Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 22. září 2009 ve 14:43® olda
-
cormoran> tě dloubnu tužkou do oka,jsem myslel že Nils nikdy mít nebudu vzhledem k jeho ceně ale Pán je jiného názoru.
- Úterý 22. září 2009 ve 14:41® olda
-
Piranha> jsem to vydrhnul je to Jaxon a ze spodu je FL
- Úterý 22. září 2009 ve 14:06® incredible
-
pár ulovků z této sezony na popa
- Úterý 22. září 2009 ve 14:04® incredible
-
- Úterý 22. září 2009 ve 14:02® incredible
-
- Úterý 22. září 2009 ve 13:53® cormoran
-
olda> Jsi dneska pěkně zamachroval vydro, hezký. Kdy si můžu vyzvednout ty voblery?
- Úterý 22. září 2009 ve 13:51® incredible
-
omlouvám se za spam, ale blbne mi net
- Úterý 22. září 2009 ve 13:48® incredible
-
olda> Na labe chodím každý den i 2 x denně, ale tolik ulovků s jedné výpravy nikdy nepřinesu:( Je pravda, že v mém useku je docela mělko a tak jsem se chtěl zeptat jestli není tajná tvoje lokalita a její cca hloubka. Děkuji.
Jinak se s vámi chci podělit o mé uspěchy s novým woblerem od firmy Strike pro. Chytám na něj jen štiky a připletl se na něj i nedávno zmíněný sumík:) Štiky jsou sice malé, ale když jdou tyhle, tak přijde i velká:) Wobler má perfektní chod a barva asi taky hodně dělá…
- Úterý 22. září 2009 ve 13:45® incredible
-
olda> Na labe chodím každý den i 2 x denně, ale tolik ulovků s jedné výpravy nikdy nepřinesu:( Je pravda, že v mém useku je docela mělko a tak jsem se chtěl zeptat jestli není tajná tvoje lokalita a její cca hloubka. Děkuji.
Jinak se s vámi chci podělit o mé uspěchy s novým woblerem od firmy Strike pro. Chytám na něj jen štiky a připletl se na něj i nedávno zmíněný sumík:) Štiky jsou sice malé, ale když jdou tyhle, tak přijde i velká:) Wobler má perfektní chod a barva asi taky hodně dělá…
- Úterý 22. září 2009 ve 13:45® incredible
-
- Úterý 22. září 2009 ve 12:19® olda
-
incredible> to jsou hodný kluci až je blíže poznáš tak zjistíš že nekecám a hlavně se nenech otrávit a přispívej i nadále, at ti to šlape,příště už to to bude aspoň 150cm.
- Úterý 22. září 2009 ve 12:15® olda
-
nedby>Hele tu metrovku mi tam nech letos mi to tam ukousla tak čekám na vhodný okamžik a dojdu si to sní znova rozdat tentokrát už budu lepší já aspoň doufám,at se ti s tou štikou zadaří,jdeš na ní s přívlačí nebo na rybku?
- Úterý 22. září 2009 ve 12:15® Piranha
-
olda> vypada to jako od ABU ten thormentor, myslim.
- Úterý 22. září 2009 v 11:56® olda
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Úterý 22. září 2009 v 11:54® olda
-
Labe 4–5 dnes se docela dařilo ,2× štička,bolen 57 cm,okouni asi 10×,30+ mi samozřejmně pod nohama zase spadnul já ho snad nevyfotím,2× tlouštík,pak se povedlo na jednom fleku najít jeden wobler Nils Master asi 12cm a jeden dvoudílný značku jsem nerozluštil,takže docela plodné dopoledne
- Úterý 22. září 2009 v 10:20® Piranha
-
Prasek_2007> taky bych jel musit.
ALL> nepojede nekdo na slavnosti a vinobrani do LT?Bude tam i zabava pro deti a hudba a hlavne muj milovanej burčák
)
- Úterý 22. září 2009 v 10:10® Piranha
-
Prasek_2007> ptal jsem se lidi co fotky maj, pokud jsi nefotil, tak se te to mine a netyka
Filip, ale k cemu mi bude zmensen fotka, potrebuju co nejvetsi, tak pokud nekdo ma jeste nezmenseny tak sup na mejla.Proste redakce potrebuje radeji fotky nezmenseny.
- Úterý 22. září 2009 v 7:51® Prasek_2007
-
Dneska vyrážím na mouchu na Jizeru do Malé Skály.Pokud bude co fotit,tak se večer pochlubím.Když ne,tak vám vyfotím třeba Ještěd
- Úterý 22. září 2009 v 7:44® cormoran
-
filip111> Fotky v galerii jsou automaticky zmenšovaný a pro otisknutí v časáku jsou prakticky nepoužitelný…
1Mara> Teď mi řekni dědku, kde máš podél zdi, když klesne voda, nějakou trávu?
- Úterý 22. září 2009 v 7:27® Prasek_2007
-
Piranha> tak se hned nečerti! Kdybych fotil,tak ti je poskytnu rád,jenže já hold jen chytal ryby a nestačil hledat v batohu foťák
)
- Úterý 22. září 2009 v 7:19® filip111
-
sgt.mooody> no ještě, že jsi si tam nezapoměl dát ten film
- Úterý 22. září 2009 v 7:18® filip111
-
Piranha> moje fotky ze srazu můžeš použít. Jsou ve fotogalerii, tak si je stáhni.
- Úterý 22. září 2009 v 7:14® Piranha
-
1Mara> neposle, neposle, taky se pak na ne vyseru.Nevim proc bych se mel chlubit cizim perim, clanek si napisu sam, chci jen NASE spolecny fotky.Ale kdyz jsou s tim takovy povyky, tak na clanek seru a na vas tady taky.KAMARADI.
- Pondělí 21. září 2009 ve 23:37® sgt.mooody
-
1Mara> Fotil jsem to na foták jen s filmem
- Pondělí 21. září 2009 ve 23:00® 1Mara
-
sgt.mooody> No a kde jsou fota ?
no já letos hořím jako divej
žádnej zázrak , dnes s Cormoušem na amurech a jeden nečekanej záběr a utažená brzda ( páááč panáček si řekl mám času dost,seštelujuji až nahodím druhej
) ) no a jízda než jsem rozdělal druhej a frrrrrrr byl pryč
) takže asi tak nějak mi to letos jde
- Pondělí 21. září 2009 ve 22:56® sgt.mooody
-
1Mara> Dravcí mi mi letos nějak nekoušou ale za to přez prázky Amur 85cm8,5kg a Tolstolobik 76cm 6kg
a štičky okolo 60cm
co ty?
- Pondělí 21. září 2009 ve 22:55® 1Mara
-
Piranha> co furt otravuješ s fotkami
) stejně ti je nikdo nepošle , abys zase machroval s cizím peřím
)
- Pondělí 21. září 2009 ve 22:53® 1Mara
-
sgt.mooody> rozkousal už i horší věci
, ale co ty a fišky ? nějak to zanedbáváš ? štiky, sumíky, kaproně atd .
- Pondělí 21. září 2009 ve 22:47® sgt.mooody
-
1Mara> Jo takle
počkej až příde ten zas bude držkovat
- Pondělí 21. září 2009 ve 22:46® 1Mara
-
sgt.mooody> to né, jen jeho