Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 19. října 2009 v 16:00® 1Mara
-
cormoran> foks01> No nevím nevím páááč já tam zítra už jedu po obědě a bude masakr
- Pondělí 19. října 2009 v 16:00® cormoran
-
BlueShark> Vžít se do dravců?
Musíš zavřít oči a u toho silně meditovat, třeba takovej Olda by mohl dát lekci, třeba i veřejně, je to hotovej mág
- Pondělí 19. října 2009 v 15:57® cormoran
-
foks01> ad 1, pruty na vláčku mám čtyři, takže už něco snesu…
ad 2, fotky ti ukážu zejtra na foťáku, to se z toho zase odmiluješ
- Pondělí 19. října 2009 ve 14:56® BlueShark
-
Hoši já umírám nudou v Praze na školení GPRS. Mega dat do hlavy a tak se těším na hotýlek a pivko
jinak sem se fakt pobavil
foksino kam jdete chytat a jak Ti jde vláčka. Chtěl bych se něco naučit a dozvědět. Chci se fakt naučit vláčet a získat cit pro moment záběru a umět se vžít do dravců
pak můžu někde mušit a učit se nové věci
- Pondělí 19. října 2009 ve 14:35® foks01
-
cormobratrovražda-zejtra ti naklepu pacholku:))…běž si koupit novej prut,protože zítra jeden vzteky zlámeš:))
hoši, kdyby jste rači dávali fota úlovků,nemyslím tím rybky jako chytá pípa
,už to nefot ten potěr
,rači všem ukazujete kdo má bohatší slovní zásobu,
,pirno občas fakt meleš hovna
- Pondělí 19. října 2009 ve 12:39® 1Mara
-
Piranha> Já taky ne stidse
- Pondělí 19. října 2009 ve 12:27® Piranha
-
A navic,sel jsem na ostroretky na ohri.Ze jsme se stavili na pul hodky cestou zpatky na labi zkusit parmu,tak co holt to brali pidi okounci.Ja to nefotil to Monti chtel davat fotky na chytej.Ja bych kvuli takovy rybe fotak nevytahoval.
- Pondělí 19. října 2009 ve 12:13® Piranha
-
Pepek námořník> Ok jsem rad ze uz nebudes reagovat a pokud sem na tu diskuzi chodis malo,tak sem nechod radeji vubec.Jdi muskarit kapry a vlacet metrovy ryby a radeji sem nelez.To bude lepsi.Je zajimavy ze dycky kdyz sem prijdes tak resis mne nikdo tu nic neresi.Starej se o sebe a o kapry co ti jdou na chrostiky a dej mi svatek.
- Pondělí 19. října 2009 v 8:41® Pepek námořník
-
Piranha> OK,na tebe už reagovat nebudu,jsi ten nejchytřejší a nejlepší rybář,ale uvědom si hrdino,že na mušák můžeš klidně tahat mini,střední i velké ryby – já např. chytám na mušák kapry z hladiny,letos nej 62cm-to už byl slušnej fičák.Moc sem nepřispívám,ale sleduju,jaký jsi velký borec.A že čudla umušená je vzácnější než čudla uvláčená,to jsem si opravdu snídaní poprskal klávesnici.Samozřejmě na vláčku můžeš lovit ryby stejné jako na mušák.A „zvládnout“ v Ústí „techniku“,aby člověk tahal mikro okounky a snad plotičky(na fotce 15cm?) dokáže i expert,který to bude mít poprvé v ruce.Je úsměvné sledovat člověka,jako jsi ty.Arogance,nadutost a nabubřelost z tebe přímo sálá,jen pokračuj.Tvorové jako jsi ty mají většinou těžký život. A nezapomeň řešit mou inteligenci,intelektuále s lopatou,stejně ti už odpovídat nebudu.
- Pondělí 19. října 2009 v 7:57® cormoran
-
foks01> Ty vole, o je ryba…a v tvejch rukou…respekt…Jo a o tom Bojdovi nic nevím, jenom že tě strašně pomlouval
- Pondělí 19. října 2009 ve 4:24® Piranha
-
Luda> nebylo to ani tam ani tam, ale redej osobka.
- Pondělí 19. října 2009 ve 4:20® Piranha
-
Pepek námořník> ja ti to reknu a ty zacnes taky, to vis. Kdybys byl aspon trochu inteligentni, tk by jsi zjistil ze muskareni neni vlacka.Hazet vohlej plech s trojhakem umi kazdej trotl, ale techniku s musakem, to je za potrebi nejedny vychazky aby ses to naucil a nenapraskal sis snurou.Jo ono kdyz tam mas centimetrovou nymfu tak co ti na to skoci, 120ka stika asi tezko.
