Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 6. října 2009 ve 21:05® cormoran
-
1Mara> Jak jsem psal na všeobecný, myslím, že si z nás děláš PRDEL pardále.-)
Piranha> Já vím, taky jsem nemluvil o cejnech
Pepek námořník> Nechci veřejně psát jeho jméno. Je mi do něho ho*no, třeba měl nějaký zvláštní povolení
- Úterý 6. října 2009 ve 20:12® Pepek námořník
-
cormoran> Kdo?
- Úterý 6. října 2009 v 19:37® filip111
-
incredible> já používám na Labi medium a jsem spokojenej. Taky jsem uvažoval o heavy, ale rozmyslel jsem si to, já osobně bych tu vůbec nevyužil. Moje nej ryby na to medium na labi, parmy kolem 60cm, kapr 65cm v hlavním proudu a taky jsem ho vytáhnul.
- Úterý 6. října 2009 v 19:19® Piranha
-
incredible> sezen si MH, neboli medium heawy, je to klacek jak pro celkem jemnou rybarinu, ale i na feeder kaprarinu.Da se to.Ono je to tezky, muzes chytat i s lightkou na labi, ale musis si najit mista, kde je nejaky mensi tah, nejlepe tocak ci rameno a nebude ti to tahat, pokud nepujde cilene na ostroretky a podoustve, ktery jsou spis v rychlejsi vode tak urcite zabodujes i s lajtem.Ale MH bych doporucil, sam jej mam od Prasule a jde s tim lapat i z jara na stojaku plotice jak dlan.
Tento příspěvek byl editován 6.10.2009 19:21:15 uživatelem Piranha. - Úterý 6. října 2009 v 19:13® incredible
-
olda> díky…koupím to medium, ale to heavy časem taky dokoupím…jsem chudý student, tak si musím počkat:) Díky za radu;)
1Mara> To jsem rád, že jsi s tím Shimanem spokojený, pač jsem se rozhodoval mezi shimano a mitchell. To shimano je mnohem lehčí, tak jdu do něho.
- Úterý 6. října 2009 v 18:54® Piranha
-
cormoran> ja tem nesedim
)
- Úterý 6. října 2009 v 18:21® 1Mara
-
incredible> Já mám teda ten nejlechčí laid od semy na zimu a hevíčko od shimána a používám ho i na plavanou
jsem snima velice spokojen akorát že to hevíčko je drašší cca 3800kč.
- Úterý 6. října 2009 v 18:13® olda
-
incredible> Pokud nebudeš lovit v hlavním proudu tak klidně medium,lovím tak léta bud s 1oz nebo 0,5oz špičkou a pohoda,jestli jsou finance tak si k tomu to hevíčko klidně kup s tím nic nezkazíš.Nechytám moc slabé vlasce 0.18 kmen,0,16 návazec,10,nebo 8 háčky a kapři na Labku v poho.
- Úterý 6. října 2009 v 16:10® 1Mara
-
Pepek námořník> Tak to je ten fígl
hurá konečně mi to někdo polopaticky vysvětlil jak je rozeznám
děkuji ti chlapče
, a ty Coromorožroutesčerným a hnusným peřím kdyby jsimito takhle popsal jako Pepek námořník tak se tady na netu tak blbě neptám
:-§ no a , alespoň jsem si vyzkoušel lidi jak dobře znají naše ryby , jen dva lidi se snažili poradit a jeden vysvětlil , a jeden se přiznal že taky neví sic je to naše ostuda, ale na to já prdím chytej je i otom aby se člověk naučil a nedělal jen chytráka a přitom je blbej jako tágo . Takže si myslím že 75 % lidí to nepozná a mlčí
jinak by poradili . Hooow . A ted domně
- Úterý 6. října 2009 v 15:37® cormoran
-
Piranha> To jsou vyhozený prašule. Loni jsem byl tak pětkrát, letos jenom dvakrát…Když neberu vpotaz některé MP, tak je u nás strašně málo vod, kde se dá slušně potahat. Ta pravá „královská“ muškařina o pstruhách a lipanech někde na řece nebo potoce je pro nás celkem z ruky
Jinak jsem teď projížděl kolem zdymadel a sedí tam jeden kolega, zákaz nezákaz. Pruty má nasměrovaný přímo do komor
Asi ho budeš znát, je profláklej z dřívějších dob, kdy na Labi tahal jednoho trofejního kapra za druhým
- Úterý 6. října 2009 ve 14:59® foks01
-
Mára je může otáčet třeba do leknutí,stejně pozná howno:))
- Úterý 6. října 2009 v 11:59® Piranha
-
cormoran> ee, prasek mu rekne at si kouoi radeji mušák.Za zkly bych mu to ale nemel
- Úterý 6. října 2009 v 10:36® BlueShark
-
CasperForever: Jojo říkali mi kluci
Prašule: No dobrá, já to nějak pochopil jako třetí v sektoru, ale už je jasno
- Úterý 6. října 2009 v 9:11® cormoran
-
incredible> Sice jsem fídrový batole, ale osobně používám medium a dá se s ním zajít jak na plotice, tak na parmy…Kolega Prášek určitě poradí.-)
Pepek námořník> To jsem se mu snažil vysvětlit celej včerejší večer…marně…Prostě prej nevidí rozdíl…
Tento příspěvek byl editován 6.10.2009 09:13:02 uživatelem cormoran. - Úterý 6. října 2009 v 9:10® Pepek námořník
-
1Mara> Rozeznáš je jednoduše, rybku otoč břichem vzhůru a podívej se na tvar tlamy – ostroretka má rovnou tlamu, podoustev ji má ve tvaru bumerangu. Nezaměnitelné.
- Úterý 6. října 2009 v 8:44® incredible
-
Ahoj, chci poprosit o radu. Nevím zda si mám koupit feedrový prut medium nebo heavy na to naše proudné labe tady. S jakýma máte zkušenosti na našem úseku labe?? Děkuji
- Úterý 6. října 2009 v 8:34® CasperForever
-
BlueShark> ahoj tak sem koukal na infonetu a jsme kolegové… také dělám v O2, ale ne na technickém se na prodeji.
- Úterý 6. října 2009 v 7:59® Prasek_2007
-
Luda> myslím,že šli spíš po proudu.Nejsou to moc zdatní plavci.Ale pár jsem jich viděl skákat i na horním jezu.Každopádně když jsem jel včera přes Vltavu u dancing domu,tak tam bylo asi 10 lodiček s vláčkařema.Myslím,že si slušně zachytali.
- Úterý 6. října 2009 v 7:54® Prasek_2007
-
BlueShark> psal jsem to už v prvním příspěvku,že jsem byl bronzovej.
Tento příspěvek byl editován 6.10.2009 07:56:13 uživatelem Prasek_2007. - Pondělí 5. října 2009 ve 23:20® BlueShark
-
Prášek sice udělal díru do světa, ale odpověď nikde
Kurňa jaký dopadl? Jsem asi slepouš
Já dneska večer s Pípákem na touživým a fotky zítra
- Pondělí 5. října 2009 ve 22:44® sgt.mooody
-
1Mara> To nejsi sám
- Pondělí 5. října 2009 ve 22:09® 1Mara
-
sgt.mooody> hádám na dizkuzi co je ostrá a co padoustev
nerozeznám je
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:31® Luda
-
Prasek_2007> Tak to gratuluju. Já řikal že bych tam jel. Loni tam prý upláceli závodníci svoje veslaře. Kam se ted asi ty pstruzi odstěhovali? Myslíš, že tam zůstali, nebo proti proudu?
Tento příspěvek byl editován 5.10.2009 21:31:58 uživatelem Luda. - Pondělí 5. října 2009 ve 21:28® Luda
-
Piranha> Mušení platí. Něco mám umotanýho a ještě umotám.
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:15® sgt.mooody
-
Kde je ten plešatej dědek co má plnou hubu keců a chytá ho…
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:02® ULPA
-
když nebude pršet,tak bych docela šel.
- Pondělí 5. října 2009 ve 20:32® Piranha
-
Luda> v sobotu asi pujdu rano zamusit na labe, berou pekny plotice, tak si namotej nejaky zlatohlavky a blejskavice a jdeme na ne.Zkusime soutok, je tam ted malo vody a v perejkach cekaj na nas.Zkusime i pod benesakme a zeleznicakem.Musim dokoupit nejak material na vazani a neco taky namotat uz jsem vybranej.
ULPA> nepujdes taky Pajo, uz jsme dlouho nikde nebyli spolu a slibil jsem ti ty plotice na zachytani
)
- Pondělí 5. října 2009 ve 20:18® sus1
-
Piranha> To sem tady eště nebyl.
))
- Pondělí 5. října 2009 ve 20:18® Piranha
-
sus1> ses pozadu uz jsem to sem daval asi pred dvouma rokama
ze je delam.
- Pondělí 5. října 2009 ve 20:03® monaster
-
Prášek: Míšo gratulace