Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 14. července 2012 v 11:57® timbab
-
olda> Dobrá tedy
- Sobota 14. července 2012 v 11:54® olda
-
timbab> Za to se přimlouvám,a raději dvě.
- Sobota 14. července 2012 v 11:51® timbab
-
olda> Zdar,ho kdyžtak vemu klackem po hlavě
- Sobota 14. července 2012 v 11:46® olda
-
timbab> Ahoj,bacha na něho je to masař,já už ho do Ústí neberu.
- Sobota 14. července 2012 v 11:38® timbab
-
majkyss> Sakra,ty si to nějak maluješ
- Sobota 14. července 2012 v 11:30® majkyss
-
Tak se tu všichni mějte a zítra dám foto teda snad
Můj první sumec
- Sobota 14. července 2012 v 11:30® sfox
-
olda> Máš pravdu na pstruhovce stačí háček s peřím ale na Labi to už musí být nějaká moucha.Śalom.
- Sobota 14. července 2012 v 11:28® timbab
-
majkyss> Tak teď si dávám kafe, tak není čas hledat věci
- Sobota 14. července 2012 v 11:25® majkyss
-
timbab> A mě buzeruje
- Sobota 14. července 2012 v 11:15® timbab
-
majkyss> No vidíš,já ještě ani nevím kde co mám
Tento příspěvek byl editován 14.7.2012 11:15:38 uživatelem timbab. - Sobota 14. července 2012 v 11:13® majkyss
-
timbab> JJ mám tak ve 12.30 jedu
- Sobota 14. července 2012 v 11:11® timbab
-
majkyss> Už máš zabaleno?
- Sobota 14. července 2012 v 10:56® rabbit
-
olda> zase máš pravdu, ach ty životní zkušenosti
- Sobota 14. července 2012 v 10:51® majkyss
-
olda> Někdo lape a přeci nelape
- Sobota 14. července 2012 v 10:47® olda
-
filip111> na pstruhovce nachytá každý kdo má prut,Labe je výzva.
- Sobota 14. července 2012 v 10:39® filip111
-
rabbit> muším jako ďas, ale jezdím hodně na pstruhovky, na Labi jsem ještě pořádně nechytal.
- Sobota 14. července 2012 v 10:35® rabbit
-
filip111> no jasan, to přeci nejde
, Filipe ty nemušíš?
- Sobota 14. července 2012 v 10:21® filip111
-
olda> to přeci nejde, aby byl někdo lepší než ty
- Sobota 14. července 2012 v 9:23® olda
-
rabbit> Hezký,zase chceš být lepčejší jak já.
- Pátek 13. července 2012 ve 23:18® majkyss
-
rabbit> Krása kolego krása
- Pátek 13. července 2012 ve 23:07® rabbit
-
sfox: ahój, dnes to byla bída, jen 2 tlouštík, 2 okounek a 2 oukl. dravá
, ale voda příznivě klesá
- Pátek 13. července 2012 ve 23:01® sfox
-
rabbit> Teda Velký králíku to jsou ale krásná ryby.Śalom
- Pátek 13. července 2012 ve 22:30® rabbit
-
tak aspoň trošku radosti po té diskuzi
- Pátek 13. července 2012 ve 20:36@ chytrej chytrj
-
Já teda nevím, ale IVO mi přijde nějakej divnej. Pardon. Prostě ho chytil a sežral. No co. Rozebíráte tady ho.na. Pardon, ale jde asi vidět, že se nudíte. Celej den tady plkat nesmysly. Prostě ho zabil a snědl. Co jako??? Proberte se. Taky bych koštnul.
- Pátek 13. července 2012 ve 14:48® Piranha
-
IVO> Ivo je to tvá věc kdy, komu a kam budeš ohledně toho psát.Spíš si promluv na svazu, nebo s tím lovcem.Já se k tomu vyjadřovat už nebudu, je to zbytečný.
