Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 14:15® filip111
filip111

1Mara> :-D

Neděle 15. listopadu 2009 ve 14:14® 1Mara
1Mara

BlueShark> vokl budeš mít pod okem až ti na to přijdou :-D :-)) )

Neděle 15. listopadu 2009 ve 14:12® BlueShark
BlueShark

Kdo ví co je ‚vokl‘? Nejsem zase takový odborník a wikipedia si neškrtla, Pepíno je hlava mazaná a zná třeba z Ebra plno cizích a speciálních slov, ale tohle prostě nevím… prosím ;-) (rýp)

Tento příspěvek byl editován 15.11.2009 14:18:02 uživatelem BlueShark.
Neděle 15. listopadu 2009 ve 14:07® BlueShark
BlueShark

Říkal tričko, ne s břichem :-)) (rýp rýp)

Neděle 15. listopadu 2009 ve 14:02® filip111
filip111

s tím tričkem nekecal :-O Jinak souhlas, sice bez ryby a bez papírů, ale krásně. (papíry zůstaly doma 9-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img28972.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img28973.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img28974.jpg
Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:29® BlueShark
BlueShark

Hoši je tak krásně a já v práci, co bych dal za to teď být u vody, neskutečné počásko :-) Mona už se někde topí s vladahem :-D

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:26® Piranha
Piranha

vladah> monaster je muj starsi a osklivejsi bratr, tak proc by me peskoval a navic je to muj žák :-P

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:19® vladah
vladah

no nic lidi tak se tu mějte já tu budu zase večer a kdyby nikdo chtěl tak budu sedět na voknech tak se můžete stavit pokecáme a zachytáme

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:03® vladah
vladah

monaster> ale psal si totiš že máte fotky tak jsem myslel že byli aspoň malí ulovky a já nejsem jikra spíš uš takovej dorostenec :-D a byl chytat na Laby kapry nebo bílí ryby??? a je zajímaví že piranovi nic neřeknež a jen se ozveš na muj účet :-D

Tento příspěvek byl editován 15.11.2009 12:04:46 uživatelem vladah.
Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:02® monaster
monaster

kdybys místo urážení starších rybářů četl pořádně co píšou dočetl by ses žže ne ty jikro :-)

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:00® vladah
vladah

monaster> ale to ne to by mě bolelo ale jde vidět že jsi to dítě když máš doma ty panáčky :-D A chytl si vůbec dneska něco na tu vláčku???

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:57® monaster
monaster

vladh: tos posral počkej. nědke to mám woodoo panáčka ............začnu do něj píchat trojháčky.....

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:51® vladah
vladah

Piranha> nojo to já nevěděl já chci jít dneska na vokna zkusit štěstí tak uvidim když nikod bude chtít tak at se připojí budu rád aspoň se něco novího přiučim a monasterto je takový velký přelostlí dítě neni zase tak starej :-D tak ale stejně o proti mě ste všichni starší já jsem v tom nejlepšim věku :-D

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:50® monaster
monaster

já byl dneska po ránu s Filipem na Varvažově. dle očekávání 0 ale bylo krásně. prubnul jsem i woba a plandavku a taky nic. když jsem sundal bundu a začal vláčet v tričku Filip nechápal. fotky snad hodí brzy

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:47® Piranha
Piranha

vladah> jsem mladsi vo fous nez ten starej, tlustej, plesatej a usatej Monaster, tak si vykani nech pro pipu :-P Na feeder nekdy zajdem, ale ted uz neni cas.O veekendu budu v praci a dalsi veekend budu delat kseft.Jedine pak prosinec.Ten nebejva spatnej na feeder.Loni jsem si pekne zachytal ostroretky a podoustve a sli i plotice.Jo neni to jaro tak neocekavej trofejni ryby a hlavne mraky ryb.Ale plotice se daj nachytat dobre.

