Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 21. září 2009 v 8:48® Piranha
-
Ja taky pridam teda jeste nejakou fotku ze vcera.Tech cejnu teda zase bylo.Mr. Piraňák-cejnofil nezklamal
)
- Pondělí 21. září 2009 v 7:55® cormoran
-
VODA> Jiří, co ti to narostlo na břiše? Komejn tam nějakký základy už měl, ale že i ty?
Filip> Vypadá to bledě, Mára už to prej asi věší na hřebík…Navíc tam byl blonďák a prej bez záběru
- Pondělí 21. září 2009 v 6:57® Manažerka
-
Teda Vy jste se tu všichni nějak zvrhli… :-
1Mara> Já je už přepočítala…máš štěstí,že žádná nechybí
škoda, že jsme jeli pryč,tak snad příště
- Neděle 20. září 2009 ve 23:16® 1Mara
-
Manažerka> Ahoj Patlaloško
neboj všechny ryby opět šli zpět
- Neděle 20. září 2009 ve 22:28® BlueShark
-
Prášek: Ty víš sám dobře, jak to je. Kdyby to bylo tak jednoduché stalo se už a přijela na sraz. Je ráda když se trhne a má jeden den za měsíc, až to praskne bude to rychlý a pak už budeme mít času na představování…
MJR: Nevím nevím kdo je střívkař, já ne, bojím se toho jak ryby Monastera
Tento příspěvek byl editován 20.9.2009 22:30:38 uživatelem BlueShark. - Neděle 20. září 2009 ve 21:50® Piranha
-
Prasek_2007> mne BS pripada jako vasnivej řezník, ten by taky porad jenom cpal do střívka
)
)
)
)
)
Monastere, pipa a žák Vladah vole a ty se tam priseres.Ty ses ale kazi…
Filip11111111111111111111111> jasan sedel jsem tam az do tmy.Mraky cejnu a plotic, jedna kurevska jizda na rybindu, zasek tah jako svine na proud 2 jeby do vlasce ale nehorazny a pak asi 10s tah.Pak proste stop a vesak.Podle mne sumec a ne asi malej.0,28 mm vlasec a proste chtel dal.Candat to neudela tohle a nebo stika jak noha.Nevim.Jo a jeste jednu ostrou na konec, ale kdyz jem sahal na fotak tak mi vyskocila z ruky devka a mazala zase pryc.Kdyby se monasterovi po SMS nesplasili hormony a nescvrkli maskace tak by mi ji vyfotil uchylak nadrzena, mazal domu za sukni, pokud nemel(a) trenky
)
)
- Neděle 20. září 2009 ve 21:30® Prasek_2007
-
BlueShark> No Jendo už by jsi nám ji mohl pomalu představit. Za chvíli si budeme myslet ( a nemůžeš nám to mít za zlé ),že si z nás děláš prdel a že vše je vlastně jinak. Je vlastně z masa a kostí? Není to virtuální milenka?
)I když proti gustu…
- Neděle 20. září 2009 ve 21:02® BlueShark
-
Monaster: Myslím, že jako jeden z mála tu absolutní lásku cítím a jako vyvrcholení je tomu buď rybačka nebo sex
- Neděle 20. září 2009 ve 20:30® monaster
-
Pípa a jeho učeň + já
nevm proč nikdy nezajdem třeba v sobotu jako ústečáci na 2. do hospody u rybáře. ale to je na každým soudruhovi. na dalších fotkách Piranha a peřina, a mr. cejnofil
- Neděle 20. září 2009 ve 20:15® monaster
-
blushark : milovat se má z lásky a ne z vopice
já včera u pilíře železničáku a nic. no pak na „dvě“ s Pípou a pak už bez Pípy. radši to nebudu rozebírat
ale ty zhubnutý kila by šla zas nahoru kdybych v tom pokračoval. jinak jsem pípákovi daroval dva woby tak snad budou sloužit
já toho letos moc nenavláčel ostuda.
dneska s Piranhou. měl u vody i péřovou peřinu docela velkou
- Neděle 20. září 2009 v 19:55® filip111
-
zdravím po návratu z JČ. Krumlova a Lipna. Tam je kráásně.
Piranha: viděl jsem tvoje auto na soutoku, jak to šlo?
Cormoran, 1Mara: zajdem někdy na vousatý?
