Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 6:42® foks01
-
cormo-dnes to jedu očíhnout,byl sem včera na jednom a ti trochu větší než ti nejmenší už jsou pěkně agresivní tak už musej papat,kolik měl ?
mara-byl sem na běle ,šli plotice pěkný,karasi,jeseni,…vemu tě na jeden flek budeš mrkat co tam jeryb,aj parmy ..
- Středa 15. dubna 2009 ve 22:58® 1Mara
-
No já 15 cejnů okolo 40cm a 10 plotic 20cm a jdou do tření jsou už jako struhadlo
a cejni též. Vodáku čemu nerozumíš ? nemůžu přeci vše vykecat všem co vím , to bych si pak ani nezachytal
). Cormožroute kolik pak měl panáček ? a jakto že poslední dobou furt chceš masit fišky ? Blushark by ti dal parmu na pekáč
) Jinak hezké fiškouni klucí, asi už podniknu na Labko výpravu s 8m miláčkem
a pirno už na někdy domluv toho Standase ať si můžeme zařádit na labku sním
.
- Středa 15. dubna 2009 ve 21:54® cormoran
-
BlueShark> Plavou dál, blázníš? Bych si pro ně zajel, kdybys dal vědět…Pěkně z tý parmy karboše, to by bylo něco:)
Mára: Co ty náčelníku, já dneska prvního amura a hned slušňáka:)
- Středa 15. dubna 2009 ve 20:55® monaster
-
dneska nákup prkotin v ryb. potřebách. jen rousnic ejsem zapomněl. a červy
- Středa 15. dubna 2009 v 17:53® BlueShark
-
jinak samozřejmě plavou dál
lumpy: Vítej, cormoran Ti odpověděl na to co jsem chtěl já.
- Středa 15. dubna 2009 v 17:49® Piranha
-
zitra asi vyrazim po kseftu na labko na houpajdu.feeder vemu taky, ale prvni jde houpacka.Jinak vcera na bele nekolik karasu, jelcu jedna stredni plotice a dva vypli karpri cca 50.dneska to same, ale bez kapru.
- Středa 15. dubna 2009 v 17:21® BlueShark
-
Tak dnes před prací s kamarádem na Labi. Celkem 17 rybek. Nej parma 62cm, karásky jsem neměřil, ale byli pěkní. Cejni, plotice, karasci. Klasika. Škoda, že jsem musel do práce, brali pěkně a čím dál víc
(vše houpačka a feeder)
- Středa 15. dubna 2009 v 16:51® VODA
-
1Mara> Mam dost
.Vubec tem vašim kecum ted nerozumim ale to je jedno.Jdu makat tak zitra se mozna uvidime ne MARO tak to proberem rovnou z oči do očí.
- Středa 15. dubna 2009 v 15:42® 1Mara
-
lumpy>
jasný ahoj jdu na ně
)
- Středa 15. dubna 2009 v 15:39® lumpy
-
Vyplnil jsem si ten profil, tak snad dobrý. Na tuhle diskusi koukám skoro každej den, jen jsem nebyl přihlášenej, tak když budu mít čim přispět, tak určitě něco pošlu. Pokud budu někam zvanej, určitě rad přijdu:)
- Středa 15. dubna 2009 v 15:34® 1Mara
-
lumpy> V pohodě choď na chytej Ústí častějc a vyplň si profil , ať víme kdo jsi a až bude sraz tak tam pujdeš snámi né ?
