Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 27. března 2014 ve 21:09® Kazan

olda> Oldo neřvi, určitě ti tak jako ostatním důchodcům přidali 47 kaček, takže jsi určitě ve vatě:-D

Čtvrtek 27. března 2014 v 8:34® olda
olda

1Mara> Podívej kdyby jsi ve čtvrté třídě zabral,tak jsi se mohl jít učit důchodcem.Dneska jsi byl vyučen,a mohl jsi si užívat.Život v důchodu je prima,zdraví v pr.....,peníze jentak aby jsi nech..,ale je sranda.:-) :-)

Středa 26. března 2014 ve 21:09® 1Mara
1Mara

olda> Já tu káru sám neutáhnu, jestli mě teda jako rozumíš :-D

Středa 26. března 2014 v 11:00® olda
olda

1Mara> Ahoj, mazej do rachoty,doma mohou být jen důchodci,takhle mi nepřidají.:-D

Tento příspěvek byl editován 26.3.2014 10:00:50 uživatelem olda.
Středa 26. března 2014 v 9:41® 1Mara
1Mara

Cudla> No právě, proto to píšu že RS to nemá vůbec lehký a je dobře, že se začalo přitvrzovat ! :-)

Úterý 25. března 2014 ve 21:42® Cudla
Cudla

1Mara> Nevím jak jiní ,ale já jsem si tak za posledních 5–6let nemohl na chování RS stěžovat a to jsem byl i přespolní.Asi to je tím že chování pramení z toho jak ty tak já.No a hlavně nedělat chytrolíny.

Úterý 25. března 2014 ve 13:54® IVO
IVO

1Mara> Přesně tak. Každá mince má dvě strany a na toto konkrétní téma je třeba pohlížet z obou úhlů pohledu.

Pondělí 24. března 2014 ve 21:15® 1Mara
1Mara

IVO> mě stačí co slýchávám od RS kamarádů, co se u vody děje a hlavně Labe od Ústí až po Štětí, normálnímu člověku to hlava nebere ! Za jednu noc a den sebráno asi 25 povolenek a to nemluvím otom, že u třeba dalších 50ti rybářů byla jen domluva! a to je jen jeden den v roce !! Myslím si že o zbydku se nemá cenu ani bavit.

Pondělí 24. března 2014 ve 13:36® Brendy
Brendy

Nezbývá mi než souhlasit s Ivošem. My rybáři by jsme přeci měli mít ten vztah k přírodě lepší než nerybáři. My trávíme v přírodě u vody spoustu času. A sami se podívejte jak se chováme. Autem pomalu až do vody, bordel kolem se při chytání, bordel po chytání, porušování pravidel… To porušování pravidel u rybářů je vůbec zajímavé. Všimněte si, že každý kdo porušuje pravidla, má okamžitě připravenou omluvu proč on může. Chytám přes půlnoc, ale já pouštim rozumíš. Jedu autem k vodě, ale chápej já to pak odvezu. Beru podmíráky, ale uvědom si to sou násaďáci všecko… A takhle by jsme mohli pokračovat do zítřka. O tom jací my rybáři jsme, vypovídá i tahle diskuse. Skoro vždycky se to tu zvrhne v napadání a urážky. Ať už je téma jakékoliv. Vždyť nás spojuje společný koníček. A k tomu Piranhovi? Zamysli se nad tím, že kdyby každý trošku porušil, tak je tu bordel jako v chlévě. OK jen sis to dovezl? Hmmm jenže on tam přesně tohle poslouchá každý den. A co myslíš, že má náladu zrovna na tebe. Když tam jednoho joudu vyhodil včera a den předtím dalšího?