Tento příspěvek byl editován 19.10.2009 04:24:02 uživatelem Piranha. - Neděle 18. října 2009 ve 22:11® BlueShark
-
Jojo špenát má recht
Casper: Ty jo gratulačka candoš, pěkné, napiš mi pak kdy a kde
Já zítra do úterý jsem v Praze na školení
- Neděle 18. října 2009 ve 21:52® Pepek námořník
-
Piranha:Tak ti nějak vůbec nerozumím,vláčet nechceš a nebudeš, protože je to jen o „hafo mini čudel“, ale mušit a prohánět plůdek tě očividně tankuje, nemáš v tom hochu moc jasno.
- Neděle 18. října 2009 ve 20:32® filip111
-
monaster> to je jasný, ale žádná ryba to neřekne nahlas
- Neděle 18. října 2009 ve 20:27® CasperForever
-
BlueShark> ahoj, tak domů sem ho nesl normálně v celku (bydlím přeci v něštěmicích, takže naštěstí pěšky)a dnes sem vyrazil na fišky taky z prutem v celku… byl tam jeden starší rybář a poradil mě že to mám nechat zmrznou… před odchodem domů sem to zkusil dát od sebe… a hurááá šlo to, takže ok… jinak po cestě na fišky sem ještě potkal Ravena prej těch štik nachytali 14… tak doufám že jednou mě čeká taky taková chytačka a jinak dnes sem chytil svojeho druhého candoše…ale měl jen 35cm, takže čudla.
- Neděle 18. října 2009 ve 20:01® Luda
-
Piranha> Tak kde jste byli na Ohři ? Podle fotek to vypadalo na Brozany. Nebo Terezín? Chci tam taky vyrazit, tak potřebuju info.
- Neděle 18. října 2009 v 19:45® monaster
-
filip: pleteš se těch už bylo
- Neděle 18. října 2009 v 19:43® filip111
-
monaster>
byl by jsi první ryba která by ho poslala do …
- Neděle 18. října 2009 v 19:16® monaster
-
Piranha: to bylo tou slivovicí
po půl litříku jsi mi připadal tak nějak hezčí. a tvoji okouni větší
- Neděle 18. října 2009 v 19:14® Piranha
-
monaster> to jo zase jsem poznal dalsi blilzky okoli a opravdu scenerie to byly pekny az jsem si chvilkou myslel ze jsem v rakousku.Mozna jsem si to i tak trochu pral.
- Neděle 18. října 2009 v 19:09® monaster
-
Piranha: ty hajzlíku jeden . ale krásně bylo co ty pakoni
- Neděle 18. října 2009 v 19:08® Piranha
-
monaster> ale zrat by se ani nedala stary tuhy maso a nez bych to sadlo vyskvaril abych se k tomu starymu masu dostal, tak bych asi vykvet.
- Neděle 18. října 2009 v 19:06® monaster
-
Filip: byl bych Piranhovo největší, nejbojovnější a nejhlučnější ryba
- Neděle 18. října 2009 v 19:06® Piranha
-
BlueShark> ja mam 2× sumcovej, 1× feeder, 3× teleskop obyc, 2× bolognezka, 2× vlacak, 1× muskarskej, 2× bic, 1× matcha, 1× 6m teleskop, tod vse zatim
Tento příspěvek byl editován 18.10.2009 19:06:57 uživatelem Piranha.celkem
- Neděle 18. října 2009 v 19:03® filip111
-
monaster> ještě že si ta moucha nesedla na tvoje ucho
- Neděle 18. října 2009 v 18:55® monaster
-
když mi tak mezi nohama protejkala voda Ohře a za zadkem hučel jez přehrával jsem si v hlavě Vltavu a Vivaldiho čtvero ročních období ...... sem tam okolo ucha prolítla Piranhovo moucha takže jsem měl i Let čmeláka
- Neděle 18. října 2009 v 16:38® filip111
-
dnes jsem by na feeder na Kateřině a jeden drbanec, jinak naprosto mrtvo.
- Neděle 18. října 2009 ve 14:30® BlueShark
-
Prášek: masírovat? Mrkni an tohle se zvukem. To je masáž
- Neděle 18. října 2009 ve 14:28® monaster
-
BS: kolik mám prutů ani nevím. ale že jsi to ty .2 feedery, 1 vláčák, 1× 6 metr , 2 teleskopy, takže celkem 8. kdyby ti nevycházel počet tak mám něco co nepoužívám