Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 17. listopadu 2009 v 15:54® Piranha
-
Prasek_2007> ja si to nevymyslel, prachy potrebuje kazdej ale jak rikam jedu pokud se to prehodi.Reknu ze to proste nestihnu a ze by nemakaly sprchy a bastza a to je i tak pravda.Pokud jedu ja jede i Monaster a mozna i ULPA by jel zavodit, rad zavodi.A mozna bych zkusil i musku treba by se ti kaprici nechali zlakat i na bobany nebo nymficky a to by bylo tornado
- Úterý 17. listopadu 2009 v 15:40® Prasek_2007
-
Piranha> jé to bylo keců a najednou se to nikomu nehodí. No je na vás holoto ústecká
- Úterý 17. listopadu 2009 v 15:00® Piranha
-
Prasek_2007> to uz tady jednou bylo, desitky kapru a pak se h vytahlo
Tento příspěvek byl editován 17.11.2009 14:01:12 uživatelem Piranha.Jinak asi budu muset s litosti oznamit ze ma osoba se asi nezucastni.Tento tyden mame nejaky prescasky o weekwndu, coz mi nejak nevadi aspon budou pekny korunky ale dalsi tyden budu nejspis opravovat 4 sprchovy kouty u nas v praci na kseft.Je to jedinej moznej termin kdy by se to dalo udelat, i kdyz mezi svatkama by to bylo mozna lepsi, jeste to zkusim prehodit na svatky.Preci jen rozbit 4 vanicky a zase je nalepit a obezdit za SO a NE, to by bylo stejne cerstvy a je to na prd.Semnou pocitejk tak na 60% zatim ale upresnim.
- Úterý 17. listopadu 2009 ve 14:27® Prasek_2007
-
Tak malá ochutnávka pro případné účastníky Práškova Poháru: včera tam byli 2 předjezdci a nachytali celkem kolem 60ti kaprů 35–45cm. Myslím,že si bezvadně zachytáme!
- Úterý 17. listopadu 2009 v 9:58® BlueShark
-
teda zvlčel
- Úterý 17. listopadu 2009 v 9:44® BlueShark
-
Prašule ty jsi zvlačel, vyrážím s Pepínem, menzes ho přešel a jde mušit, já na plavačku i vláčet
- Úterý 17. listopadu 2009 v 9:14® Prasek_2007
-
BlueShark> servůz , na ryby nejdu,ale i tak dobré ráno
- Úterý 17. listopadu 2009 v 8:56® BlueShark
-
Kua nikdo se mnou nejde?
Snídám a ćekám, to je banda, Píra má brigádu, štikař je na Varvažově, Monaster má zase náladu pod psa, bída
Čím to je, že jsem ještě nepoznal co je blbá nálada
Kazit si den náladou
- Úterý 17. listopadu 2009 v 8:27® BlueShark
-
Tvoje bába chrápe
Kdo jde na ryby? JÁ JÁ JÁ
- Úterý 17. listopadu 2009 ve 3:02® Piranha
-
Teda dete do rite 2 rano a voni chrapou jak zabity.To je nuda
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 23:03® Piranha
-
Luda> kratka nymfa.Zitra nejedu mam odpoledne zapas a jsem ted na nocni.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:58® Luda
-
Piranha> aha, takže dlohá nymfa? Já jsem právě v sobotu na lury nebyl moc úspěšnej. V kolik jdete zejtra?
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:24® Piranha
-
Luda> luru jsem nechal v krabicce, zacal jsem bobesema ruzovo oranzovyma a pak jsem chytal i na svoje mouchy na nymfy v podobnych barvach nejvic s ruzovym telem cernym limeckem a okrouzkovanej medenym dratkem, ta byla supr a byla in i dneska na okouny.Jinak dneska Ludo parada na labi, brali vsechno mimo zeleny barvy devky.Docela dobre reagovaly na vetsi pakomary z cervenyho body glasu.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:01® Luda
-
Piranha> Jaká barva měla úspěch? Předpokládám, že jsi mušil lurama.
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 18:13® Piranha
-
Piranha> a vubec Meřeno, jak je a co ryby, chtas vubec jeste?Treba taky nachytas 602 ryb jako ja
)
)
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 18:01® Piranha
-
Piranha> dopsal jsem to a pak jsem mel telefon a kdyz jsem chtel editovat tak uz bylo pozde a vyprsel cas na editaci.Uz to neslo opravit.
