Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 22. března 2014 ve 20:31® Piranha
Piranha

Ač nerad tak dnes jsem byl opět svědkem toho že RS je spíš proti rybářům než pro ně.Nerad to říkám znám plno RS kteří jsou super féroví chlapi.Ale Litoměřická by si měla nafackovat. Během dvouhodinového lovu na nás přišla 3× RS.OK chápu nic jim do auta není a uznávám že jsem byl v zákazu, ale pokud si přivezu věci a opět odvezu tak co je na tom špatnýho.1. byl arogantní a hned začal nadávat na auto.Druhej byl docela v pohodě.Potom začalo chcát tak jsem běžel pro auto 400m že se schováme a pak to zabalíme a přišel třetí a to byl magor.Začal se tam ohánět CHKOčkem a jak tam nikdo nesmí že ho otravuje starostka aby tam jel a tak a pak si tam sedí u bivaku s nějakým kolegou, hubu do kořan.(V CHKO by se bivakovat ani jijak kempovat nemělo ne?)To posraný CHKO to je vejmysl, celej den tam stojí 10m od vody auto zahrádkáře a to nikomu nevadí a přijede si člověk odpočinout na ryby na pár hodin tak ho 3× jebe RS.Kdyby třeba paní starostce která bydlela na kopci asi 500m vzdušnou čarou a vadilo jí tuze naše vozidlo řekl, že jsme rybáři a stejně tak jako ten zahrádkář si tam děláme svůj koníček to ne, to raději půjde proti.Hlavně že se tam kolem válelo bordelu na 2 tatry a CHKO to evidentně nebaví.Příště si raději zaplatim pokutu než platit rozbité okno a ukradnuté rádio. Proti těm 3 kontrolám nic nemám, byla to komedie i když jsme mu ukázali že už zápis máme musel si zamalovat :-D Ale trochu tolerance a přátelství by neuškodilo, jsme rybáři!Né nepřátelé.

Pátek 21. března 2014 ve 12:00® olda
olda

Dnes jsem slavnostně zahájil sezonu,čisté oblečení a vyčištěné uši,jak se sluší na slavnostní ceremoniál,ryby tam ještě jsou,na plavanou občas kously,hezké to bylo,půjdu zas.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2014/th-img105619.jpg
Středa 19. března 2014 v 9:14® olda
olda

Všem Pepíkům vše nej,hodně štěstí.

Středa 19. března 2014 v 9:10® olda
olda

wmaty> http://www.mocrsusti.cz/ je to velmi jednoduché.:-O

Úterý 18. března 2014 ve 20:05® wmaty

čau rybáři,chtěl bych se zeptat jestli někdo ví zda se letos bude smět chytat na chlumeckém zámeckém rybníku? Na povolenku né sprtovně!

Pondělí 17. března 2014 v 9:11® IVO
IVO

BlueShark> :-)

Pondělí 17. března 2014 v 9:09® IVO
IVO

pipa> vzor MLADÝ…

Neděle 16. března 2014 ve 22:08® HaD
HaD

BlueShark> pro mě za mě :-) kdy tu mizí řádky???

Neděle 16. března 2014 v 18:22® BlueShark
BlueShark

IVO: Anglicky mluvím a umím snad dobře i pracovně, tak ťi to přeložím :-) A nebo raději ne, páč jsem si vzpomněl na Nasty z divadla na stojáka :-D

Justin Bieber [džastyn bíbr] – právě v bobru :-D

Neděle 16. března 2014 v 18:18® BlueShark
BlueShark

David H.? Dejve já myslím, že tu tím nikomu neškodí, je to člověk z ústí a je tu diskuze, lepší než když tu mizí řádky :-)

Neděle 16. března 2014 ve 14:20® monaster
monaster

kdybyste radši šli na ryby. ikdyž tady se moc nedá. dneska spíš oprvujem co odnes vítr.

včera na bridádě:

foto/diskuze/usti_nad_labem/2014/th-img105520.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2014/th-img105521.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2014/th-img105522.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2014/th-img105523.jpg
Sobota 15. března 2014 ve 12:11® pipa
pipa

Dete už do řiti,s tim prašivím klipem…

Čtvrtek 13. března 2014 v 18:07® 1maslo1
1maslo1

David H.> Toto je kvalitní názor (a nesnažím se cokoliv olizovat…)

Čtvrtek 13. března 2014 v 16:07® HaD
HaD

olda> už je to trochu dlouhé

Čtvrtek 13. března 2014 ve 14:33® olda
olda

David H.> Založ jim tady diskus o klipech,myslím že většinu to tady ani nezajímá.

Čtvrtek 13. března 2014 ve 14:23® HaD
HaD

Nechcete se na to už vykašlat? Někomu se to líbí, někomu ne. No a?

