Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 18. února 2014 v 19:01® IVO
-
Petrzav>
- Úterý 18. února 2014 v 18:39® Petrzav
-
IVO> Hele je to fakt zbytečná dioskuze. Ke klipu se tu vyjádřilo pár lidí. Jednomu se líbí, zbytku ne. Včetně HaDa, kterej je profík. Já na to koukal s kámošema a všichni se nevěřícně smáli a vrtěli hlavou. Asi se bavíš s jinou většinou. Na druhou stranu má i Michal David své fanoušky. A nakonec i Katka a Jindra. Záleží jen na tom, kým se obklopuješ.
- Úterý 18. února 2014 v 18:26® IVO
-
Petrzav> Odpovím : jsem zde registrovaný cca 9 roků a ve formuláři mám všechny relevantní údaje včetně kontaktních. Anonymně jsem zde nikdy nevystupoval, čili mne nikdo neměl důvod vyzývat k tomu, abych se registroval. Ve tvé případě je to ovšem jinak. Ty jsi tady vystupoval anonymně a když jsem ti několikrát naznačil, že raději komunikuji s lidmi, kteří se představí, tak ses RYCHLE zaregistroval.Proto ten termín – fofrregistrace. Jistě chápeš, že v prostředí, kde je většina diskutujících zaregistrována má anonymní příspěvek přeci jen nižší váhu. Není to – jak píšeš – trapné útočení na anonymitu . Jen vysvětlení,že rád vím, s kým mám tu čest… Jinak – napsal jsi názor: třeba najdeš někoho, kdo bude upřímnej a nebude s ti bát říct názor po pravdě… Je to tvůj názor, ale značně spekulativní. Aniž bys věděl, s kým o klipu mluvím a jak se tito lidé ke klipu vyjadřují, hned tyto lidi podezíráš z neupřímnosti a ze strachu říci mi pravdivý názor. Ovšem sám mi podsouváš názor, že bych měl svou spokojenost s klipem přehodnotit na základě třech v té době anonymních příspěvků. Nepočítám samozřejmě názor Davida Havlíčka, který má za kamerou, ve střižně atd. stráveno sakra hodin a jehož hodnocení – byť negativní – akceptuji.
Tento příspěvek byl editován 18.2.2014 17:27:59 uživatelem IVO. - Úterý 18. února 2014 v 15:06® Petrzav
-
IVO> Fofrregistrace? Jak dlouho jsi se registroval ty?
Pseudorecenze? Já nepsal recenzi, ale názor. A docela bych řek, že konkrétní a ty jen trapně útočíš na nějaké anonymity, pseoudoregistrace a tak. Měl jsem tě teda za většího chlapíka.
- Pondělí 17. února 2014 v 19:23® IVO
-
1maslo1> tomu, cos napsal, rozumím. Nelíbí a basta. Žádné pokusy o pseudorecenzi
Tento příspěvek byl editován 17.2.2014 18:24:25 uživatelem IVO. - Pondělí 17. února 2014 v 19:20® IVO
-
Petrzav> teď jsi mne tedy fakt pobavil
Tento příspěvek byl editován 17.2.2014 18:22:45 uživatelem IVO.) Neznám nikoho, kdo by se musel „bát“ říci mi svůj názor do očí .A popravdě .
To spíš ta anonymita o něčem vypovídá a ta poloviční fofrregistrace to moc nevylepšila. - Pondělí 17. února 2014 v 19:10® 1maslo1
-
A nebo radši neposlechl…
- Pondělí 17. února 2014 v 18:48® 1maslo1
-
To je zase keců. Za mě asi tak – klip nelíbí, muzika líbí. Zavřu oči a slyším, že to šlape. Což je u muziky pro mě to podstatný. Natočit klip a prezentovat ho zrovna tady je veřejná sebevražda. Rád bych si poslechl něco od těch, co nemají koule ani na to, aby se pod svůj příspěvek podepsali.
- Pondělí 17. února 2014 v 17:16® Petrzav
- IVO> hele nezoufej, jsou i horší
a třeba najdeš někoho, kdo bude upřímnej a nebude s ti bát říct názor po pravdě.
- Pondělí 17. února 2014 v 16:25® IVO
-
Petrzav> Omyl – znovu opakuji, že raději komunikuji s těmi, kteří se dokáží představit, nežli s těmi, jenž mají důvod zůstat anonymní. Nejde o plácání po zádech ,ale o názor lidí, které ZNÁM a o jejichž názoru nemám tudíž důvod pochybovat.Svůj názor na spokojenost s videoklipem opravdu nezměním na základě třech abstraktních anonymních vyjádření… Neznám tě, nevím, kdo jsi ale dovolím si nepředpokládat, že ty bys udělal opak…
- Pondělí 17. února 2014 v 15:09® Petrzav
-
IVO> Zatím to působí, že spíš raději komunikuješ raději s lidmi, kteří tě plácají po zádech a těch má být většina. Tady to ale vypadá, že se to většině spíše nelíbí. Svoje jsem řekl, očividně tě to nezajímá, tak to asi uzavřeme, ne?
