Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 21:46® BlueShark
BlueShark

Mona má novou ženskou a nechce abychom ho totiž potkali :-(( aby jsme mu nedělali ostudu :-D DD

Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 21:45® BlueShark
BlueShark

Monaster: v koupelně vana???

Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 20:54® monaster
monaster

jdu na jednu vodu co není v soupise. a není daleko

Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 20:51® BlueShark
BlueShark

Monaster: Chtěl bych Tě vidět jak se nudíš v mé práci, jsem už jinde, řeším IT WORSE véci a nastavení VPN a sítí atd. Tak nemel :-) Ale z tebe nic nevypadne, kam se jde atd :-D

Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 20:25® monaster
monaster

tak si dej bacha aby ses prede mnou neohnul ty pako

Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 20:18® Piranha
Piranha

monaster> tak si najdi babuvole a muzes sedet u kompu taky a nemusis varit a prat vole.Uz si zacinam myslet to o 4% :-)) )

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 19:54® monaster
monaster

blueshark: Jendo píšeš většinou kraviny bo se nudíš v práci já u toho dělám večeři vařím a uklízím

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 19:41® filip111
filip111

BS: jsem ti psal na skype

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 19:38® BlueShark
BlueShark

monaster: už 2 hodky ti píšu na ICQ a nic, ty kecaleeeeeeee :-D DDDD

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 19:30® monaster
monaster

Mara: dofouknu kolo zvednu tlustou prdel a možná bych se mohl stavit na ryby. radši bych bral nesvazovku pak vysvětlím

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 19:29® monaster
monaster

Piranha: nechodím sem proto že je to celý na prd. a taky málo času. když nemusím k našim a hlavně o víkendu radši budu sedět u vody. jinak ICQ máš tak se nežinýruj

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 17:47® cormoran
cormoran

Piranha> To jo, 90% těch málo mušek, který mám, jsou sušenky:)

Luda> Za málo:)

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 17:08® BlueShark
BlueShark

Tak už jsem zjistil od Piranhovo manželky, že má volno David v neděli ráno a dopoledne, tak se domluvíme na neděli? :-) případně i pondělí?

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 16:22® Luda
Luda

Cormoran: No…asi to tak dopadne, že to budu rozlišovat jako ty. Teda asi zatim. Je to pro mě novinka, chce to postupně. Dík za radu.:-)

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 16:01® Piranha
Piranha

cormoran> ja mam na museni nejradeji ty zabery, hlavne u suchy mouchy, je to parada.Nekdy se na to vrhaj jako lvi.

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 15:56® cormoran
cormoran

Luda> A nebo to dělej jako já. Rozlišuju mouchy na plovoucí (myslím, že se jim říká suchý), potápivý (takový ty blešivci atp.) a rychle potáplivý (těm zase říkám goldíci):)

S výběrem jsem si nikdy hlavu nelámal, prostě tam namontuju tu, která se mi líbí a fertig. Na tom mušení je stejně nej to nahazování:-D

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 15:47® Piranha
Piranha

Na dni se domluvime tady normalne.

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 15:46® Piranha
Piranha

Mate vsichni OP tak si to prectete a na koho jsem zapomen, nebo koho jsem nedohledal kvuli jeho chytej absenci, tak tomu to pisnu pres icq, ze pane Monaster.Ten uz tak zlenivel dedek, ze neni schopnej ani napsat carku sem.

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 15:15® BlueShark
BlueShark

Tak přítelkyně padá, takže mohu SO NE PO :-) Tak se domluvíme hošani. Červy jsem nakoupil dnes :-) Dnesk jsem v práci do 22:00 tak občas sem mrknu.

Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 14:01® Piranha
Piranha

Luda> jasne ze tam Peta ma musky, ma jich teda dost takovych spis na jezerni muskareni, ale najdou se tam i dobry musky na mimopstruhovky­.Musis chytat na to, co je na danych revire prirozeny a hlavne taky musis znat i neco malo ze zivota hmyzu.Kdy se kukli, kdy se roji a nejaky stadia jako imago, subimago co je rozenec a takovy blboviny, ktery jsou dulezitym klicem k uspechu.Vedet v jakem obdobi se rojej a s lehkym predstihem jit k vode a mušit.Ryby vedi a znaji to od prirody a cekaji na ta obdobi.Kdyz tam budes plasit s nejakou ludrou fosforovou, tak asi na to bude ryba koukat jinak.Ja radeji mam prirodni typy a materialy.Chrostiky jepice pakomarky a ruzny druhy nymf a bobesu. Ale i ty kriklavy jsou dobry, treba v lete na okouny a tlouste.Ryby uz jsou v takovym tranzu a je takova konkurence, ze jdou po vsem.

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 8:36® Luda
Luda

Piranha: Tak Davide, nějaky mušky jsem obstaral, neni toho moc, ale držel jsem se tvého doporučení. Asi jsem se už ptal, ale je u Vás v Ústí u Braunstara nějaký výběr mušek? Tady je to nějaký špatný.

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 8:16® Piranha
Piranha

Jetse jsem si uvedomil jednu vec, v pondeli je vlastne svatek, tak ze se muzeme klidne nekde aspon z poloviny srazit.Jo mi zivnostnici a drobni podnikatele mame jinej pojem o case a dnech.Nemame svatky, vikendy, mame jen pracovni dny!Tak mame par dni na to se domluvit, kde a kdy by jsme spolecne pochytli.Ale redeji pres OP jinak by tam mohli prijit zase nejaky masajdy.Ja mam jeden navrh a ten vam vsem odeslu pres OP.Kazdej si pekne zachyta a jeste takovej malej bonus :-)) ) ale to az odpoledne, jdu vytvaret hodnoty.

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 6:43® Piranha
Piranha

BS:Co ta neděle nebo pondělí? Dle Piraňáka se jede k Lojzovi, ale moc tomu nevěřím. Nechcete jet na Labe zachytat v pondělí? Mě se to hodí nejvíc. :-)

Na toto jsem reagoval.

Jinak, ten sraz u lojzy, byl vlastne Maruv navrh.Vetsina jsme z UL a jedinec by se mel prizpusobit vetsine.Ale klidne bych na ohri jel.

Středa 8. dubna 2009 ve 21:39® BlueShark
BlueShark

Davide, ale já se ptal a reagoval na Máru, že se tenhle víkend můžem slézt a v pondělí je volno pro Vás a já ho dostal. A ty si mi napsal na sraz u Lojzy, takže uplně mimo :-) Tak jak tedy? Kdo pujde? :-)

Středa 8. dubna 2009 ve 21:31® Piranha
Piranha

Jinak zasila slibeny fotk ze s…u.Super den u vody a jen mne vyhnal cas blizici se bourka.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23021.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23022.jpg
Středa 8. dubna 2009 ve 21:26® Piranha
Piranha

BS ja jsem rikal ze 1. sraz bude u Lojzy na Ohri, ale nerikal jsem, ze ted o vikendu.Vim, ze mi lojza psal stav a situaci na rece.Muzeme tam jet treba za mesic.Byl bych jen rad, aby to bylo jeste na jare.Chci, aby sraziky byli 4 a to na jare v lete na podzim a v zime.Urcite je hloupost delat sraz ve vsedni den, kdy lidi pracuji bud rano, nebo odpoledne.Me je to fuk, ja nejsem praci ani casem zavisli, ale plno zamestnanych ano.

Středa 8. dubna 2009 ve 21:25® filip111
filip111

tipér? nerozumím??? copak ti dali?

Středa 8. dubna 2009 v 19:50® BlueShark
BlueShark

Jinak tady jedna fotka z vyhlášení nej 3 tipérů za sezónu před vyprodanou halou :-) Alespoň památka a nervy byly :-D

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23014.jpg
Středa 8. dubna 2009 v 19:03® BlueShark
BlueShark

Ja pravděpodobně v neděli nemohu :-(( Ale ještě nevím…

Hezky kluci ušatí :-) Kde si načapal sumečky, Labe? :O

Středa 8. dubna 2009 v 16:59® olda
olda

Teď jsem se vrátil z Labka,3 cej­ni,2 plotky a hezky jsem promokl jinak dobrý, vše na housku ,feedr, vody docela dost.