Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 30. června 2013 v 18:42® Piranha
-
ULPA> juknu může bejt.Osobně dávám přednost tomu kdo už byl v určitém místě.V Bovci je vyhlášenej hotel Mangart myslím.Jinak jsem tak lozil a tam je pro Janu tolik věcí že by jí snad ani měsíc nestačil
Kolo taky může nechat doma dnes si to za pár kaček na den půjčí a může jezdit, nač se rvát s kolem.
- Neděle 30. června 2013 v 18:36® ULPA
-
Piranha> Pěkný odkaz.Jana má zkušenost zase s kempem Polovnik v Bovci .
- Neděle 30. června 2013 v 15:07® Piranha
-
ULPA> jukni ještě sem, tady je toho víc.Camp Lazar je taky moc slušnej a u Soči.
http://www.avtokampi.si/kampi.asp?…
Tento příspěvek byl editován 30.6.2013 15:08:09 uživatelem Piranha. - Neděle 30. června 2013 v 10:11® Piranha
-
Tak když se tu o rybách teda nebavíme, tak přidám příspěvek.Dneska to byla jedna z nejlepších chytaček za poslední 3 roky co se feederu týče.8 kaprů 40+ jeden 50 a asi 5 lopatek.Pískovna.Super chytačka.Krásné zdravé ryby.
- Sobota 29. června 2013 ve 21:08® Piranha
-
ULPA> jj bude po dovolených bude klid i když Tolmin je město dějů
A lipani budou při chuti, aspoň ty padesátky
Taková Bača pod lanovým mostem a za prdelí ovce to bude show
- Sobota 29. června 2013 ve 20:14profil byl smazán
-
sotyno> O tom nepochybuj
- Sobota 29. června 2013 ve 20:13® sotyno
-
P.M.> jj dej si. Určitě bude dobrý.
- Sobota 29. června 2013 ve 20:05® ULPA
-
Piranha> camp dobrý.
- Sobota 29. června 2013 ve 20:03profil byl smazán
-
sotyno> No vida jak to tu ožívá.Já si snad otevřu ten krabicák od cormaxxe…
- Sobota 29. června 2013 v 19:58® sotyno
-
P.M.>
- Sobota 29. června 2013 v 19:53profil byl smazán
-
sotyno> Bravo !!!
- Sobota 29. června 2013 v 19:47® sotyno
-
Zdravim všechny, taky tu píšu poprvé.Jen kroutim hlavou nad tím co tu čtu za píč.oviny, jinak fotky co jsem občas někdo mrskne, at už jsou vlastní nebo odjinud, jsou super. Asi proto jsem chodim a vlastně i vyzvídám nějaké rady- stavy vod, kdo co chytil, estli ryby berou atd. Tak se prosim vás vyse.. na nějakého pošuka-díky.
- Sobota 29. června 2013 v 19:03profil byl smazán
-
Piranha> Máš SZ.Myslim,že je to fér krok dobrat se nějakýmu závěru.
- Sobota 29. června 2013 v 18:43profil byl smazán
-
sfox> Já se tady taky necejtim bezbečně…neboj.
- Sobota 29. června 2013 v 18:10® sfox
-
P.M.> Jeden moudrý muž kdysi řekl" Kde blb ,tam nebezpečno jest".Dávám mu za pravdu .Śalom.
- Sobota 29. června 2013 v 17:57profil byl smazán
-
Piranha> Jinak náboje rozhodně vystřílený nemam ale nebudu zákeřnej a psát ti ty kiksy co se tam stali.
- Sobota 29. června 2013 v 17:48profil byl smazán
-
Ale jdi ty.Takhle to nebylo tak nelži.Vážně chceš,abych se ti rozepisoval do detailů co jak bylo?Kde byla ta zásadní věc proč jsme odešli?To se sem myslim nehodí a nebylo by to košér veřejně to ventilovat do detailů.Nemam nejmenší problém ti to napsat do osobky,abych tu nedělal špatnou reklamu.Je to víc věcí co by se ti asi nelíbilo a ne jenom ten konkrétni den.
- Sobota 29. června 2013 v 17:25® Piranha
-
Tak nejprve jsem nechtěl na nic vůbec reagovat, ale jak je vidět tahle věc nebyla lhostejná slušným lidem a zákazníkům, kteří sem psali své názory, tak pro ně sem napíši teď jak to vše proběhlo. Po tom co si pan P.M. s pípou v čele nakoupil za asistence dvou prodavačů, nechali vše na stole s tím, že jdou na cigáro.Když po cca hodině přišli, vybrané zboží už nechtěli a vybrali si jiné.Vše dostali a souhlasili.Nakonec pan P.M. dostal i 10% slevu na pípovo kartičku a asi 3 hodiny po jeho chabém řidičském umu napsal to, co napsal.
P.M.> Pane P.M. proč jsi nereagoval na místě, že se ti něco nelíbilo a řešil jsi to na internetu, to umí jen zbabělec.Myslím, že jsme se ti věnovali dostatečně. Nakonec to končí tak, že už neunášíš tíhu kritiky na hřbetu a kopeš kolem sebe a vytahuješ nějaký obrázky a cosi podobného a že sem nikdo nechodí atd.Máš vystřílené náboje? Pokud jsi byl nespokojen, za sebe a kolegy se omlouvám. To je asi vše a má k tobě jediná a poslední reakce.
