Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 8. června 2012 v 18:53® 1Mara
1Mara

b.gun> Díky , hned mám ohodně lepší náladu :-) Krasavcí , taky jsme byly na línech , donedávna tam plavaly ještě 50tky , ale lidi co je chytli , je vzaly :-(( Takže už tam bude zase hovno , je to takovej malinkej krcálek , ale nádhernej , škoda že lidi všechno vybrakujou :-(( . Aspoň že jsou ještě lidi jako ty , my a někteří , co tuhle nádheru pouštíme a je se někdy u vody na co dívat :-)

Pátek 8. června 2012 v 15:15® foks01
foks01

majkyss> minulej rok jsem kolem ní jel,vypadalo to tam moc pěkně.

Pátek 8. června 2012 ve 14:30® olda
olda

JO,JO 7 dnů a 13 hod.:->

Pátek 8. června 2012 v 9:06® majkyss
majkyss

Lov trofejních pstruhů a lipanů na Labské přehradě ve Špindlerově Mlýně

Mise Rybářské sdružení Špindlerův Mlýn (RSŠM)

Labská 30
Špindlerův Mlýn
54351
IČO: 27013561
DIČ: CZ27013561

Popis

S celkovou rozlohou 26ha je Labská přehrada jedním z největších a dle mnohých také nejkrásnějším stojatým revírem se pstruhovým režimem v České republice.

Vzhledem ke své poloze v samém srdci chráněného území Krkonošského národního parku, s celoročně čistou a chladnou vodou z Labe, je Labská přehrada přirozeným prostředím pro život původních lososovitých ryb, přičemž pstruh obecný a lipan podhorní vytahují do přítoku přehrady ke tření na svá trdliště.

Kombinace nádherné okolní krajiny, přirozený výskyt pstruha potočního a lipana i časté dosazování pstruha duhového a sivena v tržních i trofejních velikostech dělá z rybaření na Labské přehradě velmi exkluzivní zážitek. Vyzkoušejte lov z bellyboatu na přítoku, když nad horami vychází slunce a kolem Vás se na klidné hladině dělají kolečka od sbírajících ryb a nikdy na toto ráno nezapomenete.

Pokud Vás baví muškaření, pak zcela jistě oceníte možnost lovu trofejních ryb stylem chyť a pusť v části u přítoku. Sem se stahují převážně domácí pstruzi potoční a lipani, ale také pstruzi duhoví a siveni, kteří v přehradě po vysazení zdomácněli a nyní jsou z nich nádherné ryby s dorostlými ploutvemi. V chladné labské vodě jsou navíc ve vynikající kondici.

Možnost skvělého muškaření a tentokrát i přívlače, skýtá druhý úsek přehrady, obecně nazývaný „u hráze“. Zde si již podle pravidel můžete ulovenou rybu určité velikosti ponechat. V tomto úseku, který má hloubku až 40m, Vás může potkat nejedno překvapení v podobě trofejního pstruha pohybujícího se nad starým korytem řeky.

Díky častému dosazování ryb si v této části přehrady přijdou na své všichni rybáři, a to i ti, kdo si chtějí od vody odvézt čerstvě uloveného pstruha, který oproti „granuláčům“ ze sádek navíc výborně chutná.

Vysazovaných ryb tržní velikosti je zde opravdu dostatek a proto budou nově od sezony 2012 původní druhy ryb a ryby trofejní celoročně hájeny.

Pátek 8. června 2012 v 0:23® b.gun

1Mara> Něco pro tebe – dnes v podvečer asi 20 kousků ve velikostech cca od 25 do 40 cm a – chvilka napětí – všichni plavou dál…

foto/diskuze/usti_nad_labem/2012/th-img49386.jpg
Čtvrtek 7. června 2012 ve 21:24@ chytrej chytrj

Unak prcmok

Čtvrtek 7. června 2012 ve 20:49® Piranha
Piranha

chytrej chytrj> chazmíro kár

Čtvrtek 7. června 2012 ve 20:29@ chytrej chytrj

Hlinomaz

Čtvrtek 7. června 2012 ve 14:48® sfox
sfox

rabbit> Os.Poštáááááchrr

Čtvrtek 7. června 2012 ve 14:24® olda
olda

TEDA JEN TY ŠIKOVNĚJŠÍ Z NÁS.:-)