- Středa 15. dubna 2009 v 15:30® lumpy
-
piranha> bohužel netrávím veškerý čas procházením všech možných fór a diskusí, proto mi asi diskuse o horní míře unikla. Tuhle diskusi jsem se rozhodl navštívit, protože můžu diskutovat s lidma z okolí, se kterýma se můžu třeba potkat u vody a třeba pozbírat nějaký zkušenosti-chytám krátce. Chtěl jsem něčím přispět, tak mě napadla tahle věc, protože se často setkávám (myslim že my všichni)s nehorázným masařením, jehož jsem osobně odpůrcem (můj názor).Osobně si myslím, že pokud by se ryby víc pouštěli, byla by ta rybařina mnohem zajímavější (k tomuhle názoru jsem dospěl po pouhých 3 letech rybářské praxe-začal jsem chytat až v dospělosti,nikdy mě k tomu nikdo nevedl)Celkově jsem chtěl něčím přispět-napadlo mě tohle.Určitě budu rád,když někoho z Vás potkám někde u vody. Jinak díky za vlídné přijetí:)
- Středa 15. dubna 2009 v 15:06® 1Mara
-
Pirna veliký významný plus máš u mně a beru zpět to co jsem teď napsal do plavaný
- Středa 15. dubna 2009 v 15:05® Piranha
-
A co se tyce horni miry, uz je tu delsi dobu nekde forum o tomhle, tak proc plkat na dalsim foru o stejny veci.Kazdy se uz vyjadril.
- Středa 15. dubna 2009 v 15:03® Piranha
-
lumpy> co se tyce tech cndatu, tak jsou i soukrome reviry a nesvazove vody, kam si je chlapi uz jako kluci nasadili.
- Středa 15. dubna 2009 v 15:03® cormoran
-
1Mara> Najeli? Vždyť víš, že tam jsou, akorát musíš něco vyšpekulírovat mno:) Přeju hodně zdaru. A s tím výlovem ještě nevím, dá mi vědět Oliáňák…
- Středa 15. dubna 2009 ve 14:53® 1Mara
-
Cormouši jedu tam dnes znova tak jsem zvědavej jestli už najeli
)
- Středa 15. dubna 2009 ve 14:52® 1Mara
-
Ahoj hovnolapky
). Vodáku za 1 není to můj soukromák , za 2 kdybys řádně pročítal všechny mé příspěvky co třeba už před měsícem , tak bys zjistil že pokaždý když udělám smajlíka tak je to vše zesrandy , to vypadá takhle
,
),
takže to atím masením výš dobře jak to teď je
a odepisuj mě tady na Ústí a né do všeobecné . Jinak ten candoš je z rána z neděle a chycenej na tajném místě a ještě ke všemu náhodně, tak nezávid
). Cormouši zjistil jsi už ten poslední výlov tudle tu sobotu jestli bude nebo né ? Jinak se začínám nasměrovávat na Bělu voda jde pěkně dolů a Piraní hlava mi nechce prozradit jestli mu tam už ti kapři koušou
), tak si je budu muset najít sám
. Monaster co ty a rybany koušou ti ??
) Počítám že se za nedlouho srazíme u vody a dáme si prvního letošního lahvoně co ty na to ?
Jinak zdravím též do Nového Boru Michala , Michale co se tíče Ohře měl by tam být 1 letošní velkosraz na feder , ale Lojzík jsem na net nějak moc často nechodí , aby jsme se mohly domluvit , takže ještě chvíli počkáme a pak kdyžtak něco vymyslíme jiného , chci vás mít všechny pohromadě a zase nějaká ta sranda a zážitek by nebyl naškodu po té dlouhé zimě . Lumpy- jó máš pravdu není to zrovna stále o rybách a atd. , ale na to máš vis tvůj nápad tady na chytej napsané články a založený fóra viz -(Ale třeba by se mi líbilo diskutova např. o horní míře ryby na svazový vodě.) jinak jsme tady něco jako větší rodina a všichni se osobně známe a byl bych rád kdyby to tak zůstalo a ty ses knám přidal a tímto tě tady na Ústí i já vítám
- Středa 15. dubna 2009 ve 14:51® cormoran
-
lumpy> Ajajaj, co to vidím, prázdná karta…
- Středa 15. dubna 2009 ve 14:48® cormoran
-
lumpy> Vítej kolego:)
S tou diskuzí známých máš víceméně pravdu, téměř všichni se tu známe osobně a tak naše diskuze mnohdy sklouznou mimo rybařinu, vždyť co pořád o rybách povídat…Byli jsme za ty plky mimo fórum (teď už diskuzi) „napadáni“, ale co naděláš:)
No a k Tvé otázce ohledně horní míry… Spíše bych zvednul u některých ryb (hlavně dravců) nejmenší lovnou délku. Tolik větších ryb se myslím neloví a dneska je dost slušných rybářů (i starších generací), kteří jsou ochotni vrátit trofejní rybě svobodu:) Taky bych snížil denní limit ulovených ryb, jak v ks, tak v kg…
- Středa 15. dubna 2009 ve 13:08® VODA
-
1Mara> vybornej napad beru už se teším.A stim masenim sai delaš prdel
kdybych masil tak neodvezeš ani šupinu na ten tvuj Soukromak
.