- Pondělí 17. února 2014 ve 14:55® IVO
-
Petrzav> z mé strany to není obhajoba. Jen vysvětlení, proč byl ten klip natočený tak, jak byl. Navíc – tady na Chytej jsem se od několika anonymů dozvěděl, že klip je špatný, nekoukatelný, nejhorší atd. Ale nějak jsem se tu nedozvěděl, PROČ je – jak tu někdo napsal – na „exkrement“… Narážku na „prodej“ opravdu nechápu.Jistě víš, že videoklip kapela či interpret natáčí především za účelem podpory koncertních šňůr. Vzhledem k tomu, že až na občasné výjimky nikde nekoncertuji, tak je ta tvá narážka šlápnutím vedle… Ten videoklip již vidělo zdarma opravdu hodně lidí a reakce jsou v drtivé většině positivní. A to zejména od lidí či od kapel, které natočili již celou řadu videoklipů. To není obrana – ale pouhé konstatování faktu.Promiň,ale i tebe platí, že raději komunikuji s lidmi, kteří se dokáží představit.
Tento příspěvek byl editován 17.2.2014 13:56:28 uživatelem IVO. - Pondělí 17. února 2014 ve 14:19® Petrzav
-
IVO> Spokojen? Kamilovi si psal, že se nebráníš, přitom zatím vše, cos napsal, je obrana dost intenzivní. Ael což, asi potřebuješ rozhejbat prodej a i špatná reklama je reklamou. Pochopit se to dá. Dobrej klip tím ale neuděláš s tím by ses mlě smířit.
- Pondělí 17. února 2014 ve 13:19® IVO
-
kamilústí> každý to máme asi jinak. Já osobně hodnotím jakákoli díla – obraz, knihu, film, písničku, videoklip atd. pouze – LÍBÍ nebo NELÍBÍ. Nikoli – je to dobře ,nebo je to špatně. Rozhodně se nestylizuji do pozice kritika. Už jenom z toho důvodu, že neexistuje žádné pravidlo, šablona či striktní nařízení, JAK se má písnička složit, JAK se má napsat text, JAK se má namalovat obraz či JAK se má natočit třeba videoklip. Je to prosté vyjádření autora. Nejsem natolik naivní, abych si myslel, že se klip či mé písničky líbí naprosto všem. Ostatně – není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Někomu se líbí videoklipy s country hudbou z přírodního prostředí, jiný inklinuje např. k videoklipům Rytmuse, další se může vzhlédnout v klipech např. Řezníka a určitě se najdou lidé, kteří mají rádi klipy na vážnou hudbu. Každý to má prostě jinak. A proti gustu … , však víš. Ale já se nechci nikomu zavděčit. Klip na písničku Když nás ryby baví měl za cíl vyjádřit pohodu z pocitů, když rybáře rybaření baví. Tu písničku lze žánrově zařadit mezi rockové, a proto tam byly bicí, kytary atd. Samozřejmě – ten klip bylo možné natočit jinak, jinde , s jinými lidmi a umím si představit dalších X scénářů. Mohl být natočen např. coby živé vystoupení. To by rovněž nebyl problém. Ale byl natočen tak, jak byl a já jsem s ním spokojený. Positivních ohlasů je opravdu hodně. A to jak od klasických rybářů, tak od lidí z hudební branže. A nemyslím, že by to byl od nich „med kolem úst“. Nemají k tomu důvod. Nicméně – letos budeme točit další klip (ještě není rozhodnuto, na jakou písničku) a já se určitě nebráním názorům lidí, kterým se tento klip nelíbí.
Tento příspěvek byl editován 17.2.2014 12:22:21 uživatelem IVO. - Pondělí 17. února 2014 ve 13:00® IVO
-
Petrzav> názory lidí samozřejmě přijímám. Zejména těch lidí, kteří se představí …
- Neděle 16. února 2014 v 19:43@ kamilústí
-
IVO> hele Ivo nic proti tobě nemám ale ten klip je prostě prúser. Tak se musíš smířit s tím že se to všem lidem prostě nebude líbit. To už je fakt lepší ten kajkoš.
- Neděle 16. února 2014 v 19:32@ Petrzav
-
Ivo: nepřijímáš názory lidí?