Čtvrtek 7. června 2012 ve 14:23® olda
olda

JEŠTĚ 8 DNŮ 13 HODIN A JDEM NA TO.9-)

Čtvrtek 7. června 2012 ve 13:43® majkyss
majkyss

Našel sem foto Vládi,ale je tu ještě maličkej :-D :-D :-D

foto/diskuze/usti_nad_labem/2012/th-img49380.jpg
Čtvrtek 7. června 2012 ve 12:36® rabbit
rabbit

sfox> osobka :-|

Čtvrtek 7. června 2012 ve 12:01® sfox
sfox

olda> Omlouvám se za své nejapné narážky na tvou sexuální potenci.mě prostě furt neleze do hlavy že chodíš na ryby v noci.Tak a dost jdu něco umotat a na večír jim du natrhnout šupinu.Śalom. :-P

Čtvrtek 7. června 2012 v 11:38® rabbit
rabbit

olda> tak jooo, asi půjdu, ale až navečír :-1

Čtvrtek 7. června 2012 v 11:31® olda
olda

Jinak to all,běžte na ryby a nechte starého a milého člověka na pokoji.Nebo mne naserete.:-)

Čtvrtek 7. června 2012 v 11:29® olda
olda

majkyss> Hele sklidni hormony,já v deset večer nežeru( píši schválně takto),páč ty nejíš.Jo abych nezapomněl,ještě jsi protivnej.:-D :-D

Čtvrtek 7. června 2012 v 11:26® olda
olda

vladah> Hele ty APSTINENTE,půjč mi tu tvoji křehotinku ať si taky jednou užije,aby věděla jak je na světě krásně.:-D

Čtvrtek 7. června 2012 v 9:28® majkyss
majkyss

rabbit> To mu jde báječně :-D

Čtvrtek 7. června 2012 v 8:20® rabbit
rabbit

vladah> no nevím, minule říkal, že jen co přišel z ryb, znásilnil lednici :-D :-D :-D

Středa 6. června 2012 ve 21:43® vladah
vladah

sfox> Olda sexualne apstinuje uz docela dlouho proto chodí takhle na ryby a chyta ryby :-))

Středa 6. června 2012 ve 21:40® majkyss
majkyss

sfox> Šalom na tom něco bude :-D :-D :-D

Středa 6. června 2012 ve 20:26® sfox
sfox

olda> Oldu osobně neznám, ale ty noční výlety na ryby jsou podezřelé,jestli Olda nepije(alkohol) tak je v tom zcela jistě sexuální abstinence, jiný důvod proč se prodírat po tmě k vodě mne už vážně nenapadá.Śalom.:-/

Středa 6. června 2012 v 18:28® olda
olda

sfox> Olda je slušný a nepijící člověk,své už jsem si vypil.Teď už je to na jiných.:-D

Středa 6. června 2012 v 18:27® olda
olda

rabbit> slušný lidi ano,já už né.:-)

Úterý 5. června 2012 ve 22:00® sfox
sfox

rabbit> On to má Olda asi otočený, v noci na ryby a přes den do nálevny, proto se v noci nebojí.pivo .Śalom.

Úterý 5. června 2012 ve 21:42® Piranha
Piranha

1Mara> ostatní věděli stejný howno jako ty :-)) :-P

Úterý 5. června 2012 ve 21:37® 1Mara
1Mara

Piranha> nemám co přiznávat , jasně jsem to napsal , ostatní to pochopily hned , jenom ty né :-P

Úterý 5. června 2012 ve 20:52® Piranha
Piranha

1Mara> neházej to na meziřádky, věděl jsi hovno tak to přiznej jako chlap :-))

Úterý 5. června 2012 ve 20:41® rabbit
rabbit

sfox> taky jsem názoru, že v tuto dobu mají slušný lidi ještě spát :-D v tuto domu jsem se v mládí max. vracel ze šantánu :-D :-D