Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 28. června 2013 ve 21:41® manous
manous

P.M.> Strašně miluju,když je někdo,tak vulgární a uráží jiné.Něco horšího by bylo to říct do očí.To se,ale v té naší zemičce už stává,že lidi jsou sraby.Určitě jsi už milý člověk od pohledu a já osobně,bych tě z krámu vyprovodil kopancem do prdele:-)

Pátek 28. června 2013 ve 20:42profil byl smazán

vladah> Až teď jsem se dolouskal k tomu,že jsi dělal ostrahu.

No ty vole…

A kde proboha?V loutkovym divadle si hlídal kašpárkovi prdel?Prosim tě už na mě nereaguj.Ta tvoje debilita je k pláči.Vůbec se nedivim tomu zdravýmu jádru co sem chodilo a už se jen kouká a nic nenapíše,protože tady je to vážně samej zoufalec.Jeden krade fotky na netu a dává sem trapný vtipy.Druhej šalomuje,další píše jak šimpanz kříženej s prasopsem.....

Tak se tu mějte vy postavičky a ať vám to tu žije.Na další vaše výkaly už nebudu reagovat.

Pátek 28. června 2013 ve 20:27profil byl smazán

vladah> Kdo se do koho naváží ty negramote?Napsal jsem pouze svůj zážitek.Neprosil jsem se o radu…chápeš demente?

Po tobě něco přelouskat,to už chce kurwa trpělivost.Až se vás budu prosit o radu,jak se mam chovat v prázdnym krámě,aby se mi jeden ze čtyř prodavačů věnoval,tak se vás zeptám chápeš to ty tragéde?Tam nemel sračky,vem si v tom největšim pařáku prsačky a mazej se klátit pod benešák ty figurko.

A pro všechny chytráky který se chtěj někoho zastávat a rozdávat rozumy..Hned po tom co jsem to napsal jsem měl pár telefonů od kámošů,který maj společnou nemilou zkušenost.Detaily tady netřeba rozepisovat a dál rejpat do zasychajícího hovna.Já už mám jasno,kam chodit a kam ne a jsem rád,že jsem na to s vaší pomocí přišel.

Pátek 28. června 2013 v 19:24® rabbit
rabbit

1maslo1> je to marný, je to marný, je to marný. Velmi solidní a objektivní názor, který se nevyvynutému jedinci jen těžko vysvětluje :-))

Pátek 28. června 2013 v 19:11® vladah
vladah

majkyss> ja taky chodím nakupovat to sme uz 3 takže :-))

Pátek 28. června 2013 v 19:11® vladah
vladah

P.M.> nevím proč se do kluku tady navažíš ti napsali svuj nazor a pokud seti nelíbí tak nevím proč nato reaguješ v dnešní dobe je normalní žese človek kontroluje dokonce se kontrolujou i auta kdyz vyjíždej z nejakeho zavodu tak i lidi sam sem delal u ostrahy a musel sem kontrolovat lidi kteří odchazeli z prace a dokonce i auta kontrolovat a tam nikdo není nato aby to hlidal tak sito tam hlidaj prodejci sami natom neni nic špatneho

Pátek 28. června 2013 v 18:55profil byl smazán

1maslo1> Dík,že jsi mi to vysvětlil.Kdybys nepřišel,tak vůbec nevim co bych dělal.

Pátek 28. června 2013 ve 13:36® 1maslo1
1maslo1

P.M.> Hele, tak tam nechoď. Já jsem spokojenej a protože tam bývá někdy dost narváno, tak asi nejsem sám. Když něco chci, tak se zeptám, jinak jsem rád, že mě nikdo neotravuje dotěrnými otázkami co si teda jako budu přát. A pokud jde o slovní zvratky, ukliď si před vlastním prahem. Nazdar.