Čtvrtek 13. března 2014 v 11:20® IVO
IVO

anonymní anonym> jen pro tvoji informaci – tady je názor jednoho nezaujatého člověka z Anglie : I don't have a clue what they were saying but it sure did look like they were having a hell of a good time

Že by se mu klip nelíbil ? Nebo že by měl důvod k pochlebování ? nebo že by měl obavu vyjádřit se pravdivě ??, :-)

Čtvrtek 13. března 2014 v 10:09® IVO
IVO

Senosláma> :-)

Čtvrtek 13. března 2014 v 9:45® IVO
IVO

Petrzav> to byl odborník na gastronomii, nebo odborník na tvorbu videoklipů ? Nebo odborník na všechno ? :-)

Čtvrtek 13. března 2014 v 9:32@ Senosláma

IVO> odlehčený text? Vždyť je to zakázkovej reklamní žblebt.

Středa 12. března 2014 ve 23:46® Petrzav

IVO> Žádnýho chrousta hledat nebudu. Jednomu profíkovi jsem to ukázal. Napřed kroutil nevěřícně hlavou a pak se jen smál s tím, že vůbec nemá smysl se o tom bavit obdobně jako že nemá smysl se vůbec bavit o tom, jestli je čínská polívka gurmánské dílo, či nikoliv. 1980.

Středa 12. března 2014 ve 23:43® Petrzav

anonymní anonym> Tady se sebereflexe evidentně nedočkáš. Ivo je na to příliš zahleděn do sebe a jakoukoliv kritiku odmítá. I věcnou, kterou si vyžádá. Hrách na zeď.

Středa 12. března 2014 ve 20:59@ anonymní anonym

IVO> já jsem nepsal že by ta písnička měla být vážná. Psal jsem o tom, že to že si myslíš že je to dobrej klip myslíš vážně. Nikomu nevnucuju svůj názor jenom píšu ten svůj. Můj názor na autora: trocha sebereflexe by neuškodila.

Středa 12. března 2014 ve 12:20® IVO
IVO

anonymní anonym> text té písničky je sám o sobě odlehčený – čili žádné vážné téma. A ve stejném duchu je i klip.

Středa 12. března 2014 v 9:01® IVO
IVO

Petrzav> Ale já přece nikoho nepřesvědčuji. To je spíš tvoje parketa. Uvedu příklad : ty napíšeš např. rybářský článek. Sto lidí ti řekne – OK, je dobrý, je v pohodě. A dva ti pak dílo zkritizují s tím, že to na Pulitzerovu cenu nebude… Přestaneš na základě těch dvou názorů psát ????

Být tebou,toho chrousta už pomalu hledám …:-)

Tento příspěvek byl editován 12.3.2014 08:04:05 uživatelem IVO.
Úterý 11. března 2014 ve 22:11@ anonymní anonym

IVO> oni: no přeci jsi to netvořil sám. Podle toho jak jsem koukal na video o křtění videoklipu tak jsem vás tam viděl víc. Nebo jsi to snad dělal celý sám? to ne, tak proto píšu oni. Příjde mi to jako takovej klip před 20–30ti lety. Je to stejně vtipný jako třeba slunce seno atd. možná by to zapadlo do televarieté. Prostě je to podle mýho názoru hodně mírně řečeno ujetý, nevidim na tom fakt nic pěknýho, srandovního. Jestli to třeba mělo v někom evokovat touhu jít na ryby, nebo něco podobnýho… to v tom taky nevidím. Prostě Ivo, beru tě jako rybáře, obchodníka, muzikanta. Ale nad dalším případným klipem by ses měl hlouběji zamyslet.

1maslo1: kdyby to byla recese tak by to sem ivo napsal.

Úterý 11. března 2014 v 19:31® Petrzav

BlueShark> hehe a odky jsou klipy na stálé koukání? Na tohle se nedá koukat ani stále, ani krátce.

IVO> vzhledem k tomu, že ani na jídlo nejsou tabulky, tak lze považovat i čínské nudle za pochoutku. Zkus t rendlík poslat třeba Polreichovi. Třeba pochválí. Podle stejného vzorce pak i ten klip. To je stále dokola to samé. Hlavně, že jsi spokojen Ty, nicméně ty, kterým se to nelíbí, asi nepřesvědčíš :-) Ale zkus poslat třeba Renčovi. Až to pochválí někdo podobného kalibru, sním vlastního chrousta :-D

Úterý 11. března 2014 v 17:41® sfox
sfox

1maslo1> Jednu radu ti dám ,přivez tu kocábku mě ,adresu dodám))) Šalom

Úterý 11. března 2014 ve 12:48® IVO
IVO

anonymní anonym> prosím o vysvětlení . KDO jsou ti ONI ??? :-)) ))

Úterý 11. března 2014 ve 12:16® 1maslo1
1maslo1

olda> Ahoj, já taky tak. Naposledy někdy 15. února s čistou nulou. 22 března vyrážím a rád bych na celý víkend. Mimochodem, dostal jsem se zadarmo k lodi (laminát, 4×1,2 m ) chystám se na renovaci. Beru jakékoliv rady a porady či zkušenosti, v životě jsem nic podobného nedělal. Do PM prosím. Díky.