Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.736 příspěvků, z toho 57736 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 13:13® Piranha
-
BlueShark> ja bych sel mam nocni tak ze bych klidne mohl jit.
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 13:12® BlueShark
-
Já na rybáky vyrazím až asi PO ÚT ST, to mám volňásky, kdo se přidá a půjde se zlým Sharkem?
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 13:07® BlueShark
-
Vítáme foksíka okounobijce
Já už na to prdím a hold někdo může si srandičkovat a říkat, já ne
Hurá do práce, hoši tam je krásně, lape někdo v tomhle počasí na Lábku okouny nebo dravce?
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 12:21® Piranha
-
Prasek> tak Ulpajs nejede, ma ksefty o vikendu, je to skoda mrzi mne ze to tak vyslo jak rikam bejt to nedele tak jsme jeli vseci.
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 8:51® cormoran
-
foks01> No nazdár bratře, ty ses tu taky vyskytnul?
Jinak se někdy stav, aspoň uvidím, jestli to ještě umíš. Něco málo jsem zatím nafotil, tak to skouknem.-)
PS: Dauhu nech doma, to už je minulost. Prostě není a už ani nebude…
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 8:19® monaster
-
BS, Piranha. kašlem na to hoši.
kurňa ať už je víkend. já chci na ryby.
Tento příspěvek byl editován 26.11.2009 07:20:17 uživatelem monaster. - Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 7:59® Piranha
-
BlueShark> ja proti tobe Honzo nic nemam, ale tvoje srandicky uz proste Mona nebere, je jich tolik a pokazdy ze uz se mu to zda asi nemistny.Nepocitam vcerejsek, ale aspon mesis zpatky. Konec koncu je to Monase vec a tvoje, ale jen jsem rekl svuj nazor ze uz tech posmevu je dost.Kdyz si budes delat prdel ze mne, tak fajn, ale taky by mne sralo kdyby jsi si ji delal neustale kdykoliv sem vlezu, nebo na icq.
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 7:50® foks01
-
cormo-zdravim bratře,někdy se za tebou budu muset stavit s dauhou
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 3:13® BlueShark
-
Mě by spíš piranho zajímalo co že jsem tu psal špatně a ještě proti Pepovi, kdybych to věděl tak se asi neptám že? Na třpytky nechytám snad 4 měsíce od návštěvy cormaxxe
ze mě psina je ok ale když si dělám srandu a nemyslím to vážně, tak je zle. Nedejbože když se rejpe do Tebe mistře, to pak počítáš kamarády a vše se splachuje. Nikdy jsem tu nebyl úmyslně proti někomu a když, tak pouze kamarádský duch. O to víc mě mrzí, když na mě vytahujete Ústí, jako že jsem ho založil a dokurvil. Je to Vaše fórum mě do toho novodobě je fakt úplný kormorání lejno.
PS: Jinak hoši proč mi to nikdo neřeknete osobně a vše tu plkáte? U me není problé říct to co tu píšu do očí, možná pak zjistíte jak se věci mají, ale když někdo čte dle svého a ještě ob řádek, to se to pak nadává, je mi fakt úplně u zadnice že chytáš ryby na hod i na mušku a někdo zase ne, naopak fandím tomu a pomohl bych, ale když si někdo zavlokuje mysl a bere mě jako černou tečku při odevzdávání povolenky, to je pak těžké…
Tento příspěvek byl editován 26.11.2009 02:20:47 uživatelem BlueShark. - Středa 25. listopadu 2009 ve 23:02® cormoran
-
monaster> Jo pípák, to je kapitola sama o sobě. S ním se člověk na rybách fakt nenudí
Jak ho znám, tak by toho Shad Rapa nedal na výstavku, jak Ti vypráví, ale okamžitě by ho osedlal a šup s ním na touživý, je to takovej maximalista
Ta vláčka u vás je celkem těžká. Dá se tam zachytat víc, než parádně, ale taky se tam dá shořet, jak papír. Nikdy mě tam ale nezklamala UL, vždycky aspoň ty mnňata šlapou…
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:55® Piranha
-
BS posledni dobu sleduju tve pocinani a opravdu tu diskuzi seres vic a vic.Proc si toho Pepu porad beres do huby.Kdyby jsi delal pro rybarinu a rybarstvi aspon z pulky to co on, tak bys byl frajer, ale porad kritizovat a narazet.Sice mu to obcas nejde, ale nebal se a vrazil nejaky stovky do muskareni i kdyz vedel ze to nikdy nedrzel v ruce a sel proste do toho a musim rict ze uspesne.On muze klidne rict ze ty si zustanes dycky jen u tech splavecku a tloustu na trpytky.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:53® monaster
-
cormoran: péťo díky
to potěší. chomáčo je příklad rybářskejch divů a zázraků. je to pako
promiň Tome
. to víme všichni. než dojde k vodě má infarkt. ale zarytějšího vláčkaře jsem neviděl
teď jsem sním směnil 3 kousky wobů a hned dva oddělal. já mu snad za to toho 14.5 cm shaprapa na tu výstavku věnuju.
