Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 8. února 2013 v 8:50® vladah
vladah

BlueShark> Honzo netvaríse malej zraloček nekdy takto??? jestli ano tak víš proč :-))

foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img92441.jpg
Čtvrtek 7. února 2013 v 18:25® majkyss
majkyss

BlueShark> THC ?

Čtvrtek 7. února 2013 v 18:18® BlueShark
BlueShark

majkyss: No že nahodíš a … :-D a obrázek :-D I když máš o cca 30 chlupů na hlavě víc a v práci možná ležíš a né sedíš :-D

Čtvrtek 7. února 2013 v 11:50® majkyss
majkyss

BlueShark> Co tím myslíš gaunere ? :-D

Čtvrtek 7. února 2013 v 8:55® BlueShark
BlueShark

majkyss: Mě ten Tvůj obrázek silně připomíná Tebe na rybách nebo v práci :-D :-D :-D (vtip)

Středa 6. února 2013 ve 23:12® sfox
sfox

majkyss> To je přeci Oncorichus gallus,v současnost velmi rozšířený druh ,vyskytující se převážně v mrazících boxech supermarketů…Śalom :-P

Středa 6. února 2013 ve 23:04® Piranha
Piranha

majkyss> kuře žere duháka :-))

Středa 6. února 2013 v 19:46® majkyss
majkyss

Co je to za rybu? :-D

foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img92407.jpg
Středa 6. února 2013 v 15:53profil byl smazán

chytrejchytrj> On to vlastně Vládík nemyslí jako špatně.Jenom rychlejš píše než přemejšlí a pak z toho vždycky vznikne chuchvalec neukázněnejch písmenek a rébus.

A Einstein taky propadnul a kam to dotáhnul.....pche.

Středa 6. února 2013 v 10:25@ chytrejchytrj

Vladah promiň, ale ty jseš opravdu dement, co by se neměl vyjadřovat nikde slovně, natož psaným slovem. Jestli jsi udělal 3. třídu, tak tvoje učitelka musela být stejně blbá jako ty. Ensteine

Úterý 5. února 2013 v 17:26® HaD
HaD

No tak chlapi. Pro kolemjdoucího tu už vypadá, že si tu dáte do držky. To není pro nikoho dobrá vizitka.

Úterý 5. února 2013 v 16:40profil byl smazán

vladah> O nějakou přiblblou kartu tady nejde.

Už delší dobu se podobnejch diskuzí a virtuálních blekotů nezůčastňuju.,ale co tady melete za p.čoviny,na to se nedá nereagovat.Nejsem z těch co svoje soukromí a osobní informace vystavujou na veřejnym webu.Důležitý je naspat něco co má hlavu a patu.K tomu neni nějaká virtuální karta důležitá.Tobě evidentně nepomůže ani svazek karet,abys vypotil něco srozumitelnýho…

Úterý 5. února 2013 v 16:39® Vaclav III.

Deli72> To jsou vzorky co, já ti říkám jestli ta zima potrvá ještě měsíc, bude hůř.

majkyss> zato ty jsi unikát,z tebe musej být pravičáci úplně odvázaný.Už to nehul!

Úterý 5. února 2013 v 16:30® vladah
vladah

P.M.> a tysi prosim vypln kartu abych videl kdomito píše jinak kazdej je hrdina

Úterý 5. února 2013 v 16:28profil byl smazán

vladah> Teď vůbec nechápu smysl toho co jsi napsal a nevim jak si to mam spojit s tim,o čem se tady bavíme.

Zkus prosim tě psát trošku jako běloch.Tohle se fakt nedá.

Úterý 5. února 2013 v 16:26® Deli72

majkyss> Každý rybář by si měl zamést především před svým prahem ( pro méně chápající – před začátkem a po skončení lovu)

Úterý 5. února 2013 v 16:26® chosebaits
chosebaits

majkyss> Si mě dostal.Když jdu do rachoty,tak jdu na 48 hodin.Víc ti psát nebudu bo to je čistě má soukromá věc.