- Pátek 13. července 2012 ve 14:09® IVO
-
Piranha> Tak za prvé – co s tím chci dělat ? S tím konkrétním skutkem už nikdo nic neudělá. Zpět se to vzít nedá. Ale určitě je důležité na tento nešvar upozornit a nepresentovat ho jako ideální stav. Spíš naopak. Víš sám – jak to je. Nerybáři vidí jenom velkou rybu ,ale už nepřemýšlí o tom, že to ,jak je s ní na břehu zacházeno, není zrovna košér. Rybář, který o rybách něco ví, tak tomu jistě rychle dojde, že ta ryba na suchu logicky trpí. Za druhé : máš pocit, že vyřčením svého názoru na tuto konkrétní věc někoho špiním, haním či pranýřuji ? Tak to rozhodně není. Píši svůj názor na věc. Toť vše. Za třetí : nehodlám si v tomto směru nějak pomáhat. Jde mi o to, aby k tomuto již v budoucnu nedocházelo. A vážně nemám zapotřebí si – jak píšeš- honit své ego. Proč bych to dělal ? Nebo si vážně myslíš, že ten , kdo poukáže na nehumánní zacházení s rybou si tím logicky honí vlastní ego ? Za čtvrté : s tím věkem členů místní RS nemáš pravdu,ale to není v tomto případě podstatné. Tady prostě došlo k něčemu, co je za hranou přijatelného a bohužel u toho nebyla RS. Tím samozřejmě nikoho z RS neviním. Stejně jako PČR nemůže být vždy a všude tam , kde se děje něco mimo rámec zákona, tak stejně tak nemůže být RS všude, kde se porušuje RŘ.To je vcelku logické, navíc nic v tomto duchu jsem nepsal. Martin má sice pozemek cca 5 km od tohoto místa, ale to přece nic neznamená. Navíc je mladší, než-li já
Nicméně – mluvit by se o tom mělo, neboť v opačném případě může dojít k precedentní situaci, že se takto podobně může v budoucnu zachovat celá řada rybářů s tvrzením, že to četli v deníku a že takový postup – který je medializovaný – je přece správný …
- Pátek 13. července 2012 ve 13:40® Piranha
-
IVO> a co s tím chceš dělat.Chceš ho teď den, dva, týden či rok špinit, hanit a pranýřovat?Co si s tím pomůžeš, budfeš si tím honit své ego Ivoši. Pokud ti vadí, že se tak choval a nebylo zakročeno včas, tak se obrať na RS.Kde byla a tak.Podívej se na naší RS.Jsou ta chlapi o 10, nebo 20 let starší než ty, tak po nich nemůžeš chtít aby se honili za každým po vodě a břehu.Kde byl Martin Miler když tam má boudu a je prý RS.Tím nechci Marťasovi nic vyčítat, ani on není povinen hlídat vodu 24h denně. Nechci omlouvat ani onoho rybáře už prvně jsem psal že ta medializace byla opravdu zbytečná a odsuzuju to také.Ale je zbytečný teď o tom debatovat a zrovna tady.Myslím si, že by se měla debata vzít někam, kde je to zapotřebí.
Tento příspěvek byl editován 13.7.2012 13:42:27 uživatelem Piranha. - Pátek 13. července 2012 v 11:41® IVO
-
Piranha> Jasný Davide – každý to máme nastavené jinak. Samozřejmě dle RŘ má právo takovou rybu zabít. Ovšem dle stejného RŘ má povinnost takovou rybu bezodkladně usmrtit a skončit s chytáním. Jenže jde právě o to, jak dlouho ta ryba byla na břehu ! Stačí se na tím trochu zamyslet. Jak dlouho probíhalo ono fotografování s těmi lidmi, kteří procházeli kolem ? Dovolím si pochybovat, že dotyčný pisálek z SD byl po zavolání na místě za pár minut. Připouštím, že jsem u toho nebyl, ale troufnu si odhadnout , že ten sumec byl živý na břehu zhruba hodinu ! A to už nekoresponduje s tvým názorem, že je čistě jeho věcí, jak s rybou naloží. Jsem přesvědčený o tom, že kdyby celý děj sledoval člen RS, tak si dotyčný lovec do konce roku nezachytá. Že sumce zabil je věc, se kterou mohu pouze nesouhlasit. Nic víc. Ovšem co následovalo dál je odsouzeníhodné divadlo za účelem masturbace vlastního ega, kdy všechno naprosto zbytečně odnesla ta ryba. Porovnával jsem své fotky ulovených sumců nebo sumců, které jsem chytil společně s Martinem Šimkem. V těch místech jsme před dvěma roky chytili sumce 192 cm – vážil rovných 50 kg. Tehdy jsme udělali na břehu a ve vodě pár fotek a sumec byl na břehu cca jednu minutu. Samozřejmě na podložce a polévaný. Nemohu s určitostí tvrdit, že se jedná o stejnou rybu,ale dost indicií tomu nasvědčuje. Jistě víš, že ryb atakujících hranici dvou metrů je v Labi opravdu jen pár. Proto si myslím, že je takové ryby škoda. A ta celá komedie pana Bartoše byla naprosto zbytečná.
- Pátek 13. července 2012 v 11:11® Piranha
-
IVO> co by, gratulace za úlovek.Osobně bych takovou rybu vrátil zpět.Do 160cm bych žral.Má na to právo a je to čistě jeho věc jak s tím naloží. Myslím si ale že ta medializace byla opravdu zbytečná.
Tento příspěvek byl editován 13.7.2012 11:11:43 uživatelem Piranha. - Pátek 13. července 2012 v 10:13® IVO
-
Co vy na to ? http://ustecky.denik.cz/…0120709.html