Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 4. února 2013 ve 22:10® Piranha
Piranha

Vaclav III.> tak tak.Čistá pravda.

Pondělí 4. února 2013 ve 22:01® Vaclav III.

olda> Víte vůbec něco o tom že existují vody, které si dovolit můžeme a které zkrátka nemůžeme, tak to prostě je. A víte také o tom , co se udělalo práce na získání nových revírů za poslední rok?Tak v dubnu je schůze, kde se vše dozvíte.Opět důrazně připomínám, že vynášet soudy a mít téměř nulové informace je …no takové divné. Klidně se podívejte na stránky naší MO.(www.mocrsusti.cz).Také není špatné podívat se do katastru nemovitostí, nebo jen do mapy.

Pondělí 4. února 2013 ve 21:49® Vaclav III.

rabbit> Jestli tam chodíš, tak víš, od čeho je diskuze.Můžeš povědět, co tě trápí a co a jak by jsi chtěl zlepšit.Nemám problém s odpovědí.

Pondělí 4. února 2013 ve 21:45® Vaclav III.

majkyss> A ty je (nás)nahradíš mistře?! A stane se zázrak.Jsi chytřejší než celý svaz dohromady. Ono kupovat reviry je jednoduché, jako ojetá auta v bazaru.Majitelé pozemků kolem vody prodají metr za korunu a pronájmy se řeší za lahev dvanáctileté whisky.Povolenky pro rybáře by se o polovinu zlevnily. Pak se propocený probudíš a zjistíš, že pronájem 4 ha vody tě může vyjít i na cca 100 tis.ročně,další revíry tě budou stát to samé.Dáš to?Budeš muset nakoupit ošetření chovných vod, násadu a krmení,zajistit ostrahu,aby ti to pytláci nerozkradli, modlit se , aby Ti vodu a ryby neotrávila nějaká nešťastná náhoda, slovíš to,a zatímco makáš v bahně a chladu abys mohl do těch vod něco vysadit, aby rybáři ti věční kritici a nespokojenci v té vodě neco měli.Taky zjistíš,že těch povinností máš tolik, že jsi byl za rok dvakrát na rybách......Pak vezmeš kalkulačku a zase tě polejvá studenej pot,jdeš se opláchnout a zase si lehnout. Pak se probudíš a začneš pěkně v klidu a teple domova do klávesnice počítače klepat zaručeně pravdivé vize, jak by se měla naše rybařina ubírat.Sám za sebe ti řeknu jediné.Jsi mimo mísu.Myslíš si, že být funkcionářem v rybářské organizaci znamená něco jako pospávání v parlamentu za těžké prachy?…

Pondělí 4. února 2013 ve 21:04® sfox
sfox

olda> Jo jo na schůze nechodíš ,drby sbíráš ,rorýse chytáš ,mezi mosty takřka denně plný ryb pytel nachytáš ,a jěště si stěžuješ na chudáky vejbory. Holt věčný kverulant .:-D :-D

Pondělí 4. února 2013 v 19:55® rabbit
rabbit

Vaclav III.> náhodou,.. já na chůze chodím, ale optimista vzhleden ke zkušenostem moc nejsem :-)

Pondělí 4. února 2013 v 16:28® olda
olda

Vaclav III.> Tak se omlouvám,ale přijde mi to fakt líto o takový revír přijít.Co máme,moc toho není na chytání, pokud pominu to mezi mosty.Ten revír má 22ha,a naše rybníky mají dohromady 16ha. Můj názor,je mi to líto.

Pondělí 4. února 2013 v 15:31® majkyss
majkyss

Vaclav III.> Tak ať složej funkce ,když na to nestačej! To nééé to se tam budou držet co :-D

Pondělí 4. února 2013 ve 14:44® Vaclav III.

olda> Zdravím, na Stebno mi nesahejte,tam jsem vyrůstal a jsem rád, že zůstalo. Mluvit o tom, že má naše MO hovno(možná to bylo vyřčeno v rámci humorné připomínky a nebylo myšleno vážně)není fér.Ale chápu, nic o tom , co se dělá, nebo nedělá pro získání nových vod vědět nemůžete,protože na schůze, kde se můžete něco dozvědět nechodíte.Nějaké drby, co pochytíte v debatách mezi mosty , ve smyslu JPP(jedna paní povídala)Vám asi tu zprávnou odpověď nedají. Rozhodně to vůči těm, co pracují na tom , abychom v rámci svazového rybolovu vůbec udrželi vody stávající a případně získávali nové,není férové.Jo, jo od počítače se to kritizuje jedna báseň......

