlavně pokecat co bude a co dál připravit pro kluky chytejácký, s Foksíkem si někam zavláčet , s Cormošem zkoušet nové techniky a oběvovat jinné vody atd a ještě do toho mám práci a Patlalošovo kusny a Danka co chce se mnou ject si zachytat a hlavně Bělu a kamaráda na Berounce co kněmu musím ject na závody a pak na výkend , takže jak vidíš mám toho hodně a do loňského roku jsem celí život rybařil sám a sám jsem se učil takže nemůžu tebě a Kominíkovi furt říkat hoší jedu tam a tam a pojedete semnou a budem chytat tak a tak no Jiří mám tebe a Kominíka rád , ale todle po mně nechtěj, řekl jsem že sváma zajedu na úhoře a taky se stalo a to že jsme jich nachytali dost a všechny jste mi je dali na přesazení k Patlalošovi aby tam něco ve vodě mněl jsem vám vděčnej a děkuji a na Labe na kapry a to se taky stane na víkend.A proto jsem u něj domluvil taky sraz pro všechny na červen a to i s babama a s přespáním v bivaku nebo pod širákem + grilování,no schrnuto mám na letošek hodně vod v plánu poznat a prochytat abych věděl co kde je a jak veliký a na co berou, ale to si chci zaměřit sám a jak jsem říkal rád sváma zajdu na fišky , ale až budu mít více prostoru a ty vody co mám v plánu to neprozradím páááč už jsem to parkrát udělal a pak si tam nezachytal vše vymasený a zničený fleky viz Běla,nechci aby se to rozkřiklo víš .Jiříku nemužu vás sebou brát páááč jsem denně i na třech různých vodách a zkouším tam něco lapit a každý rybář by si mněl alespoň jednu vodu pro sebe nechat v tajnosti když jiné zklamou .
NEMYSLYM TO ZLE
tak to pochop a neříkej tady ani ze srandy že jsem se změnil prosím júúúú
Slibuji že až pujdou fišky na Běle tak vám dám vědět
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 19:17® Prasek_2007
-
Tak dneska luxusně zahájená P sezóna. Chyceno 13 PD od 30–35cm.Krasnej den u vody…
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 18:17® Piranha
-
Kluci!Bud si lojza zase nasel nejakou babu, ktera ho asi utipla, nebo lita s krovinakem po ohri a seka lán na srazik.Jinak si jeho absenci tady nedokazu vysvetlit. Pokud je to ta druha verze, tak kua za tu dobu musel udelat pro kazdyho zastreseny molo s WC.
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 17:09® Piranha
-
VODA> cus, co sobota, nejel bys s kominikem. Skakli by jsme na Labe, jak jsem slibil.
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 16:58® VODA
-
1Mara> A co mi nas nepozveš na spolecnejn vylet asi ne.tAK MI HOLT POJEDEWM NEKAM SAMI SES ALE ZMNENIL
.Přeju krasnej zitrek!!!!!!!!!
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 16:41® olda
-
1Mara> Jestli jedeš zítra tam co byl BS tak potom napiš jak to šlo ale pravdu já to snad unesu.
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 16:30® olda
-
1Mara> Mohl bych ti za zády házet do vody kameny když nemohu chytat.
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 16:00® 1Mara
-
HaDe dej sem už ty fotoalba ať od zítřka můžu do něj házet ty megafišky co od zítřka budu chytat
)-
)
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 15:59® 1Mara
-
Ty už máš smulu jako Alov , ten taky dnes vyhořel , to je mi vás klucí líto
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 15:57® olda
-
1Mara> Marodím ráno nemohu a mám rozbyté auto dnes mi praskla brzdová trubka oprava až příští týden.
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 15:55® 1Mara
-
Olouši tak doraž taky zítra ráno
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 15:54® 1Mara
-
olda>
)
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 15:53® olda
-
BlueShark> Čau,to mi děláš naschvál teď když se mi pos…o auto.
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 15:46® 1Mara
-
No a je rozhodnuto zítra ráno na Labko
).
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 15:39® BlueShark
-
Tak dnes sám na Labi před prací a feederovačka. Paráda, nádherná rybačka, plno cejnů malých, i velkých pár žádní obři, ale jeseni jak buchty a jeden nádherný boj s parádní parmou na 0.14mm 3× výjezd do hlavního proudu
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 15:17® 1Mara
-
Tak nevím kam zítra ráno vyrazím máme opět volno , prý je moc horko
). Foksíku to je jasný že tam vyrazíme dnes asi pojedu na své co hlídám už od začátku týdne , ty kusani velcí tam né a né naject
, ale cejni docela zobou no a zítra uvidím co a jak , možná Labko na soutok . BS- stou sobotou nevím páááč má být ještě jeden výlov a odpoledne jsem rád že jsem rád
to bych zajel odpoledne k Pirnovi na Bělu si pohrát s těma jeho fiškama , ale to není jistý a nevím jestli bude mít topenářskej vůbec čas
- Čtvrtek 16. dubna 2009 ve 13:42® VODA
-
Ahojte tak ode dneska konečne volno tak večer vyražíme s Komenikem na hady ??????????
tak doufam ze se nejaky povedou už je připravena Udírna
. zatim jdu nakopat Žížali!!!!
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 9:57® cormoran
-
Luda> To na nich mám právě rád, tu jejich sílu a výbušnost…Z hladiny je chytám na patnáctku a 3 roky zpátky mi dalo jedno torpédo možnost povodit si ho, fakt zážitek:)
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 9:41® Luda
-
Cormoran: Nevim jestli je pro někoho amur 70 tuctovka, ale vim z vlastní zkušenosti, že umí pěkně pozlobit u břehu. A na feeder to platí dvojnásob.
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 7:27® cormoran
-
1Mara> Hezky, takže masakr…A ten amur měl bez 32 cm rovnej metr. Pro někoho tuctovka, ale pro mě slušňák:)
foks01> To si piš, mohlo by to začít zobat…Okoun měl hrubým měřením 32 – 33 cm:)