Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 11. prosince 2013 ve 21:16® Kamil_ústí

ormoran> ahoj tak sem asi blbej a nenašli sme to auto-navigaci nemame a nejak sem si nezapamatoval kde sjet ze silnice tak sme jeli k tomu autokempu k přehradě a chytali sme tam. Já sem tam měl celou dobu rybu na candáta a kámoš to po chvíli vzdal s dravcema a pak se pokusil o kapra a chytil jednoho 43cm a já jednoho okouna kterej měřil 36cm tak sme aspoň nejeli zbytečně. Už ho mam nachystanýho na zejtřek k obědu. Škoda že sme nenašli to tvoje místo protože sem se těšil na candáta. Vypadá to že sou asi najetý v tom místě který si mi poslal protože sem neměl mimo toho okouna ani drb.

Středa 11. prosince 2013 v 18:23profil byl smazán

Olihen> Ty seš teda pěkně nenažranej.Ale aspoň,že už neprovařuješ…:->

Středa 11. prosince 2013 ve 14:27® cormoran
cormoran

Olihen> Teď už yo:-)

Středa 11. prosince 2013 ve 13:21® Olihen
Olihen

Kamil_ústí> ahoj jojo vanocni kousek ale bude i kapr;-)

Středa 11. prosince 2013 ve 13:20® Olihen
Olihen

cormoran> No ty vus moc dobře kde jsem byl.:-D

Středa 11. prosince 2013 v 8:00® cormoran
cormoran

Kamil_ústí> To nejdete. Ze silnice (zhruba na úrovni toho místa), je to první, bo druhá odbočka vlevo na takovou vyježděnou cestu. Ale jak se tam bude dát zajet po těch deštích, to netuším. Jinak tam bude určitě dost domorodců, kteří vám poradí, jak, kam a na co. Nechci bejt jako mrskej, ale myslím, že to hlavní už víš. Takhle byste to měli už úplně jednoduchý:-)

Středa 11. prosince 2013 v 7:49® cormoran
cormoran

Olihen> Dobře ty! To je z toho fleku, co jsme byli posledně? Sis jel pěkně na tajňačku:-)

Úterý 10. prosince 2013 v 18:02® Kamil_ústí

Olihen> pěknej kandát takovýho bych si nechal líbit. To máš místo kapra na vánoce co? Doufám že zejtra nebo po zejtří nějakýho chytim moc kapra na vánoce nemusim

Úterý 10. prosince 2013 v 18:00® Kamil_ústí

P.M.> ty vado dobrej kapr. Aspoň neviděl jak se mu řítí klacek na palici co :-)) )

Úterý 10. prosince 2013 v 17:59® Kamil_ústí

cormoran> děkuju ti moc. Psal sem to kámošovi a zejtra nebo po zejtří tam pojedeme. Akorát nevim jak se tam dostat ale snad to najdem. Sem zvědavej jak dopadnem. Jak házíš daleko a na jaký ryby chytáš?

Úterý 10. prosince 2013 v 16:06® Olihen
Olihen

Cormoran tak jsem byl na Nechrankach a jeden záběr ale 86cm.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img103532.jpg
Úterý 10. prosince 2013 v 7:57® cormoran
cormoran

P.M.> Ty wolle, Žižka jaxviň:-)

Úterý 10. prosince 2013 v 7:38profil byl smazán

No ty vole.......vy si tady jedete dobrou masnu.Já se na to nemůžu dívat !

foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img103529.jpg
Pondělí 9. prosince 2013 ve 22:52® cormoran
cormoran

Kamil_ústí> Ti to hodím do osobky, ať to neprovařuju veřejně. Už takhle je tam o víkendu tlačenka.

Pondělí 9. prosince 2013 ve 22:37® Kamil_ústí

cormoran> mě to právě tak připadá že si tady nevěříte. krabicákovi napíšu že sem Kamil a on mi nevěří, ty mi taky nevěříš. Hele kam na ně chodíte nechranice sou veliký a můžu sedět na místě kde si nezachytám a přitom okus vedle to bude bomba.

Pondělí 9. prosince 2013 ve 22:26® cormoran
cormoran

Kamil_ústí> Schíze? To snad ani ne.. Ale tak věřit se nedá nikomu. Třeba já nevěřím ani sám sobě. Ryb ubývá a čím víc jich zbyde pro mě, tím líp:->

Pondělí 9. prosince 2013 ve 21:49® Kamil_ústí

cormoran> no to by se nemělo i když to tam dělaj všichni, ale co nikdo neni svatej. Koukám že ste tady všichni v nějaký schíze ne? To tady nikdo nikomu nevěříte nebo co?