Pondělí 24. března 2014 v 10:09® IVO
IVO

Přidám svou trošku do mlýna: Za dobu, co rybařím, jsem zažil celou řadu kontrol. Některé byly naprosto standardní, běžné, slušné, korektní. Zažil jsem i pár kontrol, které byly řekněme absurdní, kdy jsem byl nařčen z něčeho, co jsem neudělal a tudíž jsem se adekvátně hájil. Ten nejabsurdnější případ skončil tím, že se mi porybný nakonec omluvil. Nicméně – z pozice rybáře jsem měl na RS jako takovou svůj náhled , který byl subjektivní a pramenil z dosavadních zkušeností . Před dvěma roky jsem zažil jednu poněkud bouřlivější diskusi a výměnu názorů na některé problémy související s rybařením. Já měl své argumenty, členové RS měli zase ty své. Nešlo ovšem v tomto případě o kontrolu. Ona diskuse ani neprobíhala u vody. A pak mi jeden porybný řekl: Hele – víš co, pojď s námi jednou a kontrolu a uvidíš, co se u vody děje. A možná pak na některé věci budeš nahlížet jinak. Nabídku jsem přijal a zúčastnil se jedné noční kontroly. Jedna taková akce mi stačila na to, abych svůj úhel pohledu na RS přehodnotil.

V jednu v noci nahozené 4 pruty před chatou – u prutů nikdo. Po deseti minutách volání vylezli z chaty dva rybáři . Byli řádně pod vlivem s obhajobou – No a co – vo co de – sme usnuli- no a co ?? O kus dál dva kapraři. Bivak, relativně pořádek, pruty stažené. Leč během kontroly se ozvala rolnička na sumcovém prutu, který byl ukrytý v křoví. Nakonec tam ty „sumčáky“ měli tři. A co hlavně – jako nástrahu používali kapříky tak okolo 30 ti cm !!! Dále : Rybář se dvěma cca desetiletými syny a jedním o něco starším synovcem. Každý nahozené tři pruty a ve vezíru měli 4 sumce o velikosti cca 50 cm – že prý na ranní focení … A to nebylo zdaleka všechno. Za tu noc jsem zažil celou řadu přestupků, pokusy o smlouvání, vyhrožování atd. Pokud se nepletu, tak porybní dělají tuto práci ve svém volnu za více méně směšnou odměnu. Buďme rádi – že se najdou tací, kteří to dělají bez ohledu na to, že si „užívají“ dohadování s lidmi, vyslechnou si občas nějakou tu urážku, vyhrožování atd. Neumím si představit tu anarchii, kdyby tu RS nebyla.

Pondělí 24. března 2014 v 9:43profil byl smazán

Piranha : Já ale nečíhal co se kde šustne. Šel jsem okolo a přečet si tu tvojí sračku na kterou se prostě nedalo nereagovat.

A další věc je,že tě neurážim.Možná jsem urazil rouru a mongola,když jsem je přirovnal k tobě,ale tebe jsem fakt neurazil.To mě teda moc mrzí,jestli to tak bereš.Tohle by ti naopak mělo zalichotit… A svojí debilitu nemusíš maskovat za smajlíkama.Tu neschováš.

Příště nasedni do auta a jeď se projet třeba do Boubínskýho pralesa a pak sem přijď zase brečet,že tě ochranáři vyhnali

Pondělí 24. března 2014 v 7:46® Piranha
Piranha

P.M.> mě se líbí jak ty dycky sedíš doma u monitoru a číháš a číháš a jak se někde něco šustne tak hups a hurá nadávat a urážet :-D :-D :-D ty jsi šuplík :-D Ale jen mně moc těší že se mi to zase dokonale povedlo, už jsem chtěl psát kde jsi. Tak máte diskuzi na kecání a já zase mažu :-D :-D

Pondělí 24. března 2014 v 6:04profil byl smazán

Piranha> ááááá.....pan Roura se zase projevil.

