Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 4. února 2013 ve 22:10® Piranha
-
Vaclav III.> tak tak.Čistá pravda.
- Pondělí 4. února 2013 ve 22:01® Vaclav III.
-
olda> Víte vůbec něco o tom že existují vody, které si dovolit můžeme a které zkrátka nemůžeme, tak to prostě je. A víte také o tom , co se udělalo práce na získání nových revírů za poslední rok?Tak v dubnu je schůze, kde se vše dozvíte.Opět důrazně připomínám, že vynášet soudy a mít téměř nulové informace je …no takové divné. Klidně se podívejte na stránky naší MO.(www.mocrsusti.cz).Také není špatné podívat se do katastru nemovitostí, nebo jen do mapy.
- Pondělí 4. února 2013 ve 21:49® Vaclav III.
-
rabbit> Jestli tam chodíš, tak víš, od čeho je diskuze.Můžeš povědět, co tě trápí a co a jak by jsi chtěl zlepšit.Nemám problém s odpovědí.
- Pondělí 4. února 2013 ve 21:45® Vaclav III.
-
majkyss> A ty je (nás)nahradíš mistře?! A stane se zázrak.Jsi chytřejší než celý svaz dohromady. Ono kupovat reviry je jednoduché, jako ojetá auta v bazaru.Majitelé pozemků kolem vody prodají metr za korunu a pronájmy se řeší za lahev dvanáctileté whisky.Povolenky pro rybáře by se o polovinu zlevnily. Pak se propocený probudíš a zjistíš, že pronájem 4 ha vody tě může vyjít i na cca 100 tis.ročně,další revíry tě budou stát to samé.Dáš to?Budeš muset nakoupit ošetření chovných vod, násadu a krmení,zajistit ostrahu,aby ti to pytláci nerozkradli, modlit se , aby Ti vodu a ryby neotrávila nějaká nešťastná náhoda, slovíš to,a zatímco makáš v bahně a chladu abys mohl do těch vod něco vysadit, aby rybáři ti věční kritici a nespokojenci v té vodě neco měli.Taky zjistíš,že těch povinností máš tolik, že jsi byl za rok dvakrát na rybách......Pak vezmeš kalkulačku a zase tě polejvá studenej pot,jdeš se opláchnout a zase si lehnout. Pak se probudíš a začneš pěkně v klidu a teple domova do klávesnice počítače klepat zaručeně pravdivé vize, jak by se měla naše rybařina ubírat.Sám za sebe ti řeknu jediné.Jsi mimo mísu.Myslíš si, že být funkcionářem v rybářské organizaci znamená něco jako pospávání v parlamentu za těžké prachy?…
- Pondělí 4. února 2013 ve 21:04® sfox
-
olda> Jo jo na schůze nechodíš ,drby sbíráš ,rorýse chytáš ,mezi mosty takřka denně plný ryb pytel nachytáš ,a jěště si stěžuješ na chudáky vejbory. Holt věčný kverulant .
- Pondělí 4. února 2013 v 19:55® rabbit
-
Vaclav III.> náhodou,.. já na chůze chodím, ale optimista vzhleden ke zkušenostem moc nejsem
- Pondělí 4. února 2013 v 16:28® olda
-
Vaclav III.> Tak se omlouvám,ale přijde mi to fakt líto o takový revír přijít.Co máme,moc toho není na chytání, pokud pominu to mezi mosty.Ten revír má 22ha,a naše rybníky mají dohromady 16ha. Můj názor,je mi to líto.
- Pondělí 4. února 2013 v 15:31® majkyss
-
Vaclav III.> Tak ať složej funkce ,když na to nestačej! To nééé to se tam budou držet co
- Pondělí 4. února 2013 ve 14:44® Vaclav III.
-
olda> Zdravím, na Stebno mi nesahejte,tam jsem vyrůstal a jsem rád, že zůstalo. Mluvit o tom, že má naše MO hovno(možná to bylo vyřčeno v rámci humorné připomínky a nebylo myšleno vážně)není fér.Ale chápu, nic o tom , co se dělá, nebo nedělá pro získání nových vod vědět nemůžete,protože na schůze, kde se můžete něco dozvědět nechodíte.Nějaké drby, co pochytíte v debatách mezi mosty , ve smyslu JPP(jedna paní povídala)Vám asi tu zprávnou odpověď nedají. Rozhodně to vůči těm, co pracují na tom , abychom v rámci svazového rybolovu vůbec udrželi vody stávající a případně získávali nové,není férové.Jo, jo od počítače se to kritizuje jedna báseň......