Čtvrtek 27. června 2013 ve 22:08® majkyss
majkyss

cormaxx> Já jsem 4 co chodí do obchodu nakupovat :-)

Čtvrtek 27. června 2013 v 19:55profil byl smazán

cormaxx> A ty jsi mě sem jako přišel poučovat jak se mam chovat v krámě aby se mi někdo věnoval jo?

A e-shop mi asi vyhovuje,protože kradu??Víš co.Nebubu to tady s tebou rozebírat,ty jsi u toho nebyl.Fakt mam rád chytráky jako ty co maj pro všechno radu a na všechno odpověď.Kluci co to tady čtou a nepíšou sem ani nechodí do toho krámu ví o co jde.Nehodlám to dál rozebírat s někym kdo sem nablil takovej zvratek..

edit:a s tim cyklistou to byla spíš recese pane Vážný Chytráku.

Tak zdar a už neblej,když nevíš která bije.

Tento příspěvek byl editován 27.6.2013 19:59:02 uživatelem .
Čtvrtek 27. června 2013 v 17:46® cormaxx
cormaxx

P.M.> Chceš-li poradit ,zeptej se. To ,že se ti nelíbí,že na tebe někdo kouká,když je to samoobsluha, máš blbý,protože dneska chodí do krámu každej pátej krást.Proto ti asi vyhovuje e-shop…

Každý má svůj oblíbený obchod a zase obráceně,nějaký kam nechce.Ty máš holt averzi na tento obchod,tak tam nechoď,ušetříš si nervy a čas.

A to,že si málem nakouřil cyklistu je tvoje volovina.Nesváděj to na ostatní.

Ahoj
Jindřich Beránek

Středa 26. června 2013 v 18:21profil byl smazán

Tak hoši Pirahno a spol. Chci vám moc poděkovat,že se mi dneska u vás (braunstar.cz)s ko­legou tak příjemně nakupovalo.Až budu velkej a otevřu si krám,tak vás k sobě všechny přetáhnu,protože vy mi ty zákazníky tou ochotou a vůbec né laxním přístupem odrazovat určitě nebudete.

Ten pikolík co po nás koukal jestli náhodou nekradem,když jsme se motali kolem regálů a nevěděli co a jak,protože se k nám nikdo nic moc neměl,tak ten byl fakt přísnej a přidával nám takovou tu pohodičku při nakupování.Jenom jsem chtěl nakoupit a poradit nějakou tu výbavu synkovi na kapříky(…tomuhle stylu lovu moc nehovím a teleskop jsem měl v ruce naposled na základce…) a tímto se omlouvám,že jsem k vám lezl a otravoval vaší pětičlenou,nebo kolik vás tam vůbec „pracuje“ siestu.Nejsem první ani poslední kdo k vám nerad chodí.Dál to nemá smysl rozebírat.Většinou nakupuju u kamaráda přes e-shop.'Dnes to byl fakt omyl.Snad už se mi to nikdy nestane.

Teď už musím končit.Jdu si najít kontakt na vašeho šéfa a zeptám se ho,kde bere tak ochotný odborníky.Jestli je někde líhěň,nebo to jde přirozenou cestou ve volný přírodě.To mě fakt zajímá.

edit:cestou domů jsem z toho zážitku málem porazil cyklistu.Na zádech měl bágl s prutama,tak kdyby to náhodou tady četl,tak se mu tímto omlouvám.Kolego promiň,měl jsem tmu před očima a nedal jsem blinkr

Tento příspěvek byl editován 26.6.2013 18:24:08 uživatelem .
Sobota 22. června 2013 v 19:24® Brendy
Brendy

Páteční feedrovačka nad zdymadlama celkem úspěšná. Ryby žerou statečně, ale většina z nich je po povodních pěkně zrasovaná. Vyflákal jsem na ty potvory zbytek septonexu co jsem měl.

Čtvrtek 20. června 2013 ve 20:53® majkyss
majkyss
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img99458.jpg
Úterý 18. června 2013 v 7:08® Piranha
Piranha

1maslo1> Solitron myslím že jsem nabízel, to jsou moc povedený klacky,podobný Shimanu.

