Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 26. října 2009 v 18:03® Piranha
-
1Mara> ja bych ho upalil a mel by vetsi sanci nez ted po tom co to videl ten dedek a rekne to jinekm a jinejm a oni se o to tucny maso postaraj.Radeji bych ho uriznul potaji nez aby to nekdo okolo videl co tam je za rybky
- Pondělí 26. října 2009 v 18:01® Šuli
-
1Mara> Jseš normální podsekávač.FUJ!
- Pondělí 26. října 2009 v 17:46® 1Mara
-
Tak dnes po rachotě páááč jsme už tam skoro hotový tak jsme utekli dřív jsem si vzal vláčák a jel na tu štiku co mně školí
, no dorazím tam na to místo a bylo vidět že tam někdo od rána chytal , bordel u vody , a čerstvý žrádlo pro kapříky , takže nějakej dědula masařka
). No nic začnu to nahazovat do stejného místa jako minule pod větev a soustředím se jestli se mi zase vysmněje jako minule , najednou po třetím náhoze opět prda do prutu a už vidím její ocas jak si to šine do hloubky tak rychle přisekávám a jede asi ještě 5 m a prd a vypnula se potvora
začal jsem si nadávat jakej jsem magor že už po čtvrtý jsem jí mněl na klacku a zase je ten tam) . Naštvanej jsem popošel kousek dál a zkoušel pruhatý
jestli tam jsou a nezlepšili by mně náladu , ale už se nic nestalo , tak to zabalím a asi po pul hodině jsem dojel na jinej rybníček u nás co mám cestou domů. Tak jsem tam zastavil a říkám , tady musejí ty zubatky taky být ?
tak jsem koukal po volném flíčku a jediný místo bylo v malé zátoce jinak samej dědula na kapříka. Vzal jsem si broďáky ( holiny) a obešel jsem všecky ty rybáře a došel jsem na konec místa kde se ještě dalo chytat , první nához a BUM do prutu a ouvej co to jé ? no a opět mi přešel mráz po zádech když jsem daleko od břehu spatřil podobnou hřbetní ploutev jako jsem chytil před pár dny na jiném rybníku . No Tolstolobik jako prase po cca 35. min.jsem ho dostal ke břehu a zavolal na jiného rybáře co na proti chytal jestli by mně ho nemohl podebrat . Podebral a dodal , ty vole to jsem ještě nikdy nechytil a ani neviděl že tady můžou být vůbec tak veliký ryby .No pro ty co by ho rádi vyděli na talíři narovinu říkám ! Můj kamarád má ryby rád a letos si vzal skoro stejně velikého do udírny a můžu dát ruku do ohně že ho nesněd páááč se to nedalo, byl samý sádlo a maso jako bahno
Takže skončil v popelnici
no ale ten můj chycenej za bok byl 117 cm. a okolo 20kilo
.Skoro mi to přijde ži mi to sv. Petr dělá naschvál , pááááč nikdy jsem tolstolobika nechitil a ted během týdne hned dva , asi bude článek na CHytej jak jsem vláčel tolstolobiky
). No řekněte je to normální ?
- Pondělí 26. října 2009 v 16:52® Piranha
-
Tak co panackove, jak jste se zatim letos cinili, ja uz jsem sel pro dalsi noty
)
- Pondělí 26. října 2009 v 16:49® Piranha
-
Cisty
Tento příspěvek byl editován 26.10.2009 15:51:38 uživatelem Piranha. - Pondělí 26. října 2009 v 16:43® 1Mara
-
cormoran> To nebylo na tebe že jsi ho zmasil
ty bys ho ani neunesl
) a vím dobře že si nebereš od vody ani šupinu takže to bylo myšleno jen na ti okterých vým že si ho vzali
.
- Pondělí 26. října 2009 ve 14:34® BlueShark
-
Tento příspěvek byl editován 26.10.2009 13:38:53 uživatelem BlueShark.Filip111: Já chtěj jet masit na školák v pátek, to fakt je taková bída?
- Pondělí 26. října 2009 ve 13:43® BlueShark
-
Piranha: Taky nevím, ja´obešel po hodiné břeh a všichni kroutili hlavama a za chvilku balili
Říkám, nic neumím
- Pondělí 26. října 2009 v 9:32® Šuli
-
1Mara> Gratuluju k mastodontovi.Byl jsem tam ještě v sobotu ráno a taky nic.Pak jsem byl 4 hodiny na Ohři a taky nic.Večer 2 hodiny za Pilou a taky nic a v neděli ráno na Dubu a taky nic.
