Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 16:17® Piranha
-
BlueShark> videl bych o asi na stredu, ted budu mit ranni zitra jedu s brachou koupit novy colmiky feedery a navijaky a v utery mam zapas.Ve stredu by to slo odpoledne. Kua ale ze ty tlousti jsou do 30cm mrchy, musim najit nejakej flek kde se drzej.Jinak pod benesakem to vypadalo pekne ale ryby jsou vyplaseny.Pozoroval jsem hejna malejch tloustu a plotic jak do nich prudce najizdej boleni.ty kurvy se mi prohanely i mezi hnatama.Ale nebrali a byly spis u hlavniho proudu na hladine a zbirali.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 16:11® 1Mara
-
olda> zrátče
( No počkejte , však já vám ještě ukážu
)
- Neděle 29. listopadu 2009 v 16:04® olda
-
1Mara> Já se o tebe starám,mám domluveno s cormoušem že tě vezme do učení.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 16:02® olda
-
BlueShark> Nevím kolik mněli,ani jednoho jsem nemněřil ale určo pade nepřelezli,nachytal jsem je během hoďky,předtím tři hodiny ani ťuk. monaster:rád tě naučím to co umím ale během deseti min budem hotoví,víc toho asi není je to spíš o místě,někdy se mužem domluvit a já tě vezmu sebou když budeš držet ústa.Jinak bambulatý(hezké slovo)jsem nesehnal v menší gamáži,mněli s bambulkou asi od 5–6g a toje na mne moc,koupil jsem jiný a dnes jsem ho hned zlomil jsem šikula.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 16:02® 1Mara
-
Ahoj hoši tak s Foksikoksichtem a Oldovkou jsem zkončil
hadi dva mají ze mně prdel
- Neděle 29. listopadu 2009 v 16:00® 1Mara
-
b.gun> To bude tím že umím hovno
(
- Neděle 29. listopadu 2009 v 15:44® BlueShark
-
Piranha: Koukám u Tebe bylo veselo
Jinak s tím prutem mě to néjak víc neštve, koupím jinej do Vánoc, páč oprava bude trvat nějaký den, ale to se stalo a stane ais každýmu, ryba se mrskne, veem vlasec a ty přiskočíš a je grafit obráceně v záběru a prd ho, jinak zkoušel jsem to lámat v ruce pak a je to křehčí na zlom než špejle
To jsem sám nechápal
Olda: Teda ty jedeš, kolikátky to jsou na té fotce? Já ho včera tahal dobrých 10 minut možná víc s tou 14kou, strašnej basťa
Musím se někdy podívat na to mušení, musí to být zážitek, kdy půjdeš Davide? Mám PO UT ST volno…
- Neděle 29. listopadu 2009 v 15:28® b.gun
-
1Mara> Na místě, ze kterého máš tu fotku, jsme byli včera odpoledne. Záběrů spousta, jen jsme trochu laborovali s úspěšností proměňování záběrů. I tak se ale nějací ti cejni a karasi na břeh podívali …
- Neděle 29. listopadu 2009 v 15:20® Piranha
-
monaster> a ze ses taky nepochlubil jk ses vcera vozral u kastneru.Prej dam si dve a skejsli jsme tam do pulnoci. A jeste to vozraly hovado chrapalo u mne v kuchyni ve spacaku na zemi, pak mi jeste v opilosti ve dve vleze k moji zene na postel a zacne si sundavat kalhoty, ta uz byla pripravena pusti vostrou paru, vul jeden
)
- Neděle 29. listopadu 2009 v 15:13® monaster
-
blueshark: prutu škoda jinak pěknej tloušť.
Olda: dědku ti tloušti ti jdou
asi půjdu k tobě do školy. už si sehnal bambulkatý splávky?
- Neděle 29. listopadu 2009 v 15:09® monaster
-
zdarec. dneska mušení s Piranhou. jde mu to 100× líp než mně práskal jednu za druhou. ale 5 ryb jsem si vytáhnul. měl jsem nerva, zárěbů hafo ale nedokázal jsem to dost a včas seknout. a přimačklej protihrot dělá taky svoje. ale bylo hezky a ryby doslova jančily u nohou. jinak Davide díky za vestu a žebradlo. nechal si v něm kudlu tak až se uvidíme dodám
Tento příspěvek byl editován 29.11.2009 14:10:21 uživatelem monaster. - Neděle 29. listopadu 2009 ve 14:33® vladah
-
cormoran>čau tak co jak ste tto večer zvlády??? Snat se nikdy sejdem a pujdem společně vláčet a ne jen na položenou a feeder
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 13:56® olda
-
Dnes o5t plavka na housku ,zkusil jsem pod Tonaso prošel jsem flák Labe ani ťuk po třech hodinách jsem přejel na jiné místo a tam o řády lepší,vytáhl jsem 3 krasavce a štvrtý se mi po krátkém přetahování vypl,samo že se mi zdál z nich největší protože jsem ho ani nezahlédl,a to co člověk nevytáhne se mu zdá že to mohla být ta nej ryba.
