Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 15. prosince 2013 v 19:16® Piranha
Piranha

sfox> vidíš Františku, vono to prostě bez uzavřené diskuze nejde.Kdo chce mlejt tady, tak ať mele a kdo se chce bavit po svém tak si založí uzavřenou kecárnu, tady to nejde.Velké mínus chytej a je pravda že od doby vyhazovu ospreye to jde od desíti k pěti.Ty doby jsou pryč a s tím i lidi co sem chodili monaster, lojzarybka, jarda carp aj.Já už tuhle diskuzi neberu jako o rybaření, chodím se sem zasmát a pobavit, dnes je o rybaření Mrk a těžko se mi to říká.

Neděle 15. prosince 2013 v 19:14® sfox
sfox

majkyss> Nemám odvahu tam mrznout.))) Ale mám nové bolo ,tak v tejdnu vyrazím namočit splávek.

Neděle 15. prosince 2013 v 19:12® majkyss
majkyss

Co rybařina ?Chodíš?

Neděle 15. prosince 2013 v 19:07® sfox
sfox

majkyss> To víš to dělá to počasí ,lidi mají depku , někde to ventilovat musí .:-> Šalom.

Neděle 15. prosince 2013 v 19:04® majkyss
majkyss

Jako děcka :-D :-D :-D

Neděle 15. prosince 2013 v 18:58® sfox
sfox

P.M.> To víš někdo to tu pohlídat musí,myslím že ne každý se musí chovat jako buran ,i když tím buranem je . Nepřipadá ti to tvé spílání mi do žalobníčků tak trochu infantilní? Kdyby jsi nevěděl co to slovo znamená mrkni do slovníku. Šalom.

Neděle 15. prosince 2013 v 18:48profil byl smazán

A určitě je milej šalome lepší mít tady blbý kecy,jak píšeš,než kňučet u Maťáka,že nejsou v Labi ryby.

Tak ahoj ty žalobníčku užalovanej a nezapomeň to tady občas zkontrolovat,jestli si tady Pípa třeba nekrknul,nebo neprdnul a kdyžtak to hned hlaš ty ženo.

Neděle 15. prosince 2013 v 18:15profil byl smazán

Ááá…Mirek šalom Dušín promluvil.„Pro­síím…prosíím,v dis­kuzi se dějou hrozné věci,zakročte prosím“

Tak proč si nezůstanete u Maťáka v privátech,když vás to tady tak sere.Lezete sem jenom když je tady nějaký háló.Ty Máro ses přece zařek,že už sem chodit nebudeš ne?A teď nábádáš aby to tu BS zavřel?Velice zajímavé.

A vůbec…

Šalom prdel!

Neděle 15. prosince 2013 v 15:56® sfox
sfox

Kamil_ústí> Čau ,Džigita jsem požádal já ,aby se podíval co se tu děje ,jak už jste někdo psal když jsem vleze nový člen tak ho s těch keců musí omývat ,byli doby ,a není to zas tak dlouho kdy se tu člověk i něco dozvěděl ,a mohl si popovídat ,ale dnes… Šalom.

Neděle 15. prosince 2013 v 15:41® cormoran
cormoran

Kamil_ústí> Nezablokujou, přijdou si rovnou pro tebe dva páni v kabátech a půjdeš:-D

Néé, tady si můžeš dovolit nesympatizovat s místním režimem. Sem na ústeckou síly z vyšších sfér moc nechodí. Ovšem kdyby ses chtěl vydat do světa, tak raději drž krok a moc nevybočuj, jestli mi jako rozumíš:-)

Neděle 15. prosince 2013 v 15:35® Kamil_ústí

cormoran> no já tomu rozumim vůbec nic proti němu nemam jen mi to přijde směšný jak sem vlít a promáznul to. Celý ústecký formu by si zasloužilo vymazat je to fakt vo ničem. Džigita nezmám asi sem to napsal blbě ale zle sem to nemyslel jen sem vyjářil svuj názor na chytej. Sem zvědavej kdy mě zablokujou :-)

Neděle 15. prosince 2013 v 15:16® cormoran
cormoran

Kamil_ústí> Rozumím. A k Džigitovi, to je dorej cyp. Neudělal nic špatnýho. Jen udělal co jako admin musel. Tak bych to bral. Dřív to tu hlídat Blůšárk, jenže ten má teď jiný starosti.

Tento příspěvek byl editován 15.12.2013 14:20:38 uživatelem cormoran.
Neděle 15. prosince 2013 v 15:15® Kamil_ústí

1Mara> no to máš pravdu že je to tu o ničem dyt se podivej že sem nikdo nepíše nic normálního jen samý kraviny a pak sem vlítne nějakej admin a poplácá se po ramenou jak to tu pročistil a dal tomu kultůru. Velký prd udělal akorát smáznul pár textů a ohání se pravidlama a poučkama jak si psát. Velký prd!!! Ono i ve všobecný je to o ničem připadá mi že je chytej od jistý doby vo … celý. Já sem koukám už fakt hodně dlouho jen sem se neregistroval ani sem nikdy nepsal spíš sem to tu využíval k tomu abych se podival kde to bere jinejm abych tam moch jet. A ted sem si udělal registraci protože se blíží zima a bude nuda. Sem si řikal že tu s někym pokecám normálně. Ale nikdo nevěří že sem prostě kamil každej pořád plácá nějaký fatamorgány. Jak tak koukám tak asi přestanu psát normálně píše jen cormoran a PM. Pípa je mimo píše jen když je v lihu a ostatní nejsou nějak aktivní lidi. Se jim ani nedivim uš sem to psal že jde chytej do prčic.