- Neděle 3. února 2013 v 19:59® olda
-
ULPA> No právě,mohli už dávno,ale neudělali. to že to někdo koupil na tom nic špatného není,nic takového jsem nepsal.
- Neděle 3. února 2013 v 19:48® ULPA
-
olda> Hele a co je na tom špatného.žádnej revír nám nesebrali.MO z toho mohla udělat revír už dávno
- Neděle 3. února 2013 v 16:27® rabbit
-
olda> ještě by tam měli napsat „plynové masky sebou“ skládka u letiště i užín v létě stále silně zavání
, takto si já idilku na rybách nepředstavuji
- Neděle 3. února 2013 v 16:18® sfox
-
olda> Čau dědku. Co si stěžuješ na ty tvý čudle ti Labe stačí .
Śalom.
- Neděle 3. února 2013 v 15:55® olda
-
http://www.chlumecka-rybarska.cz/…ha-jiz-brzy/
zase má naše MO,hovno,hlavně že nám zbylo Stebno,tam určitě budou chodit nejméně 2 rybáři.
- Sobota 2. února 2013 v 17:09® pipa
-
Salom … Pétole … já vím,že mě sleduješ a žraločka taky
Tento příspěvek byl editován 2.2.2013 16:12:38 uživatelem pipa. - Sobota 2. února 2013 v 16:47® pipa
-
BlueShark> Takže,když ty žraločka,tak já Nigríska …
Tento příspěvek byl editován 2.2.2013 15:50:10 uživatelem pipa. - Čtvrtek 31. ledna 2013 v 11:14® vladah
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Čtvrtek 31. ledna 2013 v 10:25® BlueShark
-
- Čtvrtek 31. ledna 2013 v 10:18® vladah
-
olda> vsak tys tam byl semnou a prospel si sam dobre taky tak to nehazej jen name že sem tam byl sam
- Čtvrtek 31. ledna 2013 v 9:09® olda
-
Pozor na Vladaha,byl na výcviku v Pakistánu.
- Pondělí 28. ledna 2013 ve 20:59® cormoran
-
Luda> Čísla asi ještě jsou, jen bylo hodně lidí, kteří neměli lístek z loňska, tak dostávali nový..
- Pondělí 28. ledna 2013 v 10:55® Luda
-
cormoran> Uff, tak to bylo o fous. Chtěl bych se tomu boutu trochu víc věnovat letos.
- Sobota 26. ledna 2013 v 18:37® majkyss
-
- Sobota 26. ledna 2013 ve 14:04® cormoran
-
BlueShark> S tím mě nepaktuj, s ním nemám nic společnýho..
Luďa> Na poslední chvíli, ale stihnul. To je důležitý
Ve čtvrtek mi volala Pecharka, že vydala poslední lístek na lodě. Letos se to nějak rozmohlo..
- Pátek 25. ledna 2013 v 19:45® Piranha
-
monaster> Pepo Mandava je něco podobného jako Bystrá.Povětšinou tloušti, oukleje a pstruhů tam je poskromnu.Tyhle městský stoky by už měly být vyškrtnuty ze pstruhových revírů.Loni jsem nebyl na Svitávce, letos to chci napravit a projít jí pořádně.Jsou tam hezké ryby a je to celkem zajímavá malá voda.Každopádně si beru letos celosvazovou P.Chci zajet s Monfišákem na Úpu, Orlici a tak.Tam kde jsem ještě nebyl.
- Pátek 25. ledna 2013 v 19:25® Piranha
-
monaster> Komu
- Pátek 25. ledna 2013 v 15:39® BlueShark
-
Já trénuju malého žraloka
Dostal novýho plyšáka z billy, Kamila Stroužka
- Pátek 25. ledna 2013 v 15:38® BlueShark
-
cormoran: HADE!!!
- Čtvrtek 24. ledna 2013 v 19:49® Trepifajxl
-
monaster>Šustu zatím nechaj,ale v letě pustili jez.a u billy asi ne.Koukal jsem že směřují kolem peny dozadu otazkou je kam budou pokračovat.
- Čtvrtek 24. ledna 2013 v 19:41® monaster
-
trepifajxl: nestraš, u śusty a u ALBERTA TO SNAD NECHAJ. JINAK MÁM VYHLÍDLEJ JIENJ POTOK
NÁDHERNEJ ALE NA RYBY JSEM HO JEŠTĚ NEZKOUMAL.