Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 5. února 2013 v 15:55® majkyss
-
Vaclav III.> No chtěl bych mrknout na jeden tvuj vynález
- Úterý 5. února 2013 v 15:44® Vaclav III.
-
P.M.> Naprostej souhlas…
- Úterý 5. února 2013 v 15:36profil byl smazán
-
vladah> Argument „vše mám uklizeno,tak proč bych na to měl doplácet“ je uplně mimo mísu" To je stejný jako kdybys napsal proč nemůžeš řídit pod vlivem alkoholu,protože jezdíš opatrně.Je to zakázaný a to je jedině dobře.Nic jinýho než to respektovat ti nezbejvá.Lov 24 by byl těžkej záhul pro naše vody a jestli chcete mít zdevastovaný to hezký co ještě zbylo,tak se za tenhle nesmysl perte a hlasujte pro to…Já za sebe jsem zásadně proti.Nechci totiž u vody potkávat kvantum vagabundů a zakopávat o odpadky a bordel co po sobě „taky rybáři“ nechaj.Zkus se nad tim zamyslet než vyblekotáš nesmysl,jak je tvym zvykem.
- Úterý 5. února 2013 v 15:29® Vaclav III.
-
majkyss> Tohle je fakt úlet mimo.Asi patříš mezi lidi,kteří jsou přesvědčeni jen a jen o své pravdě.To Ti neberu.Asi by jsi opravdu neměl hodnotit, nebo soudit to o čem vůbec nic nevíš.Tvé poznámky o tom, že by stát vypadal úplně jinak, kdyby makali všichni jako ty..... Ještě jednou Tě důrazně žádám, abys tady na těchto stránkách neházel špínu na ty, kteří se starají o to, že můžeš chodit na ryby a že máš co chytat.Pokud máš problém s fungováním organizací tam u Vás nevím.Já jsem Ti včera chtěl vysvětlit, co vše to obnáší,asi marně…Nepochopils, no tak se potom musíš navážet do druhých,protože nevíš kudy kam, sám přitom s nějakým rozumným vynálezem asi nepřijdeš.
- Úterý 5. února 2013 v 15:15® Vaclav III.
-
vladah> Na Litoměřicku, konkrétně na Labi 9 byl povolen 24 hod lov.Byl jsi tam ? U vody bydlela kolikrát celá kolonie spřátelených rodin.Pomalu nebylo kde chytat.Na březích metráky odpadků.Prober se.!!!! Další debaty nemají o tomto tématu cenu.Jeď tam, kde je 24 hod povolen.
- Úterý 5. února 2013 v 15:03® majkyss
-
Piranha>
- Úterý 5. února 2013 ve 14:42® vladah
-
Vaclav III.> tak ono to tak sice je ale pokud si sam posobe uklizím nic nedelam prirode a jen mam postaveny bivak a vse mam uklizeno tak nevím proč bych mel nato doplacet. A ano myslím si že kvuli kaprarine byto bylo vhodne to delat abyse dalo zakrmovat a chytat stale a kdyby sel clovek spat tak at to vytahne.
A stím zakonem nevím pročto tedy bylo na Litomericke strane dríve povoleno
- Úterý 5. února 2013 ve 14:33® majkyss
-
chosebaits> Ale jo! Ono totiž makat na stavbě 16 hod denně to se pak nechce makat někde u vody.To si to radši zaplatím.Ty jsi asi někde v kanclu na 4 hod denně ,že.No když takto bude makat každý tak se nedivím ,že je na tom náš stát tak na h.. a s ČRS je to obdobné.Nemoralizuj nemám rád takové chytráky. Ty co makají tak ten volný čas nemají a když ušetří volný den tak jede na rybačku a ty ho tu nasereš kecama že hovno dělá.
- Úterý 5. února 2013 ve 14:31® Vaclav III.
