Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 14. listopadu 2013 v 11:28@ pétr tluchoř
-
No tak se tady všichni obejměte, řekněte si jací jste frajeři, že pouštíte ryby (stejně je 90 procent z Vás bere taky) a ignorujte ty ostatní. Jinak včera jsem si odnes 4 kapříky. No co Vánoce na krku. Pétr lihovina
- Čtvrtek 14. listopadu 2013 v 8:58® 1maslo1
-
Ach jo, tak nás zase poctil návštěvou další z řady netových blábolilů, tentokrát Mr.Tluchoř. Než se to tu zbytečně rozvášní, pojďme se rovnou dohodnout, že ho budeme prostě ignorovat. Škoda času.
- Čtvrtek 14. listopadu 2013 v 0:44® feederman
-
sfox> Zdravím, pěkně napsané
- Čtvrtek 14. listopadu 2013 v 0:44® feederman
-
olda> Oldo, tak vyjádři se k tomu také ne??
- Středa 13. listopadu 2013 ve 21:53@ pétr tluchoř
-
sfox> amen. Ty rychlokvaško.
- Středa 13. listopadu 2013 v 19:36® sfox
-
pétr tluchoř> Už samo vystupování jako anonym lecos napovídá ,ty nejsi lovec to označení si nezasloužíš ,i lovec může ,a dokonce by měl mít úctu k lovenému .Lovec si vezme pouze tolik aby nezemřel hlady . Ty jsi jen neskutečný frajírek ,a „člověk“ co umí jen brát,prostě jedno z těch rychlokvašných rybářských hovádek . Šalom.
- Středa 13. listopadu 2013 v 15:36@ pétr tluchoř
-
Foligno> Proč provokace??? A proč nadávky. Jen jsem psal, co a jak u vody a že jsme pár toho vzali. Hlupák je akorát ten, který si neodnáší ryby, tak aby se mu to vyplatilo. Odjakživa se vše, co se chytí bere a jí. Proč jinak by tam ty ryby byli. Jen blázen si honí ego nad puštěnou rybou. Jsem lovec, ulovím a zabíjím.
- Středa 13. listopadu 2013 ve 14:06® Foligno
-
Péťa Tluchoř – pořád přemejšlím jestli je to provokace. Asi jo, když už sem nikdo pár dní nic nenapsal. A nebo se to v některých vaří a neví co napsat. Já když něco takovýho čtu, tak hned vidím chlapa jak řeže větev na který sedí. Prostě hlupáka… Přál bych Ti hodně dlouhých vycházek k vodě bez záběru. Snad Ti to vynahradí narvanej pupek.
- Sobota 9. listopadu 2013 ve 21:29@ pétr tluchoř
-
olda> To by jsi snad ani vědět nechtěl. Dějou se tam hrozný věci, ale je fakt, že my nemáme co říkat. Zabilo se toho už dost, ale dokud půjdou, budem chodit furt. Pétr termoska
- Čtvrtek 7. listopadu 2013 ve 21:45® olda
-
pétr tluchoř>Dej GPS,ať také ochutnáme.
- Čtvrtek 7. listopadu 2013 ve 21:11@ pétr tluchoř
-
Zdar borci, taak jsem byl ted 4 dny na jednom nejmenovaném revíru na ústecku a každý den ve třech 12–15 kaprů. Něco jsme pustili, něco vzali (15 kaprů celkem). Když jich je tam tolik, tak to snad nevadí. Maso je maso. Vyražte, jdou. Pétr Ropovod
- Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 19:05® trabantak
-
Ahoj kluci, chystam se v neděli na Labe k Rozbělesum k zimnímu přístavu v Děčíně nemate naky rady jdu poprve na Labe tak ,abych veděl co čekat včera jsem jeden prut navazal na splavek a druhy na těžko ,že vyzkouším co tam bude lepší a pote předělam oba
- Neděle 3. listopadu 2013 ve 21:30® 1Mara
-
Vaclav III.> Pořád čekám na ten termín
- Neděle 3. listopadu 2013 ve 20:49® Vaclav III.