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 13:45® olda
-
cormoran> čau admin si ověřil že je foto mé a smazal mu to,ten chudáček tam ani nebyl zaregistrovanej,je mi ho líto asi by chtěl dávat fota a neumí nic chytit.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 10:54® cormoran
-
olda> OK, mrknu se na něj. Snad bude ještě tvárnej a něco se sebou nechá udělat
A vůbec, už jsi nějak zakročil proti tomu týpkovi u sousedů?
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 23:21® Piranha
-
Chudak mona sli jsme na dve a mame jich po sedmi.Mota se jak pipa pred kardio zachvatem v srpnu.Holt ho budu muset ulozit v kuchyni a zitra na mouchu.Jo u kastneru je pekne.na zdravi pacholcí
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 20:30® sus1
-
olda>
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 20:26® olda
-
sus1> já ho nějak vygumuji
- Sobota 28. listopadu 2009 v 19:54® VODA
-
ckm> taky tomu nerozumim ale oni neberou nikomu??????????,
- Sobota 28. listopadu 2009 v 19:28® sus1
-
olda> To nevadí,když tam nebude obličej???!
- Sobota 28. listopadu 2009 v 19:23® olda
-
sus1> Tomu je zas ukradnu já,sem totiž taky dobrej lovec akorát mně to moc nejde.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 18:58® sus1
-
olda> Už sem se lek,že myslíš bandoga s těma sumcema.
)))
- Sobota 28. listopadu 2009 v 18:51® olda
-
Tak si prohlížím u sousedů rubriku Můj lov a co mé oko nevidí nějaký hajzl tam dal fotku z mého foto alba s bolenem kterého držím v jedné ruce a píše jak s ním bojoval 10 min dal to tam i s mojím popiskem . sprera Čt 26.11.2009 15:39:23
- Sobota 28. listopadu 2009 v 18:15® Piranha
-
BlueShark> A pak se smej Monasterovi ze je to nesika ty trdlo, ale sralo by mne to taky, je to skoda kor kdyz je to bolo a ta tvoje se mi dost libila.Mona je u mne ted a tlemi se.
Ba ne
Tento příspěvek byl editován 28.11.2009 17:15:43 uživatelem Piranha.ale je tu
- Sobota 28. listopadu 2009 v 18:14® olda
-
cormoran> kdybych tě neznal tak bych ti napsal něco moc ošklivého,prosímtě dohlédni na Maru ať si taky něco chytne už mi je ho líto
- Sobota 28. listopadu 2009 v 18:11® olda
-
BlueShark> zítra zkusím jak jsem psal za mer. podám raport.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 17:54® BlueShark
-
Scanix: Se nediv, když nestíháš ani ryby doma
- Sobota 28. listopadu 2009 v 17:44® BlueShark
-
Tak dneska 4. nához a tloušť hooodně pěknej, ale to co se stalo dál už pěkné nebylo, moje boloňka prišla o 30cm špičky (šlápl jsem si na vlasec a šloto ráz na ráz), takže to má díky mé chybě spočítaný a zkusím reklamaci u Colmicu. Chjo
Pak jsem vzal Tiny a šel zkusit okouny, za půl hodky 4 + 2 štičky, každý 5. nához se povedl a neshrabal bordel… jinak šly parádně na můj podzimní vkus. Přes týden jsem nebyl u vody, tak jsem zahnal absťák, ale PO UT ST to jistí volno
Petrův zdar, já jdu s klukama slavit narozky, to bude pálka
Ale ráno hurá na kapříky…
- Sobota 28. listopadu 2009 v 17:28® cormoran
-
vladah> Čest, pak to najelo a byl masokombinát. Pípa se nenechal dlouho přemlouvat a taky si naplnil igelitku, bohužel jen ty hnusný parmy.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 17:01® vladah
-
cormoran> Čau tak co jak ste pak válčili bezemě??? A toho Mistra myslíš Pípu ale ten spíš rozumí dravcům než bílím rybám