-
vladah> Odpovím Ti jednoduše :
- 24 hodinový lov nepovoluje zákon
- lze samozřejmě zažádat o výjímku(ta ostatně platí pro Nechranice,Orlík…když chceš chytat 24 hod.zajeď si tam).Myslíš si , že budeš úspěšnější rybář ?
3.teď odpovím sám za sebe, ne jako člen RS – taky by se mi líbilo chytat za teplých letních nocí,vláčet někde pod jezem…jenže když vidím, jak se rybáři v přírodě dnes chovají jsem absolutně proti.Jsou výjímky.Kaprař, malý bivak,na břehu podložka,stativ na focení,vědro s vodou,vádoba na papírky a odpadky.Žádné uřezané větve,rybář co se přizpůsobí prostředí.Znám takové , ale je jich tak málo!A je mi jich líto, že trpí kvůli těm co nevědí, co je příroda.Povolit to dnes – možná bys neměl kde chytat,protože by místa k rybaření byla celé léto obsazená,břehy vyšlapané,větve ořezané, všude kousky papíru a lidských exkrementů, haldy odpadků.To nejsou výmysly , ale zkušenosti.Kdo chce aby byla jeho oblíbená voda takto zničená ať žádá takový lov.Já bych proto nezvedl ruku ani náhodou,dokonce bych v určitých úsecích nepovolil přes noc vůbec pobývat.Nemysleme sakra jen sami na sebe, i příroda má nárok na svůj nikým nerušený čas.
- Úterý 5. února 2013 ve 14:22® chosebaits
-
majkyss>To asi nebude k věci.
- Úterý 5. února 2013 ve 14:19® majkyss
-
chosebaits> Chose Chose
Mohu se zeptat co děláš? Myslím tím profese.
- Úterý 5. února 2013 ve 12:35® chosebaits
-
majkyss>Další hroznej drsňák. Plkat a kecat umí opravdu každej jouda.Ty lidi co dělají něco okolo svazu to dělají ve svém volném čase.Co za to mají.Nejvíce mají takových rybářů jako si ty co jen kecaj a ruku k dílu nepřidaj.Co děláš ty ve svém volném čase?? Jdeš na ryby a nebo hloupě kecáš.
- Úterý 5. února 2013 v 9:52® vladah
-
Vaclav III.> Dobře ale proč se tedy neudela v letních mesících třeba 24hodinoví lov? Třeba ja sem sportovní rybař za rok si nevemu ani jednu rybu a kdybych chtěl chytat pres noc vím žeby toho i lidé zneužívali. Ale zase byse mohla udelat hranice počtu ryb,a kdyzto člověk presahne tak bysi nemohl odnest další rybu domu. Tak se jen ptam na toto protože meto zajima
- Úterý 5. února 2013 v 8:26® Piranha
-
sfox> jo, má krámek, s Míšou Řehořem dělá pohár a tam jsem ho viděl dvakrát, naposledy nedávno v Mlékojedech a jednou byl na Huníkově na gulášovce, to byla hrozná prdel, Prášek by mohl vyprávět
- Pondělí 4. února 2013 ve 23:32® Vaclav III.
-
majkyss> Mě už toho lidi napovídali…pravda byla nakonec jinde.To je ale jedno.Při současném povadlém charakterovém profilu některých lidí,co si říkají rybáři, by o sobě porybný neměl slyšet ze všech stran chválu.To by znamenalo, že nestojí zanic.
- Pondělí 4. února 2013 ve 23:21® sfox
-
Piranha> Franta je z Děčína ,ale známe se ,jednou kdysi dávno jsem mu dělal instruktora na ryb. táboře ,ale z Kamenice asi budeš znát Ríšu Popadince …Śalom.
- Pondělí 4. února 2013 ve 23:15® majkyss
-
Vaclav III.> Nejsem z UL proto se tě ptám tady. U vody tě asi těžko potkám abych se optal osobně.Jinak to neber osobně když mi to řeklo několik Ustečáku tak se prostě musím optat jestli je to pravda nebo ne.Rád v tom mám pořádek
- Pondělí 4. února 2013 ve 23:10® majkyss
-
Vaclav III.> S tím souhlasím .Děkuji za vyčerpávající odpověď
- Pondělí 4. února 2013 ve 23:06® Vaclav III.
