Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 28. dubna 2012 ve 12:48® BlueShark
-
Na Pípovo žádost smazány fotky mé přítelkyně od profi fotografa.
A nyní už jsem dle Píponě zase normální
Tak snad je Ti lépe. Jinak FB je toho plnej, tak kdyźtak tam, bylo to na její přání, tady už jsem to dal já sám
Tento příspěvek byl editován 28.4.2012 14:38:03 uživatelem BlueShark. - Sobota 28. dubna 2012 ve 12:45® BlueShark
-
olda: Pěkné a kde jsi byl?
SZ
Škoda, že jsem dnes už musel do práce, jinak bychom si bídu prožili spolu a byli v poho
Tento příspěvek byl editován 28.4.2012 12:45:46 uživatelem BlueShark. - Sobota 28. dubna 2012 ve 12:08® rabbit
-
pipa> servus mladý
- Sobota 28. dubna 2012 v 11:57® pipa
-
rabbit> servus starý ..
- Sobota 28. dubna 2012 v 11:52® rabbit
-
olda> kde lovíš čoeče? včera kapřík, dneska kapřík
a plavou si spokojeně dál
- Sobota 28. dubna 2012 v 11:50® pipa
-
Chodí tady někdo vubec na ryby ?????????
- Sobota 28. dubna 2012 v 11:05® olda
-
BlueShark> Jsi lepší,já dnes za 5hod 1 cín,1 vouklej.
- Sobota 28. dubna 2012 v 8:35® BlueShark
-
Tak musím reragovat na to jak to začíná kousat. Včera jsem si sednul na nové místo na Labi, parádní flek, krmím a vše klape a vypadá to, že to bude koncert v braní a ono prd, za 4 hodiny u vody jsem kekonci vymodlil 2 cejny jinak jsem si neśáhl na rybu. Vedle mě nikdo ani ťuk. Tak alespoň ten bronz jsem pochytal
Jinak ohledně změn co se tu probírají, souhlasím částečně se všemi, hlavně Václavem. To že jsou tu populistická hesla bez rac. náhledu. Mno nevím. Opravdu hesla nebo shody většiny rybářů? Nejsou to náhodou volby? Já myslím že ano a rozhodne většina. Populistické kecy a zamítnutí, nakonec se zase nestane nic a kecy kecy kecy, to nám v Česku jde parádně, viz zákony. Chmátaci mají zelenou a nic se jim nestane, protože jsou tu díry v zákonech a nikdo s nimi nic nedělá a nebo neudělá, protože jsou díry zase tady a ještě tady. Vždy se najde tlachů, proč je to špatně a co takhle to prostě polknout a pokud se to pár jedincům nelíbí, ať se na to vyprdnou. Říkám to hodně zjednodušeně, ale je to pro mě holý fakt. Prostě shodneli se většina, je to tak, i když to nemusí být správná volba zase z jiného úhlu pohledu na věc.
PS: Ta minimální velikost umělých nástrah mě taky napadla (sarkasmus), s tou rybkou nad 15cm nesouhlasim, ale to je tak jediné. S živou rybičou chodím párkrát do roka a doslova vyhledávám pidi ouklejky na okounky atd a ještě se mi nestalo, že by mi to vzala nějaká podmérečná pidi-dravá ryba. Asi proto že prdku umím. Ale ouklej 15cm, nezlobte se na mě ale to je dobrá pitomost, plotice, karásek ok, ale ouklej?
Jinak počet odtažených ryb od vody snižovat snižovat snižovat, je to škoda a nic krome masa tím nezískáme. A jsme zase u toho…
Tento příspěvek byl editován 28.4.2012 08:39:13 uživatelem BlueShark. - Pátek 27. dubna 2012 ve 21:07® Cudla
-
olda> Tam jich je víc,občas se něco najde ,ale hned zase stratí.......
- Pátek 27. dubna 2012 v 9:26® IVO
-
chosebaits> si to vydřeli kluci – zřejmě nějakej slušnej oddíl..
Navíc – Boleslav je na to moc Mladá…
- Pátek 27. dubna 2012 v 8:54® chosebaits
-
Hoši,jen tak letmo http://www.piratichomutov.cz/
- Pátek 27. dubna 2012 v 7:17® Vaclav III.
-
IVO>
Ach tak ! Promiň,rozumím…
- Pátek 27. dubna 2012 v 7:02® Piranha
-
ULPA> nezajel by jsi se mnou v úterý na tečky do Ž.B.?Zavolal bych Šefrovi o lístky.
- Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:35profil byl smazán
-
Vaclav III.> Jen ať vše projde, jakákoliv změna je změna k lepšímu.
Co mi příjde jako smutný je fakt, že takový podmínky se musí vznést při členské schůzce a už dávno nejsou v hledáčku celosvazových podmínek.
Ale rozhodně palec nahoru,alespoň někde se snaží dát to trochu do kupy.
- Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:32® IVO
- Vaclav III.>
- Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:20® IVO
-
Vaclav III.> vážné – nevážné – bez Martina to u vody nebude už nikdy ono ..
- Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:18® IVO
-
chosebaits> tak v tomto případě souhlas.
- Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 21:10® chosebaits
-
IVO>Já myslel celoplošně podpořit třeba 50 kaprů ročně,4 kila ryb za den,jeden dravec za den atd.Pak jsou problémy který znají pouze místní a tak je hloupost hledat kývnutí na druhé straně severních čech.Např. lovná míra okouna-někde mu dát lovnou míru 20 cm a někde nechránit bo jich je tam jako šafránu ve velikosti do 10 cm a víc ani ň.
