Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 9. srpna 2013 ve 21:19® rabbit
rabbit

majkyss> to jsou pomluvy :-))

Pátek 9. srpna 2013 v 19:20® majkyss
majkyss

rabbit>

olda> Zdar bezháčkuchytači,už jste se pochlubili???? :-D :-D :-D

Čtvrtek 8. srpna 2013 ve 23:52® rabbit
rabbit

olda> jak pomlouvá? prudí :-D :-D

Čtvrtek 8. srpna 2013 ve 21:06® sfox
sfox

olda> Ti povím ,to je ale drzost ,kdyby někde v hospodě ,ale do očí ,no hanba.:-) :-) Šalom.

Čtvrtek 8. srpna 2013 v 18:48® olda
olda

sfox> Jsem dnes chytal s králíkem,on mě pomlouvá do očí hajzl.:-)

Čtvrtek 8. srpna 2013 v 18:44® sfox
sfox

olda> Mě už nezbývá nic jiného než „dělat chytrýho“ :-P Šalom.

Tento příspěvek byl editován 8.8.2013 18:45:39 uživatelem sfox.
Čtvrtek 8. srpna 2013 v 17:58® olda
olda

sfox> nedělej chytrého:-) ,ani ryby neumíš chytat.

Čtvrtek 8. srpna 2013 v 17:12® sfox
sfox

Piranha> Jo to máš pravdu, význam je úplně stejný,hebrejština ,a arabština mají stejný základ ,oba vycházejí ze semitských jazyků.))) Šalom.

Čtvrtek 8. srpna 2013 v 7:34® Piranha
Piranha

feederman> nebo taky السلام عليكم salam alejkum v sousedním státě :-) je to podobný :-))

Středa 7. srpna 2013 ve 22:22® feederman
feederman

sfox> Aha já myslel, že jsou u Oldovo příspěvku čínské znaky, ale když jsou to hebrejské taj jo :-) Šalom.

Středa 7. srpna 2013 ve 21:46® sfox
sfox

feederman> Není zač ,leč není to čínština ,ale hebrejština.:-> . Šalom.

Středa 7. srpna 2013 ve 21:09® feederman
feederman

sfox> Díky a i Oldovi umí i po čínsky koukám :-)

Středa 7. srpna 2013 ve 20:19® sfox
sfox

feederman> Olda ti to vysvětlil za mne . Čte se to alejchem,a častěji překládá ,jako Mír s tebou ,či s vámi . Ale i tak Oldovi kloboučeek, gůgloval dobře.))) Šalom

Středa 7. srpna 2013 v 19:38® majkyss
majkyss

trabantak> Pilkr :-D :-D :-D

Středa 7. srpna 2013 v 19:22® olda
olda

feederman> שׁלום אליכם [šalom alechem] znamená „pokoj vám

Středa 7. srpna 2013 v 19:07® feederman
feederman

sfox> nevím co je to šalom ????

Středa 7. srpna 2013 v 16:25® sfox
sfox

trabantak> Deštník,bude hnusně .Šalom.

Středa 7. srpna 2013 ve 14:47® trabantak

Tak v patek razim na Barboru naky rady???

Středa 7. srpna 2013 v 7:04® Vaclav III.

manous a ostatní>

OK,ale stejně mi nikdo nevymluví, že pilkr je v daném místě a při daném způsobu rybolovu prasárna.Je sice hezké, že dotyční hlásají, že ryby pouštějí.Kde jsou ale všechny pravdy.O rybách podseklých a utržených.Jde mi o to, aby v Labi žily zdravé populace ryb.A ryby nemají v řece kousek klidné zóny,kde by mohly žít nerušeně své životy.To my rybáři budeme neustále vymýšlet, jak se na ně dostat.Proto když dravci neloví, tak je alespoň vyškrábneme z brlohu za sako. A to je rybařina podle Vás? V tom případě jsme asi trošku jinde.Zdůrazňuji, nejde mi o to abych se snažil někoho poučovat,jde mi jen a pouze o ryby.

Úterý 6. srpna 2013 ve 21:00® pipa
pipa

manous,cormoš: plně sváma souhlasím ..

Pondělí 5. srpna 2013 ve 21:05® manous
manous

cormoran>Jsem rád,že jsi mi světkem,toho co jsem psal zrovna ty.Člověk s příkladným chováním u vody a s úctou k rybám.Né všichni co tam hází to olovo,tam chodí s úmyslem,naba­grovat maso ale v pohodě si zachytat,odpočinout a pokecat s přáteli.....

Pondělí 5. srpna 2013 v 19:20® majkyss
majkyss

olda> :-D :-D :-D

Pondělí 5. srpna 2013 v 15:51® cormoran
cormoran

manous> Tak tak. To je to, o čem jsem psal. Z původní myšlenky vodit nástrahu co nejblíž sumčím kartáčům se stalo to, co se tam teď děje.

Ty jsi jeden z těch, kdo chytil sumce na pilkra i mimo probíranej flek. A taky jeden z těch, kdo se vyhejbá onomu místu, na který se stojí fronta „na maso“..

Pondělí 5. srpna 2013 v 15:06® olda
olda

Vaclav III.> Provokace nikoliv,děkuji za odpověď.

Pondělí 5. srpna 2013 ve 12:37® Vaclav III.

olda> Zdravím . Chtěl jste znát moji odpověď.Když pominu, že Váš dotaz může být cílenou provokací.Zapo­menout papíry si může každý.Ryby to nerozliší, zda máte povolenku, či ne.Pokud k rybařině přistupujete se ctí a berete ji jako krásnou zábavu zajisté ctíte pravidla,podle kterých ji provozujete.Ne­říkám, že ta pravidla jsou ve všem dokonalá, nicméně kdo tu rybařinu má opravdu rád a myslí to s ní vážně bude ty pravidla ctít a dodržovat.V těch pravidlech stojí, že doklady a povolenku k rybolovu musíte mít u sebe.Takže pokud lovíte s vědomím, že povolenku u sebe nemáte bude to s přístupem k rybařině všelijaké.Nechtěl bych se nikoho dotknout,ale takto bych odpověděl každému.Osobně bych si lov bez povolenky u sebe nikdy nedovolil.Mám rybařinu rád natolik,že si ji nechci kazit žádnou zbytečnou nepříjemností.

Neděle 4. srpna 2013 v 16:26® olda
olda

http://www.usti-nad-labem.cz/webcam/

Sobota 3. srpna 2013 ve 21:17® trabantak

Čau lidi vratili jsme se z Barbory a suler koupání a jeden kaprik 42 cm tak se to docela povedlo :-)

Sobota 3. srpna 2013 ve 20:44profil byl smazán

pipa> Tak ty seš dobře nalábanej.Seni­orvladahu ;-)

Co jedeš dneska za model?

Tento příspěvek byl editován 3.8.2013 20:47:47 uživatelem .
Sobota 3. srpna 2013 v 19:55profil byl smazán

pipa> Ty seš magor :-D :-D :-D :-D :-D

Sobota 3. srpna 2013 v 15:59® majkyss
majkyss

http://www.novinky.cz/…o-sumce.html