Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 16. prosince 2013 v 16:10profil byl smazán

1Mara> Mě je to uplně buřt…Hlavně,že to konečně uzavřel i kolega Piranha a bude se moc konečně věnovat teoriím o tom jak se stát muškařem na Mrku.

Pondělí 16. prosince 2013 v 16:06profil byl smazán

rabbit> Tak 13 mi rozhodně není a věk jsem si v kartě ani nevyplňoval,takže nevim jak se to tam vzalo,asi zaúřadoval nějakej admin,nebo někdo kdo se do toho může navrtat…

Takže jak vidíš,moje chování si budeš muset vysvětlit jinak.Nejspíš tak,že jsem ten kdo jde doprava,když všichni ostatní jdou doleva ;-)

Pondělí 16. prosince 2013 v 16:05® 1Mara
1Mara

P.M. co ti nato napsat ?

Každého věc , jestli sem něco napíše a nebo né , já jsem sice řekl , že sem nebudu psát , ale také je to má věc , jestli sem něco napíšu a nebo né . Jestli tohle bereš že jsem za tohle špatnej člověk , je to tvůj názor a já ti ho ani neberu . Tím bych to z mé strany uzavřel .

Pondělí 16. prosince 2013 v 15:59® rabbit
rabbit

P.M.> je to obecný vtip, mmch tvůj věk plně vysvětluje tvé chování, howh

Pondělí 16. prosince 2013 v 15:57profil byl smazán

rabbit> Oba víme dobře jestli to bylo adresný,nebo ne…

Pondělí 16. prosince 2013 v 15:22® rabbit
rabbit

P.M.> potrefená husa se vždy ozve, adresné to nebylo :-) hezký den

Pondělí 16. prosince 2013 ve 13:53® Kamil_ústí

chodí v ústí někdo vůbec na ryby? že sem nikdo nic normálního nenapíše. PM to tady pěkně rosčísnul u některejch příspěvků sem se fakt nasmál. Ale o rybách se tu nedozví nikdo nic dřív se stačilo podivat a člověk hned věděl kam jít na ryby

Pondělí 16. prosince 2013 ve 13:48® Kamil_ústí

džigit> jo v pohodě já bych stim ani nezačal ale když se ke mě vyjadřuješ musim reagovat.

Pondělí 16. prosince 2013 ve 13:30profil byl smazán

džigit> Hele já si myslim,že je to cajk.U Maťáka už by se rozdávaly karty atd.Tady je cenzura minimální,za to postaviček s vylízanejma kebulema je tady habaděj…

Pondělí 16. prosince 2013 ve 13:30profil byl smazán

džigit> Hele já si myslim,že je to cajk.U Maťáka už by se rozdávaly karty atd.Tady je cenzura minimální,za to postaviček s vylízanejma kebulema je tady habaděj…

Pondělí 16. prosince 2013 ve 13:27® džigit

Kamil_ústí> dobrá odpovím po lopatě.Máznul jsem pouze nejhorší příspěvky a po zádech, či ramenou sem se neplácal.Urážlivý nejsem,nemám proč.Jsou zde nějaká pravidla,která většina přehlíží a neřeší.Nikdo Vám skoro nic nemaže a nereguluje a pokud už na to dojde,tak asi k tomu už je docela pádný důvod.Dál se k tomu nebudu vyjadřovat

Pondělí 16. prosince 2013 ve 13:14® Kamil_ústí

džigit> milej džigite nevim proč se urážíš a proč svůj příspěvek s vulgarismem adresuješ mě. Snad sem vysvětlil jak sem to myslel, tak nebuď kousavej. Napsal sem co si myslim o chytej a o tom jak si sem najednou vlít. To snad neni nic špatnýho ne nebo se pletu? Takže přestaň bejt sarkastickej na to ti neni nikdo zvědavej milej džigite. Nenapsal sem nic tak moc vulgárního celý je to tu o prdu a tak mi příde komický to tady zachraňovat promazáváním vybranejch příspěvků. Je vidět že si tu v týdle diskuzi téměř všichni myslíme o chytej v poslední době stejnou věc. Přeuju i tobě hezký den

Dneska sem byl pod benešákem chytal sem na pařenku a docela to bralo. Dostal sem 4 cejny a 3 plotice. Po vykuchání bylo čistýho masa 4kila. Tak sem spokojenej na silvestra budou zavináče. Po vopici bodnou :-)

Pondělí 16. prosince 2013 ve 13:00profil byl smazán

Piranha> Ještě jedna věc.