Neděle 15. prosince 2013 v 15:08® Kamil_ústí

cormoran> neřikám že snim chodí furt ale občas se potkaj u vody a to mu prej stačí ta chvíle co pokecaj.

Neděle 15. prosince 2013 ve 14:51® cormoran
cormoran

Kamil_ústí> Ne, nechodím. A vůbec, ten kámoš by mě zajímal, páč co vím, tak Pípa s nikým na ryby nechodí. Takže někdo z vás blekotá. Buď ty a nebo kámoš;-)

Neděle 15. prosince 2013 ve 14:49® cormoran
cormoran

Olihen> Já nikoho brát nikam nebudu, ty masařko:-) Z toho už jsem vyrostl.

Neděle 15. prosince 2013 ve 14:16® 1Mara
1Mara

Kamil_ústí> Tohle nebylo chytrý napsat , to co jsi vlastně napsal , to svědčí otom , že nejsi ten za koho se tu vydáváš :-) Já jen že i asi tuším kdo jsi , ale nechám si to pro sebe a svím způsobem je mě to i jedno , jestli vás tahle šaškanice oničem baví, vaše věc :-) Možná by bylo na místě to tady zavřít a jeto co BS ? :-) Nějak se ti to tady vymyká z rokou , samé sprosté slova , nadávky, urážky, hádky ,povídání oničem a všichni dobře víme , jak to doopravdy bohužel je. :-) Jen novej člen , kterej sem nakoukne a nezná zdejší osazenstvo se musí bát se tady vůbec představit a s někým pokecat , ono tady vlastně si už nido kloudně s nikým rok nepokecal . No je neděle , jdu odpočívat po obědě a pak možná na ryby :-)

Neděle 15. prosince 2013 v 9:51® Kamil_ústí

cormoran> ty s krabicákem nechodíš na ryby když je nalitej? To je snim sranda kámoš co s nim občas chodí na ryby vždycky vypráví historky. Někdy snim budu muset na ryby jít osobně chci to zažít než se učamtá do penálu. :-)) )

Neděle 15. prosince 2013 v 9:48® Kamil_ústí

tak sem se včera tak načamtal že sem zaspal na ryby. Pujdu teď a uvidíme jesli si někam ještě sednu. To zas bude důchodců po kokos.

Neděle 15. prosince 2013 v 7:31® Olihen
Olihen

cormoran> hele neber tam zadny masaky staci když to drancujem samy dva.Ale v pondělí asi pojedu natajnacku mam ještě misto v mrazaku.:-D

Neděle 15. prosince 2013 ve 2:01® 1Mara
1Mara

Sem tady správně , kde se melou samé h…vna ? :-))

Neděle 15. prosince 2013 v 0:25® cormoran
cormoran

Kamil_ústí> Jo jo..Pípa s námi dneska nebyl. Měl nakoupíno ještě ze včera, tak měl stopku.

Sobota 14. prosince 2013 ve 22:41® Kamil_ústí

tak co je kde ste všichni? mladá vypadla s holkama někam do družby tak tu mam mejdan :-)

Sobota 14. prosince 2013 ve 22:39® Kamil_ústí

cormoran> tyvado takovejch ryb. To je zase z nechranic? vy si ze mě děláte určitě prdel nevěřim že by pípa jel na nechraňky. To chodíte masit někam na labe akorát mi to nechcete říct abych tam nejel co?

Sobota 14. prosince 2013 ve 22:37® Kamil_ústí

pipa> tady sem milenče. Co jedeš dneska já tu mam zlaťáka v petce a čumim u toho na bednu. Ted sem na rybách nebyl. Mi bylo nějak blbě asi nějakej morybundus se o mě pokouší ale už je to lepší tak snad pudu zejtra k vodě. Akorát musim nachytat řízany

Sobota 14. prosince 2013 ve 22:03® pipa
pipa

To prostě nechápu,kdeje kamil a uzdička ?

Sobota 14. prosince 2013 ve 20:50® pipa
pipa

cormoran> Ja vubec nejsem mrskej a nesvadej to na mě,prostě tady nechceš bejt…

Sobota 14. prosince 2013 ve 20:45® cormoran
cormoran

P.M.> :-D :-D

Sobota 14. prosince 2013 ve 20:44® cormoran
cormoran

pipa> nebud sprostý,nebo sem zase přijde Džigit a vymažetě :-> (pipa kopyrajt)

A vůbec, jdu. Už začínáš bejt mrskej. Asi už jsi načal druhej litránek..:-D Čau..

Tento příspěvek byl editován 14.12.2013 19:45:51 uživatelem cormoran.
Sobota 14. prosince 2013 ve 20:43profil byl smazán

pipa> Nebuď sprostý nebo přijde 1džigit1 a vymaže tě.