-
majkyss> Co chceš slyšet ? Víš co znamená slovo pytlák? A v mém provedeníí?Bez chytání bez lístku v mládí snad ani nemůže existovat vývoj rybáře.Masení ryb ve velkém není můj styl.Že jsem teoreticky mohl chytat coby rybář přes noc? A kdo mě kdy přistihl ? Takže ještě jednou, žádné slyšel jsem.A jestli někomu já, nebo mí kolegové seberou noty za to že chytá přes noc na tři nebo uvazuje li sumce drátem za hubu jestliže je někdo sprostej,arogantní a vyhrožuje ti – tak to sorry,ale klidně budu dál špatným porybným,protože takoví rybáři nemají u vody co dělat.
- Pondělí 4. února 2013 ve 22:52® Piranha
-
sfox> aha, tak s Frantou Machanem-hering.Ten myslím dělá pstruhařinu tam někde.
- Pondělí 4. února 2013 ve 22:48® majkyss
-
sfox> To sem ani nechtěl říct to by bylo moc okaté
- Pondělí 4. února 2013 ve 22:47® sfox
-
majkyss> Na to ti neumím odpovědět ,my jsme malá organizace ,ale nevěř tomu že ty prachy končí u někoho na soukromém kontě …Śalom.
- Pondělí 4. února 2013 ve 22:45® sfox
-
Piranha> Ne ne ,já jsem z České Kamenice …Śalom
- Pondělí 4. února 2013 ve 22:37® majkyss
-
Vaclav III.> To není utok ani na tebe a už vubec ne na tvé kamarády co to plácáš! Jednoduchá otázka a dole jsi psal ,že Nemáš problém s odpovědí.
- Pondělí 4. února 2013 ve 22:35® Vaclav III.
-
majkyss> A tak pán už přichází do osobních útoků.Dobrá.Nevím kdo jsi a ani mě to nezajímá.Kdybys se nenavážel do mých kolegů a kamarádů byl bys mi zcela lhostejný.Soudíš mě jako pytláka a porybného na základě toho co jsi slyšel.Tohle miluju…slyšel jsem.Když mě neznáš tak se do mě neser.Pokud i přesto máš se mnou problém není nic jednoduššího, než mě to říct do očí , tváří v tvář, pěkně zpříma…
- Pondělí 4. února 2013 ve 22:29® majkyss
-
sfox> Ok ,ale vždyt si platím za to, že nepujdu tak kde jsou ty peníze?Za ty peníze se muže zaplatit pracant,ale nezaplatí bo prašule jsou dávno v čoudu.
- Pondělí 4. února 2013 ve 22:29® Piranha
-
sfox> jsi chodil pstruhařit se Šestákem?
- Pondělí 4. února 2013 ve 22:26® sfox
-
Vaclav III.> Naprosto s tebou souhlasím ,dělal jsem ps. hospodáře ,tak moc dobře vím o čem mluvíš . Majkyss: nemysli ona je kolem vody vážně dřina ,na výlovy jsem prosil kamarády ,někdy i nerybáře aby za pstruha šli nosit kýble. A led v zimě to už nešel nikdo …a věř že je to tak .Śalom.
- Pondělí 4. února 2013 ve 22:25® majkyss
-
Vaclav III.> Jsem slyšel o tobě,že jako bývalý pytlák jsi ještě horší porybný.Můžeš mi k tomu něco napsat?Jak to je?
- Pondělí 4. února 2013 ve 22:16® majkyss
-
Vaclav III.> Nic takového si nemyslím.Jen si tak říkám na co se vybere toliko peněz a nikde nic není?????A ty pohádky ,že tam každej maká od rána do večera říkej dětem na spaní.Sám tomu nevěříš.