jinak letos jsem proti loňsku vláčku trápil dost a ani ň, jeden záběr.. to už snad dřív ulovím tu ženskou. a to je co říct
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:48® cormoran
-
monaster> To víš, ty ku*vy mi přehodili spoj, už nejezdím 13-kou, ale 15-kou, takže hned z vlaku mažu směrem k autobusáku. Jezdím teďka trochu později, než dřív…
Jinak rybolovit chodím skoro denně, ale většinu fotek z jistejch důvodů posílat nemůžu
Ikdyž, tuhle bych mohl, už je to nějakej pátek, co mě chomáčo obšťastnil návštěvou
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:38® monaster
-
cormoš: ty mně taky nesejři
jezdíš njak divně už tě ráno nepotkávám. a co ryby? fotky u tebe taky vzácnost. že ty sis pořídil nějaký to domácí zviřátko (ženskou( jako Lojza byzrybka z kojta? konec rybářů v Čechách
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:37® cormoran
-
Notááák holky…
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:36® monaster
-
blueshark: nanapsal jsem že tady ale na icq. a co jsme řešili na icq mělo tam zůstat. jdi už
Tento příspěvek byl editován 25.11.2009 21:37:13 uživatelem monaster.včera ti na ICQ ten ban prospěl. fakt už jsem toho měl dost. ale je to naše věc tak to sem netahej.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:33® BlueShark
-
Jsem tak omylný a kdo mě zná to ví
Monaster: Necítím se v opak a Tvé slovo jsem fakt louskal a nevěděl do jisté doby co to znamená, tak hned nehudruj. Nechápu proč v realu jsi v poho a tady si vymýšlíš, že jsem Ti psal včera čů… nikdy bych tohle nenapsal a pak zase že ne, seru an to
Kdo mě zná tak ví a já tu nejdu po Tobě, jenže cokoliv napíšu, Ty se urazíš, jsi chlap…
Čau valím
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:32® monaster
-
prášek: víš že zkousnu lecos. i červa když na to přijde
Tento příspěvek byl editován 25.11.2009 21:34:50 uživatelem monaster.kurva to byly nejhorší závody v mým životě.poprvé v životě jsem vypil 20 piv. ale s tebou a richardem a zbytkem lidí bylo fajn. pamatuješ ten smrad když jsi otevřel stan ráno? je pravda že jsem se k těm dvou troubům v noci hodně tulil
Olda: měl jsem dobrý splávky od jedný bulharský firmy z Burgasu a neane si vzpomenout na jméno. jinak bambilkatý dělala dost pema
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:27® Prasek_2007
-
Teda pánové,to je radost to sledovat. Vy fakt asi nemáte pořádný starosti. Moje rada: 1, Honzo vyser se na to 2, Josef hned se neurážej,tohle za to nestojí
Jinak mám ze soboty zatím radost. Bude nás kolem 15ti,což je akorát. Ryby berou,počasí jakštakš(hergot to je slovo),večer bowling pak oldiesparty. Paráda
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:25® olda
-
monaster> hele aspoň si se zasmál né
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:23® olda
-
monaster> promin jsem to stěma rybkama pochopil až pozdějš proto ta reakce,jsem pomalejší, jinak dík za pokec jdu do péří čau.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:22® monaster
-
olda: ty si kůń. přes veškerou úctu. myslel jsem to jako že od trousila prodavač ke mně chodil pro rybky když jsem bydlel na rybárně. nebo spíš k vedoucímu. k jirkovi malinskýmu ikdyž jsem je chytal dycky já. nemyslel jsem tebe
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:16® olda
-
monaster> nechodil,já na rybky moc nechytám,ale ted bych asi mněl ale berou mně tloušti a parmy,vím že na ně mám celou zimu ale přesto se mně moc líbí když ten splávek v mžiku zmizí a po záseku tah mám adrenalin na rozdávání.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:11® monaster
-
olda: kdysi se nejlíp nakupovalo u Trousila v trnovanech u červenýho kostela. chodil si k nám do chaba pro rybičky na sádky
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:09® monaster
-
olda: je od brauna. byl to průbežák. ale stačilo nůžky a cvak. škoda že už nemám ani rybářský potřeby jak dřív ani živnosťák
Tento příspěvek byl editován 25.11.2009 21:14:25 uživatelem monaster.bral jsem hlavně Trabuco a Kingfishera. vše co nebral braun.....měl jsem na to jednu místnost v Chlumci ve statku u zveráku. za dva roky dvě reklamace na naviják nebo prut
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:04® olda
-
monaster> jo předposlední na pravé straně ten by asi byl dobrý teda pro mně,kde ho mají
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:03® filip111
-
olda> mě pomáhá když si namaluju lihovkou černý proužky na anténku, je pak líp vidět. Zkus to, třeba ti to bude taky vyhovovat.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 21:58® monaster
-
olda: tyhle jsou lepší?
- Středa 25. listopadu 2009 ve 21:58® filip111
-
monaster> dělá chyby
- Středa 25. listopadu 2009 ve 21:57® filip111
-
BlueShark> že tě baví chytat každýho za slovo. Hele jaký to je:
… a máš zajímavé slova