Napsal jsi : po boku silně charismatického a inteligentního pí­py…

To je jediný co jsem si všimnul,že ty dovedeš.Urazit a návážet se jenom do toho,o kom víš,že na něj argumentačně máš a nic ti od něj nehrozí.Seš přesnej odraz naší společnosti.Ne­reaguj už na mě a bude to v klidu.Seš ještě větší koště,než jsem si myslel.

Pondělí 16. prosince 2013 ve 12:48® džigit

Kamil_ústí> milej Kamile,nevidíš si do dutiny,nebo špatně čteš.Mě je prd po tom,jak moc se tu máte rádi,ale i nadávat se dá slušně!!!
Myslím,že to David docela „pustil“ a necenzuruje se tu skoro nic,ale i vulgarita má své meze.Hezký den ;-)

Tento příspěvek byl editován 16.12.2013 12:07:47 uživatelem džigit.
Pondělí 16. prosince 2013 v 10:41profil byl smazán

Piranha> A na srazech jsi byl prej taky velice oblíbenej,takže už toho prosim tě nech a nedělej se jinej než seš.Každej kdo tě zná tak ví svoje.Sledoval jsem tě tady v dobách co sem chodil Hampejs a když na tebe zadupal,když jsi byl drzej,tak jsi byl zesranej a snažil ses to zahrát do autu,takže tady nedělej machra.

A když už jsme u těch přínosů tak mimochodem největší tvůj přínos pro tenhle web je tahle fotka.Tady jsi to fakt vychytal :-) :-) Už to viděl nějakej kaprař?Myslim nějakej známej?Hele já ti řikám,že tohle jestli uvidí třeba Leon Hoogendijk,tak okamžitě přepisuješ historii focení se s úlovky Fotka byla z příspěvku smazána, protože byla použita neoprávněně a bez souhlasu jejího majitele.

Tento příspěvek byl editován 16.12.2013 18:01:42 administrátorem hraji.
Pondělí 16. prosince 2013 v 10:26profil byl smazán

rabbit> Jéééé.....ahóój.Ty se mě líbíš.Ty seš takovej ten guru intelektu, slušnosti a rozumu.Jsem rád,že jsi tu.

Ještě si počkám na 1máslo1…ten mi tu taky chybí,ať jsou ovečky hezky ve stádečku komplet :-)

Pondělí 16. prosince 2013 v 10:23profil byl smazán

Piranha> Já ale nepotřebuju,aby se někdo něco dozvěděl.Já to tady neberu,že je to o rybách,tak nekňuč.

To jakej já jsem nebo nejsem přísun,tak toho je ti hovno.A nesnaž se tady dělat chytrýho.Sám vim,jak tě muškaři na Mrku nenáviděli,za ty tvoje keci a nesmysly co jsi tam mlel,tak se tady nepřetvařuj a sundej si tu jitrnici z čela. Já nemam potřebu,hledat si na netu nějaký kámoše,ale je vidět,že ty žádný nemáš a musíš si hledat ty virtuální.

A víš co?Až tě někde potkám,tak si to povíme hezky z očí do očí jestli se vedle pípi cejtim jak chlapák.Já na tebe v mezích normy slušně a ty mi budeš podsouvat nějaký hovna a machrovat?

Ok…jak chceš ty odborníku přes vercajk.