Neděle 3. února 2013 v 19:59® olda
olda

ULPA> No právě,mohli už dávno,ale neudělali. to že to někdo koupil na tom nic špatného není,nic takového jsem nepsal.

Neděle 3. února 2013 v 19:48® ULPA
ULPA

olda> Hele a co je na tom špatného.žádnej revír nám nesebrali.MO z toho mohla udělat revír už dávno

Neděle 3. února 2013 v 16:27® rabbit
rabbit

olda> ještě by tam měli napsat „plynové masky sebou“ skládka u letiště i užín v létě stále silně zavání :-) , takto si já idilku na rybách nepředstavuji

Neděle 3. února 2013 v 16:18® sfox
sfox

olda> Čau dědku. Co si stěžuješ na ty tvý čudle ti Labe stačí .:-D Śalom.

Neděle 3. února 2013 v 15:55® olda
olda

http://www.chlumecka-rybarska.cz/…ha-jiz-brzy/

zase má naše MO,hovno,hlavně že nám zbylo Stebno,tam určitě budou chodit nejméně 2 rybáři.:-( :-(

Sobota 2. února 2013 v 17:09® pipa
pipa

Salom … Pétole … já vím,že mě sleduješ a žraločka taky pivo :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Tento příspěvek byl editován 2.2.2013 16:12:38 uživatelem pipa.
Sobota 2. února 2013 v 16:47® pipa
pipa

BlueShark> Takže,když ty žraločka,tak já Nigríska …

Tento příspěvek byl editován 2.2.2013 15:50:10 uživatelem pipa.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img92276.jpg
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 11:14® vladah
vladah
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img92230.jpg
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 10:25® BlueShark
BlueShark
:-)
foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img92229.jpg
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 10:18® vladah
vladah

olda> vsak tys tam byl semnou a prospel si sam dobre taky tak to nehazej jen name že sem tam byl sam :-))

Čtvrtek 31. ledna 2013 v 9:09® olda
olda

Pozor na Vladaha,byl na výcviku v Pakistánu.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img92226.jpg
Pondělí 28. ledna 2013 ve 20:59® cormoran
cormoran

Luda> Čísla asi ještě jsou, jen bylo hodně lidí, kteří neměli lístek z loňska, tak dostávali nový..

Pondělí 28. ledna 2013 v 10:55® Luda
Luda

cormoran> Uff, tak to bylo o fous. Chtěl bych se tomu boutu trochu víc věnovat letos.

Sobota 26. ledna 2013 v 18:37® majkyss
majkyss
Sobota 26. ledna 2013 ve 14:04® cormoran
cormoran

BlueShark> S tím mě nepaktuj, s ním nemám nic společnýho..:->

Luďa> Na poslední chvíli, ale stihnul. To je důležitý:-) Ve čtvrtek mi volala Pecharka, že vydala poslední lístek na lodě. Letos se to nějak rozmohlo..

Pátek 25. ledna 2013 v 19:45® Piranha
Piranha

monaster> Pepo Mandava je něco podobného jako Bystrá.Povětšinou tloušti, oukleje a pstruhů tam je poskromnu.Tyhle městský stoky by už měly být vyškrtnuty ze pstruhových revírů.Loni jsem nebyl na Svitávce, letos to chci napravit a projít jí pořádně.Jsou tam hezké ryby a je to celkem zajímavá malá voda.Každopádně si beru letos celosvazovou P.Chci zajet s Monfišákem na Úpu, Orlici a tak.Tam kde jsem ještě nebyl.

Pátek 25. ledna 2013 v 19:25® Piranha
Piranha

monaster> Komu :-)) :-))

Pátek 25. ledna 2013 v 15:39® BlueShark
BlueShark

Já trénuju malého žraloka :-D

Dostal novýho plyšáka z billy, Kamila Stroužka :-D

Pátek 25. ledna 2013 v 15:38® BlueShark
BlueShark

cormoran: HADE!!! :-D

Čtvrtek 24. ledna 2013 v 19:49® Trepifajxl
Trepifajxl

monaster>Šustu zatím nechaj,ale v letě pustili jez.a u billy asi ne.Koukal jsem že směřují kolem peny dozadu otazkou je kam budou pokračovat.

Čtvrtek 24. ledna 2013 v 19:41® monaster
monaster

trepifajxl: nestraš, u śusty a u ALBERTA TO SNAD NECHAJ. JINAK MÁM VYHLÍDLEJ JIENJ POTOK :-) NÁDHERNEJ ALE NA RYBY JSEM HO JEŠTĚ NEZKOUMAL.