Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 17. listopadu 2009 v 15:54® Piranha
Piranha

Prasek_2007> ja si to nevymyslel, prachy potrebuje kazdej ale jak rikam jedu pokud se to prehodi.Reknu ze to proste nestihnu a ze by nemakaly sprchy a bastza a to je i tak pravda.Pokud jedu ja jede i Monaster a mozna i ULPA by jel zavodit, rad zavodi.A mozna bych zkusil i musku treba by se ti kaprici nechali zlakat i na bobany nebo nymficky a to by bylo tornado

Úterý 17. listopadu 2009 v 15:40® Prasek_2007
Prasek_2007

Piranha> jé to bylo keců a najednou se to nikomu nehodí. No je na vás holoto ústecká :-))

Úterý 17. listopadu 2009 v 15:00® Piranha
Piranha

Prasek_2007> to uz tady jednou bylo, desitky kapru a pak se h vytahlo :-P Jinak asi budu muset s litosti oznamit ze ma osoba se asi nezucastni.Tento tyden mame nejaky prescasky o weekwndu, coz mi nejak nevadi aspon budou pekny korunky ale dalsi tyden budu nejspis opravovat 4 sprchovy kouty u nas v praci na kseft.Je to jedinej moznej termin kdy by se to dalo udelat, i kdyz mezi svatkama by to bylo mozna lepsi, jeste to zkusim prehodit na svatky.Preci jen rozbit 4 vanicky a zase je nalepit a obezdit za SO a NE, to by bylo stejne cerstvy a je to na prd.Semnou pocitejk tak na 60% zatim ale upresnim.

Tento příspěvek byl editován 17.11.2009 14:01:12 uživatelem Piranha.
Úterý 17. listopadu 2009 ve 14:27® Prasek_2007
Prasek_2007

Tak malá ochutnávka pro případné účastníky Práškova Poháru: včera tam byli 2 předjezdci a nachytali celkem kolem 60ti kaprů 35–45cm. Myslím,že si bezvadně zachytáme!

Úterý 17. listopadu 2009 v 9:58® BlueShark
BlueShark

teda zvlčel :-))

Úterý 17. listopadu 2009 v 9:44® BlueShark
BlueShark

Prašule ty jsi zvlačel, vyrážím s Pepínem, menzes ho přešel a jde mušit, já na plavačku i vláčet :-)

Úterý 17. listopadu 2009 v 9:14® Prasek_2007
Prasek_2007

BlueShark> servůz , na ryby nejdu,ale i tak dobré ráno :-))

Úterý 17. listopadu 2009 v 8:56® BlueShark
BlueShark

Kua nikdo se mnou nejde? :-) Snídám a ćekám, to je banda, Píra má brigádu, štikař je na Varvažově, Monaster má zase náladu pod psa, bída :-)

Čím to je, že jsem ještě nepoznal co je blbá nálada :-) Kazit si den náladou :-)

Úterý 17. listopadu 2009 v 8:27® BlueShark
BlueShark

Tvoje bába chrápe :-D

Kdo jde na ryby? JÁ JÁ JÁ

Úterý 17. listopadu 2009 ve 3:02® Piranha
Piranha

Teda dete do rite 2 rano a voni chrapou jak zabity.To je nuda :-))

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 23:03® Piranha
Piranha

Luda> kratka nymfa.Zitra nejedu mam odpoledne zapas a jsem ted na nocni.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:58® Luda
Luda

Piranha> aha, takže dlohá nymfa? Já jsem právě v sobotu na lury nebyl moc úspěšnej. V kolik jdete zejtra?

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:24® Piranha
Piranha

Luda> luru jsem nechal v krabicce, zacal jsem bobesema ruzovo oranzovyma a pak jsem chytal i na svoje mouchy na nymfy v podobnych barvach nejvic s ruzovym telem cernym limeckem a okrouzkovanej medenym dratkem, ta byla supr a byla in i dneska na okouny.Jinak dneska Ludo parada na labi, brali vsechno mimo zeleny barvy devky.Docela dobre reagovaly na vetsi pakomary z cervenyho body glasu.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:01® Luda
Luda

Piranha> Jaká barva měla úspěch? Předpokládám, že jsi mušil lurama.

Pondělí 16. listopadu 2009 v 18:13® Piranha
Piranha

Piranha> a vubec Meřeno, jak je a co ryby, chtas vubec jeste?Treba taky nachytas 602 ryb jako ja :-)) ) :-)) )

Pondělí 16. listopadu 2009 v 18:01® Piranha
Piranha

Piranha> dopsal jsem to a pak jsem mel telefon a kdyz jsem chtel editovat tak uz bylo pozde a vyprsel cas na editaci.Uz to neslo opravit.