Pondělí 9. prosince 2013 ve 21:41® cormoran
cormoran

Kamil_ústí> Jo, toho nejmenšího jsem musel pustit, ale byl zažranej a navíc se z tý hloubky docela nafouknul, tak než abych ho propichoval jehlou a podobný kundoviny, tak jsem ho rycnul. Dělají to tam takhle všichni.

Tihle byli všichni na rybku kromě jednoho, ten byl na plandavku a toho kámoš pustil. Pípa nalitej furt není. POznáš to lehce. Když tu není, tak mu v žilách koluje jen krev. Ale jak se tu ukáže, tak už je to půl na půl s tou kyselinou.

Já nevím jestli tě znám, tady a teď znám jen tvoje jméno. Mám za to, že nejsi tím, za koho se vydáváš, ale to je jedno. Já znám z Ústí od vody plno postaviček, tak možná i tebe:-)

Pondělí 9. prosince 2013 ve 21:20® Kamil_ústí

cormoran> si myslim že je nalitej furt dyť dělá prd a jen lemtá nebo ne? A ty s nim chodíš nějak často na ryby že tě neznám. Ty mě asi znáš sem na labi furt jak nemam práci tak si tim občas přilepšim, sem tam nějaký cigára nebo útratu v hospodě pořešim rybama.

Pondělí 9. prosince 2013 ve 21:17® Kamil_ústí

cormoran> jeden kousek ti tam přebejvá né? Na nechranice se nedostanu sem bez auta něco mi odešlo u převodovky a nemam teď prachy na opravu. Kámoš mi řikal že se mi pokusí sehnat nějakou z bouračky felícií jezdí všude hodně tak snad brzo něco najde abych moch zase jezdit dál. Ale když řikáš že to tam bere tak možná zavolám bejvalýmu kolegovi a zajedeme tam. Kam na ně chodíte a jak chytáš taky na rybičku? Mě už ta pláž nějak přestává bavit už to tam není co to bejvalo před pár lety to nebyl problém nachytat tašku ryb za dopoledne asi začnu zase jezdit na rybníky.

Pondělí 9. prosince 2013 ve 21:00® cormoran
cormoran

Kamil_ústí> Od pondělka do čtvrtka by to asi nevcucnul, ale od pátku do neděle polkne všechno, co smrdí lihem..

Na ryby chodíme fest, ale Labe teď moc nefrčí. Teď jedou Nechranice. Sice to hlají i čtyřicítky, ale vybrat se něco dá…

Tento příspěvek byl editován 9.12.2013 20:01:10 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img103524.jpg
Pondělí 9. prosince 2013 ve 20:35® Kamil_ústí

cormoran> prej hradní svíce taky dává :-D Hele já si myslim že kdyby si tam pípovi nalil ocet s lihem tak pozná prd jak je vypitej. Chodíte někdo na ryby?Já sem dneska zase seděl na pláži skoro celej den a prdlačky sem chytil. Na jednom klacku žížalu na parmu a na druhym rybičku na candáta. Krásnou plotici a pak řízana a kašlaly mi na to zvyysoka. Měl sem jenom jeden potah ale šel od toho. A na žížalu jen 2 cejny. Prostě letos nejdou to počasí je nějaký divný

Pondělí 9. prosince 2013 ve 12:53® cormoran
cormoran

P.M.> A nebo Hradní svíce, taky dává:-))

Pondělí 9. prosince 2013 v 11:04profil byl smazán

cormoran> Zámecké kyselé :-93;

Tento příspěvek byl editován 9.12.2013 10:05:15 uživatelem .
Pondělí 9. prosince 2013 v 8:40® cormoran
cormoran

P.M.> On za to nemůže, to ty krabice. Dneska už do toho nedávají to co dřív. Teď už to je jen samej jed.. Ale co, hlavně že to má volty, ne? :-D

Neděle 8. prosince 2013 ve 22:59profil byl smazán

pipa> Ani ne.Určitě to byla nějaká hnusárna…

Neděle 8. prosince 2013 ve 22:59profil byl smazán

cormoran> Viď.A když začne úřadovat mistr Pípa,tak to je přímo krupobití hoven:-/

Neděle 8. prosince 2013 ve 22:28® cormoran
cormoran

Tady se to obrátilo ve slušnou snůšku hoven:-)

Neděle 8. prosince 2013 ve 21:31® pipa
pipa

P.M.> to by jsi chtěl vedet,vid pétanku…

Neděle 8. prosince 2013 ve 20:32profil byl smazán

pipa>Copak jsi psal za kakýnu,že jsi to editoval a vymazal?

Tento příspěvek byl editován 8.12.2013 19:33:31 uživatelem .