- Středa 15. dubna 2009 v 10:31® olda
-
lumpy> Vítej na foru.
- Středa 15. dubna 2009 v 9:42® lumpy
-
Zdravím všechny ústecký i mimoústecký rybaříky. Tuhle diskusi sleduju už delší dobu a musím říct, že je docela přínosný mít možnost podiskutovat o něčem co člověka baví s lidma z Ústí a okolí.Nicméně mi odpostťte všichni jednu poznámku. Zdá se mi, že diskuse tady už spíš zklouzla někam na úroveň známých, kteří řeší spoustu jiných věcí i mimo rybařinu. Jinak nezasvěcený nemá z týhle diskuse šanci vyčíst moc užitečných věcí. Neříkám aby někdo prozdrazoval svý osvědčený místa (asi by to dělal hlupák) Ale třeba by se mi líbilo diskutova např. o horní míře ryby na svazový vodě. Byli byste pro aby se něco podobnýho tady u nás zavedlo. Taky jsem nepochopil jak to děláte, že chytáte už teď třeba ty candoše (pro mě nepochopitelný). Neberte moje připomínky ve zlém, spíš jsem zvědavej a taky jsem chtěl nečim přispet. Jinak přeju všem hodně úspěchu
- Středa 15. dubna 2009 v 8:36® cormoran
-
filip111> No neva, stejně to pravý vořechový teprv začne, až se budou třít plotice… Myslím ale, že lucioš pérkoš asi půjde a až se tady ukáže, tak se snad vyjádří a můžete na ně vyrazit spolu:)
- Středa 15. dubna 2009 v 8:21® filip111
-
cormoran> já můžu až v sobotu, v pátek jedu grilovat.
- Středa 15. dubna 2009 v 7:28® Piranha
-
Prasek_2007> ani noha tam loni nebyla pri zahajeni.Ale delej jak uznas za vhodny, snad se neco povede.Civka z poniho telefonu to kdyztak jisti
)
- Středa 15. dubna 2009 v 7:14® Prasek_2007
-
Divná Ryba: mám na výběr z více revírů,Nisa bude plná lidí… Dám vědět,vezmu foťák.
- Středa 15. dubna 2009 v 7:09® Piranha
-
Prasek_2007> rikam Michale jed na Nisu, nebo na Smedou.Kamos byl na Nise koncem roku a nachytal lipany pekny.Na Ohri prej jezdej muskari uzjen na MP
na osmickach je hovno.Loni jsem byl 3.5. na 8A i 8B a voda byla taky vysoko.Vsichni jen vlaceli.
- Středa 15. dubna 2009 v 6:58® Prasek_2007
-
MARA: nazdar Fešáku,sice nejsem Lojza ale na Ohři jsem se byl včera podívat. Je neuvěřitelně zvedlá a o nějakém brození při zítřejším zahájení si můžu nechat jen zdát. Budu muset jet jinam
- Úterý 14. dubna 2009 ve 23:27® 1Mara
-
cyberb0b> na kouzelnou vodu bez rybářů
. Filipio jel bych v sobotu na hady , ale nevím zatím co bude
Lojzo Lojzo nebud naštvanej na novej chytej a dej vědět co to na Ohři dělá aby jsme mohli se všichni sejít a pokecat .-).