Koukám,že situaci o stavu tvojí demence budu muset zase trošilinku přehodnotit a v žebříčku magorů tě posadit zase o kousek vejš. Hámotíš se károu v CHKOčku a když dostaneš zjeba,tak jdeš kňučet do veřejný diskuze.Jsi čekal jak se sem všichni seběhnou a začnou tě litovat,jakej seš chudák a jaký jsou ty porybný hovada,ale přitom jsi si dal tak akorát pořádnou jitrnici na ksycht.Jsem rád,že ti tady nikdo na ty tvoje zvratky nepřitakal a většina se tu snaží dodržovat nějaký pravidla.

Co to žvatláš za nesmysly,že jsi si jen přivezl věci a auto zase odvezl.Prostě tam nemáš autem co dělat,tak drž pekáč a nebreč.To je jako kdybys nakouknul do dámský sprchy,pak dostal po tlamě a pak kňučel,že jsi tam jenom nakouknul.

Až budeš chtít zase v popularitě stoupnout o příčku vejš,tak sem zase něco naslintej ty mongole nerozumnej…

Tento příspěvek byl editován 24.3.2014 05:07:38 uživatelem .
Neděle 23. března 2014 ve 21:20® 1Mara
1Mara

Piranha> Davide, já na rozdíl od tebe ale nic neporušil, to že byl pán nepříčetný a hulvát, to už se vyřešilo mou stížností. Nikdo z nás není svatej, ale když něco proseru, tak otom mlčím a nedávám to do éteru. Buď jen rád, že tam taková RS je, věř, že ti to prošlo ještě zdaleka dobře, v tomto úseku je taky RS, co se nebojí ničeho a nikoho a věř že už na to doplatilo spusta lidí, co si dělají ze zákonů howno. Plně podepisuji Václavovo slova.

Neděle 23. března 2014 v 19:56® Vaclav III.

Piranha> …v klidu,v daném úseku jsou porybní přísní a já se jim nedivím.Chodím tam často a vím, co lidi dokážou.Je zajímavé, kontroluji li rybáře s autem za zadkem, všichni tvrdí, že si jenom přivezli(odvezou )věci.Škoda omezených pravomocí RS v tomto směru. Jinak máš pravdu,že první projev některých porybných může být plný zloby a arogance. Příště si nech auto u silnice a jdi pěšky. Budeš mít klid.

Neděle 23. března 2014 v 17:24® Piranha
Piranha

No ale co jsem napsat chtěl tak to jsem napsal každý bude mít svůj názor, aspoň se tu neřeší konečně Ivošův klip.Tak se tu perte a žerte :-)) pa.

Neděle 23. března 2014 v 17:21® Piranha
Piranha

Vaclav III.> souhlasím s tím že by RS měla být pořád vidět, to je jen dobře.Nemám a ani jsem nepsal že mi vadila návštěva RS, ale sral mně její přístup.A ani jsem nepsal že jsem stál u vody s vozem, jen jsem si přivezl věci a odvezl auto, nerad, ano, ale odvezl.

Policajt tě taky nezastaví v autě a neřve na tebe papíry vod auta a co tady děláš když je tady zákaz stání.

Můžeš se zeptat 1Máry jak na něj bafal u Labe před půlnocí taky by ti mohl povídat.

Neděle 23. března 2014 v 17:17® Piranha
Piranha

Wright> proč vychcat, chci jen stejný metr a slušnou kontrolu nic víc. Ale myslet si můžeš co chceš.

Neděle 23. března 2014 v 17:15® Piranha
Piranha

Fantozi> mýlíš se, tam ne :-)

Neděle 23. března 2014 ve 14:09® cormoran
cormoran

Piranha> Rybáři si bohužel vysloužili nálepku dobytků a bordelářů, tak na to holt doplácí. Zákaz jsi prostě porušil a protože jsi ho porušil jako rybář, šla ti to vysvětlit RS. Jestli ses cítil dotčeně, měl jsi zavolat MP na ty ostatní auta, který tam stály.