- Neděle 16. února 2014 v 7:54® IVO
-
Zvláštní – celou dobu nic, a najednou je to tu samý anonym se syndromem vran …
)))))))))))))))))))))))))))))
- Sobota 15. února 2014 v 15:07@ arachnofob
-
Tak hoši, tady to je fakt totálně zabitý.Úplně mimo mísu.Jeden si tu snaží protlačit vlastní asihudbu formou reklamy zdarma a ostatní sem přiserou komerci.Jděte radši na ryby.Nebo do prdele.
- Sobota 15. února 2014 v 10:45® IVO
-
- Pátek 14. února 2014 v 19:29@ kamilústí
- hele ten klip je příšernej. Nic proti tobě nemam muzika co děláš je
v pohodě líbí se mi. Ale ten klip je fakt přestřenej jako prase. To snad
dělá lepší klipy kajoš
- Středa 12. února 2014 ve 21:30@ Petrzav
-
IVO> Působí to na mě celý jako amatérský homevideo po všech stránkách. Dětská rádoby trapně popisná kamera a střih, děvčata neskutečně nezúčastněná, pro mě nepochopitelné nějaké záběry akvarijních ryb z telefonu z něčí dovolené. Jediné, co mě bavilo, byly úvodní vteřiny. Pak už rok 1982. Možná Michal David 1979
Asi se ti muj názor nebude líbit, ale zkus to poslat do nějaké soutěže a uvidíš sám. Nebo to pošli někomu, kdo točí opravdové videoklipy a zeptej se ho na názor. Anebo se nech uspokojit plácáním po zádech od kámošů a pochlebovačů. To už je jen a jen tvoje věc.
- Úterý 11. února 2014 ve 20:23® HaD
-
jo, zvuk je live, žádný plejbek
- Úterý 11. února 2014 ve 20:21® HaD
-
Tady je ta druhá:
- Úterý 11. února 2014 ve 20:19® HaD
-
IVO> Hlavně když jsi spokojen Ty jako autor. Já klipy točit neumím, resp. netočím, takže s tím nemám zkušenosti. Pocitu se ale neubráním, byť je ryze amatérský. Hudbu jsem pro kamarády točil jen jednou. Ale taky žádná sláva. Na druhou stranu: jednou takhle v neděli dopoledne telefon: „čau Dejve, máme odpoledne na dvě hodiny divadlo, nemohl bys nám natočit dvě písničky?“ to nedopadlo nejhůř. Sám, s jednou kamerou, bez jízdy, bez filmových skel apod…
- Úterý 11. února 2014 ve 20:04® IVO
-
Petrzav> předně – píšeš, že mne znáš a víš tedy , KOMU píšeš. Já ovšem netuším, KOMU nyní odpovídám… Prosím – buď konkrétní a popiš, co ti na obrazové části klipu vadí . Určitě se nebráním diskusi na toto téma a nepatřím mezi lidi, kteří své dílo tvrdošíjně obhajují za každou cenu.
- Úterý 11. února 2014 ve 20:00® IVO
-
David H.> Když si člověk řekne – natočíme videoklip – tak v ten okamžik vymyslíš tisíc scénářů a tisíc nápadů, jak by to mohlo ve finále vypadat. Nicméně – zvolíš stejně pouze jeden způsob a nejsem natolik naivní, abych se domníval, že se bude líbit naprosto všem. Drtivá většina reakcí na ten klip je positivní. Najdou se tací, kteří mi vytkli, že v klipu nemám v ruce trsátko..
Nemám …
Každopádně mne mile překvapila zpráva jednoho brita na facebooku. Napsal mi v angličtině : nerozumím tomu o čem se zpívá ,ale rybaření je asi na pohodu …
Jinými slovy – česky neumí , vnímal jen atmosféru toho klipu. A pokud z toho , co viděl , vnímal fakt, že rybaření je o pohodě , tak je to přesně to, co jsme chtěli klipem vyjádřit. Jasně – dalo by se to natočit jinak a jinde a s jinými lidmi a podle jiného scénáře. Dalo, ale ten klip je takový, jaká je.
- Úterý 11. února 2014 v 15:52® HaD
-
Petrzav> Novodobá Eva a Vašek je fakt vostrá verze antikultury u nás. Vzhledem k počtu shlédnutí bych řekl, že čím větší brak, tím větší úspěch. A to si myslím, že jsme vcelku kulturní národ. Achjo…
- Úterý 11. února 2014 v 15:50® HaD
-
IVO> Přiznám se, že jsem to čekal trochu jinačí. Song mám ale rád.
- Úterý 11. února 2014 ve 12:29@ Petrzav
-
Poslední ze stejné kategorie: