Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 15:15® filip111
-
1Mara>
- Neděle 15. listopadu 2009 v 15:14® 1Mara
-
BlueShark> vokl budeš mít pod okem až ti na to přijdou
)
- Neděle 15. listopadu 2009 v 15:12® BlueShark
-
Kdo ví co je ‚vokl‘? Nejsem zase takový odborník a wikipedia si neškrtla, Pepíno je hlava mazaná a zná třeba z Ebra plno cizích a speciálních slov, ale tohle prostě nevím… prosím
Tento příspěvek byl editován 15.11.2009 14:18:02 uživatelem BlueShark.(rýp)
- Neděle 15. listopadu 2009 v 15:07® BlueShark
-
Říkal tričko, ne s břichem
(rýp rýp)
- Neděle 15. listopadu 2009 v 15:02® filip111
-
s tím tričkem nekecal
Jinak souhlas, sice bez ryby a bez papírů, ale krásně. (papíry zůstaly doma
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 13:29® BlueShark
-
Hoši je tak krásně a já v práci, co bych dal za to teď být u vody, neskutečné počásko
Mona už se někde topí s vladahem
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 13:26® Piranha
-
vladah> monaster je muj starsi a osklivejsi bratr, tak proc by me peskoval a navic je to muj žák
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 13:19® vladah
-
no nic lidi tak se tu mějte já tu budu zase večer a kdyby nikdo chtěl tak budu sedět na voknech tak se můžete stavit pokecáme a zachytáme
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 13:03® vladah
-
monaster> ale psal si totiš že máte fotky tak jsem myslel že byli aspoň malí ulovky a já nejsem jikra spíš uš takovej dorostenec
Tento příspěvek byl editován 15.11.2009 12:04:46 uživatelem vladah.a byl chytat na Laby kapry nebo bílí ryby??? a je zajímaví že piranovi nic neřeknež a jen se ozveš na muj účet
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 13:02® monaster
-
kdybys místo urážení starších rybářů četl pořádně co píšou dočetl by ses žže ne ty jikro
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 13:00® vladah
-
monaster> ale to ne to by mě bolelo ale jde vidět že jsi to dítě když máš doma ty panáčky
A chytl si vůbec dneska něco na tu vláčku???
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:57® monaster
-
vladh: tos posral počkej. nědke to mám woodoo panáčka ............začnu do něj píchat trojháčky.....
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:51® vladah
-
Piranha> nojo to já nevěděl já chci jít dneska na vokna zkusit štěstí tak uvidim když nikod bude chtít tak at se připojí budu rád aspoň se něco novího přiučim a monasterto je takový velký přelostlí dítě neni zase tak starej
tak ale stejně o proti mě ste všichni starší já jsem v tom nejlepšim věku
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:50® monaster
-
já byl dneska po ránu s Filipem na Varvažově. dle očekávání 0 ale bylo krásně. prubnul jsem i woba a plandavku a taky nic. když jsem sundal bundu a začal vláčet v tričku Filip nechápal. fotky snad hodí brzy
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:47® Piranha
-
vladah> jsem mladsi vo fous nez ten starej, tlustej, plesatej a usatej Monaster, tak si vykani nech pro pipu
Na feeder nekdy zajdem, ale ted uz neni cas.O veekendu budu v praci a dalsi veekend budu delat kseft.Jedine pak prosinec.Ten nebejva spatnej na feeder.Loni jsem si pekne zachytal ostroretky a podoustve a sli i plotice.Jo neni to jaro tak neocekavej trofejni ryby a hlavne mraky ryb.Ale plotice se daj nachytat dobre.
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:40® vladah
-
monaster> tak pepiku ty víš že když člověka neznám že mu hnetka netykám a já ti děcka. A zatim sem nebyl jen na poleženou a nic tak to chci jít zkusit dneska bud na kapříka nebo na parmu tak píšu jestli semnou nikdo nechce jít že bych se rád přiučil
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:37® BlueShark
-
Monaster: Co je vokl? Piranha: Já mu nevolal
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:36® monaster
-
ty vokle Piranha už ti tu děcka vykaj. neměl bych taky?
vladah: jak jde vláčka?
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:25® vladah
-
Piranha> a nechtěl byste dneska zkusit jít na parmu nebo na kapříka???
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:14® Piranha
-
BlueShark> neprud, byla proste dobra nalada a bavili jsme se jak na rybach tak i v aute cestou tam i zpet, i kdyz ja pak zalomil hlavu a vzbul jsem se az v DC
) Nikdo si ji nechtel nicim kazit ani rusit.Pokud ti nebral tel. ve vode tak pak venku uz na to zapomel v tom hukotu.Docela se mi libila ta mista u tech kajakaru, jen me sraly ty lana nad vodou co drzej branky, ty mi vzali 2 mouchy.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 11:53® BlueShark
-
Tak vypínat, ale já si říkal, že 24 hodin v kuse Mona muśit nevydrží
A to chytal asi i v autě
- Neděle 15. listopadu 2009 v 11:51® vladah
-
Piranha> tak hlavně že ste si zachytali musí to bejt nádherný takhle muškařit já jen vláčim i když spíše mám radši lov na položenou a na plavanou
- Neděle 15. listopadu 2009 v 11:47® Piranha
-
monaster> souhlasim taky jsem ten mobil proklinal kdyz i pipal a zvonil.Mel jsem celkem skrehly ruce a byl jsem rad ze jsem to precel a neupustil ho.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 11:36® monaster
-
blueshark: dík. kámo nediv se když jsi zabrozenej a pípá ti mobil jak o život to bych ho nejradši utopil. a nebo pisatele......
- Neděle 15. listopadu 2009 v 11:27® Piranha
-
Ja jsem zvedavej jak to bude brat z jara na zahajeni.Ted uz nemam cil Lipana, ale toho koloděje.Je to prej nejakej prskanec naseho potoka s nejakou italskou fišlí.Vysazujou i tri kilovy kluky.A nebo toho modryho Lipana, to by byla bomba, je celej pomenkove modrej a je to nejakej trubec neplodnej ale krasnej a velkej samotar.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 10:53® BlueShark
-
Mona, Píra, ULPA: Krásný, jste šikulové, škoda, že nebyl čas na sms
Jinak Pepíno, Lipan 35 to už je masakr, to se mi snad ani nechce věřit, ty jsi šikula
To je jak chytit kapra 80 na labi
Pěkný
- Neděle 15. listopadu 2009 v 10:11® vladah
-
Luda> ludo ani se nediv je všechno možný tady v ustí a dokonce sem byl tak před dvouma rokama na voknech a přišli tam kofoly a šli se koupat byly zhruba tak 3metry od prutu
- Neděle 15. listopadu 2009 v 9:40® Luda
-
Piranha> Jo jo. Se nesměj, byly to vaše ústecký kofoly.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 9:25® Piranha
-
Luda> hlavne ze se ti to libilo
)
- Neděle 15. listopadu 2009 v 1:31® Luda
-
monaster> Já byl chvilku na Labku ráno, pak jsem musel do práce. Umušil jsem nějakýho toho tlouště. Pak ale na břehu předváděli dva tak osmiletý cikánský kluci jk vypadá homosexuální styk.
Doufám, že jim to vydrží do dospělosti a my nebudem platit sociální dávky.