Pondělí 16. listopadu 2009 v 17:58® Piranha
Piranha

1Mara> ty vole starej dislektik a disgrafik mi bude vycitat preklepy, ze vladahovy nevyctes hrubky vole, ty je totiz nepoznas :-)) )

Pondělí 16. listopadu 2009 v 17:38® 1Mara
1Mara

Piranha> Přečti si po sobě cos napsal voe :-)) ) to se fakt nedá :-D

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 14:18® vladah
vladah

Piranha> nojo to se stává dneska si pujdu koupit ty smáčky nebo malí rotačky na okouny a zejtra uvidíte budu tahat jednoho zadruhym a nechal sem tam jen jednoho gumaka jinak nic a zapoměl si dodat že já tam byl na 7 a tys přišel aš na 8 :-D

Tento příspěvek byl editován 16.11.2009 13:19:22 uživatelem vladah.
Pondělí 16. listopadu 2009 ve 14:10® Piranha
Piranha

BlueShark> rano jeníčku jsem tam byl s Vladahem, ipa je koste to je teda ucitel.luka nenaucil absolutne nic.Prisel tam s klackem od rajcat a se 30kou vlascem a nechytl ani hovno jen trhal a pak si jeste v holinkach vleze po kolena do vody, pipa chomaco styd se.Jinak japraskal jako pominutej, Vladach cucel jak vejr kolik se toho da nachytat.Pak mu byla zima a jel dom.Ja sel pod zeleznicak a nachytal jse tam 40 ryb.Celkem dneska na mouchu okolo 602ky ryb, super!!! Okouni, jelci, ostra a boleni.Zitra razim s monasterem, navazu uspesny vzory uz mi dosli tungsteny a razime rano zase.Foxik tam byl taky ale z duvodu natlaku u vody o nem nechci mluvit jen SZ

Pondělí 16. listopadu 2009 v 9:22® BlueShark
BlueShark

Piranha: Co je to pdel? (rýp rýp) :-)) Jinak, těžko budeš stát mezi vlasci, kde máš nahozíno, zaprvé se Ti bude blbě chytat, zadruhé dostaneš tak možná do rypáku :-) Jako čuměl bych jak vrána na romadůr, kdybys mi tam začal mušit :-D

Jinak ráno tam nikdo nebyl, ani Piranha z Benešáku :-))

Pondělí 16. listopadu 2009 v 8:05® Piranha
Piranha

vladah> mam u pdele nejaky rybare, proste vlezu do vody a budu chytat okyse.Ze tam nekdo sedi, za prve je vsedni den a za ruhy proc bych se mel vyhejbat rybarum.A navic labe je veliky dost.

Pondělí 16. listopadu 2009 v 0:10® BlueShark
BlueShark

Mara: no ne asi:-D Piranha: jen jim dej, škoda že vždycky nemůžu. Jinak na 0.11mm chytam padesátky tak buď vlažnej, obzvlášť na mušák:-) Vladah: u Benešáku má permici letos Kamil, tam Piraňhu fakt dostaň pryč;-)

Neděle 15. listopadu 2009 ve 22:40® 1Mara
1Mara

BlueShark> nebreč voe je to prdel :-)

Neděle 15. listopadu 2009 ve 21:32® vladah
vladah

Piranha> ale pod mostem se moc nechytáš pač tam seděj uš dva dny zasebou s rybyčkama a chytaj dneska to tam vypadalo jako na václaváku

Neděle 15. listopadu 2009 ve 21:21® vladah
vladah

Piranha> rad bych se přidal ale budu maximálně jen vláčet s gumama nemám nic na muškaření :-D ale s máčci sou zajímaví

Tento příspěvek byl editován 15.11.2009 20:25:45 uživatelem vladah.
Neděle 15. listopadu 2009 ve 21:18® Piranha
Piranha

Jelikos mame misto uterka volno v pondeli a tudis delsi weekend jedu zitra na labe prohnat mouchy se zlatou hlavou.Kdo se prida se smackama.Budu tam tak mezi 7.30 a 8.00 Zacnu benesakem

Neděle 15. listopadu 2009 ve 20:32® vladah
vladah

tak sem tu pánové a nakonec sem šel vláčet a ani tuk

Neděle 15. listopadu 2009 v 16:57® Piranha
Piranha

Taki jsem sel jeste asi na hodinkou na belu s muskou a povedli se na sucho 4 oukleje :-)) ale zase smrdim rybou.Mit cas a prsacky tak bych si doslapl na zbirajici tlouste, nbyli maly ale zase to nebyli obri klasika okolo 35 ale na desitkovej navazec by byla sranda.

Neděle 15. listopadu 2009 v 15:32® BlueShark
BlueShark

Mára: Tak teď si mi to dal 8-( :-O