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:40® vladah
vladah

monaster> tak pepiku ty víš že když člověka neznám že mu hnetka netykám a já ti děcka. A zatim sem nebyl jen na poleženou a nic tak to chci jít zkusit dneska bud na kapříka nebo na parmu tak píšu jestli semnou nikdo nechce jít že bych se rád přiučil

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:37® BlueShark
BlueShark

Monaster: Co je vokl? Piranha: Já mu nevolal :-D

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:36® monaster
monaster

ty vokle Piranha už ti tu děcka vykaj. neměl bych taky? ;-)

vladah: jak jde vláčka?

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:25® vladah
vladah

Piranha> a nechtěl byste dneska zkusit jít na parmu nebo na kapříka???

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:14® Piranha
Piranha

BlueShark> neprud, byla proste dobra nalada a bavili jsme se jak na rybach tak i v aute cestou tam i zpet, i kdyz ja pak zalomil hlavu a vzbul jsem se az v DC :-)) ) Nikdo si ji nechtel nicim kazit ani rusit.Pokud ti nebral tel. ve vode tak pak venku uz na to zapomel v tom hukotu.Docela se mi libila ta mista u tech kajakaru, jen me sraly ty lana nad vodou co drzej branky, ty mi vzali 2 mouchy.

Neděle 15. listopadu 2009 v 10:53® BlueShark
BlueShark

Tak vypínat, ale já si říkal, že 24 hodin v kuse Mona muśit nevydrží :-D A to chytal asi i v autě :-D

Neděle 15. listopadu 2009 v 10:51® vladah
vladah

Piranha> tak hlavně že ste si zachytali musí to bejt nádherný takhle muškařit já jen vláčim i když spíše mám radši lov na položenou a na plavanou

Neděle 15. listopadu 2009 v 10:47® Piranha
Piranha

monaster> souhlasim taky jsem ten mobil proklinal kdyz i pipal a zvonil.Mel jsem celkem skrehly ruce a byl jsem rad ze jsem to precel a neupustil ho.

Neděle 15. listopadu 2009 v 10:36® monaster
monaster

blueshark: dík. kámo nediv se když jsi zabrozenej a pípá ti mobil jak o život to bych ho nejradši utopil. a nebo pisatele......

Neděle 15. listopadu 2009 v 10:27® Piranha
Piranha

Ja jsem zvedavej jak to bude brat z jara na zahajeni.Ted uz nemam cil Lipana, ale toho koloděje.Je to prej nejakej prskanec naseho potoka s nejakou italskou fišlí.Vysazujou i tri kilovy kluky.A nebo toho modryho Lipana, to by byla bomba, je celej pomenkove modrej a je to nejakej trubec neplodnej ale krasnej a velkej samotar.

Neděle 15. listopadu 2009 v 9:53® BlueShark
BlueShark

Mona, Píra, ULPA: Krásný, jste šikulové, škoda, že nebyl čas na sms :-D

Jinak Pepíno, Lipan 35 to už je masakr, to se mi snad ani nechce věřit, ty jsi šikula :-) To je jak chytit kapra 80 na labi :-) Pěkný :-)

Neděle 15. listopadu 2009 v 9:11® vladah
vladah

Luda> ludo ani se nediv je všechno možný tady v ustí a dokonce sem byl tak před dvouma rokama na voknech a přišli tam kofoly a šli se koupat byly zhruba tak 3metry od prutu

Neděle 15. listopadu 2009 v 8:40® Luda
Luda

Piranha> Jo jo. Se nesměj, byly to vaše ústecký kofoly. :-P

Neděle 15. listopadu 2009 v 8:25® Piranha
Piranha

Luda> hlavne ze se ti to libilo :-)) )

Neděle 15. listopadu 2009 v 0:31® Luda
Luda

monaster> Já byl chvilku na Labku ráno, pak jsem musel do práce. Umušil jsem nějakýho toho tlouště. Pak ale na břehu předváděli dva tak osmiletý cikánský kluci jk vypadá homosexuální styk. :-(( Doufám, že jim to vydrží do dospělosti a my nebudem platit sociální dávky. :->