- Sobota 29. června 2013 v 17:20profil byl smazán
-
sfox>:o):o)Proč nejsem překvapen.A vůbec,už jsi vyřešil úbytek ryb na Labi?
- Sobota 29. června 2013 v 17:05® sfox
-
P.M.> Jo jo ,máš pravdu ,o rybách se tu nemluví již dlouho ,a to díky takovým příspěvkům které tu předvádíš ty .Śalom. A aby jsi měl důvod napadat zcela mírumilovný pozdrav tak Śalom ještě jednou .
- Sobota 29. června 2013 v 16:12profil byl smazán
-
Bica> Tak na tebe se nedá nereagovat.Ty jsi byl s námi v to krámu,že tady vybubláš,že někomu dělám bezdůvodně špatnou reklamu?Napsal jsem tady pouze svůj zážitek a nemam problém to komukoliv říct i do očí.Opakuju,že jsem se nikoho neprosil,aby mi dával radu,že když se mi něco nelíbí,tak abych držel hubu.A tady to máš nejradši,že se tu píše o Labi? No tak to se ti taky moc nepovedlo.Tady se o rybách nepíše už dávno.Jó…kdybys tak chtěl nějaký kradený fotky,tak to bys tu byl správně.Ty co tu měli co říct a něco umí už sem o Labi a rybách nepíšou a je to dobře.Slídilů co si neumí vyšlapat svou vlastní cestu a těží jen z toho kde co najdou a kdo jim co prozradí je na netu plno.To prase jak jsi mě nazval komentovat nebudu.Narozdíl od Vladaha tě neznám a virtuální urážkou ti to oplácet nehodlám.Ale je třeba si uvědomit,že už nejsme v roce 1985,abych tady nemohl napsat svůj názor ať už je negativní
- Sobota 29. června 2013 ve 13:39® Bica
-
1maslo1>Jasně že o rybách. Proto ty diskuze pročítám a tu vaší nejradši.Asi proto,že rád chytám na Laby a tady se o Laby nejvíc píše.Já vás nikoho vlastně vůbec neznám a v tom obchodě jsem nikdy nebyl ale na tohle jsem musel reagovat.Byl to dokonce můj uplně první příspěvek.Ty další budou snad veselejší a hlavně o rybách.
- Sobota 29. června 2013 ve 12:12® cormaxx
-
Kucí asi nemá cenu se s nim bavit.Dá si jedno krabicový za 15Kč a pak je na netu King. Myslim ,že Braunstarovi neublíží když tam nebude chodit jeden uraženej zákazník, popř. jeho 2 kamarádi.Ba naopak,alespoň budou mít klid
- Sobota 29. června 2013 v 11:09® 1maslo1
-
Bica> Jinak, je to tady o rybách, že jo? Lidi jako je osoba P.M. jsou všude, jsou jich plný diskuze a honí si vlastní mindráčky přes anonymní bláboly.Tak ať si to užije, udělali jsme prro něj co jsme mohli, třeba je mu už líp a my ho můžeme s klidným úsměvem ignorovat a vrátit se k tomu, co nás baví a proč se tu potkáváme. Asi tak.
- Sobota 29. června 2013 v 10:21® Bica
-
1maslo1> manous> To arogantní prase P.M.mě vyprovokovalo sem napsat.plně souhlasim s vašimi příspěvky a přidávám dalších pár kopanců.Někoho pomlouvat,sprostě nadávat a dělat někomu bezdůvodně špatnou reklamu jeubohý.Tim spíš jde-li o anonym.Doufám,že nebude mítP.M.z našich příspěvků zase tmu před očima a nesrazí nějakého rybáře.
- Sobota 29. června 2013 v 0:01® rabbit
-
manous> adolescentům to ani 3× nestačí
, je to marný, je to marný, je to marný
- Pátek 28. června 2013 ve 21:45® manous
-
majkyss> Některým i dvakrát je málo
- Pátek 28. června 2013 ve 21:44® majkyss
-
manous> stačí jednou
- Pátek 28. června 2013 ve 21:41® manous
-
P.M.> Strašně miluju,když je někdo,tak vulgární a uráží jiné.Něco horšího by bylo to říct do očí.To se,ale v té naší zemičce už stává,že lidi jsou sraby.Určitě jsi už milý člověk od pohledu a já osobně,bych tě z krámu vyprovodil kopancem do prdele
- Pátek 28. června 2013 ve 21:41® majkyss
-
P.M.> áááááá pozooor ,už to kope kolem sebe
Jak krade fotky?Dávám sem foto at každý vidí, to co já.přec si to nenechám jen pro sebe a nikdy jsem nepsal ,že je to moje foto. Ty vtípky nečti a vrat řidičák.Taky mám nějaké ošklivé zkušenosti v Braun,ale nedělám z toho kovbojku.Ty jsi mazák škoda ,že se nepředstavíš. … bych ti začal onikat