Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 20. prosince 2013 ve 22:25® olda
olda

timbab> To je pro rodinu,mě stačí za rok jeden řízek,já ryby moc nemusím.

Pátek 20. prosince 2013 ve 20:04® timbab
timbab

olda> Tak to je jasný,já budu mít rybu vepřovou :-D

Pátek 20. prosince 2013 ve 20:03® olda
olda

timbab> Ahoj,no přece bezšupináče,jsem líný čistit.:-)

Pátek 20. prosince 2013 ve 20:02® olda
olda

feederman> Děkuji,tobě též.

Pátek 20. prosince 2013 v 19:38® feederman
feederman

olda> Oline ty jsi ten nej rybář :-) a dobře jsi udělal naco masit naše vody, když je to tak jednoduché viď?? :-) Jinak přeji příjemné svátky a vstup do nového roku.. Chtěl jsem být první kdo ti přeje :-)

Pátek 20. prosince 2013 v 19:01® timbab
timbab

olda> A co jsi vybral?

Pátek 20. prosince 2013 v 18:59® olda
olda

Protože jsem velmi schopný rybář,tak jsem dnes skočil k Albertu pro kapříka heč,a ještě jsem si mohl vybrat šupináče,nebo lysáčka.:-)

Pátek 20. prosince 2013 ve 14:43profil byl smazán

feederman> Hele…tohle je na mě moc dlouhý,takže to číst nebudu.Obávám se,že by mi to hlava stejně nepobrala.

A neposílej mi prosim tě nějaký debilní osobky o chytrosti,co mam a nemam dělat,ať si vyplnim kartu a podobný hovadiny,buď tak laskavej ano?

Měj se jak chceš.

Pátek 20. prosince 2013 v 9:22® feederman
feederman

P.M.> No Nemá cenu se o tom tady bavit jo, ale alespoň se trocha obrátila dikuse k něčemu mimo porušování RŘ s tím jak a kdo tady bere kolik ryb za den atd.

Tak prosím beru to třeba jen od sebe není to dlouho je to dejme tomu cca necelých půl roku. Před touto dobou jsem byl aktivním přispěvatelem do diskusí sem konkrétně do ÚL však ne tady to bylo již o ho..ně, přispíval jsem do z lovu a zejména do muškaření, ale s postupem času a zejména díky lidem a kolegům rybářům, které zde nebudu naschvál jmenovat jsem se dostal na konkurenční web, kde jsem zjistil, že je to přesně to o čem ty weby jsou zejména tedy parta lidí, kteří jsou rozumní, se kterými se dá posedět, se kterými se dá v poho trávit čas jak u vody, tak u píva, ale i na onem webu a dá se snimi probrat naprosto vše a sdílet s nimi radosti i starosti běžného života. Člověk se nemusí bát napsat, včera jsem byl tam a tam a šlo mi to a to. Má tam jistotu, že ti lidé prostě nebudou tací, že vezmou plno lidí – svých rádoby kamarádů a začnou tu vodu ničit, masit nebo dokonce vylezou s tím místem na veřejnou diskusi a vytroubí jej. A teď k tomu, jak to mohu vědět, že ti lidé jsou tam a né tady?? No to je jednoduché, protože tam s nimi trávím čas a většina těch lidí začínala zde a právě zejména z těch důvodů shora tedy spíše zdola popsaných jsou pryč. Doufám, že jsem to dobře napsal, aby jsi to pochopil a vyhl se komentářů jako byl tvůj poslední příspěvek. Sáhni si na srdce a upřímně mi napiš jak celý tento problém vnímáš ty? Problémem nazývám to, že lidé se zde cokoliv normálního bojí a nebo nechtějí napsat a plkají se zde pouze a jen nesmyslné bláboly… A Ještě upřímně odpověz na to, zda-li je to zde stejné jako v minulosti..

Tento příspěvek byl editován 20.12.2013 08:27:19 uživatelem feederman.
Pátek 20. prosince 2013 v 6:48profil byl smazán

feederman> Ty se mi snad zdáš.Další blábol co jde vyčíst snad jenom tady v tý diskuzi.