-
pipa> Už nehodlám vůbec reagovat na úplně zcestné dotazy a připomínky a ani nehodlám komukoliv a cokoliv vysvětlovat.Je to marné…
- Neděle 3. listopadu 2013 v 19:34® Piranha
-
pipa> nemyslím si že MO s tím má něco společného, myslím s Miladou.Zatím.
- Neděle 3. listopadu 2013 v 19:20® foks01
-
tak to dodání konce vtipu Oldou je lepší než samotný vtip
Tento příspěvek byl editován 3.11.2013 18:20:45 uživatelem foks01. - Neděle 3. listopadu 2013 v 19:16® 1Mara
-
BlueShark> Děkuji Honzíku .
- Neděle 3. listopadu 2013 v 15:49® BlueShark
-
Mára: OK, sice bych to musel znova dělat celé jinak, což nemá smysl to je zase další 3 hodiny převádění, pošlu to tedy jen lidem co tam byli. Tečka
- Neděle 3. listopadu 2013 v 15:11® olda
-
cormoran> OK,raději se stahuji,je to zabiják.
- Neděle 3. listopadu 2013 ve 14:34® pipa
-
Ted jdu z kramu a jeden po cestě mi říká a kocha se stím,jak na jezero MILADA choděj pytlačit pěkny ryby !!!! tak kurna to nejde ohlýdat,tak kde to jsme? Todle by tě Vaclave třetí a spol.. mělo zajímat a né bodat cedule pod zdymadla,tak doprdele kde to jsme? Možná že to není tvoje funkce hlídat Miladu,tak se omlouvám,vždit je to tam veřejný tajemství! tak kde se stala chyba? Už mě to sere jak se každej o tom mluví.........
- Neděle 3. listopadu 2013 ve 14:29® feederman
-
pipa>
- Neděle 3. listopadu 2013 ve 14:23® pipa
-
feederman> jo jo,byla tam mlha jak prase
- Neděle 3. listopadu 2013 ve 12:56® cormoran
-
olda> Zdar Olóši
Chápu jeho pracovní vytíženost, ale přesto do něj moc nerej, nebo Tě onlajn roztřílí
- Neděle 3. listopadu 2013 ve 12:36® olda
-
cormoran> Ahoj,omluv ho,říká že chodí do práce a nestíhá,určitě by zbytek dal příští týden.
- Neděle 3. listopadu 2013 v 10:46® cormoran
-
olda> No, teď už mi to štimuje. Marně jsem hledal včera večer pointu..
Tento příspěvek byl editován 3.11.2013 09:47:02 uživatelem cormoran. - Neděle 3. listopadu 2013 v 8:49® olda
-
feederman> jj,je to trubka.
- Sobota 2. listopadu 2013 ve 23:12® feederman
-
Kus vtípku mu chybí viď Oldo
D
- Sobota 2. listopadu 2013 ve 23:09® olda
-
vladah> A co děláte s použitými kondomy?" Američan: „Vyhazujeme je samozřejmě.“ Francouz: "My ne, my je sbíráme do kontejneru, recyklujeme je, vyrábíme z nich žvýkačky a prodáváme do Ameriky.""
- Sobota 2. listopadu 2013 ve 22:46® vladah
-
Francouz klidně pojídá svou snídani (káva,croissanty,chléb a džem), když se k němu posadí typický Američan žvýkající žvýkačku. Francouz ho ignoruje, a tak Američan, kterého to netěší, začne rozhovor: „Jíte celý chléb?“ Francouz (rozmrzele): „Samozřejmě“. Američan: „My ne, my jíme jen to, co je uvnitř, kůrky sbíráme do kontejneru, recyklujeme je, vyrábíme z nich croissanty a vyvážíme do Francie.“ Francouz tiše přežvykuje. Američan pokračuje: „Jíte s chlebem džem?“ Francouz: „Samozřejmě.“ Američan: „My ne, my jíme k snídani jen čerstvé ovoce, potom sbíráme všechny šlupky a zbytky do kontejneru, vyrobíme z nich džem a prodáváme ho do Francie.“
- Sobota 2. listopadu 2013 ve 21:49® feederman
-
pipa> A proč je to nebe tak bílé?? to jsi chytal v mlze???