Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 23. září 2009 ve 12:09® Piranha
Piranha

sus1> :-)) ) tojo dolemtam kafe doplkam tady a ve 12:45 odpichnout odpoledni od 13 a hura k mašině :-)) ).A to jsem jeste makal na ZOO v Ul na topeni, kazdej den takjle makam jeste od 8 do 12, nebo po nocni do 12 a pak hajat :-)

Středa 23. září 2009 ve 12:07® sus1

Piranha> Ty máš život,denně na rybach??!:-)

Středa 23. září 2009 ve 12:06® sus1

Dneska někdo zlomil špičku na feedru??že jo???:-)) )To je za to ,že si nepřál úspěch v přívlači?!:-)) Petr to vidí a slyší.:-)) )

Středa 23. září 2009 ve 12:05® Piranha
Piranha

olda> parade ne, feederovacka jak ma bejt.Uz se zase chystam na poradnej špičkolam.Vemu haldu krmeni a litranek cervu a poradne si profeederuju dopoledne a mozna jeste dal.V sobotu sice jedu na devitku na stiky s tatou, ale svatecni feederovani by nemuselo bejt spatny.

Středa 23. září 2009 ve 12:03® sus1

Manažerka> Čemu nerozumíte????:-)

Středa 23. září 2009 ve 12:01® sus1

1Mara> nemejlíš,tet chodim víc fotit,podzim ja na to parádní.:-) Naposled sem byl před 14 dni. Ty dědky sem myslel všeobecně.:-)) )

Tento příspěvek byl editován 23.9.2009 12:02:18 uživatelem sus1.
Středa 23. září 2009 v 11:59® olda
olda

1Mara> Ty hade ošklivej kolik mněl,a naco přišel krasavec,někde u vás na stojáku ?

Středa 23. září 2009 v 11:57® Piranha
Piranha

BlueShark>

® BlueShark

Piranha: Myslím, že házení do blba si možná uměl, ale pořádně házet, to je asi práce na celý život.

Ty urazis, az budes mit nahazeno tolik jako ja tak pak neco mel.MISTŘE

Středa 23. září 2009 v 11:56® Piranha
Piranha

® BlueShark
BlueShark

Tak dneska bída. CCa 10 okyšů malých, tloušť třicítka a jeden bolem 40cm, bída…

® Piranha
Piranha

BlueShark> uz vis proc jsem seknul s vlackou, labe i bilina je samej dorost.Nevimm kam se podela kloudna ryba. Feeder a plavka jsou lepsi.

Ja neryl to ty ted z toho delas hadku jen jsem psal a slusne reagoval na tvoji smulu u vody, stezoval jsi si ze je to bida ja jen napsal proto jsem se na to vyprd.Pokud ti vadi ze reaguju tak di do prdele a uz sem nepachnu.S tebou se clovek nesmi vazne bavit.Ty jsi tady zacal psat za 1. za 2. a tak.Ja jen psal ze jsem se na to vysral, protoze to stalo rok co rok za pikaču.Ze se ti ted povede par ryb, treba dobrej rok.Dalsi rok muzes bejt nasranej.

Středa 23. září 2009 v 11:55® BlueShark
BlueShark

Cormaxx: napiš mi na mobil nebo někam, chci jít od zdymadel dolů na střekovské straně, ale můžem se dohodnout.

Budem házet do blba nebo na sebe, na blba? :-))

Tento příspěvek byl editován 23.9.2009 11:56:14 uživatelem BlueShark.
Středa 23. září 2009 v 11:50® BlueShark
BlueShark

Piranha: Myslím, že házení do blba si možná uměl, ale pořádně házet, to je asi práce na celý život. U feederu i plavaný máš urćo co dohánět. Nerozumím ovšam, proč si teda zase rejpnul, když jak jsem Ti psal a Ty sám po mě zopakoval, že je to Tvůj názor.

Říkám já Tobě, že taháš pořád cejny, jednou s pupenem na hlavě, jednou bez oka, pak jich je zase 40 v pořádku, ale pořád jsou stejně velcí (úmyslně nepíšu malí) a pořád stejně placatí.

Moje priorita je momentálně přívlač i z důvodu úspory času, sbalím, hodím a jdu dom. Nemusím krmit nikde a když, nasekám starý gumy a proházím úsek kam nejvíc nahazuji a není tam proud. Toť vše…

Pokud narážka, chtél si na ní doufám reakci a pokud ne, byla zase bezpředmětná :-/:-))

MJR: VIVAT OLDA

Tento příspěvek byl editován 23.9.2009 11:51:31 uživatelem BlueShark.
Středa 23. září 2009 v 11:50® olda
olda

Dnes Labe 4–5 jsem děsně šikovnej myslím že na mně má málokdo,asi pátej nához s feedrem a upálil jsem špičku páč jsem ko. jinou jsem sebou nemněl tak jsem chytal bez koncového očka a samo si to šluknul kapr,jinak cejni,kapr,ka­ras,plotky až na tu špici dobrý dopoledne ale každý den se nedaří. Mara1: jseš lepší, nojo no sice nerad ale gratulace.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img26668.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img26669.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img26670.jpg
Středa 23. září 2009 v 11:36® BlueShark
BlueShark

Cormaxx: Jdu brzy ráno vláčet!

Středa 23. září 2009 v 11:23® Piranha
Piranha

BlueShark> 1. moje zavery nejsou tvoje zavery, jen jsem ti rekl proc jsem se na to vybodl.Nezajima mne velkej okoun, velka stika, zajima mne velka ryba.

2. v brodakach jsem nikdy v zivote u benesaku nebyl, nejsou tam treba a vlacel jsem tam snad jen jednou mozna 2×.