""P.M.> Pokud je člověk trocha všímavý, tak si všimne, že sem lidi pouze nakouknou a vypadnou na konkurenční web""

A podle jakýho vzorce jsi prosim tebe zjistil,že sem lidi pouze nakouknou a jdou na konkurenční web?Ty sleduješ lidi jak jsou dlouho on-line tady a pak koukáš na konkurenční web,kdo tam v jakou dobu z těch lidí co se tady odhlásej přileze?(neod­povídej mi na to,nejsem si jistej,jestli bych to pobral …dík)

Ty vole já už to tady nedávám.Možná by bylo lepší to tady fakt zamknout,protože tohle jestli někdo čte,tak si musí zákonitě myslet,že ten ústeckej kraj je jeden velkej debil!!Napřed Máslo z mníkama a teď narazim na tohle…

edit:tim debilem nemyslim nikoho konkrétního.(to kdyby mě chtěl zase nějakej Dušín vychovávat)

Dobrou noc.

Tento příspěvek byl editován 20.12.2013 05:53:38 uživatelem .
Čtvrtek 19. prosince 2013 v 18:20® BlueShark
BlueShark

feederman: Neházej botu do vody :-) Já sem chodím rád a hledám zde info nebo tlachy kolegů, i když nejsou třeba věcné, jsou zábavné a nebo hodné odreagování :-) A to poslední rok a něco, co mi přibyli dva malí rybaříci v rodině, nemám moc čas skoro na nic :-)

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 15:50® feederman
feederman

David H.> Tak super práce teda jsem na to hodně zvědavej :-)

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 15:25® HaD
HaD

feederman> Už to máme pár měsíců skoro hotové, jen to je potřeba doladit. Příslib je mezi svátky…

Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 14:58® feederman
feederman

David H.> Jo, tak to bude jiná :-)

Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 14:41® HaD
HaD

feederman> Soukromé diskuze jsou již skoro hotové a co nevidět tu budou také. To jen pro informaci.

Tento příspěvek byl editován 19.12.2013 13:43:33 uživatelem HaD.
Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 14:21® feederman
feederman

P.M.> Pokud je člověk trocha všímavý, tak si všimne, že sem lidi pouze nakouknou a vypadnou na konkurenční web, kde sice ty veřejné diskuse jsou na tom obdobně, ale výhoda je tam přeci jen jedna to jsou ty uzavřené diskuse, kde jsou pouze lidé, kteří se nemusejí bát o ničem mluvit. Pomalinku, ale jistě to půjde tady dále do záhuby. Dříve jsem se sem těšil přispíval dělal web a o něco se snažil, bohužel zbytečně a v tuto chvíli mohu poděkovat několika lidičkám, které mě odsud odtáhli a zato jsem jim moc vděčen.. :-) Přeji příjemný den.

Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 14:04profil byl smazán

A jéééje…

Tady se zase kňučí.A hoši,vy co jste ubrečený z toho jak to tu dopadlo,položte si otázku.Fakt si jako myslíte,že když vám zrušej kartu,že vám zvědavost nedá a nepolezete sem šmejdit a koukat co se tu děje?Uplně jednoduchý je sem prostě nechodit,když vás to tady tak irituje.

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 11:28® HaD
HaD

feederman> pokud tu nechceš být, dám Ti raději ban. 99% těch, co si nechali uzavřít registraci, chodí dál a někteří i píší. Chceš-li tedy ochranu, protože bys nezvládl nechodit, nabízím ban.

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 11:21® feederman
feederman

David H.> Davide jsem tu registrovanej dost dlouho, ale to co se tu děje je hrůza nicméhě mne mrzí, že ty jako admin webu toto necháš být bez povšimnutí s tím, že promažete pouze některé příspěvky, ale o tom to není. Lidé se zde bojí cokoliv sdělit, o čemkoliv pokecat co se týče rybařiny právě kvůli lidem, kteří berou rybařinu pouze jako zdroj masa. A i když si z toho tady dělají lidé legraci a říkají, že berou 6ks candátů za den s tím, že 4 z toho měli podmíru, tak i ta legrace je mi proti srsti a je pravda ta, kterou jsi psal, že tu nemusím být. Marně však hledám tlačítko smazání profilu. Pokud to tedy můžeš udělat prosím vymaž mě. Jsem rybář a nemám zapotřebí být zde na webu, když se tu nechávají bez povšimnutí takovéto příspěvky. kdyby to bylo v pohodě čas od času dobrá, ale tohle už pěknou řádku dní zde nenapsal nikdo nic kloudného a to se ti libí?? mě osobně ne.. Tak možná by to stálo alespoň za povšimnutí a něco s tím vymyslet. je mi jasné, že pokud budou diskuse volně přístupné, tak se s tím nic nedá dělat…