Tady nejde o to kdo co dělá.Ty si napsal, aby tito lidé ze svazu šli do řiti a pustí tam jiný.Koho???? Ty nemáš čas bo stále pracuješ.

Ty si myslíš že ti lidé v MO nemají práci,rodinu a svého koníčka??

Úterý 5. února 2013 v 16:22® vladah
vladah

Koukam vasniva debata je tady kterou rozpoutal Olda :-)) aspon se človek nenudí

Úterý 5. února 2013 v 16:22® majkyss
majkyss

Vaclav III.> Jdu do auta a jedu

Úterý 5. února 2013 v 16:21® vladah
vladah

P.M.> ano to mas pravdu ale zase sme utoho kdyz dou nekterí občane chodí k vode krmit kachny a nechaj tam bordel neberu bordel jako dorobky ale igelitove sačky ubrousky… A ty kterí tam konzumujou alkohol a neuklidísito posobe tak to nejsou rybari ale prasata

Úterý 5. února 2013 v 16:21® Vaclav III.

majkyss> Nikdy jsem tím co říkáš nebyl…a teď zcela bez skrupulí…řekni mi to někdy do očí, férově.Hrdino od klávesnice.

Úterý 5. února 2013 v 16:18® Vaclav III.

majkyss> Je to pořád dokola, debata zbytečná, projdeš li historii této debaty,tak si přečteš prapůvod těchto názorových střetů. Už nemám důvod Ti cokoliv vysvětlovat.To kolik do všeho vrážíš peněz a kolik bereš ryb je úplně jedno.Máš za to rybářské zážitky,které Ti živí duši, to je nezaplatitelné.Važ si toho , že se snažíš být rybářem.

Úterý 5. února 2013 v 16:14profil byl smazán

vladah>Psí hovno od nerybáře pejskaře je to nejmenší zlo…

Máš v tom zmatek a pleteš si hrušky z jabkama.Nerybář pejskař nemůže udělat nikdy takovej bordel,když prochází ze psem kolem vody,jako rybář,kterej tam vegetuje několik nocí,dělá ohně,chlastá,řve a sere si za bivak.Nehlědě na to,že ryby by měli mít taky trochu toho klidu.Už takhle je na ně ten tlak dost velkej

Úterý 5. února 2013 v 16:14® majkyss
majkyss

Deli72> Jezdím po celé rep.a takový bordel u vody jako v UL sem neviděl.To je ta snaha?

Úterý 5. února 2013 v 16:12® majkyss
majkyss

Vaclav III.> Ty jsi byl 100% komouš co?Je to z tebe cítit.Tvůj názor na věc je jednostranný tak trošku doleva.

Úterý 5. února 2013 v 16:08® Deli72

majkyss> Haníš práci lidí , kteří se snaží něco změnit.

Úterý 5. února 2013 v 16:03® majkyss
majkyss

Vaclav III.> Nikomu neberu, že je to makačka to ani náhodou :-) každá práce má něco.Jen mě rozčiluje argumentace jako ta vaše (Já tu makám ty ne tak drž hubu).Já platím 6 tis. ročně za to že si sednu k vodě.Rybu beru 2 za rok.Není to málo peněz a když se pak někdo kdo šetří na povolence a radši jde když na to má čas máknout sere do mě ,že já nemakám tak mě to rozpumpuje.

Deli72> Kdo pomlouvá?

Úterý 5. února 2013 v 16:02® vladah
vladah

P.M.> dobre ale zase sme utoho doplacej nato i rybari kdyz neribari dou se psema okolo vody a nechavaj tam odpatky toje skoro to same ale zatoje nikdo nepotresta a nas rybare ano

Úterý 5. února 2013 v 16:02® Vaclav III.

majkyss> To klidně můžeš, je jich dost,tak si je najdi a přestaň prudit, debata s tebou je úplně víš o čem…

Úterý 5. února 2013 v 15:59® Deli72

P.M.> Souhlasím!!
Václav má pravdu – každý dokáže radit a pomlouvat.