3. nikdy jsem nechytal boleny na hod, rikal jsem ze jsem jich nachytal hordy.Bylo treba ze jsem jich chytl 5,6 hned po sobe, sama pajda nic vic, dokola tloust bolen tloust bolen a taky dost okouni.Ty tricitky co z nich menstruujes jsem taky lapal a dost, nevim kam se to vsechno podelo, na kanalku brali na vse co se hlo a i na plavacku.Proste nevim kam sli.Ja rikam ze uz mne to nebavilo, nebo ne nebavilo ale uz mne to nenaplnovalo a tak jsem radeji usedl k plavany a feederu, tam je pro mne vic veci k praci, nez dokola a doblba hazet hacek obalenej gumou :-)) )

Středa 23. září 2009 v 11:11® cormaxx
cormaxx

Šel by jste zítra někdo vláčet na Labe? Musim si něco zařídit ve škole,takže u vody budu 6–7,30 pak musim do školy a v 9–12 zase u vody:-D

Středa 23. září 2009 v 11:02® BlueShark
BlueShark

Netušim, držím dobrej vláčák podruhé v ruce, vytáhl jsem za 2 vycházky 45 dravců a ještě malé?

Chci k tomu a musím asi toto:

1. Piraňha chce jen velké ryby
  2. Tahal na rotačky boleny velký na hod a je to pro něj čudlařina
  3. Můj pěknej tloušť, štičky (větší ukousla), okouni 29 a 30cm je bída? Já si koupil Guide Select na UL, nikoliv na velryby, můj cíl jsou okouni a i když včera nešli, neznamená, že i pěkné nechytím. Jsem nadmíru spokojenej za ty dvě vycházky a upozorňuju Tě, že lovím břehy a né koryto, což zkusím jiný den a třeba se mi zadaří i jiná ryba. Absolutně mě to naplňuje a to je priorita.

Srovnám-li třeba ze zvědavosti včerejší lov s hodně zkušeným Scanixem a nebo Prutosem, Scanix a jeho kámoč ZERO, Prutos ZERO i když mu vypadl megacandoš. Né každý den se chytí hodně ryb a je třeba se z toho poučit a zkusit totéž místo a strategii několikrát a udělat z toho závěry. Tys mi je udělal aniž by ses na něco zeptal nebo promyslel co já chci. Je to Tvůj názor, nechytej když Tě to neba, tak si taky učinil, ale…

Mám jen jednu větu nakonec, FEEDER není PŘÍVLAČ! Nesrovnatelné. Viz Míra Admin :-)

Na 0.14mm si to užívám a každá malá ryba je super i když samožrejmě chci i vétší a ty přijdou. Jsem nováček na to pamatuj. Vzpomínám si jak si stál v broďákách u Benešáku jak žába a točil :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-)) :-)) :-))

Tento příspěvek byl editován 23.9.2009 11:07:39 uživatelem BlueShark.
Středa 23. září 2009 v 10:28® Piranha
Piranha

BlueShark> nerozumim!Mam dojem ze moje odpoved byla jasna a srozumitelna.

Středa 23. září 2009 v 10:15® sgt.mooody

BlueShark> Jak sem si všim tak na vláčku tam u vás taháš pěkný ryby :-D co to ten Piranák zas mele?:-D

Středa 23. září 2009 v 9:22® BlueShark
BlueShark

Piranha: co to meleš???? :-/ Vám dávaj v té nové práci drogy na výdrž NE?

Středa 23. září 2009 v 8:33® filip111
filip111

cormoran> ok

Středa 23. září 2009 v 8:16® cormoran
cormoran

filip111> Ještě bych ti dal vědět, je to tak 50/50…

Středa 23. září 2009 v 7:36® filip111
filip111

1Mara> ty hade !!! kolik měl? to je od zdi?

Středa 23. září 2009 v 6:57® Piranha
Piranha

BlueShark> uz vis proc jsem seknul s vlackou, labe i bilina je samej dorost.Nevimm kam se podela kloudna ryba. Feeder a plavka jsou lepsi.

Manazerka> ja potrebuji fotky v digitalni podobe a hlavne v original velikosti.Zadny skeny.Pokud je mas v pc, tak je muzes poslat, nebo natahat do flashky a je to, ja si to nejak vytaham a upravim.

Úterý 22. září 2009 ve 23:15® 1Mara
1Mara

sus1> teď mi to docvaklo komu říkáš dědku ? To nečteš pořádně přízpěvky , psal jsem že Olouš je přeci frajer v nejlepších letech :-) no a teď mluv :-)):-P

Úterý 22. září 2009 ve 23:05® BlueShark
BlueShark

Tak dneska bída. CCa 10 okyšů malých, tloušť třicítka a jeden bolem 40cm, bída…

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img26664.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img26665.jpg
Úterý 22. září 2009 ve 23:04® 1Mara
1Mara

sus1> No mi jsme na ženský tady na chytej zvyklí :-)) ) nevím jak u vás v Plzni :-P . Jinak jak se kémo vede co fišky ? nějak ti nekoušou nebo se mýlím ? :-)

Úterý 22. září 2009 ve 23:02® 1Mara
1Mara

filip111> olda> tak speciálně pro tebe jó :-)) ) :-P

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img26662.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img26663.jpg
Úterý 22. září 2009 v 19:59® filip111
filip111

cormoran> o víkendu jdu na touživý sumčí, jdeš taky? doufám, že to nebude čistý :-)

Úterý 22. září 2009 v 19:27® Manažerka
Manažerka

sus1> :-P mluv tu prosím česky!!!! :->

Úterý 22. září 2009 v 18:58® olda
olda

1Mara> hele nemněli by jsme si toho Susáka podat nějak se do nás opřel:-)) ,jinak na vláčku ti to nepůjde páč já ti to nepřeju :-D