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 11:10® HaD
HaD

Odpovím. Protože je tu tuna unikátních informací a stále přibývají. A to, že se neumíte bavit, nesvědčí o webu, příteli. A pokud jsou tací, kteři potřebují držet stále až ke smrtelné posteli za ručičku, tak mají prostě smůlu.

Mimochodem, proč diskuzi zavírat? Komu vadí, nechť ji nečte, nepřispívá. A pokud je to pro někoho droga s fyzickou i duševní závislostí, tak má holt smůlu.

Tento příspěvek byl editován 19.12.2013 10:13:50 uživatelem HaD.
Čtvrtek 19. prosince 2013 v 11:04® feederman
feederman

David H.> To je fakt…

Tento příspěvek byl editován 19.12.2013 10:04:59 uživatelem feederman.
Čtvrtek 19. prosince 2013 v 10:55® HaD
HaD

feederman> proč tu tedy jsi?

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 10:30® Olihen
Olihen

feederman> tak to stebou na 100% souhlasim.

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 10:08® feederman
feederman

David H.> Můj osobní názor, je opravdu ten, tuto diskusi zavřít. Nicméně opravdu od jisté doby je tento web opravdu s prominutím úplně o ničem a svědčí o tom nejen tato diskuse, ale stejně i diskuse muškaření a možná i mnohé další, které já tedy nenavštěvuji… Jediné co možná jde a občas i stojí za to, je diskuse z lovu, kterou navštěvují ještě kolegové rybáři, kteří stále nezjistili, co je vlastně internetový rybářský portál za né úplně dobrou a prospěšnou věc a jde pomalu, ale jistě o svou sebevraždu, neboť je zde tolik rádoby rybářů tzv. monitorů, kteří pouze čekají na sebemenší překlep o místě, kde zrovna ryby jsou, aby je mohli ,,vymasit".

Tento příspěvek byl editován 19.12.2013 09:13:50 uživatelem feederman.
Čtvrtek 19. prosince 2013 v 0:53@ pétr tluchoř

To je ale blábolů. A to jsem jenom začal psát, co všechno jsme nachytali a sežrali. A hned je 2 měsíce o čem psát. A víte co? Stejně ty ryby budu brát dál a doufám, že příští rok jich bude aspoň o 100 kusů víc. Nemyslím jen kapry. Myslím vše dohromady, aby se neřeklo. Vietnamci, chlapi v hospodě a určitě bude i pár dalších kvalitních odběratelů. Pétr (Pétole) slunovrat

Středa 18. prosince 2013 v 17:14® HaD
HaD

Chlapi, nechcete se místo dohadů a pálení mostů (rušení registrací) chovat jako dospělí lidi?

Středa 18. prosince 2013 v 17:05® Kamil_ústí

1maslo1> to je ještě z dob minulých kdy sem chodili normální lidi. Vono ve finále může bejt HAD spokojenej že se to tu hádá, jde přeci o klikání kvůli reklamám. Takže návštěvnost ústecký plkárny to pěkně pozvedá měl by nám tu platit nějaký procenta :-))

Středa 18. prosince 2013 v 17:03® 1maslo1
1maslo1

Ale zase na druhou stranu, diskuze Ústí nad Labem má s přehledem víc stránek, než všechny zbývající kraje a města včetně Slovenska dohromady. Což je bezesporu slušný výkon.

Středa 18. prosince 2013 v 17:02® Kamil_ústí

cormoran> no a zase spamuješ. A netýká se to ryb!!! zdar všici borci mějte se tu fajnově

Středa 18. prosince 2013 ve 12:39® cormoran
cormoran

džigit> Tě pi:-)

Fuj, já bych teda omáčku z přirození taky nebral. Jednou jako malej jsem jedl bejčí bambule, ale řekli mi to až potom, co jsem dojedl. Tak mám z toho trochu trauma až do teď:-D

Končím, ahoj.