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 17:58® Piranha
-
1Mara> ty vole starej dislektik a disgrafik mi bude vycitat preklepy, ze vladahovy nevyctes hrubky vole, ty je totiz nepoznas
)
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 17:38® 1Mara
-
Piranha> Přečti si po sobě cos napsal voe
) to se fakt nedá
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 14:18® vladah
-
Piranha> nojo to se stává dneska si pujdu koupit ty smáčky nebo malí rotačky na okouny a zejtra uvidíte budu tahat jednoho zadruhym a nechal sem tam jen jednoho gumaka jinak nic a zapoměl si dodat že já tam byl na 7 a tys přišel aš na 8
Tento příspěvek byl editován 16.11.2009 13:19:22 uživatelem vladah. - Pondělí 16. listopadu 2009 ve 14:10® Piranha
-
BlueShark> rano jeníčku jsem tam byl s Vladahem, ipa je koste to je teda ucitel.luka nenaucil absolutne nic.Prisel tam s klackem od rajcat a se 30kou vlascem a nechytl ani hovno jen trhal a pak si jeste v holinkach vleze po kolena do vody, pipa chomaco styd se.Jinak japraskal jako pominutej, Vladach cucel jak vejr kolik se toho da nachytat.Pak mu byla zima a jel dom.Ja sel pod zeleznicak a nachytal jse tam 40 ryb.Celkem dneska na mouchu okolo 602ky ryb, super!!! Okouni, jelci, ostra a boleni.Zitra razim s monasterem, navazu uspesny vzory uz mi dosli tungsteny a razime rano zase.Foxik tam byl taky ale z duvodu natlaku u vody o nem nechci mluvit jen SZ
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 9:22® BlueShark
-
Piranha: Co je to pdel? (rýp rýp)
Jinak, těžko budeš stát mezi vlasci, kde máš nahozíno, zaprvé se Ti bude blbě chytat, zadruhé dostaneš tak možná do rypáku
Jako čuměl bych jak vrána na romadůr, kdybys mi tam začal mušit
Jinak ráno tam nikdo nebyl, ani Piranha z Benešáku
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 8:05® Piranha
-
vladah> mam u pdele nejaky rybare, proste vlezu do vody a budu chytat okyse.Ze tam nekdo sedi, za prve je vsedni den a za ruhy proc bych se mel vyhejbat rybarum.A navic labe je veliky dost.
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 0:10® BlueShark
-
Mara: no ne asi
Piranha: jen jim dej, škoda že vždycky nemůžu. Jinak na 0.11mm chytam padesátky tak buď vlažnej, obzvlášť na mušák
Vladah: u Benešáku má permici letos Kamil, tam Piraňhu fakt dostaň pryč
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 22:40® 1Mara
-
BlueShark> nebreč voe je to prdel
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 21:32® vladah
-
Piranha> ale pod mostem se moc nechytáš pač tam seděj uš dva dny zasebou s rybyčkama a chytaj dneska to tam vypadalo jako na václaváku
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 21:21® vladah
-
Piranha> rad bych se přidal ale budu maximálně jen vláčet s gumama nemám nic na muškaření
Tento příspěvek byl editován 15.11.2009 20:25:45 uživatelem vladah.ale s máčci sou zajímaví
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 21:18® Piranha
-
Jelikos mame misto uterka volno v pondeli a tudis delsi weekend jedu zitra na labe prohnat mouchy se zlatou hlavou.Kdo se prida se smackama.Budu tam tak mezi 7.30 a 8.00 Zacnu benesakem
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 20:32® vladah
-
tak sem tu pánové a nakonec sem šel vláčet a ani tuk
- Neděle 15. listopadu 2009 v 16:57® Piranha
-
Taki jsem sel jeste asi na hodinkou na belu s muskou a povedli se na sucho 4 oukleje
ale zase smrdim rybou.Mit cas a prsacky tak bych si doslapl na zbirajici tlouste, nbyli maly ale zase to nebyli obri klasika okolo 35 ale na desitkovej navazec by byla sranda.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 15:32® BlueShark
-
Mára: Tak teď si mi to dal