Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 9. října 2009 v 8:23® cormoran
cormoran

BlueShark> Díky…Kdybys viděl tu tlamu, vešly se tam skoro dvě pěsti:-)

PS: Pepa se s tím popere, je to silnej chlap…

Pátek 9. října 2009 v 8:22® BlueShark
BlueShark

Tak po x dní dovči dneska poslední druhý den v práci a 3 dny volno na ryby. Tak kdyby někdo chtěl jít :-)

Pátek 9. října 2009 v 8:21® BlueShark
BlueShark

Ty kráso kormouši, to je mazec, by se mi nejen rozklepaly kolena, ještě bych so mezi ně nasral…

Nádherná ryby, JV hadr…

Tento příspěvek byl editován 9.10.2009 08:21:30 uživatelem BlueShark.
Pátek 9. října 2009 v 8:18® BlueShark
BlueShark

Já už to Pepíkovi psal, ale teď ráno zapnu noťas v práci a hned skleněný oči po tom textu níže, krásně napsané uffffffffff:-(

Pátek 9. října 2009 v 8:02® cormoran
cormoran

monaster> Pepo přeju upřímnou soustrast. Vzpomínej na to hezký co bylo a drž se chlape:-)

Pátek 9. října 2009 v 7:49® Luda
Luda

monaster> Upřímnou soustrast Pepane. Neuděláš nic. Napsal jsi to hezky.

Pátek 9. října 2009 v 7:43® Piranha
Piranha

Luda> ULPA> osobky.

Pátek 9. října 2009 v 7:29® Piranha
Piranha

monaster> ja bych zkusil neco jinde, bud na ohri je tam peknej flek i pro stovku lidi, konec koncu, byli tam letos zavody MiČR LRU v plavany zen, tak je to prostorny.Anebo treba stojak, treba ta katerinka by taky sla.Ja bych zvedl ruku pro ohri.

Pátek 9. října 2009 v 7:03® monaster
monaster

kluci děkuju. ještě chvilku a mojhli by jít parmy. no zatím zajdu radši na candáta. co udělat zase chytačku u Tonasa jak onehdá?

Pátek 9. října 2009 v 1:31® VODA
VODA

monaster> Uprimnou soustrast

Čtvrtek 8. října 2009 ve 22:32® Prasek_2007
Prasek_2007

Piranha> termín zatím nemám.Není kam spěchat,na Ploučku chodím nejvíc když mrzne. Neboj,viděl bych to na listopad,dám Vám včas vědět…

Čtvrtek 8. října 2009 ve 22:30® Prasek_2007
Prasek_2007

monaster> napsal jsi to Pepíku moc hezky. S taťkou jsme se sice nepoznali,ale slyšel jsem,že jsi toho pro něj v minulosti hodně udělal a že neměl lehkej život.Teď už na tebe kouká z rybářského nebe a určitě má z tebe radost. Jsi hodnej kluk,bezva rybář se srdcem na pravém místě. Buď dál sám sebou ať je na tebe taťka hrdej.

Čtvrtek 8. října 2009 ve 21:44® 1Mara
1Mara

monaster> Kamaráde upřímnou soustras, tvému Taťkovi ty nejlepší ůlovky a ať svatý Petr nad něm drží ochranou ruku .

Čtvrtek 8. října 2009 ve 20:35® Piranha
Piranha

monaster> malo vody pepo, loni bylo vic vody touhle dobou, vcera to na labi celkem s vodou slo ale asi jen pustili vic, uz je tam zase kameni a sucho.

Čtvrtek 8. října 2009 ve 20:28® monaster
monaster

nasypu ti do toho červy a ještě trapera hade :-) ikdyž to loprio vonní líp. ale to je pro tebe škoda. kdy zajdem na královny? skoro by mohly začít jít. koukal jsme do rybáře. hošan dal do soutěže jednu 46 cm. nevěděl jsem že se soutěží o potěr roku

Čtvrtek 8. října 2009 ve 20:24® Piranha
Piranha

monaster> cejnofil mel tehda feeder v ruce druhej mesic, ted vam ukaze jak se lape zlato a jeste se z toho poharu tolikerat napiju az mne to bude mrzet :-P