Pondělí 17. června 2013 ve 21:26® 1maslo1
1maslo1

Piranha> Nojo, já vim, ale ta jízda na medium feeder s 18 kmenem a 16 návazcem, když jsem zkusil kukuřičky na vlasovou montáž byla naprosto famózní. A ten klacek na který šel z vody mám od Vás (Okuma 3,3…), takže nebýt Vás… A ny ty nové krasavce se asi zastavím juknout. Díky za tip

Pondělí 17. června 2013 v 19:52® Piranha
Piranha

Jinak kdo má rád tu pravou anglickou šoulačku na kapry jak na položenou, plavanou nebo z vrchu na plovátko, tak nám dorazily parádní klacky od ProLogicu 2,70 a 3m-2,5LBS.Jsou to krasavci a za pár kaček.

Pondělí 17. června 2013 v 19:49® Piranha
Piranha

1maslo1> pač jste se nestavil u mě pro pořádnou munici :-D pivo

Pondělí 17. června 2013 v 9:36® 1maslo1
1maslo1

Zahájení nic moc. Na Labe jsem se necítil, kámoš nedorazil, takže nakonec Podhoří. Žádný kontakt s dravci, tak jsem blbnul s feederem. Nakonec krásná rybačka, kapříci od 35 do 67… Ten největší měl jen jedno oko. Šli zpátky.

Pátek 14. června 2013 ve 14:38® 1Mara
1Mara

Dodatek , je tam dosti velké ryby , kapr , sumec a jiné bílé ryby. Potřeba je každá ruka! :-((

foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img99244.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img99245.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img99246.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img99247.jpg
Pátek 14. června 2013 ve 14:27® 1Mara
1Mara

Ahoj přátelé rybáři.Na zítřejší sobotu je plánovaná další akce o záchranu ryb z polí a lagun.Jedná se o větší lagunu a je zapotřebí co nejvíce lidí..Opravdu už je za potřebí co nejvíce lidí,V lagunách začíná být moc teplá voda a ryby by nemuseli přežít.Komu to není lhostejné at dorazí.Prsačky,gu­máky sebou..Sraz je opět v 8hod.V Prosmykách směr Litoměřice nový most.Každá ruka vítaná.Zde jsou kontakty na lidi co vác navedou a dají přesné udaje..
Milan Šturek-728705615
Krpeš Láda-603753774
Zde ještě míst srazu.. http://www.mapy.cz/s/7xbG

Úterý 11. června 2013 ve 21:49® manous
manous

Piranha> Vole:)

Úterý 11. června 2013 v 19:02profil byl smazán

olda> :-D :-D :-D

Úterý 11. června 2013 ve 13:49® BlueShark
BlueShark

Čau klucí kdo už byl na labi a kdo počítal ztráty z polí atd?

Úterý 11. června 2013 v 11:47® filip111
filip111

olda> klíííd :-D

Úterý 11. června 2013 v 11:34® olda
olda

manous> koukám, takže ho máš na ranchi Fox, tam je hezky, to je pravda, sám tam chodím občas se podívat, když sem v Lučňáku.:-(

Úterý 11. června 2013 v 10:23® Luda
Luda

manous> Jé, tam to znám, tam jezdíme pro krmení. A na nějakym rodeu jsme tam byli.

Úterý 11. června 2013 v 8:07® vladah
vladah

manous> koukam takže ho mas na ranchi Fox tam je hezky toje pravda sam tam chodím občas se podivat kdyz sem v Lučnaku

Úterý 11. června 2013 v 6:22® Piranha
Piranha

manous> máte Koně lučního :-D

Úterý 11. června 2013 v 0:25® manous
manous

Luda> V Lucnim chvojne.Nic mu tam nechybi a je tam,kam jezdit.