Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 4. října 2013 ve 21:10® Cudla
-
pravda
- Pátek 4. října 2013 v 15:25® hroch71
-
olda> Ološi ty jsi dnes samé moudro.
- Pátek 4. října 2013 v 8:24® olda
-
Práce ještě nikomu neuškodila. Ale nicnedělání taky ne.
- Pátek 4. října 2013 v 8:14® olda
-
majkyss> Pouze motto dne,nikomu určitému.
- Pátek 4. října 2013 v 8:13® olda
-
Luda> Tak to mne vážně mrzí.
Co moucha na Labi,chodíš?nebo to flákáš?
- Pátek 4. října 2013 v 7:41® Luda
-
olda> ..tak jsem tam poslal pár lidí a nikdo nic nechytl.
- Čtvrtek 3. října 2013 v 19:50® majkyss
-
olda> Tuším o kom to je
- Čtvrtek 3. října 2013 v 8:18® olda
-
Hezký den rybáři.
- Úterý 1. října 2013 v 18:54® BlueShark
-
Jinak děkuji všem co dorazili na srazík, hlavně zase suprové organizaci
Bylo to super zase Vás vidět a hlavně tolik nových lidí
- Úterý 1. října 2013 v 6:31® Piranha
-
Vaclav III.> Venco myšlení lidí se nikdy nezmění, je to historickou mentalitou národa a tu změníš pouze zákonem.Prostě jak není nad čechem držen bič, tak to nepředěláš. Já samozřejmě bych si také přál aby bylo ve vodě plno ryb dravých i nedravých, ale čistě vím, že to změní pouze omezení, zákazy a pravidla.
- Pondělí 30. září 2013 ve 22:17® Vaclav III.
-
Piranha> Myslím, že je to odbočení od tématu,proč svalovat vinu na ČRS.Bane.Začít by měl každý sám u sebe,aby se choval k rybám jako k živému tvoru, který mu přináší radost a pokud si rybář rybu ponechá pro svoji konzumní potřebu- proč ne.Měl jsem na mysli mnoho jedinců,kteří s rybami kšeftují ať jsou živé, či mrtvé.I zabití a odnesení úlovku může mít svoji etickou úroveň,kterou samozřejmě degraduje rána kladívkem do rybí hlavy a její válení v zakrváceném písku.Vidím to asi tak, že pokud se má něco změnit, je to myšlení lidí a jejich chování v přírodě.
- Pondělí 30. září 2013 ve 21:09® Piranha
-
Vaclav III.> já se nebavím o kaprech, myslím nasazování všech druhů ryb.Proč se nasazuje candát, štika a tak.Aby je mohli platící rybáři sežrat.A jsme u toho, pokud by črs chtěl, tak je začne hájit a nebude muset dosazovat, aspoň ne tolik. Tím jsem tak trochu chtěl naznačit že pláčeš nad špatným hrobem.Vše začíná ale spíš než na črs na min. živ. prostředí, ale črs má blíž k tomu něco změnit než samotní rybáři.
- Pondělí 30. září 2013 v 19:49® Vaclav III.
-
Piranha> No myslím, že nemáš pravdu ČRS přece nenasazuje jenom kapry…
- Pondělí 30. září 2013 v 17:39® Piranha
-
Vaclav III.> poučovat Tě, to bych si nedovolil, pouze jsem vyjádřil svůj názor a myslím si, že momentální struktura ČRS ryby nasazuje pro následné ulovení a konzumaci, jinak by už dávno nebyly 2 ušlechtilé ryby a 7kg atd.
- Pondělí 30. září 2013 v 11:26® cormoran
-
BlueShark> To co je venku, tak se bude odvážet. Dost tam toho ale rozhrabou a tam kde je v plavební dráze nějaká díra nebo výmol, tak tu zasypou, aby snížili náklady na odvoz.
- Pondělí 30. září 2013 v 9:40® BlueShark
-
cormoran: No tohle jsou hromady sutě, kamenů, pneumatik, želez atd co navezli na břeh v Mojžíři. Totální hnus…
- Pondělí 30. září 2013 v 7:19® cormoran
-
BlueShark> Nevím jestli myslíš odtěžení těch sedimentů, nebo ty pneu, ale na Labi se bude po povodni obnovovat průtočnej profil. Z měření se zjistilo, že je v plavební dráze celkem dost naplavenin. Jde celkem o patnáct stavebních objektů v celkový délce asi 26 km v úseku Hřensko – Střekov.
