Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:48® BlueShark
-
Dost už
Já včera na oslavě s kámošem rozjel tanec na pódiu a ženy se lepily
Tancoval jsem i závodně, chápu, že si to asi nedokážete představit
káč káč, tím se nechlubím, jen mě to tak napadlo, dám Pepínovi školu
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:48® monaster
-
spro: zajdem někdy na ryby až koupíš ty tyčky k rajčatům ne? krmení mám po po pípu. a dva balíčky mini pelet
Tento příspěvek byl editován 29.11.2009 18:48:44 uživatelem monaster. - Neděle 29. listopadu 2009 v 19:47® monaster
-
spro:: a druhejm se směje vocas
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:44® spro*
-
BlueShark> Tak to jsi ještě neviděl tancovat bráchu na jeho svatbě!jak v první třídě:ruce natahlý a kolébal se jak kačer !
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:39® BlueShark
-
Piranha: Si mě zlomil teď, se tu v práci řežu, já viděl Pepína v D@MA na parketě, taky žrádýlko
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:32® Piranha
-
spro*> jo akorad az pojedeme zpatky tak se stavime u Cindy, mam tam nejakej kseftik
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:31® spro*
-
Piranha> tak zítra ! Né,že ti do toho něco vleze!
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:29® Piranha
-
spro*> jo a ten vul vozralej zechcal celej hajzl, nevedel kde se rozsvici a prochcal tam podlozku dobytek, stara to po nem musela vzit savem, smrdel jak březí lama prase jedno.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:27® spro*
-
Piranha> jako bych vás neznaljá věděl,že mam jít domu!
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:27® Piranha
-
spro*>
BlueShark>
Tak tak shimano je pro mne znacka nambr van.Uz jsem je dvakrat skoro kupova ale dycky mi do toho neco vlezlo, mam navijaky shimana a musim rict ze je to paradni hracka.Tu Catnu si ale vemu.
Tento příspěvek byl editován 29.11.2009 18:27:25 uživatelem Piranha. - Neděle 29. listopadu 2009 v 19:25® Piranha
-
spro*> ty vole ani se neptej, v 11 jsme sli na sal byla tam nejaka díza bo co to bylo samy mlady lidi.Monaster vypitej jak zok tam zacal obtezovat ty nactilety zeny a vyzival je k tanci.No on to tanec nebyl, bylo to neco mezi chuzi silne mentalne postizenyho chovance, tucnaka a vylityho monastera dohromady.Kdyz uz jsem ty ustudy mel dost a vypil jetse 9ty
tak jsem sel domu a toho vola ulozil do spacaku v kuchyni na zemi
)
)
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:22® spro*
-
BlueShark> tak to nevim jistě!on je pořád na ty Shimana.já to nebudu pořád měnit jako on!nechám si je,dokud neodejdou!
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:22® BlueShark
-
spro*: Přečti si níže
Psal to tu, Pepíno dělal před Petrou slíkandu
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:20® spro*
-
Piranha> tak jak jste včera s Monasterem dopadli ?když jsem odcházel,byly jste nacpaný jak pytel !
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:18® BlueShark
-
spro*: Jinak uvidíš, že si je brácha dříve nebo později koupí taky
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:17® Piranha
-
BlueShark> ano, mam vernostni kartu u brauna tak je budu teoreticky kupvat ja ale love to bude stat Vrkouna
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:17® Piranha
-
spro*> nejvetsi tupoun z trmic a postava podobajici se monasterovy je tu.Stejne je ulames ty koste, budes zvyklej na ty slonbydla co jsi mel a budes dobrej zakaznik u brauna, ten si vydela na tech spickach.
Tento příspěvek byl editován 29.11.2009 18:18:22 uživatelem Piranha. - Neděle 29. listopadu 2009 v 19:17® BlueShark
-
Jojo došlo mi to, poměr cena/výkon jsou naprosto super
Piranha: Když píšeš, že jdeš koupit feedery, tak to znamená že je jdeš koupit ty
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:14® spro*
-
BlueShark> dík za radu.mě se v téhle cenové relaci zamlouvali nejvíc.a výhodou jsou také ty 4 špice.jinak piranha je můj brácha,ale ja jsem chytřejší a hezčí!!!
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:10® Piranha
-
BlueShark> kdyz pisu ze jedu koupit novy colmici s brachou, neznamena to ze je budu kupovat ja troubo.Bracha strelil kaprovy klacky konecne a jde do feederu.Uz ho nebavilo edet nehnute vedle mne a koukat jak taham jednu za druhou a on na ty tezky kaprovy ludry ani tuk.Konecne jsem ho presvedcil ze pokud chce chytat ryby tak musi mit jemny naradicko a strategicky a logicky uvazovat
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:09® BlueShark
-
spro*: Já nemůžu moc mluvit, páč jsem na jiný nechytal nikdy, ale nemůžu si je vynachválit, vydrží fakt hodně a makaj, je to stejně o špici a Valiant má 4 tenká tam je fajn, stejně si asi dokoupíš svojí
Ale jdi do toho…
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:07® monaster
-
Olda:kozlík šikula
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:06® spro*
-
BlueShark> cus.zitra si jdu koupit feeder valiant.myslis,ze je colmic dobra volba ??
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:02® BlueShark
-
Piranha: Ta středa by se dala, jinak ty ses dal do Colmicu feederu už taky? Důvod?
Svůj si miloval a můj byl na Tebe moc jemný
- Neděle 29. listopadu 2009 v 18:58® BlueShark
-
Mara: Buď v klidu, já si prdel tady dělat nesmím, pak se mnou lidi nemluvěj, takže se Tě zastanu, nechci být ten nenáviděný zas
Olda: Máš stejný ubrus jako já doma
- Neděle 29. listopadu 2009 v 17:28® olda
-
Jsem si na splávky udělal futrál z elektrikářské lišty,vyložil pěnou,víčko je zasouvací jsou tam jak v bavlnce,no nejsem já dobrej.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 17:05® olda
-
1Mara> ale já nejsem zrádce já to s tebou myslím dobře,aby jsi neumřel v nevědomosti.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 17:03® olda
-
Mám hezké nedělní odpoledne,babča se mi zbláznila a začla mýt okna a přehoď lustr z pokoje do obýváku, hm to není ono tak zase zpátky já už se snad těším do práce.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 16:22® monaster
-
piranha: jinak koukám do časáku Turista a našel jsme tam článek o tom fleku kde jsme byli mušit
tam my skalní města jsou na vejlet jak dělaný
- Neděle 29. listopadu 2009 v 16:21® monaster
-
olda: když budeš držet ústa se mi líbí
Piranha: tys mně přemlouval trubko já na
nechtěl. ale bylo fajn
i jak si z vánočních řetězů škubal kusy na mušky. a já už blbec jak vidím pírko tak si představím mušku taky. místo toho kecání tady a pomlouvání kamarádů koukej vázat