Tento příspěvek byl editován 26.4.2012 21:11:30 uživatelem chosebaits. - Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 20:56® 1Mara
-
Kazan> Mám takovou debilní předtuchu že Piranha má bohužel pravdu , tady v téhle republice se sere na lidskej názor , důležitější sou prachy z EU a bůhví odkuď ještě na rozkradení , přiživení spousty firem
.
- Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 20:42® Kazan
-
Piranha> nestraš, pořád věřím že jez u DC nevyjde a nebude se stavět
- Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 20:19® Piranha
-
Až se na Labi v DC udělá ten pos. jez a z dolního toku Labe se stane české Ebro, vzpomeňte si na 90cm míru sumce.Už teď bych na rok udělal 50cm.
- Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 20:16® 1Mara
-
Vaclav III.>
Tento příspěvek byl editován 26.4.2012 20:20:08 uživatelem 1Mara. - Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 20:13® Vaclav III.
-
IVO>
No tak, nemyslím, že by to bylo tak vážné… á v boudě se mi vaří kukuřice s libečkem,zítra to bude přehlídka!
- Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 20:02® IVO
-
Vaclav III.> pokud jsi měl na mysli podporu řekněme "polabských " MO – tak pak tomu rozumím. K vodě se mi nějak nechce. Možná víš, proč …
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 19:51® Vaclav III.
-
IVO> Ahoj, jo je to složité, ale opravdu si myslím, že polabáci potáhnou za jedno lano.A když se to nikdo nepokusí, není možné zjistit vůli a názor ostatních věci řešit.O běhu na dlouhou trať mi povídej, nicméně věřím určitý pokrok…Jo a běž od počítače k vodě, začíná to kousat…
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 19:43® Vaclav III.
-
1Mara> Ahoj, vím s těmi sumci máš taky velký kus pravdy, jenže na druhé straně mince jsou ti malí sumečkové,kteří končí svou životní pouť velice brzy. A to už si vůbec nedělám iluze co se děje tam,kde jsou v těsné blízkosti řeky chatové osady,oplocené pozemky atd.O osudy sumce se postarají rybáři sami , proto ten pokus . Jinak vloni nám neprošlo omezení denního úlovku bílé ryby na 4 kg, ale nějaký způsob jak se pokusit o to aby se hromadně nemasilo vyjít musí.A věř tomu, že nejde o pouhý populismus. Tak a´t se daří.
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 19:03® 1Mara
-
Vaclav III.> Se vším souhlasím , jen ten sumec mě nějak nedává smysl , je jich tam hafo , je to predátor co taky něco spapá , a těch malích je tam dvakrát tolik , nechtěl bych se dožít u těchto malích aby mněli všichní míru 90cm. to tam fakt už nebude nic , lín, okoun, malí karas.stř., ouklej, candátci. atd. ta ryba to pomalu ale jistě likviduje . Loni jsem viděl asi 10 vykuchaných sumců od 90–120cm. všichní měli v sobě malé candátky .
Ale stím slovem stebou souhlasím , mělo by se řvát tam kde se hlasuje
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 17:15® hering
-
b.gun> Lépe bych to nenapsal
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 15:02® IVO
-
Václave – souhlasím, že nastartovat proces změn směřujících řekněme k optimalizaci podmínek na konkrétním revíru je složitá záležitost, už i s ohledem na to, co jsem napsal níže. Vyhovět naprosto všem – to prostě nelze. Snad jen malá reakce : osobně bych nesázel na podporu jiných organizací. Ale abys mne správně pochopil : Jde především o to – že se jednotlivé revíry od sebe významným způsobem liší. A to v mnoha aspektech a dispozicích. A navíc – každá MO hospodaří na charakterově rozličných revírech. Proto sázet na podporu ostatních MO v souvztažnosti se snahou o změny BP např. konkrétně na našem úseku Labe nemusí přinést kýžený efekt. Samozřejmě – hospodařili nějaká MO na této řece, tak je to pochopitelně něco jiného. Spíš bych očekával podporu ostatních MO v tom, že zvednou ruku právě pro tu snahu o vytvoření pokud možno ideálních – byť kompromisních podmínek pro ten daný konkrétní revír. Doposud byla víceméně obecná pravidla hry – identická pro všechny revíry ,ale každý asi ví, že jeden model nelze uplatnit shodně jak na malém cca několikahektarovém rybníku , tak současně na veliké řece. Bude to velmi složité. Za další – přijdou i názory na to, že v pravidlech je chaos, že nejsou jednotná, že všude platí něco jiného atd. Jenže – každý, kdo vykonává rybářské právo vlastní i soupis revírů a seznámit se s pravidly na konkrétním revíru platnými – zabere jen pár minut. Proto vítám jakoukoli iniciativu, která by z hlediska BP optimalizovala pravidla na konkrétních revírech a tady bych vítal právě tu podporu ostatních MO. Samozřejmě – vše probíhá formou návrhů a následných schvalovacích řízení. Čili – je to složité a navíc běh na dlouhou trať.
- Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 14:09® Vaclav III.
-
Zdravím, jak jsem předpokládal spousta myšlenek je vznesena půl hodiny po dvanácté a ještě k tomu pěkně v klidu od počítače.Proč ne, ale není lepší se svými názory vystoupit veřejně? To se dnes moc nenosí.Jak zde již bylo řečeno, co člověk to názor, je nesmírně těžké najít shodu ku spokojenosti všech, kdo to nezkusil neví, o co jde.Také by mě zajímalo, jaké by chtěl diskutující s nickem b.gun vysvětlení,aby byl spokojen.Nechci, aby se tato diskuze zvrtla někam jinam, když nám všem rybářům jde de facto o to samé. Schvalování takových návrhů na konferenci SÚS je otevřený proces, o návrzích je hlasováno.Pokud návrh podpoří i jiné organizace.....Buďte zdrávi a jděte na ryby!!!