- Neděle 29. září 2013 ve 22:46® BlueShark
-
Kdo mi vysvětlí toto? To je legální? To to nikdo neřeší, dnes jsme se Šli s kočárem projít a nestíhal jsem se divit…
- Neděle 29. září 2013 ve 21:18® Vaclav III.
-
Piranha> To co bych měl,či neměl vědět je moje ryze osobní věc bez toho,abys mě poučoval.Rozhodně tu práci nedělám pro to aby někdo následně ulovil a zkonzumoval ryby. Dělám to proto,aby v té řece byly ryby .Iluze o lidech si nedělám,stačilo co předváděla ,,Labská rybářská elita,, po povodních.Nechápu jak někdo může od vody odnést za 3 dny 30 kg ryb atd.Rybáři(někteří) se chovaj k rybám jak prasata.Proto slovo ,,zmasilo,,je ještě mírné.
- Neděle 29. září 2013 ve 20:20® Piranha
-
Vaclav III.> Venco (zmasilo) proč takhle.Ty jako funkcionář svazu, který napomáhá vysazování ryb dle zákonného zarybňovacího plánu by měl vědět, že ryby se vysazují pro následnou konzumaci ryb po ulovení, tak to bylo, je a snad (ne)bude.Rybářů, kteří ryby vrací zpět a mají západní myšlení je málo a jsou menšina. Narovinu s čistým svědomím a vědomím zde veřejně prohlašuji, že bych candáta 70 čísel vzal a veškeré moje ujemni i spusti by šlo stranou. Nevěnuji se jim, cíleně je nelovím a pokud by mi tak chutná ryba skočila na hák má to spočítaný. Pokud by byl celoročně hájen, tak mi to je fuk a budu to respektovat.
- Neděle 29. září 2013 ve 20:10® Vaclav III.
-
Piranha> Tak už lecos znám,nemyslím, že bych na něco skákal,a přehled o tom, kolik se letos na Labi zmasilo ryb mám docela dobrej.Takže i takováhle provokace tomu určo nepomůže.Zdálo se, že se s candáty může situace na Labi zlepšit, ale typů, co je bezmilosti masí je hodně.Takže…
- Neděle 29. září 2013 ve 14:08@ ředitel teplarny
-
všechno sežrat. huráááááááá. jsou to jen ryby, tak co.
- Neděle 29. září 2013 ve 12:16® Piranha
-
Vaclav III.> že ty na všechno hned skočíš Vendo. Kdysi jsme se tady domluvili na jednu zkoušku, myslím že se to paktilo s Bluesharkem a monasterem
. Popsali jsme místo a dodali staré fotky a druhý den jsme se kochali jak tam masaři a monitoři sedí na nechytatelném mělkém místě plném vázek
- Pátek 27. září 2013 ve 21:00® Vaclav III.
-
olda> Tak to sem piš,ať mají masajové hody.I jako legrace je to divné…až zase bude v řece velké H tak tady potom nebrečte.
- Čtvrtek 26. září 2013 v 18:02® olda
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Čtvrtek 26. září 2013 v 17:01® olda
-
Luda> Tento týden jdou psí zuby za novým mostem jak vzteklí,už 6ks 58–74cm,vše na rybku.
- Úterý 24. září 2013 ve 20:43® Luda
-
BlueShark> S rybařinou stejný. Až teď se začnu věnovat vláčení trochu. …jak děti přibývají..vy čekáte další nebo co?
Tento příspěvek byl editován 24.9.2013 20:44:13 uživatelem Luda.Ti zavolám někdy, jestli máš pořád stejný číslo.
- Úterý 24. září 2013 v 17:07® BlueShark
-
Luda: Nazdár, jo díky, dobrý, děti přibývaj a letos jsem rybařinu nějak proplaval bez rybaření skoro, barbar no
A Ty?
- Pondělí 23. září 2013 ve 21:35® Luda
-
BlueShark> Jé nazdar Honzik. Co je novýho?
Tento příspěvek byl editován 23.9.2013 21:36:47 uživatelem Luda.
Teda kromě Oldy. - Pondělí 23. září 2013 v 18:15® BlueShark
-
Piranha:
Jojo