Čtvrtek 8. října 2009 ve 20:14® monaster
monaster

na práškův pohár chci taky. porazil jsem cejnofila a vovovotom to je

Čtvrtek 8. října 2009 ve 20:13® monaster
monaster

olda: npro tátu je to lehčí byl leta na posteli. nezapomenu na jeho uzený ryby. na prvního úhoře. na hony kde mně bral jako honce. na to jak jsme Sulovskýmu na Nechrance vybrali haltýř. na pstruhy co jsme na ně jezdili na motorce.a tak

Čtvrtek 8. října 2009 ve 20:06® olda
olda

monaster> ahoj,přeji upřímnou soustras a drž se.

Čtvrtek 8. října 2009 v 19:59® monaster
monaster

tak vám to tu kluci pro změnu zaseru já. snad mi to odpustíte. 3 z vás můj nevlastní adoptovanej pošahanej zrzavej brácha, a dva kámoši to vědí. v pátek mi odešel na ryby táta. a myslím že bude mít skvělé úlovky protože tam nahoře nic jinýho na práci nemá. slíbil jsem mu už loni že ho vemu na ryby. pro ryby žil. i byt kde umřel je rybářskýho svazu protože byl rybář z povolání. navrtal ho jeho kamarád z Nechranky Sulovskej co nás měl na kroužek jako kluky. Lojza ho zná. taky fajn chlap. takže kluci nic neslibujte čiňte nebo zítra už třeba nebude. takže tati díky žes mě občas vzal na ryby a vůbec za to cos mně o rybách a doživota naučil. svatej Petře dopřej mu tam nahoře pohodu na rybách a hodně skvělejch úlovků. vždyť i měl i rybářskou uniformu nahoře když vzplál poslední oheń nikoliv rybářské vášně. kluci sorry napsat jsem to musel. ikdyž starosti jsou tak v neděli razím na ryby. všem petru zdra a važte si svých rodičů dokud tu jsou

Čtvrtek 8. října 2009 v 19:52® Piranha
Piranha

Prasek> kdy a kde bude zase Praskuv pohar.Uz vis nejakej datum?Zase aby nebyla treba zima.

Čtvrtek 8. října 2009 v 19:28® vladah
vladah

raven1972> rád bych jel ale bohužel nemohu asi tam pojedu bud v sobotu nebo v neděli tak pak napiš jestli tam jdou kapříci

Čtvrtek 8. října 2009 v 18:47® raven1972

Čau ve spolek, tak jak to jde . Chci jet zitra na Kateřinu a mam v autě volno . Tak jestlise někdo chete přojit nejsem proti. Asi někdy k večeru na hráz

Čtvrtek 8. října 2009 v 15:50® BlueShark
BlueShark

Tak mi napiš na Outlook :-) 56821

Čtvrtek 8. října 2009 ve 14:25® CasperForever
CasperForever

BlueShark> mám dělěnku takže od 8 do 12 pak volno a pak od 16 do 19:30

Čtvrtek 8. října 2009 ve 14:16® BlueShark
BlueShark

Casper: Ty teď nejsi v práci? :-D Já jo :-)

Čtvrtek 8. října 2009 ve 13:54® CasperForever
CasperForever

cyberb0b> nojo byl sem tam na večer takže tam byl asi naplavený bordel za celý den… pujdu tam asi zítra po práci vyzkoušet pár nových voblerů… a nebo na tu mrtvou rybku…

Čtvrtek 8. října 2009 ve 13:08® cyberb0b
cyberb0b

dneska to tam bylo ciste a lovilo to tam ostosest :-)

Čtvrtek 8. října 2009 ve 13:02® CasperForever
CasperForever

cyberb0b> ja tam byl včera, na vláčku od 18:30 tak do 21:00 pěkně to tam lovilo kolem mě… asi pěkný štiky a nebo boleni… bohužel však je tam nanesen samý bordel, takže vláčení na nic… příště zkusím na mrtvou rybku protože to tam fak lovilo…

Čtvrtek 8. října 2009 ve 12:59® cormoran
cormoran

cyberb0b> Však on už si s nima Píra poradí. Nebo taky Flid.-)