Asi bych se měl držet tý kaprařiny
- Pondělí 26. října 2009 v 8:58® cormoran
-
1Mara> Jak píše Jirka, masí se to tam pod plným, dokonce tam na ně někteří majstři choděj i cíleně (viz třeba Ota Helboj). Nedovedu si vysvětlit, proč by s sebou tahali jen tak velkej kaprovej podběrák…Jinak nevím, kdo ti říkal, že jsem ho zmasil, ale s takovým slizákem bych se určo domů netahal.-)
- Neděle 25. října 2009 ve 23:55® Piranha
-
VODA> Jiriku jako by jsi mne neznal
ale okyš je okyš,podivej na foxe ten zere jen je.Nebo BS ten sezere i 3 candaty za den.Dyt je to zdravy.Tak a do mne
- Neděle 25. října 2009 ve 23:44® VODA
-
Piranha> ty nedas pokoj vid jsem prase ale ne takovi jo kdybi to bili prouzkaty nereknu???????????
- Neděle 25. října 2009 ve 23:35® raven1972
-
chlapi znáte to nikdo na nechranicích jaká je tam rybačka
- Neděle 25. října 2009 ve 21:29® Luda
-
Po dlouhé době jsem byl nečekaně zase na soutoku Sázavy s Vltavou. Po zakrmení jsem čekal hromadný útok na háčky, ale nic se nekonalo. Za dopoledne 7 krásně velkých plotic, 2 oukleje a na finále přišel pstruh duhový 35 cm – fešák. Vše plave samozřejmě dál.
- Neděle 25. října 2009 ve 20:52® filip111
-
raven1972> jj tam to smrdí pěkně i při příchodu k vodě. Ryby mi tam braly dost, ale to prostředí je hnusný, takže já už tam nepůjdu nikdy. Fakt hnus. Ty jsi napsal pod zdymadlama, myslel jsem že máš na mysli přímo na Střekově, proto jsem se takhle ptal. Kdyby jsi rovnou napsal že u výtoku čističky, tak bych reagoval jinak.
- Neděle 25. října 2009 ve 20:42® Piranha
-
raven1972> nediv se je tam vypust z toho chanovskyho sidliste hnusnyho, nejak mi to tam uz nebere.Letos jsem tam byl asi 2× a tahal jsem hajzlpapiry.Tfuj jeste od tech bubaku ci bydlej vejs neco chytnu.
- Neděle 25. října 2009 ve 20:40® raven1972
-
filip111> nevim chodim do nestemic a do mojzire a smrdi to tam od te cisticky neco jako trichlor nebo naka chemikalie.
- Neděle 25. října 2009 ve 20:27® filip111
-
já byl dnes na feeder na školáku, říkal jsem si, jak si parádně zachytám násaďáky, ale opak byl pravdou. Za celou dobu 2 drbance, jinak nic. Ostatní ryby tahaly jen náhodně, měli jste slyšet ty kecy jak blbě zarybnily apod, že už si nekoupěj povolenku apod.
- Neděle 25. října 2009 ve 20:25® filip111
-
raven1972> čím?
- Neděle 25. října 2009 ve 20:24® Piranha
-
raven1972> mas to poustet a mys klid.Zer cejny jako ja starej cejnofil, jak by rekl tatka Pipa mistr piraňák cejnofil a ty cejtit nejsou
- Neděle 25. října 2009 ve 20:11® raven1972
-
Co rikate na tu snuru co ma Braunstein v akci od Berkley ?
Tento příspěvek byl editován 25.10.2009 19:12:07 uživatelem raven1972. - Neděle 25. října 2009 ve 20:10® raven1972
-
Myslim Labe od zdymadel po Děčín
- Neděle 25. října 2009 ve 20:10® raven1972
-
Jakou mate zkusenost s rybama pod zdymadlama . ten candat co jsem chytil se nedal jist jak byl cejtit.
- Neděle 25. října 2009 ve 20:02® Piranha
-
raven1972> nikomu se nezobrazujou asi, me taky ne.Uz delsi dobu
- Neděle 25. října 2009 v 19:49® Piranha
-
BlueShark> to je divny vcera jsem videl chlapika co sel z ryb a mel pul igelitky ryb, sel od plaze smerem, tak nevik kde byl.
- Neděle 25. října 2009 v 19:48® raven1972
-
ahoj. Nevíte proč se mi nezobrazují profily uživatelů ?
- Neděle 25. října 2009 v 19:26® BlueShark
-
Já dnes provětra dva klacky feederový na plaži, ani drb za 6 hodin. Pak jsem nachytal nádherný plotičky cca 7cm a taky nic do setmění. Kolem rybáři čistá nula, kámoš taky bez drbnutí. Nějak jsem nepobral
- Neděle 25. října 2009 v 18:00® Piranha
-
VODA> ja myslel ze ses jirka ne ota :-p
- Neděle 25. října 2009 v 17:25® VODA
-
cormoran> ja vim ze OTA od nas z prace uz jich ma 9 a zmasil je vsechny???????????
- Neděle 25. října 2009 v 17:22® licus.10
-
Ahoj. Byl někdo poslední dobou na Varvažově feederovat?? Má to ještě cenu? Dík za odpověd. Honza