Přeci jsi nečekal, že tě za to někdo u vody pochválí. Tvrdíš, že jsi chtěl jen „naložit a vyložit věci“. Když to přeženu, tak by se někdo mohl rozčilovat proto, že si chtěl domu odnést kapra 32 cm, ale ne proto, aby ho sežral, ale že ho jen chtěl ukázat starý a že by ho šel pustit zpátky.

Neděle 23. března 2014 ve 14:05® Vaclav III.

Atˇse to někomu líbí, nebo ne,plně podporuji aktivity RS a je jenom dobře, že se RS zajímá o to, že jsou rybáři, kteří by nejraději jezdili všude.Máte vidět, jak to na těchto místech vypadá, pokud se tam otočí takových rybářů více za sezónu. Je zajímavé, že některým rybářům nedělá problémy si dojít po svých kamkoliv,někteří by nejraději chytali z auta. RS nemůže postihovat jiné přestupky, než které vycházejí přímo z výkonu rybářského práva,existují ale zákonné postupy jak postihovat ty,kteří jezdí tam, kam nemají.Pokuty za vjezdy do chráněných území bez příslušných povolení by měly být 10× mastnější,on by si to příště každý rozmyslel.Za to že je RS vidět dávám palec nahoru.

Neděle 23. března 2014 ve 13:49® Wright
Wright

Piranha> ty jseš takovej malej českej člobrda, co chce vychcat se vším,co se ti nehodí do krámu,viď?!

Neděle 23. března 2014 ve 13:27® Fantozi

Piranha> si typickej uplakánek co si chce dovézt prdel až k vodě a nic nerespektuje. Jelikož asi vím kde si byl (VŽ u průplavu) tak se RS nedivím.

Neděle 23. března 2014 ve 12:35® ULPA
ULPA

Piranha> TVL. už s tebou nikdy nikam nepojedu.Ještě mě zavřoupivo

Neděle 23. března 2014 v 11:18® Piranha
Piranha

IVO>Myslíš že jsem je nechal nahozeny při té frekventovanosti RS tam?Blázníš?To by byla asi první věc čeho by se chytl.To byla asi jejich úloha prostě něco najít.

Neděle 23. března 2014 v 10:43® IVO
IVO

Piranha> kecáš, že jsi dodržel RŘ. Vzdálil jsi se 400 m od prutů a ještě to na sebe naprášíš …:-)) ))

Neděle 23. března 2014 v 8:02® Piranha
Piranha

cormaxx> neříkám že jsem neporušil dopravní předpis, ale rybářský řád byl dodržen bez problémů.CHKO to je věc další.Buď přírodě vadí auto a to jakékoliv, nebo ne.Že si tam soukromník může jezdit a rybář ne to mi připadá diskriminační­.A pokud tam někdo má chatu, tak ať si tam ty věci přiveze a zase jede autem pryč jako jsem to dělal já.A když jednoho jebu za auto kvůli CHKO tak druhého za táboření stejným metrem.

Sobota 22. března 2014 ve 23:33® cormaxx
cormaxx

Piranha> Tak je fakt,že zákaz si porušil. Bohužel to je „náš“ zákon a ten musíme dodržovat. Ale pokud někdo volá rovnou RS ,tak je to jen známka toho,že mu leží v žaludku rybáři. Normální člověk by volal chlupáčky…

Sobota 22. března 2014 ve 23:28® Piranha
Piranha

cormaxx> No možná jsem to psal asi malinko v afektu pač to nasrání bylo dost čerstvé, ale ten nepřátelský přístup dvou RS nebyl moc slušnej.

Sobota 22. března 2014 ve 21:44® cormaxx
cormaxx

Piranha> Na deb°la narazíš všude:-)) ) Mě jednou RS sjela za to,že jsem na Matyldě vlezl na stavidlo a čuměl do vody. Protože jako rybář jsem tam nemohl. Ale v létě z toho jako „člověk“ můžu skákat šipky…

Kde si byl (klidně osobka)? Taky mám v plánu podobné místo a chtěl jsem navést věci k místu a auto vrátit:-)