- Neděle 20. září 2009 v 19:21® BlueShark
-
Hihi
Přišla paní k lékaři – modrá, zelená, zbitá. „Co se Vám stalo, paní?“ „Když se muž vrátí napitý z hospody, pokaždé mně takhle zmlátí. Co mám dělat?“ „Udělejte si heřmánkový čaj a když se vrátí muž z hospody, kloktejte. A po týdnu se ukažte.“ Po týdnu přijde paní k lékaři, žádné stopy po pranici. „Zabralo to, nezmlátil mne.“ „Já to věděl! " říká lékař "Stačilo držet hubu.....“
- Neděle 20. září 2009 v 18:31® Manažerka
-
BlueShark> myslím,že bys měl po tomto výkonu změnit přezdívku…
A copak, že jsi to přes noc???? Vyšuměl?????
- Neděle 20. září 2009 v 17:34® BlueShark
-
No a?
Hlásím povedené kámošky narozky s přítelkyní včera, já 11 Jim Beamů, 4 fernety, 2 Four Roses, 1 Tullamore Dew a na to 8 piveček, aby se jim lépe plavalo a pohoda a to jsem nežral
Sám nechápu
Asi jsem to přes noc vyšu… víte co
Tento příspěvek byl editován 20.9.2009 17:36:45 uživatelem BlueShark.Čistá hlava a vše pamatuje
- Neděle 20. září 2009 v 17:31® olda
-
BlueShark> No žadnej krasavec nejsi aspon si myslím.
- Neděle 20. září 2009 v 17:05® BlueShark
-
Tak už jsem zase v Ústí, ale v práci
Piraňha mi hned volal a psal co dělám na touživým a já sedím v práci, to jsem tak ošklivej, že si mě plete s dědkama?
- Neděle 20. září 2009 v 16:28® VODA
-
1Mara> proste umis H…O!!!!!!!!!!!
- Neděle 20. září 2009 v 15:45® Manažerka
-
1Mara> Jinak toho vokurku v Hostomicích na kruháku jsem viděla v pátek večer, když jsme byly se Zdenkou na pivečku
- Neděle 20. září 2009 v 15:43® Manažerka
-
1Mara> no to se neboj, ale hnedka večer jdu rybičky přepočítat a běda, jestli bude nějaká chybět!!!
Jinak jsem velmi dobrý řidič, takže pozor na úúúúúúúúúúúúúústa , mohla by tě bolet!
- Neděle 20. září 2009 ve 14:19® olda
-
1Mara> krásná rybyčka,já dnes zkoušel jiný úsek Labe a stálo to za prd fleky krásný ale ryb pomálu a ještě pidi samo že přívlač, protože feedr je nějak bez ryb,každej ským na Labi ted mluvím tak nadává.
- Neděle 20. září 2009 ve 13:19® 1Mara
-
čus hovnolapky
Tak dnes od rána na candoších a pochytat pár velkoplotic na sumíka
. Lov docela uspěšnej napřed hned ráno jízda na candoše a před zásekem to pustil had jeden
) no a pak jízda na plavanou a trhačka při záseku
no a pak jsem popošel na přítok a tam jedna jízda kapr jako tele , ale neubrzdil jsem ho tak aspoň pár plotiček a perlínů + dva tlouště přes 40 cm. no a jeden kój perlín
- Neděle 20. září 2009 v 11:35® Piranha
-
VODA> pekny čudlíci
- Neděle 20. září 2009 v 11:16® VODA
-
- Neděle 20. září 2009 v 11:15® VODA
-
tak taky par fotecek krasna rybacka no holt mara chodi na ty kapitalni kusy mi o neco mensi zase spousta druhu,
a jinak krasne odpoledne!!!!!!!!!
- Neděle 20. září 2009 v 11:02® Piranha
-
sus1> je Tebe
a tvoji křivost, ze jsi nedorazil na sraz.
)
- Neděle 20. září 2009 v 9:20® sus1
-
Piranha:Podle mě neni co řešit.
viz Otázky a odpovědi …
- Neděle 20. září 2009 v 9:01® Piranha
-
Jinak křiváci, nepojede nekdo odpoledne tak okolo, nebo po 17ty na labko za zubaty?Jedu pro rybicky.
- Neděle 20. září 2009 v 8:51® Piranha
-
Prasek_2007> jo Majkle dostal jsem napad ..... a vubec osobka ti to vysvetli.
- Neděle 20. září 2009 v 7:55® Prasek_2007
-
Piranha> Teda ty jsi se nám nějak vobul do toho písemnictví.Barboře Panklové roste konkurence
- Sobota 19. září 2009 ve 23:04® sgt.mooody
-
1Mara> Joo a nestrčil si toho kapříka jen blíž před foták aby vypadal větší?
jo a proboha kde to žijete?u vás se teda dějou věci