Tento příspěvek byl editován 16.12.2013 09:27:11 uživatelem .
Pondělí 16. prosince 2013 v 10:13® rabbit
rabbit

Piranha> BERAN je nebezpečný zepředu, Kůň je nebezpečný zezadu, BLBEC je nebezpečný ze všech stran, nic víc, nic míň :-)

Pondělí 16. prosince 2013 v 8:58® Piranha
Piranha

P.M.> no a proč ne.Našel jsem si tu plno přátel a zažil s nima moc super chvíle (závody, srazy, dovolené).Chodil jsem sem strašně rád do té doby než to tu narušilo pár inteligentů.Jednou tu jeden takovej byl, ale ten aspoň studoval vysokou školu a uvědomil si , že to nemá smysl.Evidentně jsi asi jejich velký šéf. Je vidět že se po boku silně charismatického a inteligentního pípy cítíš jako chlapák a velkej fištrón, tak v tom případě nemá smysl se s tebou o něčem bavit a kor zde na této nediskuzi.Užij si jí zde do syta, třeba také najdeš kámoše a třeba jiného vyznání než jaké se ti evidentně příčí.

PS:jsem zvědavej jakej ty budeš přínosem pro tento server a pro rybáře co se chtěj něco dovědět :-)) musím se trochu pousmát při té myšlence :-))

Neděle 15. prosince 2013 ve 23:26profil byl smazán

majkyss> To víš…nesmíš nikomu věřit.V týhle době je zvykem vylizovat mozek tomu,kdo je v převaze.

A ty lidi co tě tady zklamali není nic těžkýho uhodnout.Kdo není jitrnice,tak pozná,kdo je falešnej a kdo jede fér hru…

A myslim,že diskuze o masařině,co tady probíhala je uplně v poho.Už bylo na čase ukázat realitu,tak jak to dneska chodí.

Neděle 15. prosince 2013 ve 23:20profil byl smazán

Piranha>

""Já už tuhle diskuzi neberu jako o rybaření, chodím se sem zasmát a pobavit, dnes je o rybaření Mrk a těžko se mi to říká""

Tak to se ti taky povedlo.Ty máš to Chytej vlastně taky tak přirostlý k srdíčku,že se ti to tak těžko říká.Super diplomacie,co jsi tu zahrát.Tleskám…

Neděle 15. prosince 2013 ve 22:57profil byl smazán

1Mara> Nikdo mi na nic nešlápnul,ale když se káže voda,tak by se měla pít voda a né víno,ale to je na dlouho a nemam chuť se pouštět do nějaký větší virtuální debaty,která by stejně vyústila v jednu velkou sračku.

Neděle 15. prosince 2013 ve 22:54profil byl smazán

sfox> Ty jsi se jako pasoval do role hlídače chytejdiskuzí?

Samozřejmě,že jsem chtěl aby to infantilně vyznělo,když jsem to v tom duchu napsal,ale koukám že vy židi máte ten svůj humor a jinou nadsázku nepochopíte…

To je k tobě zatim všechno.Ty seš prostě svůj a máš rád a dělá ti dobře neustále si z někym vylizovat mozek,tak jak je tady v tý diskuzi mezi váma „rozumnýma“ zvykem..Viz Piraňa v postu vejš.

Neděle 15. prosince 2013 v 19:44® sfox
sfox

Piranha> Přesně ,vystihnul jsi mé pocity naprosto dokonale ,a učit zde někoho slušnosti to je jak s těma perlama a sviněma.)))))

Neděle 15. prosince 2013 v 19:40® 1Mara
1Mara

P.M.> Kdo ti šlápnul na kuří oko ? Takhle hustýho tě neznám:-))
Je pravda že jsem řekl , že sem už nepolezu , ale někdy to co si myslím prostě říct musím , nedá mě to , jestli mě jako rozumíš. :-)

Neděle 15. prosince 2013 v 19:33® majkyss
majkyss

Piranha> Zasejc tu máme rybáře ,kteří si nekoukaj do gagoru kdo má čupr rybu a kde ji lapnul :-P Prostě pohoda

Neděle 15. prosince 2013 v 19:31® majkyss
majkyss

Piranha> Nesleduji bo nemám času :-P

Neděle 15. prosince 2013 v 19:27® Piranha
Piranha

majkyss> nebreč liberečáku hlavně že jste v E. lize :-))

Neděle 15. prosince 2013 v 19:22® majkyss
majkyss

Mě tu hodně lidiček zklamalo.Jeden druhého pomlouvá je to děs :-((

Neděle 15. prosince 2013 v 19:17® majkyss
majkyss

sfox> No hezký :-) Já taky nejdu mrznout,ale chut mám a venku před barákem mě to přejde :-D